نظر خصوصی
دوستهای عزیز سلام
بعضی از عزیزان در کامتنها سوالاتی رو مطرح میکنند ولی تیک خصوصی میزنند و به همین خاطر من نه میتونم سوالاتشون رو جواب بدم و نه میتونم تایید کنم....و متاسفانه اگر ایمیل هم بگذارند من فرصت پاسخگویی از طریق ایمیل را ندارم. پس خواهش میکنم نظر خصوصی نگذارید و اینکه سوالات هر پست رو در همون پست مطرح کنید تا اگه فرد دیگه ای هم در این مورد سوال داشته باشه جوابش رو بگیره.
تو این پست سعی میکنم به چند تا از این کامنتها جواب بدم
sepide جان خیل وقته خواسته بودند خورشت سیب و آلو رو آموزش بدم، سعی میکنم آموزشش رو داشته باشم.
پریسای عزیز پرسیده بودند که پالدا همون مسقطی هست، باید بگم که در پست پالدا توضیح دادم که
تفاوت مسقطی با پالدا اینه که توی پالدا از روغن یا کره استفاده نمیشه و به اندازه مسقطی هم سفت نیست.
تهمینه جان چند تا کامنت گذاشته بودی در مورد پیراشکی و آدرس ایمیلت هم اشتباه بود...
در مورد خمیر پیراشکی اگه میخوای کیفیت عالی داشته باشه باید زمان استراحتش بیشتر از دو ساعت نباشه چون اگه خمیر زیاد بمونه بوی ترشیدگی میده...ولی میتونستی فریز کنی البته کیفتیش کمی پایین میومد.
غذاهایی هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم،به غیر از انواع پیراشکی، دلمه سیب زمینی،کوکوی ماکارونی، لازانیای گل،پیش غذا با بیسکوییت ترده، که دستور همشون در وبلاگ هست.
و ممنونم از همه شما به خاطر ابراز لطفتون
اما تو دوستش بدار
چون غمش خاطره می سازد