دنیای اسراء

جمعه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۱، ۰۴:۵۲ ب.ظ

کوکو سبزی

کوکو سبزی رو دیگه فکر میکنم همه بلدند، ولی چون چند تا از دوستهای عزیزم غذاهای آسون و مخصوصا کوکو سبزی رو خواسته بودند دستور این کوکوی خوشمزه رو میگذارم. کوکو سبزی خیلی آسونه فقط چند تا نکته داره که اگه رعایت کنید خیلی خوشمزه میشه.

 

مواد لازم:

سبزی کوکو شامل تره و اسفناج و کمی گشنیز و جعفری و پیازچه پاک کرده و خرد شده نیم کیلو

تخم مرغ 3تا4 عدد

زرشک یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده یک قاشق 

نمک و زرد چوبه و فلفل 

روغن 

پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری

هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوی

سیب زمینی رنده شده یک عدد کوچیک

 

طرز تهیه:

سبزی رو شسته و ریز خرد کنید، سبزی رو چند ساعت روی یک دستمال پهن کنید تا آبش کشیده بشه، اگه اینکار رو نکنید کوکو لزج میشه.

من گاهی وقتها داخل کوکو سبزی هویج و سیب زمینی هم رنده میکنم، تست خوبیه میتونید امتحان کنید.


تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل محمدی رو داخل کاسه بریزید.

اگه سیب زمینی و هویج میریزید اون رو هم بریزید و سبزی رو هم بریزید و مخلوط کنید. زرشک و گردوی خرد شده رو هم بریزید.


توی تابه روغن بریزید و گرم کنید و کوکو رو توی تابه پخش کنید. به نظر من کوکو سبزی نازک خیلی خوشمزه تره، من سعی میکنم بیشتر از یک سانت نشه، تا کاملا برشته بشه.


یک طرفش که سرخ شد برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.


 

با یک لیوان دوغ خیلی می چسبه.

 

 

نکته:

اگه سبزی تون آبدار و شما عجله دارید میتونید یک قاشق آرد نخودچی بریزید تا کوکو شل نشه.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کوکو سبزی

جمعه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۱، ۰۴:۵۲ ب.ظ
کوکو سبزی رو دیگه فکر میکنم همه بلدند، ولی چون چند تا از دوستهای عزیزم غذاهای آسون و مخصوصا کوکو سبزی رو خواسته بودند دستور این کوکوی خوشمزه رو میگذارم. کوکو سبزی خیلی آسونه فقط چند تا نکته داره که اگه رعایت کنید خیلی خوشمزه میشه.

 

مواد لازم:

سبزی کوکو شامل تره و اسفناج و کمی گشنیز و جعفری و پیازچه پاک کرده و خرد شده نیم کیلو

تخم مرغ 3تا4 عدد

زرشک یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده یک قاشق 

نمک و زرد چوبه و فلفل 

روغن 

پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری

هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوی

سیب زمینی رنده شده یک عدد کوچیک

 

طرز تهیه:

سبزی رو شسته و ریز خرد کنید، سبزی رو چند ساعت روی یک دستمال پهن کنید تا آبش کشیده بشه، اگه اینکار رو نکنید کوکو لزج میشه.

من گاهی وقتها داخل کوکو سبزی هویج و سیب زمینی هم رنده میکنم، تست خوبیه میتونید امتحان کنید.


تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل محمدی رو داخل کاسه بریزید.

اگه سیب زمینی و هویج میریزید اون رو هم بریزید و سبزی رو هم بریزید و مخلوط کنید. زرشک و گردوی خرد شده رو هم بریزید.


توی تابه روغن بریزید و گرم کنید و کوکو رو توی تابه پخش کنید. به نظر من کوکو سبزی نازک خیلی خوشمزه تره، من سعی میکنم بیشتر از یک سانت نشه، تا کاملا برشته بشه.


یک طرفش که سرخ شد برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.


 

با یک لیوان دوغ خیلی می چسبه.

 

 

نکته:

اگه سبزی تون آبدار و شما عجله دارید میتونید یک قاشق آرد نخودچی بریزید تا کوکو شل نشه.

نظرات  (۲۷)

خیلییییییییییییییییی از گل محمدی خوشم اومد....من خیلی وقتا سیب زمینی میریختم ولی این بار هویجم می ریزم..مرسی خانومی با سلیقهههههههه
چه نکات جالبی گفتی. من همیشه گردو و زرشک میریزم ولی پودر گل محمدی، سیب زمینی و هویج برام جدید بود
حتما این بار با این روش امتحان می کنم. دستت درد نکنه
پاسخ:
امیدوارم درست کنی و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببری
سلام سر آشپز عزیز...به قول خودت کوکوسبزی رو همه بلدن.اما اون چیزی که امثال من بلد نیستن فوت و فنای آشپزیه...مثلا این آرد نخودچی رو من اصلا نشنیده بودم.خیلی مفید بود مرسی
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز خیلی لطف داری.
۱۱ شهریور ۹۱ ، ۱۲:۱۹ ریحانه بهشتی
سلام اسراء جونم خیلی عالیه ممنون. میگم یه سؤال : میشه کوکو رو تو تابه رژیمی پخت؟ مقدار روغنش چقدر باید باشه مثل سرخ کردن تو تابه معمولیه یا کمتر؟
پاسخ:
سلام رویا جون، مرسی عزیزم. من زیاد روغن خور نیستم اما به نظرم کوکو سبزی باید با روغن زیاد سرخ بشه تا خوشمزه بشه. حداقل سه قاشق روغن میخواد. ولی اصولا تو تابه رژیمی مقدار کمتری روغن میخواد.
اولین باره که شنیدم داخل کوکو سبزی سیب زمینی و هویج اضافه میشه و همچنین گل محمدی!!!

یه بار باید درستش کنم. پودر گل محمدیم هم همینطور بلااستفاده مونده

ممنون اسراء جان
کوکو سبزی رو زیاد پایه نیستم اما اون فلفل سبزو هستم
پاسخ:
دوست نداری کوکو سبزی، وای منم اون فلفلها رو خیلی دوست دارم
۱۲ شهریور ۹۱ ، ۱۳:۵۹ خواننده بی صدا
سلام ممنون از وبلاگ پر بار شما من یکبار یک دسر خونه یکی از دوستان که اهل تبریز بودن خوردم خیلی خوشمزه بود شبیه املت بود که از وسط تا شده بود و داخلش گردو بود توی شهد هم یه جوش زده بود میشه خواهش کنم دستورشو بذاریدممنون میشم
پاسخ:
سلام ممنونم دوست عزیز....اونی که شما میگی خاگینه یا به زبان ترکی قیقناخ هست، من چند مدل خاگینه تو وبلاگ دارم اما اون مدلش ایشلی قیقناخ هست که فعلا پست نکردم، سعی میکنم اون رو هم آموزش بدم.
به به عجب کوکویی شده دستت درد نکنه عزیزم
اپم
منتظرتم
به به چه جالب تا به حال پودر گل محمدی و هویج را امتحان نکرده بودم حتما تست میکنم اسراء جون
پاسخ:
حتما امتحان کن الهام جون به نظرم جالب میشه
سلام دوست عزیز ممنون از دستورهای خوبتون
پاسخ:
سلام زینب جان، مرسی
دسته گلت درد نکنه. عجب رنگ ولعابی داره. عاشق وبتم. موفق باشی عزیزم.
۱۵ شهریور ۹۱ ، ۱۴:۳۹ اکـــــــــــــرم
اسرا جون به هوس انداختیم من غذاهای سبزی دار خیلی دوست دارم
مرسی گلم
برای دلم دعا کن
دلم دنیایی را میخواهد که در آن خبری از دلتنگی نباشد
پاسخ:
قربون دل مهربونت اسما جونم،انشاله هیچ وقت دلتنگ نباشی عزیزم[قب]
چقدر هوس کردم،نصفه شبی دلم ضعف رفت.مرسی.
دستور جدیدی بود برام چون تا به حال از گل محمدی+سیب زمینی و هویج استفاده نکردم برای این کوکو....دست گلت درد نکنه...
سلام اسراء عزیزم
چقدر کوکوی متفاوتیه چقدر هم با وجود گل محمدی باید معطر بشه
حتما با دستور شما امتحان می کنم
ممنون
پاسخ:
ممنونم عزیز، امیدوارم بپزی و دوست داشته باشی.
سلام شما چه طوری در جواب کامنتهاتون شکلک قرار میدین ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ:
سلام، برای شکلک در جواب [ داخلش بنویسید مثلا گل بعد بازم ] در مورد بوسه یا قلب و غیره هم همینجوری البته بعد از گیومه ها فاصله نباشه
اتفاقا من کوکو سبزی برام غذای سختی محسوب میشه نمیدونم چرا کوکوی شما که خیلی خوشگله
اسرا جون منم مثل بقیه دوستان هیچوقت سیب زمینی و هویج را تو کوکو سبزی نداشتم ولی ایندفعه حتما امتحان می کنم باید خوشمزه باشه دستت درد نکنه
جالب بود من همیشه توش کاهو کمی می ریزم ممنون
پاسخ:
راست میگی کاهو هم خوب میشه، امتحان میکنم
سلام اسراجونم.خوبی؟من همینطور دارم تو وبلاگ قشنگ ومفیدت میچرخم!‏ میگم اسراجون،من عاشق کوکوسبزی ام،ولی ازاونجایی که دانشجوامو وقت سبزی پاک کردن ندارم،میخوام ازاون بسته های آماده ی سبزی خوردن پاک شده بگیرمو خردکنم!‏من همه چیزو آماده میگیرم!مثل پودربادام خاگینه بادام.اماخوشبختانه ازاونجایی که جنس خلال بادامهایی که گرفته بودم،بسیارمرغوب بود،خاگینه خیلی خیلی خوشمزه شد. حالا اسراجون،این سبزی های آماده،اسفناج نداره،و برگ سیروجعفری وگشنیزوریحان و نعناع داره.میتونم اینارو تو کوکو بریزم؟مزه ش خراب نمیشه؟
پاسخ:
میتونی ولی با اسفناج خیلی خوشمزه میشه، میتونی از سبزی کوکوی آماده هم استفاده کنی اکثر فروشگاههای بزرگ دارند. سبزی اون کاملتره.
اسرا جون درست کردم و خیلی هم دوست داشتم . دست گلت درد نکنه عزیزم . بازم میخوام کوکوهات را امتحان کنم
پاسخ:
نوش جونت الهام جان، امیدوارم از بقیش هم خوشت بیاد.
اسرا جون مرسی از راهنماییهای خوبت غذاهات پختشون خ خوشمزه ست
پاسخ:
نوش جانتون عزیزم
وای وای چه خبره ه ه
کوکو سبزی محشره
مخصوصا با گردو... اگر دوست داری عصاره سیر الیت هم بزن بهش من خودم می ریزم خیلی دوست دارم
پاسخ:
طعم سیر رو امتحان نکردم تو کوکو سبزی
با سلام و تشکر
یه سوال: این نیم کیلو سبزی رو میشه به میزان پیمانه بگین چقدر میشه؟
ممنون
پاسخ:

سلام دوست عزیز

فکر میکنم حدود سه پیمانه 


سلام فکر کنم اگه روغن کوکو داغ باشه تخم مرغشو پس می ده و وا میره این طور نیست؟ من همیشه با روغن نیمه گرم سرخ می کنم نمیدونم با روغن داغ چطور میشه؟! 
پاسخ:
سلام
نه عزیزم، مشکلی پیش نمیاد. 
لطفا طرز تهیه کوکو ی مرغ رو هم اموزش بدین منتظرم
پاسخ:
حتما عزیزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی