پودینگ کاکائو با کاپهای شکلاتی
مواد لازم:
برای کاپهای شکلاتی
شکلات سفید 20گرم
شکلات سیاه 80 گرم
کپسولهای کاغذی
برای پودینگ کاکائو
شیر 2 پیمانه
شکر 1.3 پیمانه
نشاسته 1.3 پیمانه
کاکائو 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
طرز تهیه:
من برای شکلات سیاه از این شکلات استفاده کردم. پنج تکه از شکلات رو گذاشتم داخل یک ظرف شیشه ای یا چینی و روی حرارت کتری قرار دادم تا شکلات ذوب بشه. چون این شکلات تکه ایه خیلی راحت ذوب میشه.
ولی شکلات سفید چون یک تکه بود رنده کردم و به همین شکل به روش بن ماری گذاشتم تا ذوب بشه.
من کپسولهای کاغذی رو چهار تا چهار تا استفاده کردم واسه اینکه یک لایش خیلی نازکه و وقتی شکلات روش مالیده میشه کپسول وا میره و شکل جالبی نداره ولی چهار لایه کاملا شکلش رو حفظ میکنه.
با قلمو اول مقداری شکلات سفید به هر شکلی که دوست دارید توی کپسولها بزنید.
بعد جاهای خالی رو با شکلات سیاه پر کنید.
ته کپسول رو هم شکلات سیاه بمالید.
لایه اول که خشک شد یک بار دیگه همین کار رو تکرار کنید.
برای بار سوم کل کپسول رو شکلات سیاه بمالید. اینکار برای اینه که کاپ منسجم بشه و قسمتهای سیاه و سفید موقع جدا کردن کاغذ نشکنه. لایه شکلاتی نباید زیاد کلفت باشه چون دیگه زیبایی زیادی نداره و نباید نازک باشه چون زود میشکنه. داخل یک ظرف در دار بگذارید و منتقل کنید داخل یخجال.بهتره چند ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه.
دو لایه اول کپسولها سالم در میان و میتونید بعدا هم ازشون استفاده کنید.
لایه سوم هم راحت جدا میشه و کمی از چربی شکلات رو جذب کرده، ولی لایه آخر کاملا باید با احتیاط جدا بشه تا کاپها نشکنن.
خوب ظرفهای شکلاتی واسه ریختن پودینگ آماده است.
بریم سروقت درست کردن پودینگ
نشاسته رو بریزید داخل یک کاسه
مقدار کمی از شیر رو بریزید روش
هم بزنید تا نشاسته تقریبا داخل شیر حل بشه.
بعد مقدار دیگری از شیر رو هم بریزید روش و کاملا هم بزنید و بقیه شیر رو هم اضافه کنید.
نصف شکر رو بریزید توی نشاسته و با نشاسته و شیر مخلوط کنید.
تخم مرغ رو بشکنید و زرده اش رو جدا کنید.
زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد.
شکر رو بریزید روی زرده
و باز با چنگال بزنید تا شکر کمی توش حل بشه.
کره رو بگذارید تو تابه تا ذوب بشه. حرارت باید ملایم باشد.
کاکائو رو روی کره الک کنید، و از روی حرارت بردارید.
زرده را اضافه کنید
و سریع هم بزنید.
مایع شیر و نشاسته رو هم بزنید تا گلوله نداشته باشه، بعد به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
حرارت باید ملایم باشه و مدام مایع رو هم بزنید تا مایع پوینگ غلیظ بشه.
اگر بخواهید پودینگ رو توی ظرفهای معمولی سرو کنید تو این مرحله بریزید توی ظرف مورد نظر و منتقل کنید داخل یخجال تا خنک بشه. اما چون من میخواستم توی کاپهای شکلاتی بریزم، پس مایع پودینگ برای اینکه کاپها رو ذوب نکنه باید خنک میشد. پس پودینگ رو ریختم توی یه کاسه و روش سلفون کشیدم و منتقل کردم داخل یخجال، به مدت نیم ساعت.
بعد از اینکه پودینگ خنک شد از یخجال دربیارید و با چنگال هم بزنید،
چون رویه پودینگ بسته شده بود با هم زن کمی بزنید تا یکنواخت بشه
با قیف داخل کاپها رو پر کنید.
ومن روش رو با ترافیل رنگی تزیین کردم، میتونید به جای ترافیل از پودر پسته یا نارگیل هم استفاده کنید.
بفرمایید