کوکو سبزی
مواد لازم:
سبزی کوکو شامل تره و اسفناج و کمی گشنیز و جعفری و پیازچه پاک کرده و خرد شده نیم کیلو
تخم مرغ 3تا4 عدد
زرشک یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده یک قاشق
نمک و زرد چوبه و فلفل
روغن
پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری
هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوی
سیب زمینی رنده شده یک عدد کوچیک
طرز تهیه:
سبزی رو شسته و ریز خرد کنید، سبزی رو چند ساعت روی یک دستمال پهن کنید تا آبش کشیده بشه، اگه اینکار رو نکنید کوکو لزج میشه.
من گاهی وقتها داخل کوکو سبزی هویج و سیب زمینی هم رنده میکنم، تست خوبیه میتونید امتحان کنید.
تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل محمدی رو داخل کاسه بریزید.
اگه سیب زمینی و هویج میریزید اون رو هم بریزید و سبزی رو هم بریزید و مخلوط کنید. زرشک و گردوی خرد شده رو هم بریزید.
توی تابه روغن بریزید و گرم کنید و کوکو رو توی تابه پخش کنید. به نظر من کوکو سبزی نازک خیلی خوشمزه تره، من سعی میکنم بیشتر از یک سانت نشه، تا کاملا برشته بشه.
یک طرفش که سرخ شد برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.
با یک لیوان دوغ خیلی می چسبه.
نکته:
اگه سبزی تون آبدار و شما عجله دارید میتونید یک قاشق آرد نخودچی بریزید تا کوکو شل نشه.