قهوه موکا
این قهوه از چهار لایه تشکیل میشه لایه اول سس شکلاته لایه دوم قهوه دم کرده و روی اون کف شیر و لایه آخر خامه قرار میگیره.
تو این پست هم سس شکلات رو آموزش میدم و هم قهوه موکا رو
مواد لازم:
برای سس شکلات:
پودر کاکائو 4 قاشق سوپخوری
پودر قند 1 فنجان(منظور همان فنجانهای چای است)
آب جوش نصف فنجان
وانیل قدری
مواد لازم برای دو فنجان قهوه موکا
قهوه دم کشیده غلیظ یک فنجان
سس شکلات دو قاشق سوپخوری
شیر 2 فنجان
خامه فرم گرفته یا اسپری خامه برای تزیین فنجان هر چقدر دلتون خواست
طرز تهیه سس شکلات:
همه مواد سس شکلات رو با هم مخلوط کنید.
آب رو بهش اضافه کنید و بگذارید روی شعله تا بجوشه و کمی غلیظ بشه. از این سس میتونید برای تزیین بستنی و در انواع دسرها استفاده کنید.
طرز تهیه قهوه موکا:
برای تهیه قهوه موکا به قهوه اسپرسو نیاز داریم ولی چون برای تهیه این قهوه دستگاه اسپرسو ساز نیاز هست و خوب ماها که نداریم، پس به جای اون یک قاشق مرباخوری نسکافه رو داخل یک فنجان آبجوش حل کنید.
برای تهیه کف شیر هم به کف ساز شیر احتیاج داریم که خوب اون رو هم نداریم، پس شیر رو بریزید داخل شیر جوش یا یک قابلمه کوچیک و بگذارید روی شعله تا به نقطه جوش برسه نیازی نیست بجوشه.شعله رو خاموش کنید و یک هم زن بردارید و سریع شیر رو هم بزنید، انقدر هم بزنید تا دو برابر حجم شیر کف روی شیر ایجاد بشه.
ته فنجان قهوه خوریتون رو سس شکلات بریزید.
روی اون رو قهوه رو به آرومی بریزید و تا دو سوم قنجان پر بشه، بقیه فنجان رو با قاشق کف شیر بریزید و روش رو اسپری خامه یا خامه فرم گرفته رو با قیف بزنید و روش سس شکلات بدید.
تا من دوربین رو آماده کنم و از این قهوه موکام عکس بگیرم مقداری از خامه هاش آب شد.
قهوه موکای بسیار بسیار خوشمزه ما آماده است.
اگر میخواهید کالری قهوه بالا نره میتونید خامه رو حذف کنید ولی گفته باشم با خامه یه چیز دیگه است.
برای همیشه رفتم