سوفله گلاسه توت فرنگی
خوب بریم سر اصل مطلب و دستور جدید، سوفله گلاسه یه نوع بستنی که خیلی راحت درست میشه و دردسرهای درآوردن از فریزر وهم زدن مدام بستنی رو نداره. در کل گزینه خوب و راحتیه واسه وقتهایی که مهمون دارید و میخواید با بستنی پذیرایی کنید. البته گفته باشم یه کم حالت یخی و تگری داره. من که دوست دارم، شما هم درست کنید امیدوارم دوست داشته باشین.
این دسر رو میتونید با پوره انواع میوه مثل موز، هلو، کیوی، طالبی، شاتوت و...درست کنید، مال من ورژن توت فرنگیشه. اینبار اگه خدا بخواد میخوام سه رنگش رو درست کنم، حتما اگه محقق شد تو وبلاگ هم میگذارم.
مواد لازم:
خامه صبحانه(صورتی) یک پاکت
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکر 6 قاشق غذاخوری
پوره میوه یک لیوان
وانیلی کمی
طرز تهیه:
میوه مورد نظر رو داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاد، من از توت فرنگی استفاده کردم.
خامه رو با نصف شکر به روشی که تو این پست گفتم آماده کنید، البته نیازی نیست در این حد زده بشه فقط در حدی که کمی فرم بگیره یعنی 5،6 دقیقه بزنید کافیه.
سفیده تخم مرغ رو هم با هم زن بزنید تا فرم بگیره (پره های هم زن باید حتما تمیز و خشک باشه و گرنه سفیده فرم نمیگیره.
نصف دیگه شکر و وانیل رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.
خامه و سفیده رو با هم زن مخلوط کنید.
پوره میوه رو بریزید.
و یکی دو دور با هم زن هم بزنید تا با هم مخلوط بشه.
داخل ظرفهای مورد نظر بریزید و روش رو سلفون بکشید و بگذارید 7، 8 ساعت داخل فریزر تا بسته بشه.
من روش رو با شربت توت فرنگی تزیین کردم. میتونید برای تزیین از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید.
مسلما مثل بستنی باید باهاش برخورد بشه، یعنی موقع سرو از فریزر خارج کنید.