دنیای اسراء

دوشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۱۱ ب.ظ

سالاد الویه با تزیین گل آفتابگردان

همراهای همیشگی من سلام. عید فطر رو بهتون تبریک میگم، ممنونم از همتون که تو این مدت من رو تنها نگذاشتید. ببخشید که چند وقتیه پست جدید نتونستم بنویسم. واقعیتش بعد از زلزله مامانم نمیگذاشت به اتاقم برم چون اتاقم طبقه بالاست و مامانم و البته خودم هم میترسیدم. 

بریم سراغ دستور غذا، این فلفل رنگی ها رو گرفته بودم تا دلمه درست کنم، اما چون ماه رمضونی این جور غذاها تو خونه ما طرفدار نداره، مونده بود توی یخچال و داشت چروک میشد.مونده بودم باهاشون چکار کنم، اول میخواستم پیتزا به شکل گل آفتابگردان درست کنم ولی راستش حال درست کردن خمیر نداشتم.که یهو ایده تزیین سالاد الویه با این فلفلها به ذهنم رسید که شد اینی که می بینید. حتما پیتزا هم با این تزیین میگذارم چون به نظرم خیلی خوشگل میشه.

 

 

سالاد الویه رو فکر میکنم همه بلدند ولی خوب برای اینکه تو آرشیو وبلاگ باشه دستورش رو میگذارم.

مواد لازم:

مرغ پخته شده نصف یک سینه

سیب زمینی پخته شده 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

خیار شور 3 تا 4 عدد

هویچ یک عدد کوچیک

سس مایونز به مقدار دلخواه

فلفل دلمه رنگی و زیتون سیاه برای تزیین

نمک و فلفل 

آبغوره یک الی دو قاشق 

 

 

طرز تهیه:

مرغها رو نگینی خرد کنید.

 

 

سیب زمینی و خیارشور و تخم مرغ رو هم نگینی خرد کنید. هویج خام رو رنده درشت کنید.

 

 

 

همه مواد و سس و فلفل و نمک و آبغوره رو با مواد دیگه مخلوط کنید. مقدار سس به خودتون بستگی داره، مسلما هر چقدر بیشتر بشه خوشمزه تر میشه.

 

 

 

ظرف مورد نظر سلفون بکشید، من از ظرف پیتزا خوری استفاده کردم، میتونید از هر ظرف گرد دیگه استفاده کنید.

 

 

روی سلفون رو یک لایه سس مایونز بمالید.

 

 

مواد رو بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه. چند ساعت داخل یخچال قرار بدید.

 

 

بعد سلفون رو از کنارهای ظرف جدا کنید و از کناره های سلفون بگیرید و تکون بدید تا از ظرف جدا بشه. بعد داخل ظرف سرو برگردونید.

 

 

تزیینش هم که مشخصه و خیلی راحت فلفلها رو خلالی خرد کردم و زیتونها رو ورقه کردم و برای قسمت سیاه گل آفتابگردان از زیتون سیاه و برای گلبرگها از فلفل زرد و نارنجی و برای برگها از فلفل سبز.

 

 

نکته: برای سالاد الویه میتونید مواد رو رنده یا اینکه داخل غذاساز خرد کنید اما به نظر من وقتی نگینی خرد میشه خیلی بهتره.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

سالاد الویه با تزیین گل آفتابگردان

دوشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۱۱ ب.ظ
همراهای همیشگی من سلام. عید فطر رو بهتون تبریک میگم، ممنونم از همتون که تو این مدت من رو تنها نگذاشتید. ببخشید که چند وقتیه پست جدید نتونستم بنویسم. واقعیتش بعد از زلزله مامانم نمیگذاشت به اتاقم برم چون اتاقم طبقه بالاست و مامانم و البته خودم هم میترسیدم. 

بریم سراغ دستور غذا، این فلفل رنگی ها رو گرفته بودم تا دلمه درست کنم، اما چون ماه رمضونی این جور غذاها تو خونه ما طرفدار نداره، مونده بود توی یخچال و داشت چروک میشد.مونده بودم باهاشون چکار کنم، اول میخواستم پیتزا به شکل گل آفتابگردان درست کنم ولی راستش حال درست کردن خمیر نداشتم.که یهو ایده تزیین سالاد الویه با این فلفلها به ذهنم رسید که شد اینی که می بینید. حتما پیتزا هم با این تزیین میگذارم چون به نظرم خیلی خوشگل میشه.

 

 

سالاد الویه رو فکر میکنم همه بلدند ولی خوب برای اینکه تو آرشیو وبلاگ باشه دستورش رو میگذارم.

مواد لازم:

مرغ پخته شده نصف یک سینه

سیب زمینی پخته شده 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

خیار شور 3 تا 4 عدد

هویچ یک عدد کوچیک

سس مایونز به مقدار دلخواه

فلفل دلمه رنگی و زیتون سیاه برای تزیین

نمک و فلفل 

آبغوره یک الی دو قاشق 

 

 

طرز تهیه:

مرغها رو نگینی خرد کنید.

 

 

سیب زمینی و خیارشور و تخم مرغ رو هم نگینی خرد کنید. هویج خام رو رنده درشت کنید.

 

 

 

همه مواد و سس و فلفل و نمک و آبغوره رو با مواد دیگه مخلوط کنید. مقدار سس به خودتون بستگی داره، مسلما هر چقدر بیشتر بشه خوشمزه تر میشه.

 

 

 

ظرف مورد نظر سلفون بکشید، من از ظرف پیتزا خوری استفاده کردم، میتونید از هر ظرف گرد دیگه استفاده کنید.

 

 

روی سلفون رو یک لایه سس مایونز بمالید.

 

 

مواد رو بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه. چند ساعت داخل یخچال قرار بدید.

 

 

بعد سلفون رو از کنارهای ظرف جدا کنید و از کناره های سلفون بگیرید و تکون بدید تا از ظرف جدا بشه. بعد داخل ظرف سرو برگردونید.

 

 

تزیینش هم که مشخصه و خیلی راحت فلفلها رو خلالی خرد کردم و زیتونها رو ورقه کردم و برای قسمت سیاه گل آفتابگردان از زیتون سیاه و برای گلبرگها از فلفل زرد و نارنجی و برای برگها از فلفل سبز.

 

 

نکته: برای سالاد الویه میتونید مواد رو رنده یا اینکه داخل غذاساز خرد کنید اما به نظر من وقتی نگینی خرد میشه خیلی بهتره.

نظرات  (۱۶)

وااااااااااااای این تابلوی خوشگلیه که! کی دلش میاد اینو بخوره؟
اسرا منم عین تو نگینی خرد م یکنم اولویه رو ..یه وقتایی به خاطر همسرم له می کنم و رنده که اونو بیشتر دوست داره
ولی من آبغوره نم یزدم..آبلیمو می زدم همیشه...مرسی عزیزم..خیلی خیلی عالیه
پاسخ:
از اونجایی که من عاشق آبغوره هستم آبغوره میرزیم یه بار امتحان کن به نظرم خوشمزه تر از آبلیمو میشه.
تزیین قشنگی شده ممنون اسرا جان
پاسخ:
مرسی عزیزم
خیلی عالی شده دست گلت درد نکنه دوست هنرمندم........
سلام.متشکرم از مطالب و دستورات آشپزیتون.بسیار مفید و جالب
همشهری وب سایتت واقعا عالیه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه من که نمره ی 20 میدم بهت اگه هنر های دستی و زیاد تر کنی بهتر از اینم میشه عزیزم
پاسخ:
مرسی همشهرررررررررررری، سعی میکنم ولی نمیتونم قول بدم.
سلام اسرا جون خیلی خوب شده این مقدار مواد برا چند نفر کافیه
پاسخ:
سلام نازنین جان، اگه واسه شام استفاده کنی واسه چهار نفر کافیه، ولی واسه پیش غذا برای ده نفر جواب میده.
چه جالب منم امشب سالاد الویه درست کردم البته با تزئین خرگوش:)
پاسخ:
نوش جونتون عزیزم
۰۳ شهریور ۹۱ ، ۰۲:۲۲ اکـــــــــــــرم
خیلی خوشکل شده اسرا جوون
دستت درد نکنه
پاسخ:
مرسییییییییییی اکرم جان
سلام اسرا جون
میشه ازتون خواهش کنم راحت الحلقوم رو هم آموزش بدید؟
من طبق سایت های دیگه درست کردم شبیه بالدا شد.
اون طعم راحت الحلقوم های آماده ای که میخریدیم رو نداد
اگه ممکنه آموزش کاملشو بذارید یاد بگیریم.ممنون
پاسخ:
انشاله سعی میکنم آموزش بدم.
آفرین به این ایده.جدا خیلی قشنگ شده ولی ممکنه زیاد فلفل دلمه ای ها خورده نشه
دستت درد نکنه سرآشپز
پاسخ:
مرسی عزیزم.چون به عنوان پیش غذا استفاده میشه، هر نفر مقداری برمیداره و چند تکه فلفل دلمه ای داره و خیلی خوشمزه میشه، این رو بگم ما زیادش هم میخوریم چون عاشق فلفل دلمه ای مخصوصا رنگی ها هستم.
سلام وبلاگتون خیلی زیبا و خوشمزه هست
ممنون
این تزئین سالاد هم فوق العاده هست ممنون
پاسخ:
سلام ممنونم دوست عزیز
باسلام همشهری عزیز من امروز با وب سایت شما اشنا شدم واز مطالب زیبای ان لذت بردم موفق باشید باتشکر
پاسخ:
سربلند و پیروز باشید
سلام اسرا جون نمیدونم چی بگم خیلی هنرمندی واقعا بهت تبریک میگم
وای ..... خیلی جالب بود مرسی واقعا هنرمندی عزیزم
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
واقعا با سلیقه یی .افرین
پاسخ:
ممنونم عزیزم
دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی