کباب مرغ حلزونی
این کباب خوشگل و خوشمزه خیلی راحت و سریع آماده میشه البته فقط مارینه کردنش زمان میبره. برای سحری هم گزینه مباسبیه، میتونید عصر آماده کنید و بگذارید داخل یخجال و موقع سحری سرخش کنید، البته اگه مثل من تنبل نباشید و موقعی بیدار نشید که مامانتون سفره رو هم چیده و شما فقط واسه خوردن وقت دارید.
مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ 300گرم
آب پیاز نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع یا زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از هر کاری سیخ های چوبی رو برای اینکه نسوزند داخل آب قرار میدیم.
اگه از فیله مرغ استفاده میکنید کارتون راحته فقط اگه فیله ها بزرگ بودند میتونید از عرض برشش بزنید( یعنی طولش کوتاه نشه ولی نازکتر بشه)
ولی اگه مثل من از سینه مرغ استفاده میکنید، استخوان و پوست سینه رو بگیرید.
و به برشهای طولی نازک در بیارید.(شبیه فیله مرغ) باید برشها نازک باشه تا حین سرخ شدن کاملا پخته بشه.
آب پیاز (برای تهیه آب پیاز، پیاز رو رنده ریز بکنید و بعد داخل توی بریزید و فشار بدید تا آبش خارج بشه، پیازی که مونده رو برای کباب کوبیده و آبش رو برای مزه دار کردنه جوبه و برگ استفاده میشه، ما اینجا آبش رو نیاز داریم.) و نمک و فلفل و زعفران و روغن رو مخلوط کنید و فیله های مرغ رو حداقل 6 ساعت داخل مایع مارینه قرار بدید تا مزه دار بشه.(هر چقدر بیشتر در مایع مارینه بمونه طعم کبابتون خوشمزه تر میشه)
بعد از این مدت تکه های مرغها رو از مایع خارج کنید. و از یک طرف می پیچیم تا به شکل حلزونی در بیاد.
بعد سیخها رو از آب خارج میکنیم و 3 تا 4 از فیله ها رو به یه سیخ میکشیم.
داخل تابه رو روغن میریزیم و حرارت رو نسبتا زیاد میکنیم و سیخها رو توی تابه سرخ میکنیم.
وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگش رو هم سرخ میکنیم. مرغها چون نازک برش خوردند سریع پخته میشن و مدت زیادی طول نمیکشه مخصوصا اگه از فیله استفاده کرده باشید.
برای ته دیگ سیب زمینی های کنجدی خوشمزه هم سیب زمینی ها رو ورقه ای خرد میکنیم و ته قابلمه روغن میریزیم و توش زردچوبه و کنجد میپاشیم و سیب زمینی ها رو روی کنجد میچینیم و برنج رو روی سیب زمینی ها میریزیم و دم میکنیم.