دنیای اسراء

جمعه, ۹ تیر ۱۳۹۱، ۰۹:۰۴ ب.ظ

مربا و شربت توت فرنگی

این مربا موقعی پخته شد که توت فرنگی تازه به بازار اومده بود و زمانی پست میشه که توت فرنگی دیگه داره از بازار کم تموم میشه. سرعت عمل رو حال میکنید. خوب بازم جای شکرش باقی که هنوز میشه توت فرنگی تو بازار پیدا کرد. پس اگه مربای توت فرنگی تهیه نکردید تا فصلش تموم نشده با این روش مربا درست کنید که خیلی عالی میشه. 




مواد لازم:

توت فرنگی یک کیلو گرم

شکر یک کیلو گرم

آبلیمو یک قاشق مرباخوری




طرز تهیه:

برای تهیه مربا حتما از توت فرنگی هایی استفاده کنید که رسیده و کمی سفت باشند، چون اگه توت فرنگی ها نرم باشند موقع پخت شکلشون رو از دست میدهند.

 اگه میخواهید فقط مربا درست کنید و شربت توت فرنگی برندارید 750 گرم شکر کافیه ولی با یک کیلو شکر شیره مربا زیاد میشه و یک شیشه کوچیک هم شربت خواهید داشت.

بعد از اینکه دم توت فرنگی ها رو گرفتید توت فرنگی ها رو بشورید و یک لایه توت فرنگی داخل قابلمه بریزید و یک لایه شکر بپاشید و چند بار تکرار تا توت فرنگی و شکر تموم بشه. در قابلمه رو ببندید و منتقل کنید داخل یخجال تا 12 ساعت استراحت کنه.



قبلا هم گفتم که برای پختن مربا بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید.

بعد از این مدت به این شکل در میاد و توت فرنگی ها کمی آب می اندازند.



روی حرارت متوسط بگذارید و نیم ساعت باید بجوشه تا مربا قوام بیاد.



در اواخر پخت ابلیمو رو اضافه کنید و کمی هم حرارت بدید.

نشانه قوام آمدن مربا رو هم تو پستهای قبلی مربا گفتم.

روی قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا مربا سرد بشه.

توت فرنگی ها رو توی شیشه بریزید و شیره رو روش بریزید و مقداریش رو از صافی رد کنید تا اگه دونه توت فرنگی داشته بشه جدا بشه و توی شیشه بریزید و باهاش شربت خوشمزه توت فرنگی درست کنید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

مربا و شربت توت فرنگی

جمعه, ۹ تیر ۱۳۹۱، ۰۹:۰۴ ب.ظ
این مربا موقعی پخته شد که توت فرنگی تازه به بازار اومده بود و زمانی پست میشه که توت فرنگی دیگه داره از بازار کم تموم میشه. سرعت عمل رو حال میکنید. خوب بازم جای شکرش باقی که هنوز میشه توت فرنگی تو بازار پیدا کرد. پس اگه مربای توت فرنگی تهیه نکردید تا فصلش تموم نشده با این روش مربا درست کنید که خیلی عالی میشه. 




مواد لازم:

توت فرنگی یک کیلو گرم

شکر یک کیلو گرم

آبلیمو یک قاشق مرباخوری




طرز تهیه:

برای تهیه مربا حتما از توت فرنگی هایی استفاده کنید که رسیده و کمی سفت باشند، چون اگه توت فرنگی ها نرم باشند موقع پخت شکلشون رو از دست میدهند.

 اگه میخواهید فقط مربا درست کنید و شربت توت فرنگی برندارید 750 گرم شکر کافیه ولی با یک کیلو شکر شیره مربا زیاد میشه و یک شیشه کوچیک هم شربت خواهید داشت.

بعد از اینکه دم توت فرنگی ها رو گرفتید توت فرنگی ها رو بشورید و یک لایه توت فرنگی داخل قابلمه بریزید و یک لایه شکر بپاشید و چند بار تکرار تا توت فرنگی و شکر تموم بشه. در قابلمه رو ببندید و منتقل کنید داخل یخجال تا 12 ساعت استراحت کنه.



قبلا هم گفتم که برای پختن مربا بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید.

بعد از این مدت به این شکل در میاد و توت فرنگی ها کمی آب می اندازند.



روی حرارت متوسط بگذارید و نیم ساعت باید بجوشه تا مربا قوام بیاد.



در اواخر پخت ابلیمو رو اضافه کنید و کمی هم حرارت بدید.

نشانه قوام آمدن مربا رو هم تو پستهای قبلی مربا گفتم.

روی قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه بدید تا مربا سرد بشه.

توت فرنگی ها رو توی شیشه بریزید و شیره رو روش بریزید و مقداریش رو از صافی رد کنید تا اگه دونه توت فرنگی داشته بشه جدا بشه و توی شیشه بریزید و باهاش شربت خوشمزه توت فرنگی درست کنید.




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۴/۰۹
اسراء افسری

نظرات  (۲۵)

اسرا جان مسئله".حتما باید از قابلمه لعابی استفاده کرد؟دمکنی راکی روش بزارم؟نیم ساعت برای پختش کافیه؟
پاسخ:
نه محبوبه جان ولی بهتره از قابلمه لعابی استفاده بشه. وقتی سرد شد دمکنی رو بردار . واگه بعد از نیم ساعت دیدی مربا قوام نیومده بیشتر حرارت بده، چون شاید توت تو آبدار تر باشه
۱۰ تیر ۹۱ ، ۰۸:۳۰ ریحانه بهشتی
اسرا جون من شربت میخوام میدونی چند وقته شربت نخوردم عقده ای شدم بخدا ...
ولی بخاطر پسملم که تو راهه هر کاری میکنم
سلام عالی بود الحق که طریقه خوب مربا درست کردن را آموزش دادید چون تو هیچ سایتی به این خوبی مربا را آموزش نمیدهند نمی دانم چرا و میدانی که ما تبریزیها هم به مربا بخصوص مرباهای خوب علاقه خاصی داریم اگر ممکن باشد ازاین نوع آموزشها خوب زیاد بدهید ممنون
پاسخ:
ممنونم معصوم جان..چند تا مربا قبلا آموزش دادم ولی بازم هم حتما آموزش خواهم داشت.
برای شربت ان دوباره باید شکر ریخت ؟؟؟؟؟
پاسخ:
نه توی توضیحات گفتم که اگه بخوایم شربت هم برداریم یک کیلو و اگه بخواهیم فقط مربا باشه 750 گرم شکر استفاده میشه
۱۰ تیر ۹۱ ، ۱۶:۱۶ خاله ریزه
اسرا جونم
به به چه ظرفی دلم رفتتتتتتتتتتتت
خوشمزگی مربا ت چندین برابر میشه با اون ظرف نازت
من مربا زیاد دوست ندارم ولی مربا توت فرنگی و کیوی و کامکوات رو نمیشه ازشون گذشت
بیا یه کیک گذاشتم تو ادامه مطلب تقدیمش کردم به اسرای کدبانو و دوست داشتنی
چه با سلیقه
موفق باشی
به به چه مربا و شربتی شده دستت درد نکنه اسرا جون
سلام خانم اسرا هنرمند عزیز تازگی ها وبلاگتون را یافتم ودارم مرتبا بهره فراوان می برم .موفق باشید.
پاسخ:
خوشحالم از آشنایی با شما و ممنون از لطفت.
۱۳ تیر ۹۱ ، ۲۳:۲۰ مامان اسرا و اسما
سلام اسرا جان کارت حرف ندارهراستی من لینکت میکنم توهم اگه دوست داشتی منو بلینک.
نیست همنام دخمل خودمی یه جورایی دوست دارم.میشه بپرسم چند سال داری؟
سلام اسراء جان وبلاگت خیلی باحاله واقعا از این همه سلیقه جا خوردم . امیدوارم موفق باشی.
پاسخ:
شاد باشید
۱۵ تیر ۹۱ ، ۰۳:۳۰ بیقرار مادر
چه انتظار عجیبی

تو بین منتظران هم

عزیز من چه غریبی!

عجیب‎تر آن که چه آسان

نبودنت شده عادت

چه بی خیال نشستیم

نه کوششی، نه توجهی

فقط نشسته و گفتیم:

خدا کند که بیایی
پاسخ:
ممنونم شهنازجون
۱۵ تیر ۹۱ ، ۰۹:۱۰ مامان اسرا و اسما
میلاد نور بر شما مبارک
خدایا ، درک دوران سبز ظهور دولت عشق را نصیب ما بگردان
آمین . ..
پاسخ:
منم این عید بزرگ رو به شما و دخترهای گلت تبریک میگم
۱۵ تیر ۹۱ ، ۱۲:۴۶ قناد باشی
سلام عید میلاد منجی عالم بشریت بر شما و خانواده تون مبارک باشه
یکی از خوشرنگ ترین مرباهایی هست که تا حالا دیدم دستتون درد نکنه
پاسخ:
قابل شما رو نداره خانوووووم
۱۶ تیر ۹۱ ، ۰۶:۵۸ مدیر آبشارنیوز
با سلام وبلاگ آشپزی شما عالی است. بماهم سر بزن. لینک ما فراموش نشه
پاسخ:
سلام خیلی ممنون از لطفتون..
عاااااااااااااااااااااااالی شده دست گلت درد نکنه دوست خوبم...
سلامی به پاس دوستی گلم
پاسخ:
سلام عزیزم خیلی خوش آومدی
سلام اسرا جون
به به عجب مربایی دلم اب افتاد
راستی منم اپم
منتظرتم
پاسخ:
ممنونم، اومدم پیشت عزیزم
سلام همشهری
یه سوالی داشتم.من هر کاری میکنم مربای آلبالویم چروک میشه چیکار کنم خوب در بیاد؟
ممنون میشم کمکم کنید.
پاسخ:
برای تهیه مربای آلبالو باید آلبالوها رسیده باشند ولی نرم نباشند و اینکه نباید خیلی زیاد بجوشه. انشالله سعی میکنم تا فصل آلبالو تموم نشده طرز تهیه مرباش رو آموزش بدم و تمام نکاتش رو تو اون پست مینویسم.
سلام اسرا جون دستتون درد نکنه خیلی استفاده می کنم خداروشکر خوب هم در میان فقط بی زحمت جندتا بست هم واسه ماه رمضان بزارین بازم ممنون
پاسخ:
سلام دوست عزیز.ممنونم از لطفتون. به امید خدا سعی دارم حتما پستهای مخصوص ماه رمضان هم داشته باشم.
سلام اسرا خانم من تازه اشنا شدم با وبتون
خیلی عالی هستش
اگه می شه با میوه های این فصل هم اموزش داشته باشین مثل طالبی الو زرد الو و... ممنون
پاسخ:
چشم به امید خدا
سلاممممممم. دست گلت درد نکنه واقعا قشنگ بود .به جای ما هم نوش جان بفرمائید
پاسخ:
سلام، ممنون از لطفتون، حتما
خیلی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود خانم
پاسخ:
مرسی عزیزم
ممنون خیلی عالی بود .فقط میخوام بدونم مربا توت فرنگی تا کی میشه نگه داشت؟کپک نمی زنه؟آخه برای تو یخچال جهیزیم میخوام :-)
پاسخ:

خواهش میکنم عزیزم. اگه کاملا قوام اومده باشه تا شش ماه داخل یخچال و یک سال داخل فریزر میتونی نگه داری

خوشبخت بشی عزیزم

سلام اسرا جون
کاش حداقل یه دوست با سلیقه که از هر انگشتش یه هنر مث تو بباره داشته باشم تا منم یکم با سلیقه بشم، به هر حال امیدوارم منو بعنوان دوست دنیای مجازی قبول کنی
خوشبحالت واقعا از این همه سلیقه جا خوردم و دارم از آموزشهات استفاده می کنم

پاسخ:

سلام عزیزم

اختیار دارید دوستی شما افتخار برای من، لطف دارید دوست عزیزم

مرسی عزیزم

سلام لطفا طرزتهیه مربا یشاه توت رو هم آموزش بدید ممنون
پاسخ:
سلام، سال دیگه ان شاء الله

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی