پیتزا لقمه
من این رو با گوشت آماده کردم شما میتونید از هر فلینگی که دوست داشتید استفاده کنید.
مواد لازم:
خمیر یک واحد که توضیحش تو این پست اومده ،البته من با نصف خمیر درست کردم که هفت تا از این پیتزا لقمه ها شد البته اگه خمیر رو بزرگتر بگیرید تعداد کمتر و اگه خمیر رو کوچیکتر بگیرید تعداد بیشتری پیتزا لقمه خواهید داشت.
برای فیلینگ:این مقدار برای نصف خمیر ذکر شده، اگه گل خمیر رو استفاده میکنید مواد رو زیادتر بگیرید.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد کوچیک
سس گوجه چند قاشق
پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰ گرم (قابل حذف)
فلفل دلمه و گوجه گیلاسی مقداری
آویشن و نمک و فلفل سیاه و کمی روغن
طرز تهیه:
اول اون یه دونه پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا سبک بشه.
گوشت رو اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت بدید تا گوشت به همراه پیاز کمی پخته بشه.
سس گوجه و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید، من هفت قسمت کردم.
خمیر رو به شکل دایره باز کنید.
روش کمی سس بریزید و پخش کنید.
یک قاشق از مایع گوشت روی خمیر بریزید.
روش پنیر پیتزا بریزید، یک قاشق مربا خوری هم پودر پنیر پارمسان بریزید( اگه نداشتید مشکلی نیست میتونید حذفش کنید، البته با این پنیر خوشمزه تر میشه.)
روش برشهایی از فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی بگذارید.( این گوجه گیلاسی ها محصول خودمه، بوته ش رو گرفته بودم فکر نمیکردم واقعا گوجه هاش برسه، از اون بوته کوچیک من فکر کنم نزدیک ۲۰،۳۰ تا گوجه برداشت کردم، البته با راهنمایی شاپرک جونم)
کمی آویشن روش بپاشید و بگذارید توی فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰
این یکی داره بهتون لبخند میزنه: