دسر طالبی
مواد لازم:
طالبی کوچک یک عدد
ژله طالبی نصف بسته
بستنی دلخواه و پسته
طرز تهیه:
طالبی رو بهتره کوچیک انتخاب کنید که هر نصف طالبی برای یک نفر سرو بشه. طالبی ر و به صورت زیکزاک برش بزنید.
مقداری از گوشت طالی رو خارج کنید تا ژله بیشتر بگیره.
ژله رو با مقدار تعیین شده روی بسته تهیه کنید و داخل طالبی بریزید.
و به یخجال منتقل کنید تا ژله بسته بشه.
روش چند اسکوپ بستنی بگذارید. و با پسته تزیین کنید.
من از وقتی با وبلاگ شما آشنا شدم ،حال و هوای آشپزیم عوض شده.
به نظر من شما خیلی باسلیقه هستین.
خونمون بوی غذاهای تبریزی گرفته .
واقعا سپاس گذارم