دنیای اسراء

سه شنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۰۷ ق.ظ

نظر خصوصی

دوستهای  عزیز سلام

بعضی از عزیزان در کامتنها سوالاتی رو مطرح میکنند ولی تیک خصوصی میزنند و به همین خاطر من نه میتونم سوالاتشون رو جواب بدم و نه میتونم تایید کنم....و متاسفانه اگر ایمیل هم بگذارند من فرصت پاسخگویی از طریق ایمیل را ندارم. پس خواهش میکنم نظر خصوصی نگذارید و اینکه سوالات هر پست رو در همون پست مطرح کنید تا اگه فرد دیگه ای هم در این مورد سوال داشته باشه جوابش رو بگیره.

تو این پست سعی میکنم به چند تا از این کامنتها جواب بدم

sepide  جان خیل وقته خواسته بودند خورشت سیب و آلو رو آموزش بدم، سعی میکنم آموزشش رو داشته باشم.

پریسای عزیز پرسیده بودند که پالدا همون مسقطی هست، باید بگم که در پست پالدا توضیح دادم که

تفاوت مسقطی با پالدا اینه که توی پالدا از روغن یا کره استفاده نمیشه و به اندازه مسقطی هم سفت نیست.

تهمینه جان چند تا کامنت گذاشته بودی در مورد پیراشکی و آدرس ایمیلت هم اشتباه بود...

در مورد خمیر پیراشکی  اگه میخوای کیفیت عالی داشته باشه باید زمان استراحتش بیشتر از دو ساعت نباشه چون اگه خمیر زیاد بمونه بوی ترشیدگی میده...ولی میتونستی فریز کنی البته کیفتیش کمی پایین میومد.

غذاهایی هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم،به غیر از انواع پیراشکی، دلمه سیب زمینی،کوکوی ماکارونی، لازانیای گل،پیش غذا با بیسکوییت ترده، که دستور همشون در وبلاگ هست.

و ممنونم از همه شما به خاطر ابراز لطفتون

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

نظر خصوصی

سه شنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۰۷ ق.ظ

دوستهای  عزیز سلام

بعضی از عزیزان در کامتنها سوالاتی رو مطرح میکنند ولی تیک خصوصی میزنند و به همین خاطر من نه میتونم سوالاتشون رو جواب بدم و نه میتونم تایید کنم....و متاسفانه اگر ایمیل هم بگذارند من فرصت پاسخگویی از طریق ایمیل را ندارم. پس خواهش میکنم نظر خصوصی نگذارید و اینکه سوالات هر پست رو در همون پست مطرح کنید تا اگه فرد دیگه ای هم در این مورد سوال داشته باشه جوابش رو بگیره.

تو این پست سعی میکنم به چند تا از این کامنتها جواب بدم

sepide  جان خیل وقته خواسته بودند خورشت سیب و آلو رو آموزش بدم، سعی میکنم آموزشش رو داشته باشم.

پریسای عزیز پرسیده بودند که پالدا همون مسقطی هست، باید بگم که در پست پالدا توضیح دادم که

تفاوت مسقطی با پالدا اینه که توی پالدا از روغن یا کره استفاده نمیشه و به اندازه مسقطی هم سفت نیست.

تهمینه جان چند تا کامنت گذاشته بودی در مورد پیراشکی و آدرس ایمیلت هم اشتباه بود...

در مورد خمیر پیراشکی  اگه میخوای کیفیت عالی داشته باشه باید زمان استراحتش بیشتر از دو ساعت نباشه چون اگه خمیر زیاد بمونه بوی ترشیدگی میده...ولی میتونستی فریز کنی البته کیفتیش کمی پایین میومد.

غذاهایی هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم،به غیر از انواع پیراشکی، دلمه سیب زمینی،کوکوی ماکارونی، لازانیای گل،پیش غذا با بیسکوییت ترده، که دستور همشون در وبلاگ هست.

و ممنونم از همه شما به خاطر ابراز لطفتون

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۱۲/۰۲
اسراء افسری

نظرات  (۶)

گیتار زندگی همیشه شاد نمی نوازد
اما تو دوستش بدار
چون غمش خاطره می سازد
دوستی و مهر،امید می آفریند و امید زندگیست
سلام:
وبلاگ بسیار مفیدی دارید.امیدوارم بیش از پیش موفق باشید
به تازگی وبلاگی رو تاسیس کردم پیرامون موضوعات خانه و خانه داری و...
خیلی خوشحال میشم اگه منت بر سر ما بزارید و کلیک رنجه کنید.
امید که دوستان خوبی برای هم باشیم.
در ضمن مایلم نظرتون رو در مورد تبادل لینک بدونم!
دلتون آروم.
سلام
لطفا لینک کنید

لباس عروس 2012
یا---------------------
لباس عروس
یا----------------------
ژست عروس
------------------------
و خبر بدید لینکتون کنم
مرسی
http://Picx.blogfa.com
سلام اسرا جان روز بخیر .خمیر پیراشکیم محشر شده بود همه از پیراشکیم خوششون اومده بودازت ممنونم .آخر هفته خوبی داشته باشیمنتظر خلاقیتای دیگت هستم .روزت خوش
۰۴ اسفند ۹۰ ، ۱۸:۱۱ دل نوشته های مرضیه
سلام من مرضیه ام ♥♥

╬═♥╬
╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬

از ۱۵ - ۱۶ سالگی مینوشتم.نوشتنو خیلی دوس دارم♥♥

╬═♥╬
╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
http://delblogfa.blogfa.com/

این وبلاگو ساختم که حرفای یواشکی دلمو بنویسم ♥♥

╬═♥╬
╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬

امیدوارم از همین راه دوستای زیادی پیدا کنم♥♥

╬═♥╬
╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬

وبلاگ تحفه ای نیست ولی به دیدنم بیا و در صورت علاقه ات تبادل لینک کنیم
سلام اسرا جان فدای تو . درمورد سبزه عید یکم توضیح میدی طرز سبز کردنش؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی