سالاد الویه با تزیین گل آفتابگردان
بریم سراغ دستور غذا، این فلفل رنگی ها رو گرفته بودم تا دلمه درست کنم، اما چون ماه رمضونی این جور غذاها تو خونه ما طرفدار نداره، مونده بود توی یخچال و داشت چروک میشد.مونده بودم باهاشون چکار کنم، اول میخواستم پیتزا به شکل گل آفتابگردان درست کنم ولی راستش حال درست کردن خمیر نداشتم.که یهو ایده تزیین سالاد الویه با این فلفلها به ذهنم رسید که شد اینی که می بینید. حتما پیتزا هم با این تزیین میگذارم چون به نظرم خیلی خوشگل میشه.
سالاد الویه رو فکر میکنم همه بلدند ولی خوب برای اینکه تو آرشیو وبلاگ باشه دستورش رو میگذارم.
مواد لازم:
مرغ پخته شده نصف یک سینه
سیب زمینی پخته شده 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
خیار شور 3 تا 4 عدد
هویچ یک عدد کوچیک
سس مایونز به مقدار دلخواه
فلفل دلمه رنگی و زیتون سیاه برای تزیین
نمک و فلفل
آبغوره یک الی دو قاشق
طرز تهیه:
مرغها رو نگینی خرد کنید.
سیب زمینی و خیارشور و تخم مرغ رو هم نگینی خرد کنید. هویج خام رو رنده درشت کنید.
همه مواد و سس و فلفل و نمک و آبغوره رو با مواد دیگه مخلوط کنید. مقدار سس به خودتون بستگی داره، مسلما هر چقدر بیشتر بشه خوشمزه تر میشه.
ظرف مورد نظر سلفون بکشید، من از ظرف پیتزا خوری استفاده کردم، میتونید از هر ظرف گرد دیگه استفاده کنید.
روی سلفون رو یک لایه سس مایونز بمالید.
مواد رو بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه. چند ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد سلفون رو از کنارهای ظرف جدا کنید و از کناره های سلفون بگیرید و تکون بدید تا از ظرف جدا بشه. بعد داخل ظرف سرو برگردونید.
تزیینش هم که مشخصه و خیلی راحت فلفلها رو خلالی خرد کردم و زیتونها رو ورقه کردم و برای قسمت سیاه گل آفتابگردان از زیتون سیاه و برای گلبرگها از فلفل زرد و نارنجی و برای برگها از فلفل سبز.
نکته: برای سالاد الویه میتونید مواد رو رنده یا اینکه داخل غذاساز خرد کنید اما به نظر من وقتی نگینی خرد میشه خیلی بهتره.
اسرا منم عین تو نگینی خرد م یکنم اولویه رو ..یه وقتایی به خاطر همسرم له می کنم و رنده که اونو بیشتر دوست داره
ولی من آبغوره نم یزدم..آبلیمو می زدم همیشه...مرسی عزیزم..خیلی خیلی عالیه