مربا و شربت توت فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی یک کیلو گرم
شکر یک کیلو گرم
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای تهیه مربا حتما از توت فرنگی هایی استفاده کنید که رسیده و کمی سفت باشند، چون اگه توت فرنگی ها نرم باشند موقع پخت شکلشون رو از دست میدهند.
اگه میخواهید فقط مربا درست کنید و شربت توت فرنگی برندارید 750 گرم شکر کافیه ولی با یک کیلو شکر شیره مربا زیاد میشه و یک شیشه کوچیک هم شربت خواهید داشت.
بعد از اینکه دم توت فرنگی ها رو گرفتید توت فرنگی ها رو بشورید و یک لایه توت فرنگی داخل قابلمه بریزید و یک لایه شکر بپاشید و چند بار تکرار تا توت فرنگی و شکر تموم بشه. در قابلمه رو ببندید و منتقل کنید داخل یخجال تا 12 ساعت استراحت کنه.
قبلا هم گفتم که برای پختن مربا بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید.
بعد از این مدت به این شکل در میاد و توت فرنگی ها کمی آب می اندازند.
روی حرارت متوسط بگذارید و نیم ساعت باید بجوشه تا مربا قوام بیاد.
در اواخر پخت ابلیمو رو اضافه کنید و کمی هم حرارت بدید.
نشانه قوام آمدن مربا رو هم تو پستهای قبلی مربا گفتم.
روی قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا مربا سرد بشه.
توت فرنگی ها رو توی شیشه بریزید و شیره رو روش بریزید و مقداریش رو از صافی رد کنید تا اگه دونه توت فرنگی داشته بشه جدا بشه و توی شیشه بریزید و باهاش شربت خوشمزه توت فرنگی درست کنید.