دنیای اسراء

جمعه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۱، ۰۱:۰۱ ب.ظ

فلفل و قارچ پرشده با گوشت و پنیر

این فلفلهای خوشگل رو واسه خوردن کنار غذا خریده بودم، اون شب مامان مهمون بود و من باید شام درست میکردم و چون حال و حوصله درست کردن غذاهای تکراری نداشتم و از طرفی دلم میخواست با این فلفلهای زیبا یه چیزی درست کنم به ذهنم رسید که دلمه این فلفلهای رو درست کنم، چند تا هم قارچ تو خونه داشتیم و نتیجه اینی شد که می بینید.خیلی راحت و آسون بود و در ضمن خیلی هم خوشمزه شده بود.

 

 

مواد لازم:

فلفل شیرین بزرگ 7 تا

قارچ 9 تا

گوشت چرخ کرده 100 گرم

فلفل دلمه رنگی خرد شده ی قاشق

پیاز یک عدد

پنیر پیتزا 50 گرم

رب یک قاشق

 

 

 

طرز تهیه:

از این فلفلهای شیرین تپل واسه این دلمه ها نیاز داریم.

 

 

فلفلها رو از وسط برش بزنید.

 

 

تخم هاش رو در بیارید.

 

 

ساقه قارچها رو در بیارید.

 

 

روی قارچها لیمو ترش تازه بچلونید تا سیاه نشه.

 

 

ساقه قارچها رو خرد کنید و با یک قاشق کره یا روغن تفت بدید.

 

 

من مایع ماکارونی آماده داشتم ریختم. شما یه دونه پیاز رو ریز خرد کنیدو تفت بدید بعد فلفل دلمه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد گوشت رو بریزید و تفت بدید. یک قاشق رب و نمک و ادویه بریزید و باز کمی تفت بدید و نصف فنجان آب بریزید و بگذارید مایع جا بیفته و آب تبخیر بشه. بعد بریزید رو قارچها.

 

 

از مواد گوشتی داخل فلفل و قارچها رو پر کنید.

 

 

روش پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی فر یا ظرفی که تحمل فر رو داره بچینید. و توی فر با حرارت 200 درجه بگذارید تا پنیر آب بشه.

برای اینکه قارچها آب نندازه حتما فر باید خیلی داغ باشه برای همین بهتره فر رو از قبل گرم کنید.

 

 

یک شام سبک و واقعا خوشمزه 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

فلفل و قارچ پرشده با گوشت و پنیر

جمعه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۱، ۰۱:۰۱ ب.ظ
این فلفلهای خوشگل رو واسه خوردن کنار غذا خریده بودم، اون شب مامان مهمون بود و من باید شام درست میکردم و چون حال و حوصله درست کردن غذاهای تکراری نداشتم و از طرفی دلم میخواست با این فلفلهای زیبا یه چیزی درست کنم به ذهنم رسید که دلمه این فلفلهای رو درست کنم، چند تا هم قارچ تو خونه داشتیم و نتیجه اینی شد که می بینید.خیلی راحت و آسون بود و در ضمن خیلی هم خوشمزه شده بود.

 

 

مواد لازم:

فلفل شیرین بزرگ 7 تا

قارچ 9 تا

گوشت چرخ کرده 100 گرم

فلفل دلمه رنگی خرد شده ی قاشق

پیاز یک عدد

پنیر پیتزا 50 گرم

رب یک قاشق

 

 

 

طرز تهیه:

از این فلفلهای شیرین تپل واسه این دلمه ها نیاز داریم.

 

 

فلفلها رو از وسط برش بزنید.

 

 

تخم هاش رو در بیارید.

 

 

ساقه قارچها رو در بیارید.

 

 

روی قارچها لیمو ترش تازه بچلونید تا سیاه نشه.

 

 

ساقه قارچها رو خرد کنید و با یک قاشق کره یا روغن تفت بدید.

 

 

من مایع ماکارونی آماده داشتم ریختم. شما یه دونه پیاز رو ریز خرد کنیدو تفت بدید بعد فلفل دلمه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد گوشت رو بریزید و تفت بدید. یک قاشق رب و نمک و ادویه بریزید و باز کمی تفت بدید و نصف فنجان آب بریزید و بگذارید مایع جا بیفته و آب تبخیر بشه. بعد بریزید رو قارچها.

 

 

از مواد گوشتی داخل فلفل و قارچها رو پر کنید.

 

 

روش پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی فر یا ظرفی که تحمل فر رو داره بچینید. و توی فر با حرارت 200 درجه بگذارید تا پنیر آب بشه.

برای اینکه قارچها آب نندازه حتما فر باید خیلی داغ باشه برای همین بهتره فر رو از قبل گرم کنید.

 

 

یک شام سبک و واقعا خوشمزه 

 

نظرات  (۲۰)

سلام عزیزم

خیلی جالب بود به نظرم خیلی خوشمزه باشه
پاسخ:
ممنونم عزیز
سلام
من 5 ماهه که عروسی کردم و اصلا آشپزی بلد نبودم
اما از مطالب بلاگ شما خیلی استفاده کردم
وب خوبی دارین و معلومه خیلی کدبانو هستین
من شما رو لینک کردم
اما اصلا منظورم این نیست که شما هم منو بلینکین, موضوعات وبلاگمون خیلی متفاوته
پاسخ:
از وبلاگت خوشم اومد تو پیوندهای روزانه لینکت کردم
۱۷ شهریور ۹۱ ، ۲۳:۴۱ اکـــــــــــــــرم
خیلی خوشکل شده
دست شما درد نکنه اسرا جون
پاسخ:
مرسی اکرم جون
خیلی عالی بود ممنونم از آموزش خوبت اسراء جونم....
salam
Afarin
kheyli khoob bood
باریکلااااا من اصلا ایده ی یهویی به ذهنم نمیرسه. قبلا میرسیدا اما الان انگاری که نه
عالی بود. باریکلا
سلامومن همیشه وبلاگت میخونم.خیلی با سلیقه انتخاب میکنی.فقط مایه ی ماکارونی عزیزم نه مایع.....
پاسخ:
سلام شبنم خانونم، مرسی عزیزم. آره خوب وقتی خسته ای و میخوای حتما هم یک پست جدید بنویسی همین میشه دیگه...
سلام
وبلاگتون فوق العاده است و خودتون هم بسیار با سلیقه هستید.
پیروز باشید
واااااای چقد خوش سلیقه و هنرمندی اسرا جان
خواننده خاموش وبلاگتم

هنرمند
ممنون بابت همه ی آموزش های خوبت

شما عکاس ماهری هم هستی می دونستی؟

دلم ضعف میره غذاهات و می بینم


خیلی خوشمزه ست..من قارچ رو درست کردم ولی فلفل نه..حتما به یاد تو دوست گلم درست می کنم فلفل رو هم...مرسی هنرمند
پاسخ:
مرسی گلم
اون فلفلای خوشگل کنار غذا از اینجا بوشو حس می کنم من عاشق این فلفلای آذربایجانم که اصلا این ورا پیدا نمیشن
اسرا جونی مدل ذوربینت چیه؟ من عکاسی میخونم.بهم سر بزن
پاسخ:
میام حتما
به به به
دستور های آشپزی عالی هستند دستت درد نکنه.واقعا هنرمندی.
تو که نمیای چرا الکی قول میدی
سلام من خیلی غذای کره ای دوست دارم میشه برام بذارید؟
پاسخ:
سلام منظورتون از غذاهای کره ای چیه؟
چاشنی لیمو و فلفل الیت یادت نره :)
osareye gharch ham test kon
پاسخ:
?what
۰۲ فروردين ۹۳ ، ۱۷:۲۹ فروشگاه عروسک
ممنون از آموزشتون
۰۲ فروردين ۹۳ ، ۱۷:۳۰ فروشگاه عروسک
ممنون از آموزشتون
پاسخ:
خواهش میکنم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی