دنیای اسراء

شنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۴۴ ب.ظ

گل رز با گوجه فرنگی

ا

 

با این مدل گل پستهای زیر رو تزیین کردم

پیراشکی مرغ و قارچ

کوکوی کدوی پنیری

کوکوی کنجد

 

سر گوجه فرنگی رو ببرید.  

از وسط نصف کنید.

با چاقوی تیز برشهای خیلی نازک بزنید.

یکی از برشها رو برداشته و لوله کنید.

یکی دیگه دور اولی بپیچید.

. بعد سه تا رو بگذارید روی هم.

و بپیچید دورش

به همین شکل تا هر چند تا که دلتون خواست.

اما روش دوم درست کردن گل با گوجه فرنگی که خیلی راحته.

از این مدل گوجه فرنگی برای تزیین تو پستهای زیر استفاده شده

پیراشکی اسفناج

رولت اسفناج

سالاد ماکارونی با تن ماهی

پیراشکی مرغ و قارچ

عصرونه با بیسکویت ترد

یومورتا کوفته سی(کوفته تخم مرغ)

کوکوی لوبیا سبز تبریز

تزیین سالاد فصل

 

گوجه فرنگی رو مثل یک سیب پوست بکنید.

از ته گوجه شروع به پیچیدن کنید.

توی عکس اون قسمت سیاه گوجه فرنگی مشخصه که از کدوم طرف می پیچیم.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

گل رز با گوجه فرنگی

شنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۴۴ ب.ظ

ا

 

با این مدل گل پستهای زیر رو تزیین کردم

پیراشکی مرغ و قارچ

کوکوی کدوی پنیری

کوکوی کنجد

 

سر گوجه فرنگی رو ببرید.  

از وسط نصف کنید.

با چاقوی تیز برشهای خیلی نازک بزنید.

یکی از برشها رو برداشته و لوله کنید.

یکی دیگه دور اولی بپیچید.

. بعد سه تا رو بگذارید روی هم.

و بپیچید دورش

به همین شکل تا هر چند تا که دلتون خواست.

اما روش دوم درست کردن گل با گوجه فرنگی که خیلی راحته.

از این مدل گوجه فرنگی برای تزیین تو پستهای زیر استفاده شده

پیراشکی اسفناج

رولت اسفناج

سالاد ماکارونی با تن ماهی

پیراشکی مرغ و قارچ

عصرونه با بیسکویت ترد

یومورتا کوفته سی(کوفته تخم مرغ)

کوکوی لوبیا سبز تبریز

تزیین سالاد فصل

 

گوجه فرنگی رو مثل یک سیب پوست بکنید.

از ته گوجه شروع به پیچیدن کنید.

توی عکس اون قسمت سیاه گوجه فرنگی مشخصه که از کدوم طرف می پیچیم.

نظرات  (۳۳)

سلام عزیزم
دستت درد نکنه
تند تند وبلاگتو آپ کن لطفا" همیشه میام
نازززززززی چه خوشگل شد
بازم از این پست های تزیین بذار خیلی خوبه و باعث میشه غذا چند برابر جذاب شه
خیلی خوشگله من هم این تزیین از گوجه رو خیلی دوست دارم....
وای خیلی خوشگله ممنون به منم سربزن خوشحال میشم
۲۰ بهمن ۹۰ ، ۰۹:۲۰ ریحانه بهشتی
سلام اسرا جان چند تا پست آخریتو با هم خوندم عالی بود.
پاسخ:
سلام رویا جان...ممنونم از لطفت خانمی
عالی بود مرسی
پاسخ:
مرسی عزیزم
مرسی نازنین ... بسیار جامع و واضح بود توضیحاتتون
سلام.من گوجه هارو همیشه دونه دونه میپیچم دور اولی. ولی شما همه رو گذاشتین رو هم وبعد پیچیدین. باز نمیشه اینا؟
پاسخ:
نه با این روش هم باز نمیشه.
ممنون
اسرا جونم این آموزشت واقعا به دردم خورد چون اصالا بلد نبودم حتی با پوست گوجه!
همه بلدن من نمیدونم چرا نمی تونم
اینبار حتما امتحان میکنم و عکسش رو هم میذارم انشالله
سلام واقعاً دستتون درد نکنه مثل همیشه عالی عالی بود من عاشق هنر و هنرمندا هستم ندیده خیلی ارادت دارم
سلام عزیزم

مرسی از آموزش قشنگتون
منتظر هنرهای دیگه شما در زمینه تزیین غذا هستم
خیلی خوشگله
خوشحال میشم به من سر بزنید.
اگه با تبادل لینک موافقید رام نظر بزارید تا منم شما رو لینک کنم و شما هم لینکم کنید.
مرسی
عالی بود دست شما درد نکنه
پاسخ:
ممنونم عزیزم
سلام اسراجون این تزیین را درآخر با چی محکم میکنی که وا نرو یس اگر محکم نکنی گوجه ها بازنمیشود
پاسخ:
نه نیازی نیست با چیزی محکم بشه، یکبار امتحان کنی متوجه میشی خودش به خوبی شکلش رو حفظ میکنه، البته به شرطی که برشها نازک باشه.
سلام همه چی خیییییییییلی عالی بود دستت درد نکنه عزیز
پاسخ:
سلام مرسی گلم
سلام.جالب بود.ممنون
پاسخ:
سلام. لطف دارید
سلام روز بخیر
خیلی خوب بود. ممنون
پاسخ:
ممنونم
۰۵ آبان ۹۱ ، ۱۲:۲۷ خانوم خونه
سلام عالی بود. خیلی اتفاقی وارد وبت شدم ولی حالا دلم نمیاد خارج شم.
اگه مایل به تبادل لینک بودی خبرم کن.
بای تا های
پاسخ:
لطف داری عزیز، لینکتون میکنم
عجب کار سختی انجام دادی... دستت درد نکنه...
سلام، واقعاً هم تزیینات قشنگ می زارید و هم خوب توضیح میدید، از صبح تا الآن دارم دنبال سفره آرایی می گردم اولین وبلاگیه که تزییات رو قشنگ توضیح میده. مرسی گلم
سلام  خیلی خوشگل بودن منم با همین روش با سیب زمینی گل درست می کنم.
پاسخ:
سلام، بله برای تزیین پیش غذاها و خورش قیمه گل با سیب زمینی خیلی خوشگل میشه
سلام بسیار عالی بود مرسی

سلام

ممنون از اموزش خوبت.

میشه لطف کنی اموزش گل با سیب زمینی که دوست خوبمون تو نظرات بالا داده رو اموزش بدی؟

پاسخ:
سلام عزیز
مرسی از لطفتون
به امید خدا
سلام عزیزم  من به شما افتخار میکنم همه چی عالیست
پاسخ:
سلام مرسی گلم
سلام خیلی خوب بود من هم  می خوام اموزش ببینم در تبریز کجا مراجعه کنم بهتره  با تشکر
پاسخ:
سلام، مرسی من خودم تا بحال کلاس آشپزی نرفتم ولی تعریف کلاسهای آموزشگاه نمونه رو شنیدم.
عاییییییییییییییییی
پاسخ:
مرسی
سلام 
ته گوجه فرنگی ها رو با چی ثابت نگه داریم که گل رز وا نره؟!!!!
پاسخ:
سلام، نیاز نیست با چیزی ثابت کنید، رطوبت گوجه باعث میشه وا نره، بشرطی که برشهاتون نازک باشه
دست های هنرمندتان درد نکند 
خیلی عالی بود لذت بردم 
پاسخ:
مرسی از لطفتون
سلام عالی بود دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی عزیزم
ممنون ازتون 
برهترینارو براتون ارزومندم

پاسخ:
لطف دارید دوست عزیز
مرسی عزیزم؛عالیه وبلاگت
پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

متاسفانه به علت عملیات بروزرسانی، موقتا امکان ارسال نظر و نظرسنجی مطالب غیر فعال می باشد.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی