توپک سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط یک عدد
پودر پنیر پارمسان یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ درشت یک عدد
کنجد به مقدار لازم
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی رو آبپز کرده و بعد رنده کنید، پنیر پارمسان و نمک و فلفل رو اضافه کنید. تخم مرغ رو هم بزنید و نصفش رو داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و توی دست گرد کنید.
اول توی تخم مرغ قرار بدید.(توی تخم مرغی که نصفش رو توی مواد زده بودیم)
بعد توی کنجد بغلتونید.
یک ساعت داخل یخجال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
بعد توی روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن روی یک حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافش گرفته بشه.
با سس گوجه خیلی خوشمزه میشه، البته اگه مشکل اضافه وزن نداشته باشید.
نکته:
-به نظر من یک دونه تخم مرغ واسه این مقدار مواد کافیه اما اگه شما احساس میکنید کمه میتونید از دوتا تخم مرغ استفاده کنید یکی واسه داخل مواد و یکی واسه غلطوندن توپکها
-اگه پودر پارمسان در دسترستون نبود میتونید حذف کنید ولی با پنیر پارمسان خوشمزه تر میشه.
- میتونید نصف سیب زمینی رو حذف کنید و به جاش از مرغ پخته شده چرخ شده استفاده کنید.
- میتونید به جای کنجد توی پودر سوخاری بغلتونید.
-میتونید داخل توپکها از ورقه سوسیس یا کوفته قلقلی بگذارید
خوشمزه به نظر میاد
دست شما درد نکنه کدبانو