سوپ شوید
امروز اومدم با یک سوپ بسیار ساده ولی در عین حال خیلی خوشمزه. سوپ شوید رو من اولین بار چند ماه پیش که رفته بودیم مشهد تو هتل محل اقامتمون خوردم. اولش که سوپ رو آوردن به نظرم جالب نیومد ولی وقتی چشیدم از طعمش خوشم اومد، مخصوصا که مواد زیادی نمیخواد و معمولا در دسترسه. طعم این سوپ تقریبا شبیه به آش آبغوره ای هست که قبلا توی وبلاگ دستورش رو گذاشتم، موادشون با هم فرق میکنه اما نمیدونم چرا وقتی این سوپ رو میخورم طعم آش ابغوره برام تداعی میشه، احتمالا بخاطر چاشنی آبغوره و شوید باشه. شما هم درست کنید و بهم بگید به نظر شما هم طعمشون شبیه هم هست یا نه؟
خوب بریم سراغ طرز تهیه ش
مواد لازم:
جوی پخته شده دو پیمانه
آب مرغ یک لیتر
هویج کوچیک یک عدد
شوید خشک نصف پیمانه
رب یک الی دو قاشق
آبغوره و آبلیمو هر کدام یک الی دو قاشق
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه:
آب مرغ رو توی قابلمه بریزید. آگه آب مرغتون چربه نیازی نیست روغن بریزید وگرنه یک قاشق هم روغن بریزید( میزان روغن سوپ دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید، من سوپی که زیاد چرب باشه زیاد دوست ندارم به همین خاطر به چربی آب مرغ یا گوشت اکتفا میکنم و روغن دیگه ای نمیریزم)
جوی پخته شده رو توی آب مرغ بریزید.( من همیشه یک کیلو جو رو یکجا میشورم و چند ساعت خیس میکنم و بعد به همراه نصف قالب ۵۰ گرمی کره ونمک و مقداری آب مرغ میپزم و به اندازه هر وعده سوپ توی کیسه فریزر میرزم و فریز میکنم و هر وقت خواستم سوپ درست کنم از اون استفاده میکنم.)
وقتی جو کمی لعابدار شد، هویج رو رنده میکنیم و توی سوپ میریزم.
نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم.
وقتی هویج پخته شد شوید رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میگذاریم شوید نرم بشه.
بعد رب
آبغوره
و آبلیمو رو هم میریزم و میگذاریم تا سوپ بجوشه و جا بیفته.
من مقدار رب و چاشنی ها رو تقریبی گفتم چون ذائقه افراد فرق میکنه من خودم سوپ رو ترش دوست دارم شما اول زیاد چاشنی نریزید، بچشید اگه به نظرتون ترشیش کم بود بازم آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.
به نظر من ترکیب آبلیمو و آبغوره برای این سوپ و سوپ ورمیشل بهتر از آبلیمو به تنهایی هست.
این سوپ خوشمزه میتونه یک افطار خوشمزه باشه.
نماز و روزه ات قبول باشه
ماشاالله خیلی فعالی
آفرین
و ممنون به خاطر لینک
خوش باشی