دنیای اسراء

شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۰۹:۴۷ ب.ظ

سوفله گلاسه توت فرنگی

 دوستهای نازنینم سلام. اول باید یه عذرخواهی حسابی بکنم از دوستهای خوبم که تو این مدت که نبودم به وبلاگ سر زدند ولی نبود پست جدید تو ذوقشون خورده، واقعا معذرت میخوام...یه مشکلی برام پیش اومد که شاید اگه بگم بخندید، تو تعطیلی 14 و 15 خرداد داداشم اومده بود تبریز، وقتی هم که اون میاد دیگه کامپیوتر رو فراموش میکنم و با لپ تاب اون کار میکنم، اینبار موس نیاورده بود و من موس کامپیوترم رو با اون استفاده میکردم، موقع رفتن هم مثل همیشه در آخرین لحظات لپ تاپ رو من سریع جمع کردم و یادم رفت موسم رو گذاشتم تو کیف داداش گرام و اون هم با خودش برد تهران...دیگه این شد که نتونستم تو این مدت پست جدید بنویسم. امیدوارم عذرم موجه بوده باشه و دوستهای گلم من رو ببخشند و ممنونم از عزیزهایی که تو این مدت برام کامنت گذاشتند و جویای حالم بودند.

خوب بریم سر اصل مطلب و دستور جدید، سوفله گلاسه یه نوع بستنی که خیلی راحت درست میشه و دردسرهای درآوردن از فریزر وهم زدن مدام بستنی رو نداره. در کل گزینه خوب و راحتیه واسه وقتهایی که مهمون دارید و میخواید با بستنی پذیرایی کنید. البته گفته باشم یه کم حالت یخی و تگری داره. من که دوست دارم، شما هم درست کنید امیدوارم دوست داشته باشین.

این دسر رو میتونید با پوره انواع میوه مثل موز، هلو، کیوی، طالبی، شاتوت و...درست کنید، مال من ورژن توت فرنگیشه. اینبار اگه خدا بخواد میخوام سه رنگش رو درست کنم، حتما اگه محقق شد تو وبلاگ هم میگذارم.

 


 

مواد لازم:

خامه صبحانه(صورتی) یک پاکت

سفیده تخم مرغ 3 عدد

شکر 6 قاشق غذاخوری

پوره میوه یک لیوان

وانیلی کمی

 

 

طرز تهیه:

میوه مورد نظر رو داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاد، من از توت فرنگی استفاده کردم.

خامه رو با نصف شکر به روشی که تو این پست گفتم آماده کنید، البته نیازی نیست در این حد زده بشه فقط در حدی که کمی فرم بگیره یعنی 5،6 دقیقه بزنید کافیه.

سفیده تخم مرغ رو هم با هم زن بزنید تا فرم بگیره (پره های هم زن باید حتما تمیز و خشک باشه و گرنه سفیده فرم نمیگیره.



نصف دیگه شکر و وانیل رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.



خامه و سفیده رو با هم زن مخلوط کنید.





پوره میوه رو بریزید.



و یکی دو دور با هم زن هم بزنید تا با هم مخلوط بشه.




 داخل ظرفهای مورد نظر بریزید و روش رو سلفون بکشید و بگذارید 7، 8 ساعت داخل فریزر تا بسته بشه.

من روش رو با شربت توت فرنگی تزیین کردم. میتونید برای تزیین از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید.

 

 

مسلما مثل بستنی باید باهاش برخورد بشه، یعنی موقع سرو از فریزر خارج کنید.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

سوفله گلاسه توت فرنگی

شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۰۹:۴۷ ب.ظ
 دوستهای نازنینم سلام. اول باید یه عذرخواهی حسابی بکنم از دوستهای خوبم که تو این مدت که نبودم به وبلاگ سر زدند ولی نبود پست جدید تو ذوقشون خورده، واقعا معذرت میخوام...یه مشکلی برام پیش اومد که شاید اگه بگم بخندید، تو تعطیلی 14 و 15 خرداد داداشم اومده بود تبریز، وقتی هم که اون میاد دیگه کامپیوتر رو فراموش میکنم و با لپ تاب اون کار میکنم، اینبار موس نیاورده بود و من موس کامپیوترم رو با اون استفاده میکردم، موقع رفتن هم مثل همیشه در آخرین لحظات لپ تاپ رو من سریع جمع کردم و یادم رفت موسم رو گذاشتم تو کیف داداش گرام و اون هم با خودش برد تهران...دیگه این شد که نتونستم تو این مدت پست جدید بنویسم. امیدوارم عذرم موجه بوده باشه و دوستهای گلم من رو ببخشند و ممنونم از عزیزهایی که تو این مدت برام کامنت گذاشتند و جویای حالم بودند.

خوب بریم سر اصل مطلب و دستور جدید، سوفله گلاسه یه نوع بستنی که خیلی راحت درست میشه و دردسرهای درآوردن از فریزر وهم زدن مدام بستنی رو نداره. در کل گزینه خوب و راحتیه واسه وقتهایی که مهمون دارید و میخواید با بستنی پذیرایی کنید. البته گفته باشم یه کم حالت یخی و تگری داره. من که دوست دارم، شما هم درست کنید امیدوارم دوست داشته باشین.

این دسر رو میتونید با پوره انواع میوه مثل موز، هلو، کیوی، طالبی، شاتوت و...درست کنید، مال من ورژن توت فرنگیشه. اینبار اگه خدا بخواد میخوام سه رنگش رو درست کنم، حتما اگه محقق شد تو وبلاگ هم میگذارم.

 


 

مواد لازم:

خامه صبحانه(صورتی) یک پاکت

سفیده تخم مرغ 3 عدد

شکر 6 قاشق غذاخوری

پوره میوه یک لیوان

وانیلی کمی

 

 

طرز تهیه:

میوه مورد نظر رو داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاد، من از توت فرنگی استفاده کردم.

خامه رو با نصف شکر به روشی که تو این پست گفتم آماده کنید، البته نیازی نیست در این حد زده بشه فقط در حدی که کمی فرم بگیره یعنی 5،6 دقیقه بزنید کافیه.

سفیده تخم مرغ رو هم با هم زن بزنید تا فرم بگیره (پره های هم زن باید حتما تمیز و خشک باشه و گرنه سفیده فرم نمیگیره.



نصف دیگه شکر و وانیل رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.



خامه و سفیده رو با هم زن مخلوط کنید.





پوره میوه رو بریزید.



و یکی دو دور با هم زن هم بزنید تا با هم مخلوط بشه.




 داخل ظرفهای مورد نظر بریزید و روش رو سلفون بکشید و بگذارید 7، 8 ساعت داخل فریزر تا بسته بشه.

من روش رو با شربت توت فرنگی تزیین کردم. میتونید برای تزیین از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید.

 

 

مسلما مثل بستنی باید باهاش برخورد بشه، یعنی موقع سرو از فریزر خارج کنید.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۳/۲۷
اسراء افسری

نظرات  (۱۱)

سلام اسرا جون خیلی خوشحال شدم که اومدی
پاسخ:
سلام نازنین جون...ممنونم گلم
سلام دوست عزیز خوشحالم که با شما آشنا شدم چون من هم اهل تبریز هستم و بیشترمایلم با شما بیشتر ازاین آشنا بشوم من احساس میکردم شما اهل تبریز باشید چون هم خوب توضیح می دهی هم ظرفهایتان مثل ظرفهای است که تبریزها استفاده میکنن بازهم ازسایت خوبت تشکر میکنم
واما درمورد سوفله گلاسه توت فرنگی فکر نمیکنی که سفیده تخم مرغ خام ضرر دارد
پاسخ:
نه مشکلی نداره..بستنی های حاضری هم توش تخم مرغ خام داره دیگه و توی دسرها هم از سفیده خام استفاده میشه
به به سلاااااااااااااااااااام دوست عزیزم بابا دلمون واست تنگ شده بود به بچه ها تو شرکت میگفتم این اسرای ما هم حسابی تنبل شده ها ولی جریانی که برات پیش اومده بود خیلی با حال بود کلی خندیدیم
عاااااااااااالی عااااااااااااااااااالی عااااااااااااالی همین
پاسخ:
مرسی مریم جان
۲۸ خرداد ۹۱ ، ۲۳:۴۳ سراشپز سپیده
اسرا؟ میگم تخم مرغ خام چجوری میشه؟من با دسرایی که تخم مرغ دارن مشکل دارم
پاسخ:
البته سفیده خام رو تو دسرها خوردم..یه بار امتحان کنی مشکلت حل میشه
سلام خوشحالم که برگشتید و مشکلی نبوده جز دوری از موس یا موشواره
عید مبعث میارک باشه به شما انشالله که خداوند شفاعت پیامبر را نصیب همه مان کند. دسری که شما درست کردی حتما هم خوشمزه میشه مخصوصا با توت فرنگی
راستی تخم مرغ خام یه کم شاید مشکل سالمونلا و اینها مطرح باشه مخصوصا این مغازه دارها که بیرون می زارن تخم مرغ رو اینه شاید بهتر باشه سفیده تخم مرغ رو استرلیزه کنیم یعنی می تونیم شکر رو با سفیده قاطی کنیم و به روش بن ماری به دمای 60 تا 70 درجه برسونیم (البته همش مداوم باید همش بزنیم با همزن دستی یا برقی) کسانی هم که دماسنج ندارن می تونن با زمان پیش برن معمولا حدود 5 دقیقه طول میکشه تا به اون دما برسه البته این نظر آدم وسواسی مثل من هست که خوب من به شخصه تخم مرغ خام نمی خورم مگر اون تخم مرغ تازه ی تازه باشه که اونم نیس ببخشیدبابت فضولی البته
سلام اسرا جون حال و احوال که خدا را شکر خوبه من که فکر میکردم رفتی مسافرت دستت درد نکنه با این دسر خوشمزه
دستت دردنکنه
پاسخ:
ممنون
سلام اسرا جون من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم و بابت این خیلی خوشحالم . وقتی سوفله رو با ظرف شیشه ای داخل فریزر میذارید نمیشکنه؟!
پاسخ:
سلام دوست عزیز، خیلی خوش آمدی. نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد، اگه شیشه داغ رو داخل آب سرد بندازی ترک برمیداره، اینجوری مشکلی پیش نمیاد.
اسرا جووووووووووووووونم با این مقداری که نوشتی چندتا از این ظرفا پر شد؟؟؟
پاسخ:
دقیق ىادم نیست ولى فکر کنم سه تا شد
اسرا جوووووووون اگه 3تا باشه برا مراسم تولد من صرف نمیکه :D  میشه دسر دیگه ای که کم هزینه باشه برام معرفی کنی لطفاااااااا
پاسخ:
البته جامهای من بزرگن و توی جامهای یکبار مصرف بریزی 6 تا 7 تا میشه. برای این جور مراسم ترایفل هم گزینه خوبیه ولی متاسفانه من تا بحال فرصت نکردم تو سایت بگذرام میتونی سرچ کنی تو اینترنت، هم راحته و خوشمزه.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی