دنیای اسراء

يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲ ب.ظ

باقالی پلو با ماهیچه

سلام دوستهای نازنینم. الان فصل باقالی هست و یکی از غذاهای خوشمزه ای که میشه با این سبزی درست کرد باقالی پلوئه، البته واسه من تنها غذاییه که با باقالی درست میکنم و تا حالا باقالا قاتق و غذای دیگه ای باهاش درست نکردم. باقالی پلو هم با مرغ و هم گوشت قرمز تهیه میشه، که هر دوش هم خوشمزه میشه. من اینبار با ماهیجه گوساله درست کردم. 




مواد لازم برای سه نفر  

گوشت ماهیچه 300 گرم

باقالی نیم کیلو

شوید خرد شده 200 گرم

برنج 3 پیمانه پلوپز

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

روغن محلی یا روغن زیتون مقداری

نمک مقداری

پیاز 1 عدد




طرز تهیه:

برنج رو از قبل خیس کنید.

باقالی رو پوست بگیرید و خرد کنید . شوید رو هم بشورید و خرد کنید.

پیاز رو خرد کنید و به همراه ماهیچه داخل قابلمه بریزید و خیلی کم روغن اضافه کنید.

گوشت رو با پیاز تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و پیاز کمی سبک بشه.




روی گوشت آب ولرم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم تا گوشت پخته بشه، و فقط کمی از آب گوشت بمونه.

گوشت رو از قابلمه خارج کنید و یک قاشق روغن یا کره بریزید و یک قاشق رب و نمک رو داخل روغن تفت بدید. بعد گوشت و چند قاشق آب گوشت رو که داریم داخل قابلمه بریزید و زعفران رو هم اضافه کنید و بگذارید تا سس گوشت چند جوش بزنه، بعد از روی حرارت بردارید.




داخل قابلمه مناسب آب بریزید و بگذارید بجوشه، وقتی آب جوشید برنج و باقالی رو بریزید و بگذارید تا بجوشه و و برنج و باقالی پخته بشه، البته برنج رو کمی زنده تر بردارید تا موقع دم کشیدن برنج شفته نشه.




داخل قابلمه رو کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه رو بگذارید من از لواش استفاده کردم. بعد یک لایه برنج و باقالی بریزید و روش شوید خرد شده بپاشید و کمی از سس گوشت روش بدید و تکه های گوشت رو روش بگذارید و بعد باز برنج و شوید و روش هم باز از سس بریزید. دیگه نیازی با آب و روغن نیست چون سس گوشت هم آب داره و هم روغن. در قابلمه رو بگذارید رو زیرش شعله پخش کن بعد از چند دقیقه که قابلمه بخار کرد دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا برنج دم بکشه.




باقالی پلوی خوشمزه ما آماده است.



پ ن: روی ماست با پودر گل محمدی و نعنا تزیین شده



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

باقالی پلو با ماهیچه

يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲ ب.ظ
سلام دوستهای نازنینم. الان فصل باقالی هست و یکی از غذاهای خوشمزه ای که میشه با این سبزی درست کرد باقالی پلوئه، البته واسه من تنها غذاییه که با باقالی درست میکنم و تا حالا باقالا قاتق و غذای دیگه ای باهاش درست نکردم. باقالی پلو هم با مرغ و هم گوشت قرمز تهیه میشه، که هر دوش هم خوشمزه میشه. من اینبار با ماهیجه گوساله درست کردم. 




مواد لازم برای سه نفر  

گوشت ماهیچه 300 گرم

باقالی نیم کیلو

شوید خرد شده 200 گرم

برنج 3 پیمانه پلوپز

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

روغن محلی یا روغن زیتون مقداری

نمک مقداری

پیاز 1 عدد




طرز تهیه:

برنج رو از قبل خیس کنید.

باقالی رو پوست بگیرید و خرد کنید . شوید رو هم بشورید و خرد کنید.

پیاز رو خرد کنید و به همراه ماهیچه داخل قابلمه بریزید و خیلی کم روغن اضافه کنید.

گوشت رو با پیاز تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و پیاز کمی سبک بشه.




روی گوشت آب ولرم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم تا گوشت پخته بشه، و فقط کمی از آب گوشت بمونه.

گوشت رو از قابلمه خارج کنید و یک قاشق روغن یا کره بریزید و یک قاشق رب و نمک رو داخل روغن تفت بدید. بعد گوشت و چند قاشق آب گوشت رو که داریم داخل قابلمه بریزید و زعفران رو هم اضافه کنید و بگذارید تا سس گوشت چند جوش بزنه، بعد از روی حرارت بردارید.




داخل قابلمه مناسب آب بریزید و بگذارید بجوشه، وقتی آب جوشید برنج و باقالی رو بریزید و بگذارید تا بجوشه و و برنج و باقالی پخته بشه، البته برنج رو کمی زنده تر بردارید تا موقع دم کشیدن برنج شفته نشه.




داخل قابلمه رو کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه رو بگذارید من از لواش استفاده کردم. بعد یک لایه برنج و باقالی بریزید و روش شوید خرد شده بپاشید و کمی از سس گوشت روش بدید و تکه های گوشت رو روش بگذارید و بعد باز برنج و شوید و روش هم باز از سس بریزید. دیگه نیازی با آب و روغن نیست چون سس گوشت هم آب داره و هم روغن. در قابلمه رو بگذارید رو زیرش شعله پخش کن بعد از چند دقیقه که قابلمه بخار کرد دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا برنج دم بکشه.




باقالی پلوی خوشمزه ما آماده است.



پ ن: روی ماست با پودر گل محمدی و نعنا تزیین شده

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۲/۳۱
اسراء افسری

نظرات  (۲۸)

ای جان..با شوید تازه چه شود...به به...نوش جونتون عزیزکم
پاسخ:
مرسی عزیزم
وااااااااااااااااااااااااااااااای نه
سلام اسرا جون خوب شده من هم امروز خوروش ان را درست کردم خیلی خوشمزه شده جای شما خالی
هوووووووووم عشاق باقالی پلو که با دیدن این دستپخت خوشمزه همینجا غش می کنن چه رنگ قشنگی داره دستت درد نکنه اسرا جون
سلام

من به باقالی پلو علاقه خاصی دارم از چهره ی باقالی پلو ت مشخصه خوشمزه هم هست به قول گفتنی خودم از چهره همان برون تراود که دروست از این باقالی پلوی شما هم همش خوشمزگی داره تراوش می کنه دستت درد نکنه راستی چلو مرغ تبریزیت هم حرف نداشت هزار ماشالله
۰۲ خرداد ۹۱ ، ۱۱:۱۶ ریحانه بهشتی
باشه باشه رسماً لب و لوچه مان را آویزان کردی بالاخره به مقصود خودت رسیدی و دهنمان را آب انداختی وایییییییییییییییییییییی ماهیچه رو چه خوشرنگه ... میگم من اگه تو رو تو خونه داشتم فکر کنم الانه 100 کیلو بیشتر بودم
ولی خداییش گل کاشتی
سلام اسرا جون
دستتون دردنکنه چه کردی ...فوق العاده است
من با شوید زیاد درست می کنم سبز می شه گوشت را هم با برنج دم نمی کنم جدا می گذارم
این بار این جوری امتحان می کنم
ممنون
پاسخ:
اونجوری هم خوشمزه است
به به یک غذای خوشمزه و مناسب فصل خیلی عالیه من عاشق این غذام دست گلت درد نکنه نوش جونتون اسراء جووووووووووووووووووووووووونم....
سلام بر بانو اسرا .احوال شما چطوری نازنین دختر ..به به چه غذایی!! اسرا جان من باقالی پلو درست میکنم ولی باقالی رو عین شما با برنج میزارم موقع ابکش کردن چند قل اخر شوید یا سبزی پلویی میریزم..حالا این بار طبق دستور شما درستش کنم ببینم چطور میشه.البته تو طعمش تاثیر نمیذاره ظاهرا میذاره؟دستت درد نکنه ..جای ماهم خالی کن.
باختیم اسرا جان باختیم شازده با چشمانی اشکبار ب رختخواب رفتن ..رفتن فوتبال بازی کن اه حال پسرکمو گرفتن...
پاسخ:
متاسفم تهمینه جون، الهی بمیرم براش...انشالله سال دیگه
۰۳ خرداد ۹۱ ، ۱۳:۵۴ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام عزیزم

خوبی


از بابت راهنماییت ممنون

کمی تا قسمتی فهمیدم که باید چیکار کنم

ورد بلدم

فقط باید یه وقتی پیدا کنم با حوصله بشینم پاش

بازم مرسی


آپم
با اینکه الان سیرم ولی حتما اگه بود امتحانش میکردم
دستمریزاد
آخه چطور دلت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کن از ساعت 8 صبح تا 6 بعداز ظهر سر کلاس باشی خیلی هم گرسنه باشی حوصله نداشته باشی چیزی درست کنی کسی هم خونه نباشه که چیزی واست درست کنه بعد بیاد وبلاگ تو چه حالی میشه با دیدن این باقالی پلو با اون ماهیچه مخصوصا با اون ته دیگ و سالاد واااااااااااااااااااااااااااااااااااای
چه رنگ و روی محشری داره اسرا جون دلم نصفه شبی آب شد
پاسخ:
مرسی عزیزم
انشالله ..خدانکنه گلم
پاسخ:
قربوووووووووونت
واقعا خیلی خوب شده دستت درد نکنه
پاسخ:
مرسی گلم
سلام اسرا عزیزم
نازنینم من هر روز جز روزهای تعطیل آپ هستم حضورت خیلی خوشحالم می کنه.
پاسخ:
چشم حتما میام پیشتون
سلام
خوبی؟
ممنونم ازت. خیلی خوشمزه بود . طبق دستورت درست کردم .عالی شد. همه خوششون اومد....ممنونم
به به افرین دوست جون هنرمند
پاسخ:
بووووووووووووووووووووس
سلام اسراجون شما تبریزی هستی باقلا یلو مثل تهرانی ها درست کردی باقلا یلو بدون ادویه تبریزیها نمی یزند من تا حالا ندیدم بدون ادویه مخصوص تبریزی باشی و ازادویه استفاده نکنی غذای تبریزی بخاطر ادویه های مخصوص وخاص مشهور است
سلام

امروز اولین بار بود که به اینجا سر میزدم کلی غذاهای خوشمزه دیدم و یاد گرفتم که میخواد از اولین فرصت امتحانشون کنم فقط میخواستم بابت تمامشون ازتون تشکر کنم و بهتون خدا قوت بگم امیدوارم همیشه شاد باشید و موفق
۲۰ تیر ۹۱ ، ۲۳:۵۹ اکـــــــــــــرم
سلام اسراجان
از اینکه غذاهای خوشمزه ات رو میذاری تا دلمونو آب کنی ممنونم
واقعا رنگ وروش دل ضعفه رر برامون به ارمغان میاره
دستت درد نکنه خاااااانم
پاسخ:
ممنونم عزیزم
سلام اسرا جان. منم مثل شما عاشق آشپزیم و برای خودم یک دفترچه آشپزی درست کردم. حیف که حوصله ندارم همشونو درست کنم. از شما ممنونم که غذا های تبریزیو آموزش میدین مخصوصا از دستور پخت سوپ خامه و آش آبغورتون ممنون. من لیسانسمو تبریز خوندم و این غذاهارو اونجا خوردم ولی دستورشو نداشتم. ممنون که دارین دفتر آشپزیمو کامل میکنین!
پاسخ:
سلام سحر جان.خوشحالم که مطالب وبلاگ رو دوست داشتید. لطف داری دوست عزیز
man mikham in ghazaie khoshmazaro dorost konam ama be komaketun niaz daram man turkey zendegi mikonam man nemidonam goshte  mahiche gosale chi mishe?mihe kamakam konin?hamon dana eti nemishe merci..
پاسخ:
 Dana Yahni Et
امیدوارم درست کنی و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببری.
سلام

خدا یار مسیر زندگیت باشه عزیزم

به من تازه عروس خیلی کمک کردی

خدا عمرت بده
پاسخ:

سلام 

ممنونم از دعای خیرتون 

آرزوی خوشبختی و آرامش برات دارم عزیزم

دستت درد نکنه دهنم اب افتاد
پاسخ:
ممنون

با سلام خدمت شما خانوم   کد بانوخیلی ممنون وخسته نباشید از اشپزیورنگتون امیدوارم به همون اندازه رنگش خوش مزه هم باشه عزیزم شما گفتید که گوشت رو کمی تفت میدید درسته ؟

میخوام این سوال رو بپرسم که ایا به نظر شما بعدتفت دادن بهش رب بریزم بهتر نیست ؟

 خوش اب

پاسخ:

سلام عزیزم،ممنونم از لطفتون

نه رب بخاطر اینکه ترشه و نمک داره باعث میشه گوشت دیرپز بشه.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی