باقالی پلو با ماهیچه
مواد لازم برای سه نفر
گوشت ماهیچه 300 گرم
باقالی نیم کیلو
شوید خرد شده 200 گرم
برنج 3 پیمانه پلوپز
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن محلی یا روغن زیتون مقداری
نمک مقداری
پیاز 1 عدد
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.
باقالی رو پوست بگیرید و خرد کنید . شوید رو هم بشورید و خرد کنید.
پیاز رو خرد کنید و به همراه ماهیچه داخل قابلمه بریزید و خیلی کم روغن اضافه کنید.
گوشت رو با پیاز تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و پیاز کمی سبک بشه.
روی گوشت آب ولرم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم تا گوشت پخته بشه، و فقط کمی از آب گوشت بمونه.
گوشت رو از قابلمه خارج کنید و یک قاشق روغن یا کره بریزید و یک قاشق رب و نمک رو داخل روغن تفت بدید. بعد گوشت و چند قاشق آب گوشت رو که داریم داخل قابلمه بریزید و زعفران رو هم اضافه کنید و بگذارید تا سس گوشت چند جوش بزنه، بعد از روی حرارت بردارید.
داخل قابلمه مناسب آب بریزید و بگذارید بجوشه، وقتی آب جوشید برنج و باقالی رو بریزید و بگذارید تا بجوشه و و برنج و باقالی پخته بشه، البته برنج رو کمی زنده تر بردارید تا موقع دم کشیدن برنج شفته نشه.
داخل قابلمه رو کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه رو بگذارید من از لواش استفاده کردم. بعد یک لایه برنج و باقالی بریزید و روش شوید خرد شده بپاشید و کمی از سس گوشت روش بدید و تکه های گوشت رو روش بگذارید و بعد باز برنج و شوید و روش هم باز از سس بریزید. دیگه نیازی با آب و روغن نیست چون سس گوشت هم آب داره و هم روغن. در قابلمه رو بگذارید رو زیرش شعله پخش کن بعد از چند دقیقه که قابلمه بخار کرد دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا برنج دم بکشه.
باقالی پلوی خوشمزه ما آماده است.
پ ن: روی ماست با پودر گل محمدی و نعنا تزیین شده