توپک خرما
این توپکهای خوشمزه و خوشگل رو عیدی تقدیم میکنم به شما دوستهای نازنینم. این توپکها خیلی پرانرژی هستند و واسه ماه رمضان خیلی مناسبند. برای پذیرایی عید فطر هم ایده جالبیه، توی تبریز عید فطر مهمونها رو با خرما پذیرایی میکنند، این توپکها جایگزین خوبیه که مهمونهاتون رو ذوق زده کنید.
مواد لازم:
خرما 300 گرم
گردوی پودر شده نصف فنجان
کنجد نصف فنجان
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
کره 25 گرم
برای غلطاندن: گردو، بادام، پسته، کنجد سیاه و سفید، پودر گل محمدی
طرز تهیه:
من از این خرمای شیرازی استفاده کردم، چون طعمش رو خیلی دوست دارم، شما میتونید از رطب استفاده کنید.
هسته خرماها رو در میاریم، اگه از رطب استفاده میکنید بهتره پوستش رو هم بکنید.
کنجد پوست نگرفته رو توی تابه بریزید و تفت بدید تا عطر کنجد بلند بشه، مراقب باشید زود میسوزه فقط کمی تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه.
کنجد رو توی آسیاب پودر میکنیم. وای که چه عطری داره کنجد، وقتی کنجد بوداده رو میکس میکنی آدم رو مست میکنه.
کره رو توی تابه بریزید و خرماها رو توی تابه بریزید.
خرما رو با کره کمی تفت بدید.
یک فنجان آب بریزید و در تابه رو بگذارید تا خرماها نرم بشن، اگه از رطب استفاده میکنید نیازی نیست این مرحله رو انجام بدید،چون رطب نرمه.
وقتی آب کشیده شد، با پشت قاشق خرماها رو له کنید تا کاملا یکنواخت بشه.
گردو رو آسیاب کنید یا اینکه مقداری بکوبید، این بستگی به ذائقه شما داره که دوست دارید گردو زیر دندون حس بشه یا نه
از روی حرارت بردارید. ادویه ها و پودر کنجد و گردو رو اضافه کنید.
و خوب مخلوط کنید.
یه سینی رو چرب کنید و دستاتون رو هم چرب کنید.از مواد به اندازه یک قاشق مرباخوری بردارید و توی دست گرد کنید.
توپکها رو توی هر کدوم از مواد بغلتونید و داخل یک کپسول کاغذی قرار بدید.
روزه تون رو با این توپک ها افطار کنید و منم دم افطار دعا کنید.
عالی بود
مرسی