فلفل و قارچ پرشده با گوشت و پنیر
مواد لازم:
فلفل شیرین بزرگ 7 تا
قارچ 9 تا
گوشت چرخ کرده 100 گرم
فلفل دلمه رنگی خرد شده ی قاشق
پیاز یک عدد
پنیر پیتزا 50 گرم
رب یک قاشق
طرز تهیه:
از این فلفلهای شیرین تپل واسه این دلمه ها نیاز داریم.
فلفلها رو از وسط برش بزنید.
تخم هاش رو در بیارید.
ساقه قارچها رو در بیارید.
روی قارچها لیمو ترش تازه بچلونید تا سیاه نشه.
ساقه قارچها رو خرد کنید و با یک قاشق کره یا روغن تفت بدید.
من مایع ماکارونی آماده داشتم ریختم. شما یه دونه پیاز رو ریز خرد کنیدو تفت بدید بعد فلفل دلمه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد گوشت رو بریزید و تفت بدید. یک قاشق رب و نمک و ادویه بریزید و باز کمی تفت بدید و نصف فنجان آب بریزید و بگذارید مایع جا بیفته و آب تبخیر بشه. بعد بریزید رو قارچها.
از مواد گوشتی داخل فلفل و قارچها رو پر کنید.
روش پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی فر یا ظرفی که تحمل فر رو داره بچینید. و توی فر با حرارت 200 درجه بگذارید تا پنیر آب بشه.
برای اینکه قارچها آب نندازه حتما فر باید خیلی داغ باشه برای همین بهتره فر رو از قبل گرم کنید.
یک شام سبک و واقعا خوشمزه
خیلی جالب بود به نظرم خیلی خوشمزه باشه