دنیای اسراء

دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۲ ب.ظ

ناپلئونی پنیر

این اردور خوشگل و خوشمزه رو از سایت سفره خونه یاد گرفتم، واسه مهمونی های عصرونه و تولد خیلی عالیه، اگه روز مهمونی وقت درست کردن چیزی رو ندارید میتونید شب قبل درست کنید و روز بعد سرو کنید به نظر من خوشمزه تر هم میشه.

 

 

مواد لازم:

نان تست نرم 6 عدد

ماست خامه ای یک پیمانه

پنیر خامه ای 100 گرم

خامه 2 قاشق غذاخوری

گردو به میزان دلخواه

مواد سالاد مرغ

مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه

تخم مرغ آب پز یک عدد

هویج یک دوم 

جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری

خیار شور یک عدد

سس مایونز 2 قاشق

فلفل و نمک مقداری

 

 

طرز تهیه:

 

پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.

 

 

خامه رو اضافه کنید.

 

 

ماست رو اضافه کنید.

 

 

هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.

 

 

مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.

 

 

دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.

 

 

کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.

 

 

یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نون باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه 

دوتا نون رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.

 

 

یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)

 

 

روی دو تا دیگه از نونها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید. 

 

 

 

و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.

 

 

 

روی نونها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.

 

 

 

باز روی دو تا نون آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.  

 

 

مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.

 

 

در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن. 

بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.

و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید. من با گلهایی از ذرت و هویج و گوجه فرنگی تزیین کردم، واسه وسط گلها هم از سس گوجه.

 

 

نکات:

من کمی دستورش رو تغییر دادم.

میتونید لایه ها رو کمتر کنید و فقط دو لایه نون استفاده کنید. 

در دستور اصلی مقدار خامه بیشتر بود ولی به نظرم چون هم از پنیر خامه ای و هم ماست خامه ای استفاده میکنیم غذامون زیادی خامه ای میشه، اگه شما مشکل چاقی و رژیم هم ندارید بهتون توصیه میکنم همین مقدار رو استفاده کنید چون با این هم خوشمزه میشه.

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ناپلئونی پنیر

دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۲ ب.ظ
این اردور خوشگل و خوشمزه رو از سایت سفره خونه یاد گرفتم، واسه مهمونی های عصرونه و تولد خیلی عالیه، اگه روز مهمونی وقت درست کردن چیزی رو ندارید میتونید شب قبل درست کنید و روز بعد سرو کنید به نظر من خوشمزه تر هم میشه.

 

 

مواد لازم:

نان تست نرم 6 عدد

ماست خامه ای یک پیمانه

پنیر خامه ای 100 گرم

خامه 2 قاشق غذاخوری

گردو به میزان دلخواه

مواد سالاد مرغ

مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه

تخم مرغ آب پز یک عدد

هویج یک دوم 

جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری

خیار شور یک عدد

سس مایونز 2 قاشق

فلفل و نمک مقداری

 

 

طرز تهیه:

 

پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.

 

 

خامه رو اضافه کنید.

 

 

ماست رو اضافه کنید.

 

 

هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.

 

 

مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.

 

 

دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.

 

 

کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.

 

 

یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نون باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه 

دوتا نون رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.

 

 

یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)

 

 

روی دو تا دیگه از نونها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید. 

 

 

 

و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.

 

 

 

روی نونها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.

 

 

 

باز روی دو تا نون آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.  

 

 

مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.

 

 

در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن. 

بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.

و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید. من با گلهایی از ذرت و هویج و گوجه فرنگی تزیین کردم، واسه وسط گلها هم از سس گوجه.

 

 

نکات:

من کمی دستورش رو تغییر دادم.

میتونید لایه ها رو کمتر کنید و فقط دو لایه نون استفاده کنید. 

در دستور اصلی مقدار خامه بیشتر بود ولی به نظرم چون هم از پنیر خامه ای و هم ماست خامه ای استفاده میکنیم غذامون زیادی خامه ای میشه، اگه شما مشکل چاقی و رژیم هم ندارید بهتون توصیه میکنم همین مقدار رو استفاده کنید چون با این هم خوشمزه میشه.

 

نظرات  (۵۰)

خیلی تزیینش قشنگه بیخود نیست که تبریزی ها به سلیقه معروفن ماشالله
راستی اسرا جون دستور وجی برگر خودت رو هم اموزش می دی؟ ممنون می شم ازت
۰۴ مهر ۹۱ ، ۰۸:۳۶ آشپزی سئویل
سلام اسراء جونم واقعا عالی و مفید جون میده واسه سفره مهمونی هامون اتفاقا ما یه سفره نذری در پیش داریم امیدوارم بتونم این ایده خوب رو اجرا کنم ممنونم از این همه هنر امیدوارم همیشه سلامت و سرحال باشی و بتونی تو وبلاگ بنویسی و ما فیض ببریم
واای چه نازو خوشگلن.
حتما باید پنیرخامه ای باشه؟! نمیشه از این پنیر صبحانه ها اضافه کرد؟
مرسی بابت این دستورو تزئین خوشگل
پاسخ:
نه میشه از پنیر صبحانه هم استفاده کرد، رژیمی تر میشه ولی اگه مشکل رژیم نداره مقدار خامه اش رو زیادتر کن تا خوشمزه تر بشه.
اسرا جان دستورهات واقعا عالیه.میشه از مواد سالاد الویه هم داخل نون ها استفاده کرد؟
پاسخ:
میشه استفاده کرد ولی چون سالاد الویه سیب زمینی داره و نون و سیب زمینی در کنار هم سنگین میشه.این سالاد هم مواد سالاد الویه است بدون سیب زمینی.
سلام بانو

خیلی خیلی عالی بود و نهایت خوشمزگی و سلیقه است...
موفق باشد
پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام اسراء جون خیلی عالی بود....
ممنونم از آموزش خوبت...
عالیییی اسرا جون خسته نباشید
به ماهم سر بزن
پاسخ:
حتما عزیزم
سلام عزیزم...وای دلم غششششششششششششششش رفت!(دقیقا همینقدر!)

منم آپیدم...بدو بیا که خیلی به درد میخوره...باور کن!
مرسی برای تمام زحمتی که می کشی و این دستورها را در وبلاگت می گذاری . همیشه می خوانمت.
پاسخ:
ممنونم بهناز عزیز
۰۵ مهر ۹۱ ، ۲۳:۰۷ مامان امیرعلی
سلام عزیزم ممنون خیلی وبلاگ مفیدی داری
اگرباتبادل لینک موافقیدخوشحال میشم
پاسخ:
لینک شدید دوست عزیز
خیلی خیلی خوشگل دیزاین کردی اسرا جونم... خیلی خوشگلن و خوشمزه
پاسخ:
چشات خوشگل می بینه عزیزم...
ممنون از اموزشهای خوبت هر چه درست کردم راضی بودم این یکی خیلی خوشگله دلم نیومد تشکر نکنم
پاسخ:
خوشحالم دوست عزیزم
سلام
احسنت به این همه ذوق و سلیقه و هنر..چندتایی از غذاهاتون رو درست کردم و همه خوششون اومده..خیلی خیلی ممنونم ازتون
شاد باشید..همیشه!
پاسخ:
موفق باشی دوستم
سلام اسرا جون بالاخره یک دستور اینجا گذاشتی که من خورده باشم تا جائی که یادمه دستور شبنم جون هست و بارها برای مهمونی درستش کردم دست گلت درد نکنه .
۰۷ مهر ۹۱ ، ۲۳:۰۴ خاله ریزه
ووووووووووووووووووااااااااییییییییییییییییییی
پاسخ:
بووووووووووووووووووووووس
سلام اسراء جون
ایده خوبیه.امشب حتما درست می کنم. دخترم عاشق این اردورهاست.
پاسخ:
نوش جون خودت و دختر نازت عزیزم
۱۱ مهر ۹۱ ، ۱۲:۱۲ اکـــــــــــــرم
اسرا جون منم طعم اینو خیلی دوست دارم
چقدر هم خوشکل تریینش کردی
مرحبا دوست من
پاسخ:
مرسی اکرم جونم، چشات خوشگل میبینه.
سلام اسرا جون، دیشب درستش کردم خیلی خوب و هنرمندانه شد، همه خوششون اومد. ممنون از زحمتی که می کشی
پاسخ:
سلام عزیزم، خوشحالم که مورد پسند قرار گرفته، نوش جونتون
سلام اسراء گلم
بسیار کارهاتون زیبا و چشم نوازه ممنون خانم هنرمند باسلیقه
خوش به حالم با چنین دوست هنرمندی
پاسخ:
منم افتخار میکنم به داشتی دوست همچون شما
میشه غذاهای کره ای هم برامون بذارین؟
پاسخ:
منظورتون رو از غذاهای کره ای نمیدونم!
ببخشیدا
سلام عزیزم
چی بگم!!!!!!!!
واقعا خانومی و با سلیقه
اوووووووم
باباااااااااااااااااااااااااااااااااا.چی بگم از سلیقه.هر چی بگم که کمه.خیلی خیلی خیلی شیک و به نظرم خیلی خیلی هم خوشمزه.خوش به حال هر کی تو خونه شماست
مرسی برای تمام زحمتی که می کشی و این دستورها را در وبلاگت می گذاری . خدا هر چی میخواهی بهت بده
پاسخ:
مرسی نوشین جان، عاقبت بخیر بشی عزیزم
۲۷ آبان ۹۱ ، ۱۹:۰۷ ستایش(یانگوم)
بسیار عالی و خوشگللللللللللللللللللللللللللللللل.بوس بوس
پاسخ:
مرسی عزیز
فوق العادست . جون میده واسه مهمونی
عالی است.با سپاس فراوان
پاسخ:
مرسی
سلام.دست گلت درد نکنه.یک سوال میشه از شب قبل برا مهمونی اماده کرد؟و اینکه خمیر نون ها بد نمی شه؟
پاسخ:
سلام ممنونم دوست عزیز.اگه مواد میانی خیلی شل نباشه خوب میمونه و نونها شفته نمیشه.پس از ماست چکیده استفاده کن و آب سبزیجات رو خوب بگیر. اینجوری میتونی شب قبل درست کنی.
سلام من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم تا حالا که بینهایت استفاده بردم واقعا ممنون
پاسخ:
سلام لیلا جان، خوشوقتم از آشنایی با شما. ممنونم از لطفت
سلام دوست عزیزو هنرمند!
در رسپی های مختلف پیازچه هم استفاده میشه اما من خیلی گشتم تا یه دستور بدون پیازچه پیدا کنم و خوشبختانه با وبسایت زیبا و پربار شما آشنا شدم.
موفق باشید.

پاسخ:
سلام دوست خوبم
خوشحالم از آشنایی با شما
موفق و پیروز باشید
عالی بود. ممنون
پاسخ:
مرسی
خیلی قشنگ و اشتها آورند همه دوست دارند سریع تستش کنند
پاسخ:
مرسی عزیزم
bah bah che khanoome basaligheie;)
پاسخ:
مرسی
بد بود
پاسخ:
عجب
با درود فراوان
من این ناپلئونی رو افطار درست کردم همه خوششون آمد. دستتون درد نکنه که بهمون آموزش دادید
پاسخ:
نوش جونتون آزاده جان.
با سلام خدمت دوست هنرمندم شما چطوری با دو تا نون کنار هم تونستید هشت تا از این ناپلئونی درست کنید پنیر هم همون پنیر های خامه ای کاله میشه و خامه هم از اون خامه های صبحانه که قوطی صورتی دارن می تونیم استفاده کنیم . ممنون ازتون
پاسخ:
سلام عزیزم. دوتا نون رو سه طبقه گذاشتم یعنی شش تا تون و هر کدوم رو چهار تا برش زدم.بله از همونا استفاده کنید.
عزیزم سایتت عالیه و خودتم خیلی خوش سلیقه ای خانومی
پاسخ:
نظر لطفتونه دوست عزیز
اسرا جون واقعا افرین منم تبریزی ام ولی واقعا از خودم خجالت کشیدم خدا کنه ماهم بتونیم مثل شما یک روز اینقدر هنرمند بشیم واقعا لذت بردیم ممنون
پاسخ:

اختیار دارید مطمئنم اگه بخواید حتما هنرمند هستید.

مرسی از لطفت

سلام واقعا عالی بود
پاسخ:

سلام 

مرسی

واااای اسرا جونم شما چقدر ماه و مهربونید، دستتون درد نکنه که این قدر خوب و کامل توضیح دادید، فقط یه سوال وقتی برش دادیم راحت از تو ظرف در میاد، چه جوری دربیاریم که سالم بمونه و تیکه تیکه نشه؟؟؟ 
پاسخ:
نظر لطف شماست دوست خوبم، بله چون مواد جذب هم میشن راحت برش میخورده میتونی با یک چاقوی پهن یا کاردک از ظرف درشون بیاری، اگه هم میترسی اولش ظرفت رو بزرگ بگیر تا در آوردنش راحت باشه.
سلام من درست کردم همه خوششون اومد خواستم فقط تشکر کنم بازم ممنون
پاسخ:
سلام نوش جونتون عزیز
سلام اسرا جون .
واقعا دستور غذاهات عالیه!فقط عزیزم عکس بعضی از غذاها باز نمیشه.مثلا همین 
ناپلئونی پنیر
لطفا رسیدگی کنین.مرسی...

پاسخ:
سلام عزیزم

بخاطر بازدید زیاد هست که که خیلی زود اعتبار هاست تموم میشه و باید اعتبار رو پرداخت کنم تا عکسها قابل مشاهده بشه
aaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buuuuuuuuuuuuuuuuuuuud mersiiiiiiiiiiiii
پاسخ:
مرسی عزیزم

سلام اسرا جون من تازه با سایت زیباتون آشنا شدم و خیلی خوشحالم .عاشق آشپزی ام البته اگه فرصت کنم چون متاهل و بچه داروکارمند و دانشجو هستم ولی با این همه به آشپزی علاقه زیادی دارم یه جورایی آرامش پیدا میکنم .من هم اهل تبریز هستم .میخوام از تمامی دستورات و تجربیات با ارزشتون استفاده کنم . یه سوال داشتم اگه لطف کرده و جواب بدید ممنون می شم مواد لازم برای تهیه ناپلئونی پنیر  برای 35 نفررو میخواستم .منتظر جوابتون میمونم .

پاسخ:
سلام، خیلی خوش آمدید
منم همین حس رو دارم آشپزی بهم انرژی میده.
با این مقدار موادی که من گفتم 8 تا بدست میاد برای تعداد مورد نظر شما مواد رو تقریبا باید 5 برابر کنید.
ببخشید دیر جواب دادم
۰۲ فروردين ۹۳ ، ۱۷:۳۳ فروشگاه عروسک
باید درست کنیم ببینیم به این قشنگی که هست به این خوشمزگیم هست؟
پاسخ:
حتما درست کنید واقعا خوشمزه است
سلاام
من امروز با وب سایتتون آشنا شدم، واقعا عالیه
صبرو حوصله ای که بخرج دادین و توضیحات خوب وکاملتون  تحسین برانگیزه
خداقوت :)
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون دوست عزیز
موفق باشین
من کارمندم شبا فقط وقت وب گردی دارم امشب سایت شما رو دیدم شیوه ی اموزشتون اگه نگم بی نظیر کم نظیره ممنون
پاسخ:
خوشحالم از آشناییتون، نظر لطف شماست دوست عزیز
سلام اگه میشه طرز تهیه ماست خامه‌ای رو ایمیل کنین واسم ممنون میشم 
پاسخ:
سلام، امکانش نیست
ممنونم عالی بود
پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی