دنیای اسراء

جمعه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۰، ۰۴:۳۳ ب.ظ

شیرینی کره ای دارچینی

 

خدا رو شکر مشکل کامپیوترم حل شد و صحیح و سالم برگشت خونمون، البته نمیدونم تا کی سرپا باشه. آخرش هم فکر کنم مجبور میشم سرش هوو بیارم.

کم کم داره بوی عید میاد، باید کم کم شروع کنیم و کارهای عید رو انجام بدیم. یکی از کارهای عید پختن شیرینیه و برعکس خونه تکونی که پدر آدم رو در میاره، خیلی لذتبخشه. پس اگه میخواید امسال شیرینی های عید رو خودتون درست کنید بهتره خونه تکونی رو زودتر انجام بدید و واسه روزهای آخر نگذارید بمونه و چند روز پایانی سال رو با خیال راحت شیرینی پزون راه بندازید. پذیرایی از مهمونها با شیرینی خونگی یه چیز دیگه است.

 


من هم سعی میکنیم تو این فرصت چند تا شیرینی که برای پذیرایی عید مناسبه رو آموزش بدم، البته اگه خدا بخواد و مشکلی واسه خودم و کامپیوترم پیش نیاد. اولین پست در این زمینه رو به یک شیرینی خیلی ساده که موادش هم در دسترسه اختصاص میدم.

این شیرینی بافت بیسکویتی داره و ماندگاریش هم زیاده.

مواد لازم:

آرد سفید  یک و یک سوم لیوان

پودر قند  نصف لیوان

کره 100 گرم

دارچین 2 قاشق مرباخوری سرصاف

بگینگ  پودر 1.4 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

من برای اینکه راحت بتونید این شیرینی رو درست کنید اندازه ها رو با این لیوان دسته دار معمولی نوشتم تا در دسترس همه باشه.

 


 

همه مواد رو بگذارید بیرون از یخجال تا به دمای محیط برسه. کره رو با قاشق خرد کنید. و پودر قند رو بهش اضافه کنید .

 


 

و با هم زن بزنید تا با هم یکدست بشه.

 


 

آرد و بگینک پودر رو اضافه کنید و با دست هم بزنید تا به خورد هم بره.

 


 

دارچین رو اضافه کنید.

 

 

و خمیر رو ورز بدید در حدی که یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث میشه که خمیر روغن پس بده.

 


 

برای اینکه باز کردن خمیر راحت باز بشه دو تا کیسه فریزر رو باز کنید(یعنی کناره ش رو قیچی کنید تا یک لایه بشه)  روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر رو پهن کنید و خمیر رو روی اون قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر رو روی خمیر بندازید و خمیر رو وردنه کنید تا قطر خمیر همه جا نیم سانت بشه.

 


 

با قالب دلخواه قالب بزنید(قالب من کمی بزرگ بود به نظرم اگه با قالب کوچیکتر تقریبا به اندازه قالب شیرینی نخودچی قالب زده بشه بهترمیشه.)

 


 

سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها رو بچینید توی اون.

 


 

و روش رو سفید تخم مرغ بمالید( برای اینکه روی شیرینی سفت و براق بشه.)

 


 

طبقه وسط  فر با حرارت 170 درجه به مدت 20 دقیقه اگه دیدید روی شیرینی هنوز طلایی نشده 5 دقیقه دیگه هم بگذارید داخل فر بمونه.

بعد از خارج کردن از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغه از جاشون تکون ندید، بگذارید خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید.

نکات:

اگر میخواهید رنگ شیرینی روشتر تر باشه مقدار دارچین رو کمتر بریزید.

من مقداری هم پودر هل داخل شیرینی استفاده کردم.

من با نصف مواد شیرینی رو درست کردم که 20 تا شد.

 


  

امیدوارم همیشه کامتون شیرین باشه دوستان



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

شیرینی کره ای دارچینی

جمعه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۰، ۰۴:۳۳ ب.ظ

 

خدا رو شکر مشکل کامپیوترم حل شد و صحیح و سالم برگشت خونمون، البته نمیدونم تا کی سرپا باشه. آخرش هم فکر کنم مجبور میشم سرش هوو بیارم.

کم کم داره بوی عید میاد، باید کم کم شروع کنیم و کارهای عید رو انجام بدیم. یکی از کارهای عید پختن شیرینیه و برعکس خونه تکونی که پدر آدم رو در میاره، خیلی لذتبخشه. پس اگه میخواید امسال شیرینی های عید رو خودتون درست کنید بهتره خونه تکونی رو زودتر انجام بدید و واسه روزهای آخر نگذارید بمونه و چند روز پایانی سال رو با خیال راحت شیرینی پزون راه بندازید. پذیرایی از مهمونها با شیرینی خونگی یه چیز دیگه است.

 


من هم سعی میکنیم تو این فرصت چند تا شیرینی که برای پذیرایی عید مناسبه رو آموزش بدم، البته اگه خدا بخواد و مشکلی واسه خودم و کامپیوترم پیش نیاد. اولین پست در این زمینه رو به یک شیرینی خیلی ساده که موادش هم در دسترسه اختصاص میدم.

این شیرینی بافت بیسکویتی داره و ماندگاریش هم زیاده.

مواد لازم:

آرد سفید  یک و یک سوم لیوان

پودر قند  نصف لیوان

کره 100 گرم

دارچین 2 قاشق مرباخوری سرصاف

بگینگ  پودر 1.4 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

من برای اینکه راحت بتونید این شیرینی رو درست کنید اندازه ها رو با این لیوان دسته دار معمولی نوشتم تا در دسترس همه باشه.

 


 

همه مواد رو بگذارید بیرون از یخجال تا به دمای محیط برسه. کره رو با قاشق خرد کنید. و پودر قند رو بهش اضافه کنید .

 


 

و با هم زن بزنید تا با هم یکدست بشه.

 


 

آرد و بگینک پودر رو اضافه کنید و با دست هم بزنید تا به خورد هم بره.

 


 

دارچین رو اضافه کنید.

 

 

و خمیر رو ورز بدید در حدی که یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث میشه که خمیر روغن پس بده.

 


 

برای اینکه باز کردن خمیر راحت باز بشه دو تا کیسه فریزر رو باز کنید(یعنی کناره ش رو قیچی کنید تا یک لایه بشه)  روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر رو پهن کنید و خمیر رو روی اون قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر رو روی خمیر بندازید و خمیر رو وردنه کنید تا قطر خمیر همه جا نیم سانت بشه.

 


 

با قالب دلخواه قالب بزنید(قالب من کمی بزرگ بود به نظرم اگه با قالب کوچیکتر تقریبا به اندازه قالب شیرینی نخودچی قالب زده بشه بهترمیشه.)

 


 

سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها رو بچینید توی اون.

 


 

و روش رو سفید تخم مرغ بمالید( برای اینکه روی شیرینی سفت و براق بشه.)

 


 

طبقه وسط  فر با حرارت 170 درجه به مدت 20 دقیقه اگه دیدید روی شیرینی هنوز طلایی نشده 5 دقیقه دیگه هم بگذارید داخل فر بمونه.

بعد از خارج کردن از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغه از جاشون تکون ندید، بگذارید خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید.

نکات:

اگر میخواهید رنگ شیرینی روشتر تر باشه مقدار دارچین رو کمتر بریزید.

من مقداری هم پودر هل داخل شیرینی استفاده کردم.

من با نصف مواد شیرینی رو درست کردم که 20 تا شد.

 


  

امیدوارم همیشه کامتون شیرین باشه دوستان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۱۱/۲۸

نظرات  (۱۷)

سلام من تازه وبلاگ شما راپیدا کردم واز این بابت بسیار خوشحالم واز زحمات شما هم ممنونم.
حلوای نشاسته ی اذربایجان را درست کردم اما فکرکنم ابش زیاد بود چون اصلا مثل عکس شما از ظرف جدا نشدبه نظرتون دلیلش چیه؟
من بهش پودرنارگیل وخلال بادام هم زدم که از اذربایجانی های عزیزمعذرت میخوام ولی درکل خوشمره شد.
در ضمن این حلوا باید خشک باشه تا چه حدی؟
دستمریزاد
ایشالا زودتر درست میکنم
مرسی خانومی
پاسخ:
امیدوارم دوست داشته باشی خانمی
سلام اسرا جون خوشحالم حاله کامبیوترت خوب شده کلی ذوق کردم .به سایتایه دیگه سر زده بودم نبودی اما شما یچیز دیگه ای .ممنونم بخاطر هممممه ی صبرو حوصلت وصد البته سلیقه ی خوبت .دیگه برم بخوابو شب بخیر اسرا جون
سلام اسرا جون صبحت بخیر خوبی خانمی .تا دیشب تصاویر مراحل بخت بود الان اومدم دستور بودینگ کاکائو ..بگیرم تصویرا نیستن
اسرا جون عکسهات دیده نمی شه بازم ممنون ندیده خوشمزه هست من که الان کله پا شدم مریض شدم حالا با این همه کار چه کنم آدم دم عید مریض شه مصیبته
سلام خانومی

ممنون از راهنمایت...دوباره عکس ها باز نمیشه تا شاهکارت رو ببینم عزیزم.
پاسخ:
متاسفم نمیدونم بازم چه مشکلی پیش اومده....ممنونم خانمی از لطفت
حتما امتحانش میکنم دست گلت درد نکنه اسراء جونم...
راستی عکس دیده نشد خیلی دوست داشتم ببینم نمیدونم به کدوم سایت باید اعتماد کنیم برای منم همین مشکل پیش اومده بود دوباره آپلود کردم ولی هنوز یکمقدارش مونده دیگه خسته شدم........
پاسخ:
واقعا امان از دست این آپلود سنترها...البته من دامین گرفتم توی اون آپلود میکنم، قرار بود عکسها همیشه باشه ولی هاست مشکل داشت به همین خاطر عکسها دیده نمیشد....
سلام دوست عزیزم .
چه وبلاگ قشنگی داری.
جالب بود
زنده ام با نام تو
پژمرده ام بی نام تو
حاضرم پرپر شوم
در محضر دیدار تو
مطالب خوبی بود
تو سعی کن زودتر از من بیای
حتما شرکت کن ،شاید دیگه فرصتی پیش نیاید
ختم صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج اقا امام زمان شروع شد.ما شما رو دعوت به این ختم بزرگ می کنیم تا شما هم در ثواب این ختم بزرگ شریک باشید.
لطفا هر تعداد که می توانید را در قسمت ختم صلوات درج کنید تا ما با بقیه صلوات ها جمع کنیم .
منتظر حضور گرم شما هستیم.
دیگران هم دعوت کن
دل نوشته یادت نره
ظهور نزدیک است
به زودی حرف تمامی شیعیان میشود:مهدی آمد
ادرس سایت ختم صلوات :WWW.taksoot.ir
سلام اسرا جون تاخیر منو ببخش
چه شیرینی های خوشکلی شدن دست گلت درد نکنه و تبریک بابت سر پا شدن کامپیوترت
۰۱ اسفند ۹۰ ، ۱۳:۰۷ ریحانه بهشتی
سلام اسرا جون کارت عالیه انشالا واسه عید پستای شیرینی زیاد بذار قربونت برم
چه شیرینی خوبی ! خیلی خوشم آمد اسرا جون دست گلت درد نکنه
سلام اسرا جون خیلی خوب شده
حتما حتما حتما درستش میکنم خیلی خوشم اومد ازش دستت درد نکنه
راستی منم اپم دوست داشتی یه سر بزن
اوممممممممم به به
پاسخ:
مرسیییییییییییییییییی
اول یه ماچ گنده از دوست خوش سلیقه ومهربونمون
واقعا وبلاگت عالیه ودست پخت محشری داری
هردفعه که یکی از دستورهارو انجام میدم برات دعا میکنم که تو زندگیت موفق باشی
بانوی آذریییییییییییییییییییییییییییییییییی
پاسخ:
لطف داری دوست عزیز، شاد و سربلند باشی دوستم
۱۰ اسفند ۹۲ ، ۲۱:۳۸ عذرا اقایی

سلام اسراجونم پیشاپیش عیدت مبارک دختر هنرمندم من بخاطر این همه هنر نمایی بهت تبریک میگم وهر وقت از سایت شما دستور تهیه چیزی رو برداشتیم واقعا گام به گام وبی نقص بوده ازت خواهش میکنم به این کار ادامه بدی وهمه مشتاقان به این عرصه رو یاری کنی بازم ازت ممنون

پاسخ:
سلام، عید شما هم مبارک، ممنونم از لطفتون
در پناه حق شاد و سربلند باشید
سلام خدا قوت
خیلی وبلاگ خوبی دارین
فقط کاش شیرینی ک بدون فر هم باشه بذارین
ممنون
پاسخ:
سلام عزیثزم
ممنون از لطفتون
سعی میکنم دستورات بدون فر پیدا کنم و آموزش بدم
۰۵ خرداد ۹۳ ، ۱۲:۲۵ خاتون و گلابتون
سلام. مطالب سایت عالی و دهان آب اندازند!ما تصمیم داریم شمارو لینک کنیم لطفا شماهم این تصمیمو بگیرید!! یـــــــــاشــــــاسیـــــــــن آذربایجـــــــــــان مـــــــــارالی!
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیز، با افتخار لینک شدید، شرمنده که با تاخیر انجام شد

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی