دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۱، ۰۹:۳۳ ب.ظ

ساندویچ پین ویل و عذرخواهی

سلام بعد یک ماه . تو پست قبلی نوشتم که حس و حال نوشتن ندارم اما فکر نمیکردم بتونم این مدت از اینترنت و وبلاگم دور بمونم، از نظر جسمی مشکلی نداشتم ولی از نظر روحی خیلی خسته بودم و خستگی کار و مسائل دیگه باعث شد که مدتی به خودم استراحت بدم و شبها بجای نشستن پای کامپیوتر و اینترنت استراحت کنم.  ولی واقعا شرمنده دوستهای نازنینی هستم که نگرانم شدند، امیدوارم درکم کنید و من رو ببخشید.

جواب کامنتها رو هم بزودی میدم.

حالا بریم سراغ این ساندویچ لقمه های خوشمزه، این لقمه ها ایده های خیلی عالی هستند برای مهمونی های عصرانه و تولد. مواد ساده و در دسترسی دارند و مهم اینه که نیاز به گرم کردن ندارند و میتونید صبح آماده کنید و عصر سرو کنید. قبلا یک مدل ساندویچ لقمه با خمیر آموزش دادم، میتونید برای نون از اون استفاده کنید.



مواد لازم: (مقدار مواد دقیق نیست و چشمی استفاده میشه)

نان تافتون یا لواش

ژامبون

پنیر تست ورقه ای

کاهو

کلم بنفش

گوجه فرنگی

هویج

خیار شور

سس مایونز



طرز تهیه:

اگه از نون لواش استفاده می کنید، از دو تا نون استفاده کنید روی یکی از نونها رو سس بمالید و نون دیگه رو روش بگذارید و باز سس بمالید(سعی کنید از سس زیاد استفاده نکنید، هم بخاطر کالری و هم اینکه اگه از سس زیاد استفاده کنید رولها خیلی سریع نرم میشن و شکلشون رو از دست میدن.)




اگه از نون تافتون استفاده میکنید یک لایه کافیه روش سس بمالید و بگذارید کنار.




هویج رو رنده درست کنید و کلم بنفش رو ریز خرد کنید و یک قاشق چایخوری آبلیمو با کلم مخلوط کنید تا رنگ کلم روشن بشه.




جداگانه مقداری سس با هویج و کلم مخلوط کنید.



قسمت ضخیم کاهو رو بگیرید و کاهو ها رو نصف کنید (واسه اینکه راحت رول بشه)

ژامبون ها رو روی نون بچینید.



من ورقه های پنیر رو نصف کردم چون نمیخواستم از پنیر زیاد استفاده کنم.





مابین پنیر ها هویچ و کلم پخش کنید. لایه باید خیلی نازک باشه که راحت رول بشه.




من فقط یک ردیف کناری رو گوجه و خیار شور چیدم. (هر دو شون باید خیلی نازک ورقه بشن)




کاهوها رو میچینیم.



بعد از یک طرف رول کنید.



بصورت کامل رول کنید و بعد داخل کاغذ روغنی بپیچید و چند ساعت بگذارید یخچال بعد دو سانتی برش بزنید.