دنیای اسراء

دوشنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۰۸ ق.ظ

شیرینی پیچ انگشتی یا پفک گردویی


شیرینی پیچ انگشتی یا همون پفک گردویی یکی از شیرنیهای رایج در شهر تبریزه و مخصوصا برای پذیرایی عید خیلی استفاده میشه، این شیرینی هم خیلی خوش خوراکه و خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه. پس پیشنهاد میکنم برای عید حتما این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید.



مواد لازم: (با این مقدار 18 الی 20 تا از این شیرینی ها تهیه میشه)

زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید)

پودر شکر یک پیمانه پلوپز(مقدار این پیمانه ها معادل 180 میلی لیتره)

گردوی خرد شده 1 پیمانه پلوپز

وانیل مقداری

پسته مقداری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 150 درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی رو انجام میدیم فر گرم بشه.

سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید.

زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه

پودر شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه)




باید آنقدر زده بشه تا به این شکل و رنگ در بیاید، یعنی سفید و کشدار بشه.



گردو رو اضافه کنید.



و اینبار با قاشق مخلوط کنید.



با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمی پودر پسته بریزید.( من چون نمیخواستم پسته کاملا پودر باشه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم)

به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه در این حین به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه.

بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

شیرینی هایی که توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده میشه، شاید نصف مقداری که من میریزم.

من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونها روی بخاری درست میکردم، به این صورت که مثل مراحل بالا انجام میدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی که شیرینی رو توش درست میکردم روش میگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیاد میگذاشتم، سینی رو روی بخاری میگذاشم به مدت 30 تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه میکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنه یه 5 دقیقه دیگه هم میگذاشتم تا کاملا پخته بشه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب در می اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست میکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید میتونید از این روش استفاده کنید.


نکته:درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید.
در فرهاى برقى همحرارت رو روى 130درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

 

 نکته

اگه به تجربه فهمیدید دمای فرتون بالاست باید فر رو روی 120 تا 130 درجه تنظیم کنید.

اگه دیدید روی شیرینی پخته ولی وسطش هنوز خام هست، فر رو خاموش کرده و درش رو باز کنید اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه بعد شیرینی رو از فر در بیارید.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

شیرینی پیچ انگشتی یا پفک گردویی

دوشنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۰۸ ق.ظ


شیرینی پیچ انگشتی یا همون پفک گردویی یکی از شیرنیهای رایج در شهر تبریزه و مخصوصا برای پذیرایی عید خیلی استفاده میشه، این شیرینی هم خیلی خوش خوراکه و خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه. پس پیشنهاد میکنم برای عید حتما این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید.



مواد لازم: (با این مقدار 18 الی 20 تا از این شیرینی ها تهیه میشه)

زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید)

پودر شکر یک پیمانه پلوپز(مقدار این پیمانه ها معادل 180 میلی لیتره)

گردوی خرد شده 1 پیمانه پلوپز

وانیل مقداری

پسته مقداری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 150 درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی رو انجام میدیم فر گرم بشه.

سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید.

زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه

پودر شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه)




باید آنقدر زده بشه تا به این شکل و رنگ در بیاید، یعنی سفید و کشدار بشه.



گردو رو اضافه کنید.



و اینبار با قاشق مخلوط کنید.



با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمی پودر پسته بریزید.( من چون نمیخواستم پسته کاملا پودر باشه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم)

به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه در این حین به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه.

بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

شیرینی هایی که توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده میشه، شاید نصف مقداری که من میریزم.

من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونها روی بخاری درست میکردم، به این صورت که مثل مراحل بالا انجام میدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی که شیرینی رو توش درست میکردم روش میگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیاد میگذاشتم، سینی رو روی بخاری میگذاشم به مدت 30 تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه میکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنه یه 5 دقیقه دیگه هم میگذاشتم تا کاملا پخته بشه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب در می اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست میکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید میتونید از این روش استفاده کنید.


نکته:درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید.
در فرهاى برقى همحرارت رو روى 130درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

 

 نکته

اگه به تجربه فهمیدید دمای فرتون بالاست باید فر رو روی 120 تا 130 درجه تنظیم کنید.

اگه دیدید روی شیرینی پخته ولی وسطش هنوز خام هست، فر رو خاموش کرده و درش رو باز کنید اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه بعد شیرینی رو از فر در بیارید.

نظرات  (۴۶)

به به مرسی از این دستور خوشمزهتون. فقط یه سئوال داشتم. میشه یه شیرینی هم یاد بدین که با سفیده تخم مرغ درست بشه. زرده ها رو پیچ انگشتی درست کنیم و با سفیده ها یکی دیگه که حیف نشه؟
پاسخ:
ممنونم از لطفتون....بله سعی میکنم یه شیرینی هم با سفیده تخم مرغ بذارم.
عزیزم بازم خیلی ممنون
پاسخ:
مرسیییییییی عزیزم
اسرا جون لطفا براب عید شیرینی های بیشتری بذار
من که هنوز راهنمایی ام ولی مامانم خیلی خوشش اومد
پاسخ:
چشم عزیزم سعی میکنم پست بیشتری در این زمینه داشته باشم.
اسرا یکی داره از روی وبت کپی میکنه
از روی وب آرزو و الی گولو هم کپی کرده
اینجا نتونستم آدرسشو بذارم
برو توی وب الی گولو پست ششمش آدرسش هست
پاسخ:
آدرسی رو هم که گفتی برای من باز نمیشه.
سلام اسرا جون از این دور که آدم دلش میخواد یکیش را برداره
دستت درد نکنه خانومی.
منم هرسال این شیرینی رو درست میکنم خیلی عالی و خوشمزه میشه....
خسته نباشی گلم.....
سلام خانومی امروز بعد از ظهر درست کردم واقعا خوشمزه است .دستت درد نکنه گلم.
اولا!

وای اسرا جون انقدر از هنرت خوشم امده که آرزومه ببینمت!

خیلی خوش سلیقه هستی(یواشکی بگم بهت حسودیم شد)
سلام اسرا جان خوبی.نصفه شبی دهنم آب افتاد عجب شیرینی ساذه و شیکی .ایشالله فردا میخوام درست کنم مثل مال شما خوب شه پیش اولادم ضایع نشم.. [چشمک.باهمزن دستیا هم میشه ؟آخه همزن برقیم ناخوشه .میشه باهمزن دستی ؟شب بخیر کدبانو بوووووس
سلام اسرا جون واقعا خوشمزه است دستت درد نکنه گلم.
پاسخ:
ممنونم از لطفت خانمی
اگر غرض آب کردن دل ما بود که حاصل شد
۰۹ اسفند ۹۰ ، ۱۲:۲۸ ریحانه بهشتی
سلام اسرا جان دست گلت درد نکنه . بابا شرمنده کردی
آپم بدو بیا ...
اسرا جون اگه میشه زودتر جوابم رو بده چون میخوام این رو تا دو روز دیگه درست کنم
باید کاغذ روغنی بذارم رو سینی فر؟
بعد اینکه من پلوپز ندارم حدودا 1 پیمانه پلوپز چندتا از این لیوان فرانسوی های دسته دار میشه؟
پاسخ:
من وقتی از لیوان فرانسه استفاده میکنم برای یک لیوان پودر قند و یک لیوان گردو سه تا زرده تخم مرغ استفاده میکنم. کاغذ روغنی بنداز روی کاغذ روغنی هم چرب کنو
سلام اسرا جون
دوباره اپ کردم دوست داشتی یه سر بزن
khoshkele azin shirinia eid ziad mikhoram :D
پاسخ:
نوش جونتون
اسرا جان، وبلاگ بسیااااااااااااارررر با سلیقه، خوشمزه و زیبایی داری. تبریک میگم بخاطر داشتن اینهمه ذوق و استعداد. سبز باشی.
من آپم.
دوست داشتی بیا.
سلام بانو کجایی گلم نیستی ؟پفک گردویی من بد نشد ولی مثل شما نشده!! نمیدونم چرا.اسرا جان احساس میکنم بخاطر تخم مرغام باشه!!نمیدونم.منتظرتم بیا زود
پاسخ:
ولی نمیدونم منظورت از اینکه خوب نشده اینه که پف نکرده یا ایراد دیگه ای داره.
سلام اسرا جون واقعا خوشمزه است دستت درد نکنه گلم.
پاسخ:
ممنونم از لطفت خانمی
وقتی وجود خدا باورت میشه ....
خدا یه نقطه میذاره زیر " باورت" و " یاورت " میشه.
۱۱ اسفند ۹۰ ، ۲۲:۴۶ سراشپزسپیده
قیز سن نمنه پیشیرمیسن جولوم ایستده
سلام خانم پرمشغله خوبی عزیزم.4بار پفک گردویی رو درست کردم هر بارشم اولادبنده ایراد گرفت پف نکردده دقیقه بیشترم هم زدما سفیذه سفید نشد بنظرت کم جون هم زدم؟دیشب مهمون داشتم تعریف میکردن شازده پسرمم هی میخندید میگفت مامانم خودشو کشت بسکه این شیرینیو هم زدولی مثله اسراجونش نشد!!خدایه ضایعس منتظره یه آتو از منه.دیشب برای مهمونام پیراشکیایی که توپست گذاشته بودید درست کردم عالی شدن .ممنونم ازت اسراجان از اینکه با خودتونو وبلاگتون آشنا شدم خوشحالم دوست خوبمبا آرزوی بهترین ها برای شما
مرسی خیلی خیلی عالی بود و توضیحاتت کامل
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
خیلی خوب شده مرسی
پاسخ:
مرسییییییییییی
من هربار این شیرینی را درست میکنم تو سینی فر وا میره میشه بگید چرا؟
پاسخ:
این شیرینی یکی از شیرینی های کم دردسره....مشکل شما میتونه از دو چیز باشه....یا مقدار مواد رو دقیق نمیریزید...یا اینکه مواد را کم هم میزنید برای این شیرینی باید با هم زن برقی انقدر زده بشه که کاملا سفید و کشدار بشه.....
اسرا جون حتما باید روی کاغذ روغنی باشه؟
روی کاغذ آلومینیم نمیشه؟
پاسخ:
مطمئن نیستم عزیزم ما تا حالا روی ورق آلومینیم شیرینی درست نکردم فکر میکنم می چسبه.
به به خانوم گل دست شما درد نکنه مخصوصا بابت عکسهاییی که زحمت کشیدی گرفتی تا بهتر یاد بگیریم
بابا سلیقهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.ما همیشه برای عیدا این شیرینی رو از بیرون میخریم.نمیدونستم انقدر ساده درست میشه.ولی دقیقا عکسش مثل عکس شیرینیایی شده که از بیرون میخریم برا عید.ایشالله دیگه خودم درسش میکنمممممممممممممممم.دستت درد نکنه.واقعا و بی تعارف وبلاگت عالیه
پاسخ:
مرسی دوست عزیزم واقعا لطف داری،این شیرینی از شیرینی های آسونه، امسال حتما خودت درست کن.
اسرا جان من 4تا زرده دارم تخم مرغام کوچیک بود حالا میشه 4تا زرده کوچیک زد جای 2تا زرده درشت؟
پاسخ:
نه سه تا کافیه، چهار تا زیاد میشه.
سلام گلم خوبی؟
ممنون از آموزشهای خوب و دقیقت
مربای هویج و خیار و پرتقال رو درست کردم عالی شدن مرسییییییییییییییییییییی
چرا عکسای این پست و چند تا از پستای دیگه باز نمیشه؟
میشه عکس این شرینی خوشمزه رو بذاری ؟میخوام واسه عید درست کنم
بازم ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفتون
بله عکسها حذف شدند، به مرور زمان عکسها بازسازی خواهد شد.
سلام گلم
ممنون از آموزشهای عالی و دقیقت
من مربای پوست پرتقال و هویج وخیار رو درست کردم همگی عالی شدن ممنون
ولی چرا عکسای چند تا از آموزشات باز نمیشه از جمله همین آموزش؟
اگه امکان هست دوباره عکسشو بذار آخه میخوام واسه عید از این شرینی های خوشمزه درست کنم
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفتون
بله عکسها حذف شدند، به مرور زمان عکسها بازسازی خواهد شد.

سلام اسرا جون من طبق همون دستوری که گفتی درستش کردم ولی تا 5 دقیقه نشده سوخت!! پفم نکرد!
پاسخ:
سلام،احتمال زیاد حرارت فرت زیاد بوده برای این شیرینی حرارت باید متوسط باشه.
۱۹ خرداد ۹۲ ، ۱۳:۰۴ مامان بهار
سلام و ممنون از دستور خیلی خوب و کاملتون...
من الان گذاشتم تو فر و منتظرم ببینم چی میشه، من این شیرینی را خیلی دوست دارم و اگه بشه از این به بعد خودم درست کنم خیلی خوب میشه...
پاسخ:

سلام مامان بهار عزیز

مطمئنا عالی میشه و نوش جونتون

سلام اسرا خانم!
خیلی از بابت این وبلاگ زیبا و مفیدتون ممنونم. من این شیرینی رو برای اولین بار درست کردم و عالی شد. چون خارج از ایران زندگی میکنم اینجا شیرینی ایرانی یا در دسترس نیست و اگر هم باشه خیلی گرونه. این شیرینی رو زمانی که ایران بودم خیلی دوست داشتم حالا که با کمک دستور عالی شما درست کردم خیلی خوشحالم. خدا اجرتون بده که زحمت می کشید و وقت تونو برای آموزش به هموطناتون میگذارید.
پاسخ:

سلام بهناز جان

ممنون از لطفتون. خوشحالم دستور براتون مفید بوده 

برای شما و همه هم میهنان خارج از کشور آرزوی سربلند و موفقیت دارم

سلام عزیزم 
ممنون از سایت خیلی خوبت
یه سوالی داشتم ازت
برا پخت این شیرینی من تو همون مرحله اول موندم...
هرچی زرده تخم مرغ رو یا همزن برقی می زنم مثل مال شما پف نمی کنه و روشن نمیشه 
میشه راهنمائیم کنی؟
ممنون
پاسخ:

سلام عزیزم

مرسی، رنگ زرده بعد از اضافه کردن پودر قند روشن میشه، گفتم زرده رو یک دقیقه بزنید تا کمی روشن بشه بعد پودر قند رو بریزید و حسابی بزنید تا رنگش سفید بشه. در کل 5 دقیقه تو زمان بگیر و به رنگش زیاد حساس نشو چون بعضی از زرده ها که نارنجی هستن(این تخم مرغهای آرم دارم زردشون نارنجیه، باید از این به بعد بگیم نارنچشون رو بزنین.) هر چقدر هم بزنید سفید نمیشن. نمیدونم چی به خورد این مرغای بیچاره میدن.

سلام مرسی دستتو درد نکنه من درست کردم خوب شد ولی مثل  اونی که قنادی ها میفروشن نشد
پاسخ:
سلام. اگه عین دستور درست کرده باشید با شیریهای قنادی مو نمیزنه، حتما یه جای کارتون مشکل داشته
سلام اسرا جون دستت درد نکنه عالی بود ایشالله که الان درستش میکنم همونطوری باشه که تو عکسه. اخه چله برام هدیه میارن نامزدم نمیخوام پیش مادر شوهرم ضایع بشم
پاسخ:
سلام عزیزم، ممنون از لطفتون، با کمی دقت مطمئنا خیلی هم عالی میشه.
سلام عزیزم من تازه با سایت شما آشناشدم. پیچ انگشتی رو مو به مو طبق دستور شما درست کردم ولی هم تهش سوخت و هم مغزپخت نشد.راستی منظور از پودر شکر همون شکر هستش؟ در ضمن شیرینی من خیلی شیرین شده بود میشه راهنماییم کنی? ممنون
پاسخ:

سلام خیلی خوش آمدید

حتما درجه فرتون زیاد بوده، اینبار 20 درجه کمتر تنظیم کنید، با فرتون باید کار کنید تا قلقش دستتون بیاد بعضی از فرها درجه حرارتشون زیاده.

در مورد پودر شکر هم شکر رو داخل آسیاب کاملا پودر کنید تا بصورت آرد نرم بشه. اگه کم شیرین دوست دارید یک قاشق از پودر شکرش رو کم کنید.

مرسی عزیزیم که این امکانات رو گذاشتین
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
سلام خدمت شما بانوی خوش سلیقه. من شیرینی شما رو درست کردم دفه اول راستشو بگم سوخت چون درجه فرم زیاد بود دفه دوم  مراقب شدم نسوخت ولی کمی طلایی شد  گفتم شاید پخته باشه دیگه یه دونشو برداشتم نصف کردم دیدم  توش نپخته فکر کردم اگه بیشتر از این بمونه بازم مثل دفه پیش بسوزه  این دفه طبقه بالای فر گذاشته بودم تصمیم گرفتم فرو خاموش کنم با حرارت داخل فر وسطشم بپزه بعد از 10 دقیقه برداشتم دیدم پخته شیرینیارو جمع کردم همراه چایی اوردم و در کنار شوهرم و پسرم خوردیم شوهرم خیلی خوشش اومده بود همش میگفت خیلی خوشمزست . ولی سوالم   اینه که ایا باید بجز سینی فر شیرینیهارو داخل یه  سینی فر دیگه  قرار بدیم بعد بزاریم روی  سینی فر تاشیرینیهامون بیشتر رنگ روشن تری پیدا کنن؟  ایا میشه به جای پودر قند از شکر استفاده کنیم؟
پاسخ:
سلام عزیزم، احتمالا درجه حرارت فر شما بالاست، برای همین دفعه بعد درجه فر رو بیست درجه کمتر تنظیم کنید، کاری که کردید بهترین کاره در این مدل شیرینی ها اگه وسط شیرینی بخاطر بالا بودن حرارت فر نپخته باشه و وسطش خام باشه فر رو باید خاموش کنید و درش رو باز کنید و اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه، با اینکار وسط شیرینی هم پخته میشه.
شکر نه ولی میتونید از پودر شکر استفاده کنید.
سلام یورولمیاسیز.من درس کردم افتضاح دراومدخ شل شدو÷ف نکرداصلا.بنظرتون چیکاربایدمیکردم
پاسخ:
سلام یاشا دوستوم
مطمئن هستید مقادیر رو درست رعایت کردید، بعد از هم زدن زرده و پودر قند باید مایع غلیظ شده باشه؟ من فکر میکنم مقدار پودر قند رو کمتر ریخته باشید، یا اینکه تخم مرغ کهنه بوده
با سلام
از اینکه این همه وقت گذاشتین تا پول و وقت سایر انسانها رو تلف کنید ازتون ممنونم.دوستان اگه بکینگ پودر نزتید آشغال می شه شیرنی و پف نمی کنه واقعا که !
هر قنادی بپرسید بهتون می گن.خیر نبینی
پاسخ:
با علیک سلام
چندین ساله که من این شیرینى رو بدون بکینگ پودر درست میکنم واقعا هم عالى میشه,عزیزانى هم که دستورات سایت رو دنبال میکنن میدونن که من تا از کیفیت رسپى مطمئن نباشم منتشر نمى کنم...
یا حق
۰۸ اسفند ۹۲ ، ۰۰:۲۷ سیمین ازتبریز
سلام خسته نباشی دستتان دردنکنه عالیه اماالان نصف شبه بچه هاوآقاخوابیده اند شیرینی رادرست بادستورات شما  پختم اما عزیزم  شیرینی ام پف نکرد ورنگش سفید نشد چکارکنم توراخداراهنماییم کن ممنونم
پاسخ:
سلام ممنون از لطفتون، در اندازه ها دقت کنید و خوب مواد رو هم بزنید، مطمئنا نتیجه خوب خواهد شد.
سلام عزیزم من درس کردم ولی نمیدونم چرا بعصی هاش اونقد پف میکنه که میترکه وزشت میشه تازه بعصی موقع هم توش کمی شیره ای میمونه اگه لطف کنی زود جوابمو بدی ممنون میشم اخه میخوام برا عیددرس کنم منتظرمااااااااااااااااا
پاسخ:
سلام درجه حرارت فر شما زیاده اینبار روی 20 درجه کمتر فر رو تنظیم کن، ببخشید نشد قبل عید کامنتها رو جواب بدم
سلام عزیزم خوبی خانومی؟ مرسی از لطفتون، امروز میخوام درست کنم دعا کن خوب بشه،
پاسخ:
سلام فاطمه جان، به امید خدا خوب میشه
سلام مرسی عالی بود طمشم خیلی خوبه فقط نمیدونم چرا پف نمیکنه راهنماییم کن لطفا
پاسخ:
سلام ممنون عزیزم، باید زیاد هم زده بشه تا خوب پف کنه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی