چیز برگر
امروز با چیز برگر اومدم، ساندویچی که من خیلی دوست دارم، البته اگه بیرون بخورم که خیلی کم پیش میاد حتما ذغالیش رو میخورم که خیلی خوشمزه تره ولی تو خونه من توی تابه درست می کنم اما اگه شما فرصت و حوصلش رو داشتید توی کباب پز ذغالی خیلی خوشمزه تر میشه.
چیز برگر به همبرگری گفته میشه که روش یک لایه پنیر قرار داده میشه و به صورت گرم سرو میشه.
مواد لازم برای چهار عدد مینی همبرگر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز درشت یک عدد
قسمت سفید یک نان همبری یا نصف نان باگت (منظور قسمت نرم داخل نان)
شیر 1.4 پیمانه
پنیر تست ورقه ای (ترجیحا گودا) چهار ورق
نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
پودر سیر 1.4 قاشق چایخوری
نان همبرگر کوچیک چهار عدد
گوجه فرنگی و خیارشور و کاهو برای سرو
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
قسمت سفید یکی از نونها رو در بیارید و روش شیر بریزید و بگذارید تا نون نرم بشه.
پیاز رو رنده کنید. پیاز، گوشت، نان خیس شده در شیر و نمک و فلفل و پودر سیر یا یک حبه سیر له شده رو مخلوط کنید.
گوشت رو چهار قسمت کنید و به شکل همبرگر فرم بدید.( اندازه همبرگر ها رو کمی بزرگتر از قطر نون در نظر بگیرید چون موقع پخت کمی جمع میشه.
دو طرف همبرگر رو سرخ کنید.
سرآشپر باید به خودش برسه دیگه، اون بزرگه مال منه!(فکر نکنین شکمو هستم ها)
روی هر کدوم از همبرگر ها یک ورق پنیر بگذارید و در تا به رو بگذارید تا پنیر کمی ذوب نرم بشه.
روی نون رو کمی مایونز بمالید. چون نون های همبرگر بزرگ هستند ما معمولا از مینی همبرگر استفاده میکنیم که کاملا هم سیر میشیم ولی اگه شما از نون همبرگر معمولی استفاده میکنید مایه گوشت رو سه قسمت کنید تا همبرگر های بزرگتری داشته باشید.
کاهو و گوجه و خیار شور بگذارید و روش هم چیز برگر رو نصف نون رو روش بگذارید و در کنار خانواده یک فست فود سالم و خوشمزه نوش جان کنید.
گاهی وقتها واقعا این دوربین حرص من رو در میاره، اصلا واسه عکاسی تو شب مناسب نیست، باید کلی عکس بگیرم آخرش هم چند تا دونه عکس با کیفیت پیدا نمیکنم. البته این رو هم بگم که مشکل از خود من هم هست که عکاسی درست و حسابی بلد نیستم ولی خوب دیگه میگم زمین کجه!
فوق العادست.ممنون
بله دیگه ! ما هی اومدیم سر زدیم و رفتیم اما دریغ از یه پست جدید ! به نظرم که از دو هفته هم بیشتر شده !
خسته نباشی و ازت ممنونم
موفق باشی