شیرینی کره ای دارچینی
خدا رو شکر مشکل کامپیوترم حل شد و صحیح و سالم برگشت خونمون، البته نمیدونم تا کی سرپا باشه. آخرش هم فکر کنم مجبور میشم سرش هوو بیارم.
کم کم داره بوی عید میاد، باید کم کم شروع کنیم و کارهای عید رو انجام بدیم. یکی از کارهای عید پختن شیرینیه و برعکس خونه تکونی که پدر آدم رو در میاره، خیلی لذتبخشه. پس اگه میخواید امسال شیرینی های عید رو خودتون درست کنید بهتره خونه تکونی رو زودتر انجام بدید و واسه روزهای آخر نگذارید بمونه و چند روز پایانی سال رو با خیال راحت شیرینی پزون راه بندازید. پذیرایی از مهمونها با شیرینی خونگی یه چیز دیگه است.
من هم سعی میکنیم تو این فرصت چند تا شیرینی که برای پذیرایی عید مناسبه رو آموزش بدم، البته اگه خدا بخواد و مشکلی واسه خودم و کامپیوترم پیش نیاد. اولین پست در این زمینه رو به یک شیرینی خیلی ساده که موادش هم در دسترسه اختصاص میدم.
این شیرینی بافت بیسکویتی داره و ماندگاریش هم زیاده.
مواد لازم:
آرد سفید یک و یک سوم لیوان
پودر قند نصف لیوان
کره 100 گرم
دارچین 2 قاشق مرباخوری سرصاف
بگینگ پودر 1.4 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه:
من برای اینکه راحت بتونید این شیرینی رو درست کنید اندازه ها رو با این لیوان دسته دار معمولی نوشتم تا در دسترس همه باشه.
همه مواد رو بگذارید بیرون از یخجال تا به دمای محیط برسه. کره رو با قاشق خرد کنید. و پودر قند رو بهش اضافه کنید .
و با هم زن بزنید تا با هم یکدست بشه.
آرد و بگینک پودر رو اضافه کنید و با دست هم بزنید تا به خورد هم بره.
دارچین رو اضافه کنید.
و خمیر رو ورز بدید در حدی که یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث میشه که خمیر روغن پس بده.
برای اینکه باز کردن خمیر راحت باز بشه دو تا کیسه فریزر رو باز کنید(یعنی کناره ش رو قیچی کنید تا یک لایه بشه) روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر رو پهن کنید و خمیر رو روی اون قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر رو روی خمیر بندازید و خمیر رو وردنه کنید تا قطر خمیر همه جا نیم سانت بشه.
با قالب دلخواه قالب بزنید(قالب من کمی بزرگ بود به نظرم اگه با قالب کوچیکتر تقریبا به اندازه قالب شیرینی نخودچی قالب زده بشه بهترمیشه.)
سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها رو بچینید توی اون.
و روش رو سفید تخم مرغ بمالید( برای اینکه روی شیرینی سفت و براق بشه.)
طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه به مدت 20 دقیقه اگه دیدید روی شیرینی هنوز طلایی نشده 5 دقیقه دیگه هم بگذارید داخل فر بمونه.
بعد از خارج کردن از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغه از جاشون تکون ندید، بگذارید خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید.
نکات:
اگر میخواهید رنگ شیرینی روشتر تر باشه مقدار دارچین رو کمتر بریزید.
من مقداری هم پودر هل داخل شیرینی استفاده کردم.
من با نصف مواد شیرینی رو درست کردم که 20 تا شد.
امیدوارم همیشه کامتون شیرین باشه دوستان
حلوای نشاسته ی اذربایجان را درست کردم اما فکرکنم ابش زیاد بود چون اصلا مثل عکس شما از ظرف جدا نشدبه نظرتون دلیلش چیه؟
من بهش پودرنارگیل وخلال بادام هم زدم که از اذربایجانی های عزیزمعذرت میخوام ولی درکل خوشمره شد.
در ضمن این حلوا باید خشک باشه تا چه حدی؟