لازانیا به شکل گل
اما دستور امروز لازانیا رو دیگه همه بلدن، فقط با این روش سرو کردنش راحته و شکیل تر هم هست.
مواد لازم:
لازانیا یک بسته (۳۰۰ گرمی)
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱.۲
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر پیتزا یک بسته (۱۸۰ گرمی)
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق
آب گوشت دو لیوان یا یک عدد قرص عصاره گوشت
روغن و نمک و ادویه
طرز تهیه:
پیازها رو خرد کنید و در تابه کمی تفت دهید، بعد فلفل دلمه ای خرد کرده را اضافه کرده و کمی تفت دهیدُ گوشت را اضافه کنید و گوشت را هم کمی تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را رنده کنید، در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و گوجه فرنگیها را تفت دهید.
رب را بریزید و تفت دهید.ادویه(من از ادویه داخل بسته لازانیا استفاده کردم) و آب گوشت رو بریزید، اگر از عصاره گوشت استفاده می کنید دو لیوان آب بریزید .
یک ملاقه از سس گوجه را در ظرفی که میخواهید لازانیا رو داخل آن طبخ کنید بریزید.
گوشت رو داخل سس بریزید و دو لیوان آب روی مواد بریزید و بگذارید تا آرام بجوشد و سس لازانیا غلیظ شود.
در یک قابلمه آب بریزید(باید قابلمه بزرگ باشد و مقدار آب زیاد تا لازانیها ها به صورت کامل در آن قرار بگیرد) و کمی نمک رو روغن داخل آب بریزید و بگذارید بجوشد و لازانیاها را داخل آب جوش قرارد دهید و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بجوشد و لازانیاها نرم شود. در این زمان گاهی با یک کفگیر خیلی آرام لازانیاها رو جابجا کنید تا به هم نجسبد. لازانیا رو آبکش کنید.
لازانیا رو روی تخته قرار دهید و روش را با مایع گوشت و پنیر بپوشانید.
رول کنید و از وسط نصف کنید.
و داخل ظرف مورد نظر بچینید.روی لازانیا رو پنیر پیتزا بپاشید.
داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا زمانی که پنیر ها طلای بشه.
میتونید لازانیا رو داخل تابه هم بپزید برای اینکار کافی است مقدار بیشتری از سس گوجه رو داخل تابه بریزید و لازاینا رو داخل تابه بچینید و روی تابه هم دمکنی بگذارید و با شعله پخش کن روی گاز بگذارید با این روش پنیرها آب میشوند ولی طلایی نمیشوند.