کیک رنگین کمان
این کیک رو سه،چهار ماه میشه درست کردم میخواستم تو یه مناسبت پست کنم اما فرصت نمیشد، خوشبختانه قست شد در همچین عیدی بنویسم و تقدیمش کنم به آستان مقدس امام رضا(ع).
عکس این کیک رو تو اینترنت دیده بودم، خیلی به دلم نشست و برام جالب بود. توی یکی از فروم های آشپزی یادم نیست کجا بود و کار کی، خوشحال میشم این هنرمند عزیز به وبلاگم بیاد و کار منم ببینه.
مواد لازم:
کیک اسفنجی یک کیک 4 تخم مرغی
خامه فرم گرفته 600 گرم
پودر ژله آماده در رنگهای بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری[قاشق های استاندارد]
شربت بار نصف پیمانه
موز یک عدد و گردو 4 عدد برای لایه وسط
طرز تهیه:
کیک رو مطابق این دستور تهیه کنید. و بگذارید خنک بشه.
روش درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه صبحانه تو این پست آموزش دادم اما اینار میخوام درست کردن خامه فرم گرفته رو با خامه قنادی یاد بدم که درست کردنش خیلی آسونه. این خامه ها به صورت یخ زده در ظرف یا پاکتهای پلاستیکی در قنادی ها یا لوازم قنادی ها بفروش میرسه.
برای اینکار به مقدار مورد نیاز از خامه رو جدا میکنیم. من از خامه قنادی سروین استفاده کردم و از کیفیتش راضی بودم
میگذاریم تا نرم بشه و از حالت یخی خارج بشه، البته زیاد روان نشه.
بعد با همزن شروع به همزدن میکنم.
حدود 8 تا 10 دقیقه زمان کافیه تا خامه کاملا فرم بگیره.
و به این شکل درییاد.
برای درست کردن ژله ها هم یک قاشق از هر ژله رو توی یک پیاله یا فنجان بریزید و روی هر کدوم سه قاشق غذاخوری آب جوش روی ژله ها بریزید و روی بخار آب بگذارید تا ذرات ژله کاملا حل بشه. بگذارید کنار تا بعد استفاده کنیم.
کاغذ روغنی رو از کیک جدا کنید.
کیک رو از وسط ببرید.
روش رو حسابی با شربت بار مرطوب کنید. بجای شربت بار میتونید از آبمیوه یا آب کمپوت یا بستنی ذوب شده هم استفاده کنید. فقط به طعمها دقت کنید.
یک لایه خامه روی کیک بکشید.
روش رو میوه خرد شده و گردو بریزید. من از موز استفاده کردم اما متاسفانه نمیدونم چرا عکس نیست!
لایه دوم رو هم مرطوب کنید و روی لایه قبلی بگذارید.
روش رو حسابی مرطوب کنید.
روی کیک رو حسابی خامه کشی کنید.
برای اینکه راحت و یکدست اینکار رو انجام بدید میتونید خامه رو توی قیف بریزید و با قیف بزنید.
خامه رو صاف کنید، البته نیاز نیست خیلی صاف کنیم چون روش پوشیده میشه.
کناره های کیک رو با شانه مخصوص کیک وسیله ای که عکس رو گرفتم شکل میدیم.
من از سمت درشتش استفاده کردم.
روی کیک رو به صورت هلالی خط انداختم. به شش قسمت تقسیم میکنیم.
میتونید از هر وسیله ای استفاده کنید من از این دیس بیضی استفاده کردم.(ابتکار رو دریابید)
روی خط ها رو با ماسوره شکوفه خامه بزنید.
دور کیک رو هم شکوفه بزنید.
کیک رو بوسیله پالت یا چاقوی بلند به ظرف اصلی منتقل کنید. و کناره پایینی رو هم شکوفه بزنید.
ژله بنفش رو بردارید و توش یک قالب یخ بندازید و هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه.
قسمت اول رو با ژله بنفش پر کنید.
قسمتهای دیگه رو هم به همین روش پر میکنیم.
ژله آبی از شکوفه ها نفود کرد و به پایین ریخت اول حرصم گرفته بود بعد دیدم خوشگل هم دیده میشه خودم بقیه رو هم طوری ریختم که از بعضی جاها پایین بریزید. اگه میخواهید از کناره ها نفود نکنه باید شکوفه ها کاملا چسبیده به هم بزنید.
ژله سبز من خیلی کمرنگ بود از ژله لیمو استفاده کرده بودم شما ژله ای انتخاب کنید که پررنگ باشه تا خوشگل تر دیده بشه.
هم خوشگله هم خوشمزه واسه من که عاشق کیک های ژله ای هستم واقعا عالی بود.
این هم برش خورده کیک