دنیای اسراء

پنجشنبه, ۶ مهر ۱۳۹۱، ۰۹:۵۵ ب.ظ

کیک رنگین کمان

میلاد با سعادت امام رضا (ع) رو تبریک میگم، خیلی دلم هوای حرم امام رو کرده، با اینکه چند ماه بیشتر نیست از مشهد برگشتم اما خیلی دلم تنگ شده، انشاله بزودی روزی آرزومندهاش بشه. 

این کیک رو سه،چهار ماه میشه درست کردم میخواستم تو یه مناسبت پست کنم اما فرصت نمیشد، خوشبختانه قست شد در همچین عیدی بنویسم و تقدیمش کنم به آستان مقدس امام رضا(ع).

عکس این کیک رو تو اینترنت دیده بودم، خیلی به دلم نشست و برام جالب بود. توی یکی از فروم های آشپزی یادم نیست کجا بود و کار کی، خوشحال میشم این هنرمند عزیز به وبلاگم بیاد و کار منم ببینه.

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی یک کیک 4 تخم مرغی 

خامه فرم گرفته 600 گرم

پودر ژله آماده در رنگهای بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری[قاشق های استاندارد]

شربت بار نصف پیمانه

موز یک عدد و گردو  4 عدد برای لایه وسط

 

طرز تهیه:

کیک رو مطابق این دستور تهیه کنید. و بگذارید خنک بشه.

روش درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه صبحانه تو این پست آموزش دادم اما اینار میخوام درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه قنادی یاد بدم که درست کردنش خیلی آسونه. این خامه ها به صورت یخ زده در ظرف یا پاکتهای پلاستیکی در قنادی ها یا لوازم قنادی ها بفروش میرسه. 

برای اینکار به مقدار مورد نیاز از خامه رو جدا میکنیم. من از خامه قنادی سروین استفاده کردم و از کیفیتش راضی بودم


 

میگذاریم تا نرم بشه و از حالت یخی خارج بشه، البته زیاد روان نشه.


 

بعد با همزن شروع به همزدن میکنم.


 

حدود 8 تا 10 دقیقه زمان کافیه تا خامه کاملا فرم بگیره.



 

و به این شکل درییاد.

 

 

برای درست کردن ژله ها هم یک قاشق از هر ژله رو توی یک پیاله یا فنجان بریزید و روی هر کدوم سه قاشق غذاخوری آب جوش روی ژله ها بریزید و روی بخار آب بگذارید تا ذرات ژله کاملا حل بشه. بگذارید کنار تا بعد استفاده کنیم.


 

کاغذ روغنی رو از کیک جدا کنید.

 

کیک رو از وسط ببرید.

 

روش رو حسابی با شربت بار مرطوب کنید. بجای شربت بار میتونید از آبمیوه یا آب کمپوت یا بستنی ذوب شده هم استفاده کنید. فقط به طعمها دقت کنید.

 

یک لایه خامه روی کیک بکشید.

 

روش رو میوه خرد شده و گردو بریزید. من از موز استفاده کردم اما متاسفانه نمیدونم چرا عکس نیست!

لایه دوم رو هم مرطوب کنید و روی لایه قبلی بگذارید.

 

 

روش رو حسابی مرطوب کنید.

 

روی کیک رو حسابی خامه کشی کنید.

 برای اینکه راحت و یکدست اینکار رو انجام بدید میتونید خامه رو توی قیف بریزید و با قیف بزنید.


 


خامه رو صاف کنید، البته نیاز نیست خیلی صاف کنیم چون روش پوشیده میشه.


 

کناره های کیک رو با شانه مخصوص کیک وسیله ای که عکس رو گرفتم شکل میدیم.

 

من از سمت درشتش استفاده کردم.

 

روی کیک رو به صورت هلالی خط انداختم. به شش قسمت تقسیم میکنیم.


 

میتونید از هر وسیله ای استفاده کنید من از این دیس بیضی استفاده کردم.(ابتکار رو دریابید)


 

روی خط ها رو با ماسوره شکوفه خامه بزنید.


 

دور کیک رو هم شکوفه بزنید.

 

کیک رو بوسیله پالت یا چاقوی بلند به ظرف اصلی منتقل کنید. و کناره پایینی رو هم شکوفه بزنید.


 

ژله بنفش رو بردارید و توش یک قالب یخ بندازید و هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه. 


 

قسمت اول رو با ژله بنفش پر کنید.

 

قسمتهای دیگه رو هم به همین روش پر میکنیم.


 

ژله آبی از شکوفه ها نفود کرد و به پایین ریخت اول حرصم گرفته بود بعد دیدم خوشگل هم دیده میشه خودم بقیه رو هم طوری ریختم که از بعضی جاها پایین بریزید. اگه میخواهید از کناره ها نفود نکنه باید شکوفه ها کاملا چسبیده به هم بزنید.


 

ژله سبز من خیلی کمرنگ بود از ژله لیمو استفاده کرده بودم شما ژله ای انتخاب کنید که پررنگ باشه تا خوشگل تر دیده بشه.


هم خوشگله هم خوشمزه واسه من که عاشق کیک های ژله ای هستم واقعا عالی بود.



این هم برش خورده کیک





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک رنگین کمان

پنجشنبه, ۶ مهر ۱۳۹۱، ۰۹:۵۵ ب.ظ
میلاد با سعادت امام رضا (ع) رو تبریک میگم، خیلی دلم هوای حرم امام رو کرده، با اینکه چند ماه بیشتر نیست از مشهد برگشتم اما خیلی دلم تنگ شده، انشاله بزودی روزی آرزومندهاش بشه. 

این کیک رو سه،چهار ماه میشه درست کردم میخواستم تو یه مناسبت پست کنم اما فرصت نمیشد، خوشبختانه قست شد در همچین عیدی بنویسم و تقدیمش کنم به آستان مقدس امام رضا(ع).

عکس این کیک رو تو اینترنت دیده بودم، خیلی به دلم نشست و برام جالب بود. توی یکی از فروم های آشپزی یادم نیست کجا بود و کار کی، خوشحال میشم این هنرمند عزیز به وبلاگم بیاد و کار منم ببینه.

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی یک کیک 4 تخم مرغی 

خامه فرم گرفته 600 گرم

پودر ژله آماده در رنگهای بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری[قاشق های استاندارد]

شربت بار نصف پیمانه

موز یک عدد و گردو  4 عدد برای لایه وسط

 

طرز تهیه:

کیک رو مطابق این دستور تهیه کنید. و بگذارید خنک بشه.

روش درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه صبحانه تو این پست آموزش دادم اما اینار میخوام درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه قنادی یاد بدم که درست کردنش خیلی آسونه. این خامه ها به صورت یخ زده در ظرف یا پاکتهای پلاستیکی در قنادی ها یا لوازم قنادی ها بفروش میرسه. 

برای اینکار به مقدار مورد نیاز از خامه رو جدا میکنیم. من از خامه قنادی سروین استفاده کردم و از کیفیتش راضی بودم


 

میگذاریم تا نرم بشه و از حالت یخی خارج بشه، البته زیاد روان نشه.


 

بعد با همزن شروع به همزدن میکنم.


 

حدود 8 تا 10 دقیقه زمان کافیه تا خامه کاملا فرم بگیره.



 

و به این شکل درییاد.

 

 

برای درست کردن ژله ها هم یک قاشق از هر ژله رو توی یک پیاله یا فنجان بریزید و روی هر کدوم سه قاشق غذاخوری آب جوش روی ژله ها بریزید و روی بخار آب بگذارید تا ذرات ژله کاملا حل بشه. بگذارید کنار تا بعد استفاده کنیم.


 

کاغذ روغنی رو از کیک جدا کنید.

 

کیک رو از وسط ببرید.

 

روش رو حسابی با شربت بار مرطوب کنید. بجای شربت بار میتونید از آبمیوه یا آب کمپوت یا بستنی ذوب شده هم استفاده کنید. فقط به طعمها دقت کنید.

 

یک لایه خامه روی کیک بکشید.

 

روش رو میوه خرد شده و گردو بریزید. من از موز استفاده کردم اما متاسفانه نمیدونم چرا عکس نیست!

لایه دوم رو هم مرطوب کنید و روی لایه قبلی بگذارید.

 

 

روش رو حسابی مرطوب کنید.

 

روی کیک رو حسابی خامه کشی کنید.

 برای اینکه راحت و یکدست اینکار رو انجام بدید میتونید خامه رو توی قیف بریزید و با قیف بزنید.


 


خامه رو صاف کنید، البته نیاز نیست خیلی صاف کنیم چون روش پوشیده میشه.


 

کناره های کیک رو با شانه مخصوص کیک وسیله ای که عکس رو گرفتم شکل میدیم.

 

من از سمت درشتش استفاده کردم.

 

روی کیک رو به صورت هلالی خط انداختم. به شش قسمت تقسیم میکنیم.


 

میتونید از هر وسیله ای استفاده کنید من از این دیس بیضی استفاده کردم.(ابتکار رو دریابید)


 

روی خط ها رو با ماسوره شکوفه خامه بزنید.


 

دور کیک رو هم شکوفه بزنید.

 

کیک رو بوسیله پالت یا چاقوی بلند به ظرف اصلی منتقل کنید. و کناره پایینی رو هم شکوفه بزنید.


 

ژله بنفش رو بردارید و توش یک قالب یخ بندازید و هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه. 


 

قسمت اول رو با ژله بنفش پر کنید.

 

قسمتهای دیگه رو هم به همین روش پر میکنیم.


 

ژله آبی از شکوفه ها نفود کرد و به پایین ریخت اول حرصم گرفته بود بعد دیدم خوشگل هم دیده میشه خودم بقیه رو هم طوری ریختم که از بعضی جاها پایین بریزید. اگه میخواهید از کناره ها نفود نکنه باید شکوفه ها کاملا چسبیده به هم بزنید.


 

ژله سبز من خیلی کمرنگ بود از ژله لیمو استفاده کرده بودم شما ژله ای انتخاب کنید که پررنگ باشه تا خوشگل تر دیده بشه.


هم خوشگله هم خوشمزه واسه من که عاشق کیک های ژله ای هستم واقعا عالی بود.



این هم برش خورده کیک



نظرات  (۷۰)

خیلی خیلی خیلی هنرمند و با سلیقه ای همشهری مهربون.
من هر وقت میخوام روکیک خامه بزنم خیلی زود آب میشه و میریزه
نمیدونم چیکار کنم؟
خامه رو هم آماده از قنادی میگیرم
این دفعه پودر خامه گرفتم امتحان کنم که به خامه ربط داره یا چیز دیگه
به به خیییییییلی ناااااز شده دستت طلا همین امروز درست میکنم
پاسخ:
مرسی زینب جان.خوشحالم دوست داشتی
سلام
خدا قوت
خیلی با سلیقه این، ممنون از شما
پاسخ:
ممنونم مریم جان، خیلی لطف داری
به به!عالی شده!
مر30
پاسخ:
قربانت عزیزم
۰۷ مهر ۹۱ ، ۱۵:۴۵ آشپزی سئویل
سلام اسراء جان عیدت مبارک چه ایده خوبی حالا رفت تو لیست تهیه ممنونممممممممممممممممم
فوق العاده بود دوستم. مرسی
باتشکراز وبلاگ خوبتون

امیدوارم به آرزوهات برسی


سلام تولد ضامن اهل جنت آقا امام رضا س را به شما تبریک می گم انشالله که به زودی زود زیارتش قسمتت بشه

و چه کیک نازی واقعا تمیز و زیبا در آوردینش ماشالله
سلام عزیزم من خواننده خاموش وبت بودم همه نوشته هات خوبن ولی این کیک واقعا محشره خیلی خوشم اومد این مدل کیک تا حالا توهیچ وبی ندیدم فکر کنم ابتکار خودته فقط خواستم ازت تشکر کنم به خاطر وب پربارت
پاسخ:
ممنونم دوست خوبم
وااااااااااااااای اسرا جون خیلی خیلی خوشگله
واقعا میگم یکی از خوشگلترین کیکاییه که تا حالا دیدم
ممنون که خیلی هم قشنگ و واضح توضیح دادی عزیزم
دست گلت درد نکنه
منم یه کیک ژله ای درست کردم دوست داشتی بیا ببینش
پاسخ:
همین الان اومدم
۰۷ مهر ۹۱ ، ۲۳:۰۱ خاله ریزه
آبجی آدم دلش نمیاد این اثر هنری رو بخوره
حالا مناسبت ش چیه؟؟ انشالله همیشه شیرین کام باشی عزیزم
آخر این ماه تولد داداشمه
میگه کیک انگری برد میخوام...منم موندم توش فعلا تا ببینم خدا کمکم میکنه انشالله
پاسخ:
مطمئنم تو میتونی منتظرم تو وبلات کیک انگری برد ببینم. راستی تولد داداشت هم پیشاپیش مبارک
سلام . واقعا عالی شده دهنم آب افتاد . کلی
پول میدیم یه کیک اینجوری میخریم ولی ببین چقد قشنگ شده . مرسی از آموزش خوبت
پاسخ:
سلام. ممنونم از لطفتون، خوشحالم که دوست داشتید.
خیلی خوشگل شده
وای چقد سخته. ولی خیلی تمیز از اب درومده.
سلام اسرا جون
وای که چه کیک خوشکلی شده. چقد دلم می خاد

خوش به حال اونایی که شما براشون اشپزی میکنی

سلام اسرا جون دستتون درد نکنه من تولد امام رضا مشهد بودم برای همه دعا کردم جای شما خالی
وای اسرا جون دستت درد نکنه خیلی عالیه
بسیار بسیار کیک خوشگلیه. چقدر از این کیکهای رنگی دوست دارم
وای خانم هنرمند دهنم آب افتاد ولی بی هنرم البته در این زمینه!
موفق و شیرین کام باشید...
آفرین به این حوصله و عشق و زیبایی. من که خیییییییییلی لذت بردم.
__________$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$__$$$$
_________$$$$$$$$$$$$$♥ ♥$$$$$$$$__$$$
_________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
_________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________________$$$$$$$$$$$$$
____________________$$♥ ♥$$
______________________$$$
_______________________$
______________________
____________________
_________________
_______________
_____________
___________
_________
_______
_____
____
___
ـــــ
ـــ
ــ
ـ
آپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.
خیلی عالیه ! واقعا باسلیقه اید !
میشه تبادل لینک کنیم ؟؟!!!
با یه بیسکوییت خرمایی خوشمزه چه طورین ؟!
پاسخ:
لینکتون کردم عزیزم
سلام اسرا جون ...فوق العاده قشنگ و تو دل برو شده آدم دلش نمیاد این را برش بزنه خیلی خوردنیه
بسیار عااااااااااااااااااااااااالی...
سلام اسرا جون....خیلی عالی شده...نوش جونتون ....منم یکم ژله بازی کردم...با یه قالب جدید...خب بیا نظرتو بگو خانومی
بسم الله
سلام اسراخانم
تبریک میگم به شما بخاطر این هنرتون . انشالله همیشه موفق باشید.
من چند تا از دسرها و کیک ها رو تو دفتر آشپزیم نوشتم.(البته با اسم وبتون)
از هرکسی یا جایی آموزش آشپزی میگیرم اسمشونو جلو غذا مینویسم.
پاسخ:
امیدوارم درست کنی و از خوردنش لذت ببری
تزیینت خیلی خوشکل شده
پاسخ:
مرسی عزیزم
۱۱ مهر ۹۱ ، ۱۲:۰۷ اکـــــــــــــرم
اسرا جون خیلی خیلی ناز شده
اگه داخلش هم کیک رنگین کمان باشه جذابتر میشه
مــــــــــــــــــــــــــــــرسی
سلام.
وب عالی و هنر بی نظیری دارید.
من آشپزی خصوصا کیک و شیرینی پزی رو بسیاردوست دارم اما خیلی مبتدی ام.
من چندتا ازدستورات شمارودرست کردم.

اگرمیشه وب هایی مثل خودتون،ترلان کافه،آشپزی سئویل که تصاویر مرحله به مرحله دارن رو بهم معرفی کنید.

به ماهم سربزنید.
درپناه حق
پاسخ:
اگه کیک و شیرینی رو دوست داری کارگاه آشپزی سازی و ایده های زیبا و ایده های لازیکا و قناد باشی و شیرینکده و خیلی از دوستهای دیگه که لینک وبلاگشون توی پیوندهای وبلاگ هست.
سلام به اسراء عزیز واقعا خیلی قشنگ درست کردی خوشبحال اونایی که از این کیک میل کردن
سلام عزیزم....آپم...وقت کردی بیا پیشم!
بی شک مهترین و حساس ترین انتخاب و تصمیم در زندگی هر فردی تصمیم ازدواج و انتخاب همسر است.

ولی

همانگونه که این پیوند زیبا می تواند آرامش و خوشبختی را به ما هدیه دهد یک انتخاب اشتباه و نابجا نیز می تواندبه همان اندازه آرامش و خوشبختی را از ما سلب کند.

بنابرین برای داشتن یک انتخاب مناسب و ساختن یک زندگی موفق نیازمند تجارب و الگوهایی هستیم که یکی از کامل ترین این الگوها زندگی ائمه و معصومین خصوصا زندگی امیر مومنان علی (ع)است که با ایمان و توکل برخدا و ساده زیستی ،صبر،محبت و رضایت و..نمونه یک زندگی الهی را به مومنان هدیه کردند.

ولی

متاسفانه امروزه در جامعه ما با داشتن چنین پشتوانه های غنی بسیاری از زندگی ها براحتی از هم می پاشد که نشان از نبود مبنا و معیار درست برای ازدواج می باشد که ریشه این مشکلات را می توان

در تقلید فرهنگ غربی و اشراف زدگی و خودنمایی و اسراف و بالا بردن توقعات و آرزوها وفاصله گرفتن و یا

بعبارتی پشت کردن به ارزش ها و دستورات اسلامی و ایرانی

دانست
عالی بود اسرا جان

ممنون

فقط یه سوال
ژله ها رو اصلا توی یخچال نذاشتی که یکمی خودشو بگیره؟
پاسخ:
نه یخ رو که داخلش میندازیم و خودش رو میگیره.یکبار امتحان کنی متوجه میشی
سلام
به نظر شما کدوم مجله آشپزی از همه بهتره؟
اصلا از مجله میشه غذاهای خوش مزه درست کرد؟
پاسخ:
از دستورات مجله هنر آشپزی و آشپزی مثبت من استفاده کردم و خوب بوده.
خیلی خوشگله اسرا جون . دست گلت درد نکنه هنرمند . اینو تو صفحه سفره ایرانی ندیده بودی؟
پاسخ:
نمیدونم شاید اونجا دیده باشم.
سلام.
ممنون.
یا به ما سرنزدید یا از خوانندگان خاموش بوده اید!
کدام؟
پاسخ:
خواهش میکنم، چرا اومدم و نظر هم گذاشتم
سلام اسرا جان... واقعاَ قشنگ و باسلیقه بود... دستت درد نکنه عزیزم
خیلیییییییییییییییییی ناز شده اسرا...منم اینو یه جایی دیده بودم اما یادم نیست...بهرحال اسرا گلی خیلی خوشگل درستش کردی..تولدت هم مبارک مهربون هنرمند
خیلی خیییییلی خوشم اومد می خوام لینکت کنم
ماشالا چه سلیقه ای داری
مطم.نم ترکی فقط ترکا انقدر باسلیقه و با کلاس هستند تبریز دی سن؟
منم ترکم
فقط لطفا میشه بری با ادرست تو وبلاگ من نظر ندی فقط ادرستو بنویسی
میخوام لینکت کنم اینطوری ممکنه یادم بره اخه دیگه وقت مدارم الان باید برم کامی منم نیست که بگم ادرس وبلاگت ذخیره شده
لطف میکنی
ممنونم
پاسخ:
نظر لطفتونه، لینکتون کردم و میام به وبلاگتون
سلام اسراء جون...باز آپیدم.....برو بگو نظرت چیه عزیزم
پاسخ:
سلام خانوم....حتما دوست عزیز
سلام عزیز وبلاگ با حالی داری به من سربزن و نظر بده راستی اگه پایه بودی تبادل لینک کنیم. اگرهم آمار بازدید وبلاگت پایین برای افزایش آمار روی بنر افزایش آمار بازدید در وبلاگم کلیک کن.

WWW.HAMID-JOON.BLOGFA.COM
پاسخ:
خوش آمدید دوست عزیز
سلام دوست عزیز
مطلب جالبی بود.
فرصت داشتید به ما هم سری بزنید.
پاسخ:
خوش آمدید.
چرا من فکر کردم برات نظر گذاشته بودم؟؟!!

خیلی خوشگل درست کردی خانومی...واقعا ناز شده...تولدت هم مبارک هنرمند
به خدا من نظر داده بودم،نمیدونم چرا نیست؟؟؟؟
خیلی خوشگل شده اسرا جون،خیلی.
خوشم اومد.دستت درد نکنه عزیزم.
به خدا من نظر داده بودم،نمیدونم چرا نیست؟؟؟؟
خیلی خوشگل شده اسرا جون،خیلی.
خوشم اومد.دستت درد نکنه عزیزم.
پاسخ:
مرسی گلم
سلام اسرا جونم وای تولدت بوده و من تو کامنت تبریک نگفتم ببخش امیدوارم که هر روز زندگیت یک تولد جدید و شیرین برات باشه .
ممنون از راهنماییتون
پاسخ:
خواهش میکنم
۰۲ آبان ۹۱ ، ۱۵:۵۳ منیر محمدی
اسرا جون این عاااااااااااااااااااااااااااااااالیه عاشقش شدم. حتماً عین همینو درست می کنم
۰۳ آبان ۹۱ ، ۱۱:۱۳ سراشپز سپیده
سلام اسراجون خوبی؟
کیکت خیلی عالی و خوشگل شده . یه سوال داشتم عزیزم. میخاستم ببینم ژله رو که میریزی تو ظرف توش اب میریزی بعد یخ میندازی یا کلا فقط با یخ مایعش میکنی؟ و اینکه وقتی ژله رو میریزی رو خامه نمیره تو بافتش و خراب بشه؟نمیدونم چرا انقد به ژله مشکوکم
فدات
پاسخ:
ممنونم عزیزم،تو پست توضیح دادم اول با آب جوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژلاتین حل بشه بعد قالب یخ رو توش میندازیم تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه. بعد بافت خامه رو اصلا خراب نمیکنه و مثل یک روکش روی خامه رو میگیره، فقط باید دقت داشته باشید که حتما ژله رقیق نباشه و به غلظت سفیده در اومده باشه.
سلام-خسته نباشی-ماشاالله
پاسخ:
زنده باشی عزیزم
۲۰ آذر ۹۱ ، ۱۵:۴۵ الهه_آ (الهه ی آرمین)
سلام اسرا جون کیکت خیلی ناز شده دلم برات تنگ شده بود

سلام عزیزم

سایت خییییییییییییلی خوبی داری.امیدوارم موفق باشی.

خوشحال میشم به وب من هم سری بزنی و نظر بدی.

منتظـــــــــرتم.

پاسخ:
سلام دوست عزیز
ممنونم از لطفت و شما هم موفق باشی
چشم میام پیشتتون
سلام همشهری عزیزم دستت درد نکند واقعا هنر مندی ممنون از آموزش های بسیار خوبت سوالی داشتم اسم خامه ای را که استفاده کرده ای را بگی اخه من یکبار استفاده کردم اصلا سفت نشد
پاسخ:
سلام هستی جان، اسمش یادم نیست ولی از لوازم قنادی رئوف یا فرید گرفته بودم. اینبار به اسمش دقت میکنم و براتون میگم

واقعا زیبا بود مرسی

این اولین باری بود که به وبت سرزدم بازم میام

فقط یه سوال:اگه از شربت بار استفاده نکنیم مشکلی  یه وجود میاد؟

پاسخ:
ممنون عزیزم
شربت بار برای مرطوب کردن کیک اسفنجی استفاده میشه، چون کیک اسفنجی کیک خشکی هست باید مرطوب بشه، جایگزینش رو تو این پست توضیح دادم
آرزو بهترن ها رو برات دارم گلم سال نو مبارک خانم باسلیقه ..
پاسخ:
مرسی عزیزم، منم برای شما آرزوی سالی خوب رو دارم
سلام دستتون درد نکنه خیلی عالی بود من واسه تولد خودم درستش کردم
میخاستم ببینم اگه از نظر شما اشکال نداشته باشه عکس کیکمو با چیزهایی که ازتون یاد گرفتم بزارمش تو بلاگم؟
اگه براتون امکان داره میشه تبادل لینک کنیم
ممنون
پاسخ:
سلام ممنونم، خوشحالم دوست داشتی، اشکالی نداره فقط لطف کن منبعش رو هم ذکر کن
آدرسی که دادی اشتباهه نتونستم لینک کنم
سلام من این و درست کردم فوق العاده بود تنکیو
پاسخ:
سلام، نوش جونتون
۱۸ خرداد ۹۲ ، ۱۷:۰۹ نغمه(برای دوستانم)
وااااااااااااااااااااای محشره....ژلتون نیم بنده.....اینو حتما باید درست کنم....خیلی با سلیقه اید خانووووووووووم
پاسخ:

مرسی عزیزم، بله زیاد سفت نیست

قربانت دوست عزیزم

زیبابود طرزتهیه کیک اسفنجی به سبک خودتان راهم میشه بنویسید   ممنون میشم
پاسخ:

مرسی

دستورش تو سایت هست عزیزم

با سلام و تشکر ازاینکه همه مراحل رو به صورت تصویری درج می کنید عالییه.
پاسخ:
خواهش میکنم عزیزم
سلام عزیزم خیلی خیلی زیباست واقعا بهت تبریک میگم من به شیرینی پزی خیلی علاقه دارم  دست گلت درد نکنه سعی میکنم درست کنم چند باری که کیک اسفنجی از بعضی پستای دیگه درست کردم خوب در نیومد امیدوارم با دستور خوبت وتزیین زیبات بتونم برا سالگرد ازدواجم خودم کیک درست کنم .
پاسخ:

سلام دوست خوبم، ممنون از لطفت

مطمئنم با کمی دقت خیلی عالی خواهد شد.

ضمنا سالگرد ازدواجت هم پیشاپیش مبارک

عزیزم هیچ عکسی بالا نمیاد بنابر این اگه کسی در شیرینی پزی سر رشته نداشته باشه هیچی متوجه نمیشه کاش بتونی کاری کنی که همه از این توضیحاتت استفاده کنن ولذت ببرن ممنون از توضیحاتت.
پاسخ:
سلام عزیزم

بخاطر بازدید زیاد هست که که خیلی زود اعتبار هاست تموم میشه و باید اعتبار رو پرداخت کنم تا عکسها قابل مشاهده بشه
سلام عزیزم
ممنون از دستور کامل و تزیین قشنگت
من با دستور کیک اسفنجی چهار تخم مرغی و ایده از تزیین شما اینو درست کردم!!
چطوره؟؟
چه نمره ای به شکلش میدی؟
طعمش خوب بود!!
http://www.8pic.ir/images/25021786737671222333.jpg

http://www.8pic.ir/images/12306592175626949614.jpg

http://www.8pic.ir/images/05229835491135833257.jpg
خوشحال میشم نظرتو بدونم...
اولین کارم بود....
ممنون
بووووووس
پاسخ:

سلام 

ممنون از لطفتون، واقعا کارتون عالیه. نمرتون بیسته

نوش جون شما و خانواده محترم


سلام، خیلی ممنون کارتون عالیه...
فقط برای فرم دادن خامه صبحانه به مشکل برخوردم،وقتی خامه رو باهمزن میزدم همه چیز خوب بود ولی تقریبا بعد 20دقیقه خامه یهو شروع کرد به آب انداختن حالت بریده بریده وشل گرفت.. با اینکه آب خامه هارو کاملا ازش جداکرده بودم..دلیلش چی میتونه باشه؟!!

پاسخ:

سلام عزیزم

زدن خامه اندازه داره اگه بیشتر از اندازه زده بشه آبش جدا میشه و تبدیل به کره میشه. چون الان هوا سرده زود خامه فرم گرفته و شما زیادی زدی و تبدیل به کرش کردی










۰۴ بهمن ۹۲ ، ۱۵:۳۳ مینا دادفر
عالی

پاسخ:
ممنونم

سلام خوبید؟

واقعا عالی بود.

تروخدا وزدی بیاید حواب منو بدیدمن فردا یعنی دوشنبه تولد همسرمه و میخوام این کیکو درست کنم فقط بگید من خامه اماده دارم چی کار کنم شل و وار رفته نشه؟؟ فقط همطن باید بزنیم همین چیزی نمیخواد؟؟؟ تروخدا زود بیاید

پاسخ:
سلام مرسی گلم
طبق دستور رو ی بسته خامه عمل کنید،روش درست کردن خامه با خامه صبحانه و خامه یخ زده قنادی در سایت بطور دقیق هست میتونید از این دستورات استفاده کنید.
بسیار زیبا....
پاسخ:
ممنونم
واقعا میگم خیلی عالی بود دستتون درد نکنه و توضیحتون از اونم بهتر و بسیاااااار واضح
پاسخ:
مرسی عزیزم

خوب اسرا جان دوباره سلام.

بازم نظر من رو پاک کن.

پاسخ:
سلام نیره جان
من تا بحال نظر کسی رو پاک نکردم
احتمالا نظر شما هم جزو اون چهارصد تا کامنتی که نتونستم فعلا جواب بدم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی