دنیای اسراء

يكشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۰۵ ب.ظ

سوپ مینسترون

 

سوپ مینسترون یک سوپ ایتالیاییه که پایه اصلی اون انواع سبزیجات با پاستا یا برنجه، که سبزیجات اون بر حسب فصل سال متغیره یعنی فصل هر سبزی باشه از اون برای این سوپ استفاده می کنند.

 

مواد لازم

ساقه کرفس 1 شاخه

کلم برگ خرد شده 1 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط

هویج 2 عدد کوچک

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز 1 عدد

پاستا فرمی یا رشته ورمیشل 1.2 پیمانه

نخود فرنگی 1.3 پیمانه

جعفری چند شاخه

آب مرغ یا گوشت 1 لیتر

روغن و نمک و فلفل سیاه

لیمو ترش 2 عدد

طرز تهیه:

روغن رو داخل قابلمه بریزید و پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدیدتا سبک بشه.

هویج رو حبه قندی خرد کنید و بریزید تا پیاز کمی تفت بخوره.

 

 

آب مرغ و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.و بگذارید بجوش بیاد. کلم و کرفس رو اضافه کنید. و اجازه بدید تا سبزیجات کمی نرم بشه.

 

 

سیب زمینی رو هم حبه قندی خرد کنید و با نخود فرنگی به سوپ اضافه کنید.

 

 

بعد از چند دقیقه پاستا رو اضافه کنید و بگذارید تا سوپ پخته بشه.

 

 

گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید. آب لیمو ترشها رو بگیرید و داخل سوپ بریزید و بگذارید سوپ کمی بجوشه و جا بیفته.

 

 

سوپ آماده است توی سوپ خوری بریزید و روش رو با جعفری خرد شده تزیین کنید، که البته من نداشتم.

نکته:

 اصل این سوپ غلیظه اما ما چون سوپ غلیظ دوست نداریم من رقیق تر درستش میکنم.

 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

سوپ مینسترون

يكشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۰۵ ب.ظ

 

سوپ مینسترون یک سوپ ایتالیاییه که پایه اصلی اون انواع سبزیجات با پاستا یا برنجه، که سبزیجات اون بر حسب فصل سال متغیره یعنی فصل هر سبزی باشه از اون برای این سوپ استفاده می کنند.

 

مواد لازم

ساقه کرفس 1 شاخه

کلم برگ خرد شده 1 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط

هویج 2 عدد کوچک

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز 1 عدد

پاستا فرمی یا رشته ورمیشل 1.2 پیمانه

نخود فرنگی 1.3 پیمانه

جعفری چند شاخه

آب مرغ یا گوشت 1 لیتر

روغن و نمک و فلفل سیاه

لیمو ترش 2 عدد

طرز تهیه:

روغن رو داخل قابلمه بریزید و پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدیدتا سبک بشه.

هویج رو حبه قندی خرد کنید و بریزید تا پیاز کمی تفت بخوره.

 

 

آب مرغ و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.و بگذارید بجوش بیاد. کلم و کرفس رو اضافه کنید. و اجازه بدید تا سبزیجات کمی نرم بشه.

 

 

سیب زمینی رو هم حبه قندی خرد کنید و با نخود فرنگی به سوپ اضافه کنید.

 

 

بعد از چند دقیقه پاستا رو اضافه کنید و بگذارید تا سوپ پخته بشه.

 

 

گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید. آب لیمو ترشها رو بگیرید و داخل سوپ بریزید و بگذارید سوپ کمی بجوشه و جا بیفته.

 

 

سوپ آماده است توی سوپ خوری بریزید و روش رو با جعفری خرد شده تزیین کنید، که البته من نداشتم.

نکته:

 اصل این سوپ غلیظه اما ما چون سوپ غلیظ دوست نداریم من رقیق تر درستش میکنم.

 

 

نظرات  (۵)

وااای ی ی اسرا جون اگه بدونی چقد دلم سوپ میخواد اینجا هم سرد بارونی ابری حس آشپزی ندارم دلم میخواد یکی برام غذا درست کنه ....تو هوای سردوبارونی سوپ و آش محشره ه ه ..وای مامان کجایی ...دستت درد نکنه خسته نباشی گلکم .برم بخوابم تا هوس سوپ و اش از سرم بپره
سلام اسرا جون. من یه سوال راجع به پست لوز بادام داشتم. میشه به این روش لوز پسته یا نارگیل هم درست کرد یا دستور اونا فرق میکنه؟منطورم با همان شربت غلیظ و همزدنه و بعد مثلا پودر پسته بریزیم به جای بادام.؟ راستی اسرا جون قرابیه رو هم با همه فوت و فنهاش یاد می دی؟
پاسخ:
حتما ولی فکر میکنم بمونه واسه بعد از عید گلم
بسیار مقوی وووووووشیک وپیک ......و ...........
سلام اسرا جون نیستی ببینی این موقع شب چه هوس سوپی کردم
سلام اسرا جون خوبی؟ من سوپ مینسترون و سوپ عدس و پاستا رو برا افطار درس کردم خیلی خوشمزه شد عزیزم دست گلت درد نکنه
البته بگم ژله خرده شیشه و توپک خرما رو هم وقت کنم حتما" درست میکنم و بهت خبر میدم. مرسی به خاطر غذاهای خوشمزه نماز و روزت قبول

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی