شیرینی پفکی بادامی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند نصف لیوان(لیوان دسته دار فرانسه)
پودر بادام 1 الی 2 قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفت شود می زنیم. خاکه قند و وانیل را کم کم داخل سفیده می ریزیم و باز با هم زن برقی میزنم.
ظرف مایع را روی کتری در حال جوش میگذارم و باز به مدت 5 دقیقه میزنم. بعد از این مرحله مایع کاملا سفید و کشدار میشه. و همونطور که می بینید از هم زن نمیریزه.
پودر بادام رو اضافه کنید و هم بزنید.
داخل سینی رو کاغذ روغنی بیندازید و روش رو چرب کنید و از مایع رو توسط قیف به اندازه یک فندق روی کاغذ شکوفه میزنیم. من برای تزیینش با یه خلال دندون که سرش رو شکسته بودم نقطه هایی با زعفران و رنگ قرمز گذاشتم. شما میتونید روش ترافل یا پودر پسته هم بپاشید.
فر رو روی 150 درجه تنظیم میکنیم و سینی رو در پنجره وسط به مدت یک ربع الی بیست دقیقه تا شیرینی ها خشک بشن.
نکته مهم در این شیرینی اینه که کاملا خشک بشه ولی تغییر رنگ نده برای این منظور حتما بعد از این مدت اگه دیدید بازم شیرینی خشک نشده میتونید فر رو خاموش کنید و درش رو باز کنید و بگذارید سینی همچنان داخل فر بمونه تا شیرینی خشک و خنک بشه.
میتونید به جای پودر بادام از پودر نارگیل هم استفاده کنید. در این صورت اندازه ها رو کمی بزرگتر بردارید، به اندازه یک گردو.با این شکل میشه پفک نارگیلی درست کنید.
منبع کتاب هنر آشپزی رزا منتظمی
خوشحال میشم بهم سر بزنی.