دنیای اسراء

چهارشنبه, ۶ دی ۱۳۹۱، ۰۶:۴۹ ب.ظ

خورش هویج و لوبیای آذربایجان(بیناب خوروشی)

سلام

امروز اومدم با یک خورشت خوشمزه و قدیمی از دیار آذربایجان، متاسفانه این خورشت دیگه الان خیلی کم پخته مبشه، یعنی نه تنها این خورش بلکه خیلی از غذاها و خورشهای دیگه هم از رده خارج شدن و فقط مونده چند تا غذای تکراری. من خیلی دوست دارم پخت غذاهای قدیمی دوباره باب بشه و بنظرم حیفه این غذاهای متنوع و سالم فراموش بشن. و اگه شما دوستهای عزیز هم غذایی بلدید که رو به فراموشیه من مشتاقانه حاضرم دستورش رو امتحان کنم و بعد در وبلاگ ثبتش کنم و مطمئن باشید به اسم خودتون.

پ ن:بالاخره زادگاه این خورش رو پیدا کردم، چند تا دوست بنابی بهم سرزدن و گفتند که این خورش از خورشتهای اصیل و قدیمی این شهره که بیشتر هم در مراسمات و مهمانی پخته میشه، البته به گفته عزیزان داخل این خورش از آلو هم استفاده میشه. همون شهر بنابی که بخاطر کبابش معروفه.

یک مطلب دیگه هم اینه که متاسفانه عکسهای قدیمی وبلاگ که در آپلود سنتر آپلود شده بودند کلا پریدن یعنی حذف شدند. امان از این سایتهای آپلود بدرد نخور.این همه زحمت میکشی واسه آپلود عکس یه روز پا میشی می بینی هیچی به هیچی.

من بیچاره باید عکس نزدیک به صد تا پست رو دوباره آپلود کنم، البته اینبار دیگه تو دامین خودم که دیگه مطمئنم همیشه هست، این رو گفتم که هی نیاید کامنت بگذارید عکسها نیست، عکسها دیده نمیشه،خودم هم اعصابم خورد میشه وقتی پستها رو بدون عکس می بینم.واقعیتش این وبلاگ هم با عکساشه که وبلاگه وگرنه به درد لای جرز هم نمیخوره.............

 وااااااااااااااا من میگم شما چرا تایید میکنید خیلی هم بدرد بخوره حتی بدون عکس.........

 اما وقت میبره آپلود این همه عکس، ولی سعی میکنم هر چه سریعتر تمام عکسها رو بازسازی کنم.

یک مطلب دیگه هم اینه که خواهشا برای بار هزارم سوالات عمومی رو خصوصی ارسال نکنید، اولا که هیچ آدرسی از خودتون بجا نمیگذارید دوما اگه ایمیل هم گذاشته باشید من فرصت ندارم بهتون ایمیل بزنم، فقط کافیه موقع گذاشتن کامنت دقت کنید نظر خصوصی تیک نداشته باشه به همین سادگی. و ممنونم از دوستهای عزیزی که تو کامنت خصوصی ازم تعریف میکنند، نمیدونم چرا وقتی ازم تعریف میکنید خصوصی میگذارید باور کنید این کامنتها تایید خواهند شد، فقط کامنتهای انتقاد تحریم میشن و اونها رو بهتره خصوصی بگذارید تا من بهانه داشته باشم واسه تایید نکردنشون، جدی نگیرید واقعیتش انتقادهای سازنده است که باعث پیشرفت میشه پس انتقاد سازنده داشته باشید ولی دیگه بهانه گیری نکنید که من اصلا دوست ندارم.

 

 

 حالا بریم سراغ خورشت خوشمزه مون



مواد لازم:

هویج نیم کیلو

لوبیا سفید یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

گوشت گوساله ۳۰۰ گرم( در تبریز استفاده از گوشت گوسفندی برای خورش رایج نیست و منم اصلا طعمش رو تو خورش دوست ندارم ما معمولا برای خورش از ماهیچه یا ران گوساله استفاده میکنیم.)

آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه و روغن و رب (برای این مواد مقدار ذکر نکردم چون بنظرم مقدار دقیق رو نمیشه گفت و بستگی به ذائقه افراد داره)

 

 



طرز تهیه:

اصالتا تو این خورشت از لوبیای سفید استفاده میشه ولی من خودم با لوبیا چشم بلبلی هم خیلی دوست دارم، مزیتی هم که لوبیا چشم بلبلی داره اینه که خیلی زود پخته میشه و زمان زیادی ازتون نمی گیره ولی اگه بخواید از لوبیا سفید استفاده کنید از شب قبل بهتره خیس کنید.

 

 

لوبیا رو بگذارید بپزه( البته باید نیم پز بشه چون یک مرحله پخت دیگه هم داریم درست مثل قورمه سبزی)

گوشت رو با یکدونه پیاز بپزید و بعد به همراه آب گوشت داخل لوبیا بریزید.

 

 

رب

 

 

آبغوره

 

 

و آبلیمو و نمک و ادویه رو اضافه کنید و بگذارید جا بیفته.

 

 

هویچها رو خلالی خرد میکنیم.

 

 

ما برای خرد کردن هویج از این رنده استفاده میکنیم والبته با سری کوچیکش چون خیلی یکدست و خوشگل در میاد و هم کار رو راحت میکنه.فقط باید حواستون باشه که دستتون رو هم با هویجها خورد نکنید چون واقعا تیزه و یک لحظه غفلت باعث پشیمانی میشه، من یکبار تجربه کردم که حالا هم هر وقت یادم میاد مو به تنم سیخ میشه.

 

 

هویجها رو توی روغن سرخ کنید.

 

 

بعد از سرخ شدن هویجها توش زعفران هم بریزید

 

 

و بعد آبلیمو بریزید،من از لیموی تازه استفاده کردم.

 

 

 چند قاشق هم از آب خورش لوبیا توش بریزید و بگذارید که خورش هویج هم جا بیفته.

 

 

به طور سنتی خورش لوبیا و هویج رو با هم مخلوط نمی کنند و  در کنار هم توی بشقاب سرو میکنند، همونطوری که من سرو کردم.

 

 

ولی شما مختارید و میتونید در آخر پخت لوبیا و هویج رو با هم مخلوط کنید و چند دقیقه با هم بگذارید جا بیفته.

 

 

ولی من این مدلیش رو بیشتر دوست دارم.

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خورش هویج و لوبیای آذربایجان(بیناب خوروشی)

چهارشنبه, ۶ دی ۱۳۹۱، ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام

امروز اومدم با یک خورشت خوشمزه و قدیمی از دیار آذربایجان، متاسفانه این خورشت دیگه الان خیلی کم پخته مبشه، یعنی نه تنها این خورش بلکه خیلی از غذاها و خورشهای دیگه هم از رده خارج شدن و فقط مونده چند تا غذای تکراری. من خیلی دوست دارم پخت غذاهای قدیمی دوباره باب بشه و بنظرم حیفه این غذاهای متنوع و سالم فراموش بشن. و اگه شما دوستهای عزیز هم غذایی بلدید که رو به فراموشیه من مشتاقانه حاضرم دستورش رو امتحان کنم و بعد در وبلاگ ثبتش کنم و مطمئن باشید به اسم خودتون.

پ ن:بالاخره زادگاه این خورش رو پیدا کردم، چند تا دوست بنابی بهم سرزدن و گفتند که این خورش از خورشتهای اصیل و قدیمی این شهره که بیشتر هم در مراسمات و مهمانی پخته میشه، البته به گفته عزیزان داخل این خورش از آلو هم استفاده میشه. همون شهر بنابی که بخاطر کبابش معروفه.

یک مطلب دیگه هم اینه که متاسفانه عکسهای قدیمی وبلاگ که در آپلود سنتر آپلود شده بودند کلا پریدن یعنی حذف شدند. امان از این سایتهای آپلود بدرد نخور.این همه زحمت میکشی واسه آپلود عکس یه روز پا میشی می بینی هیچی به هیچی.

من بیچاره باید عکس نزدیک به صد تا پست رو دوباره آپلود کنم، البته اینبار دیگه تو دامین خودم که دیگه مطمئنم همیشه هست، این رو گفتم که هی نیاید کامنت بگذارید عکسها نیست، عکسها دیده نمیشه،خودم هم اعصابم خورد میشه وقتی پستها رو بدون عکس می بینم.واقعیتش این وبلاگ هم با عکساشه که وبلاگه وگرنه به درد لای جرز هم نمیخوره.............

 وااااااااااااااا من میگم شما چرا تایید میکنید خیلی هم بدرد بخوره حتی بدون عکس.........

 اما وقت میبره آپلود این همه عکس، ولی سعی میکنم هر چه سریعتر تمام عکسها رو بازسازی کنم.

یک مطلب دیگه هم اینه که خواهشا برای بار هزارم سوالات عمومی رو خصوصی ارسال نکنید، اولا که هیچ آدرسی از خودتون بجا نمیگذارید دوما اگه ایمیل هم گذاشته باشید من فرصت ندارم بهتون ایمیل بزنم، فقط کافیه موقع گذاشتن کامنت دقت کنید نظر خصوصی تیک نداشته باشه به همین سادگی. و ممنونم از دوستهای عزیزی که تو کامنت خصوصی ازم تعریف میکنند، نمیدونم چرا وقتی ازم تعریف میکنید خصوصی میگذارید باور کنید این کامنتها تایید خواهند شد، فقط کامنتهای انتقاد تحریم میشن و اونها رو بهتره خصوصی بگذارید تا من بهانه داشته باشم واسه تایید نکردنشون، جدی نگیرید واقعیتش انتقادهای سازنده است که باعث پیشرفت میشه پس انتقاد سازنده داشته باشید ولی دیگه بهانه گیری نکنید که من اصلا دوست ندارم.

 

 

 حالا بریم سراغ خورشت خوشمزه مون



مواد لازم:

هویج نیم کیلو

لوبیا سفید یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

گوشت گوساله ۳۰۰ گرم( در تبریز استفاده از گوشت گوسفندی برای خورش رایج نیست و منم اصلا طعمش رو تو خورش دوست ندارم ما معمولا برای خورش از ماهیچه یا ران گوساله استفاده میکنیم.)

آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه و روغن و رب (برای این مواد مقدار ذکر نکردم چون بنظرم مقدار دقیق رو نمیشه گفت و بستگی به ذائقه افراد داره)

 

 



طرز تهیه:

اصالتا تو این خورشت از لوبیای سفید استفاده میشه ولی من خودم با لوبیا چشم بلبلی هم خیلی دوست دارم، مزیتی هم که لوبیا چشم بلبلی داره اینه که خیلی زود پخته میشه و زمان زیادی ازتون نمی گیره ولی اگه بخواید از لوبیا سفید استفاده کنید از شب قبل بهتره خیس کنید.

 

 

لوبیا رو بگذارید بپزه( البته باید نیم پز بشه چون یک مرحله پخت دیگه هم داریم درست مثل قورمه سبزی)

گوشت رو با یکدونه پیاز بپزید و بعد به همراه آب گوشت داخل لوبیا بریزید.

 

 

رب

 

 

آبغوره

 

 

و آبلیمو و نمک و ادویه رو اضافه کنید و بگذارید جا بیفته.

 

 

هویچها رو خلالی خرد میکنیم.

 

 

ما برای خرد کردن هویج از این رنده استفاده میکنیم والبته با سری کوچیکش چون خیلی یکدست و خوشگل در میاد و هم کار رو راحت میکنه.فقط باید حواستون باشه که دستتون رو هم با هویجها خورد نکنید چون واقعا تیزه و یک لحظه غفلت باعث پشیمانی میشه، من یکبار تجربه کردم که حالا هم هر وقت یادم میاد مو به تنم سیخ میشه.

 

 

هویجها رو توی روغن سرخ کنید.

 

 

بعد از سرخ شدن هویجها توش زعفران هم بریزید

 

 

و بعد آبلیمو بریزید،من از لیموی تازه استفاده کردم.

 

 

 چند قاشق هم از آب خورش لوبیا توش بریزید و بگذارید که خورش هویج هم جا بیفته.

 

 

به طور سنتی خورش لوبیا و هویج رو با هم مخلوط نمی کنند و  در کنار هم توی بشقاب سرو میکنند، همونطوری که من سرو کردم.

 

 

ولی شما مختارید و میتونید در آخر پخت لوبیا و هویج رو با هم مخلوط کنید و چند دقیقه با هم بگذارید جا بیفته.

 

 

ولی من این مدلیش رو بیشتر دوست دارم.

 

نظرات  (۳۳)

۰۶ دی ۹۱ ، ۲۱:۲۲ الی گولو
عزیزم عکسات پریدن ! اعصاب آدم خورد میشه ، این خورشتت چه آب و رنگی داره اسرا جونم ، دلم آب شد
پاسخ:
مرسی عزیزم، کاش پیشم بودی برات درست میکردم
سلام عزیز دستت درست همش تقصیر این پسرای تازه به دوران رسیده خونمون هست هیچ تنوعی نمیخوان فقط همون غذاهای تکراری رو میخوان ولی من و مامان با عروسامون درست میکنیم میخوریم بوس
دستتون درد نکنه ولی این روزها همش شده پیتزا پیتزا از غذاهای سنتی کم نامی برده میشه اسرا جون با عرض معذرت وبتون زشت شده دوستش ندارم
همشهری عزیز بسیار از شما سپاسگزارم، من خودم تا حالا این خورش رو ندیده و نه شنیده بودم، من هر وقت دنبال دستورهای غذایی تبریزی میگردم یا تو سایت شما یا تو سایت ناردونه عزیز مشکلم حل میشه، یه جورایی زحمت پرسیدن از مامانم رو برام حل کردین واقعاً ممنون منتظر دستورات اصیل تبریزی شما هستم.
پاسخ:
ممنونم عزیزم. خوشحالم که دوست داشتید. وبلاگ ناردونه رو منم خیلی دوست دارم حیف که دیگه نمی نویسه. خدا مامانت رو برات حفظ کنه دوست عزیز
راستی اسرا جان من هر وقت از این رنده برای خرد کردن هویج استفاده می کنم قسمت انتهایی برشهای هویج چسبیده بهم باقی می مونه و نیاز داره که دوباره با چاقو اونها رو از هم جدا کنمف شما این مشکل رو ندارین؟ شاید رنده ی من کهنه شده دیگه!
پاسخ:
احتمالا چون رنده کند شده فشار زیادی به هویج میارید و این باعث میشه برشها کاملا جدا نشه.
۰۷ دی ۹۱ ، ۰۲:۲۶ فاطما سوره
سلام. مرسی از بابت آموزشتون. در مورد عکسها بعضی ها رو من با جستجوی اسمهاشون در گوگل و سرچ تصاویر اونها تونستم پیدا کنم. یعنی عکسها و متن مطالب شما عیناً در وبسایت های دیگری هم اومده اون هم بدون حذف امضای شما از تصاویر. شاید اجازه از جانب شما بوده. خوب برای من که تعدادی رو تونستم بازیابی کنم لذت بخش بود!! شما رو نمی دونم. بیشتر فکر می کنم خودتون هم اطلاع دارید. باز هم خوشحالم که پیداتون کردم. از آموزشهاتون ممنون.
سلام .الهام هستم.از اینکه به سوالم جواب دادید خیلی ممنون. من هر روز به سایتتون سر می زنم.خیلی خوبه.مرسی. می خواستم منو لینک بدید.http://elhamsabz.blogfa.com/.اسم وبلاگم (آشپزی وتغذیه کودک)مرسی
پاسخ:
به روی چشم حتما لینکتون کردم.
به به... دست گلت درد نکنه خواهرررررر! راستی اون قسمت اول پستت هم خیلی حال داد یه جورایی خیالمون راحت شد که خدا رو شکر الان دیگه حال آبجیمون خوبه خوبه!
الهی بمیرم عزیزم منم دستمو با این رنده V بریدم میدونم چه دردی داره!
سلام اسرا جونم همشهریت الان هی هی میخواد از اینا درست کنه ایراداشو بپرسه هر سوالی داشت بدو بدو بیاد زحمتشو به تو بده عزیز یه سوال رولت ژامبون چقد ماندگاری داره مثلا شکل و فرمشو از دست نمیده مثلا سسش توش خمیرشو خیلی نرم نکنه اگه یه روز قبل اماده کنیم میمونه؟برا مهمونی درست میکنم روز مهمونی سرم خیلی شلوغ نمیشه برا شام خودشم مرسی که جوابم میدی عزیزم بوسسسسسسسسسسس
۰۹ دی ۹۱ ، ۰۰:۰۳ آشپزی سئویل
سلام اسراء جان خورشت خیلی خوب شده غصه نخور دوست عزیزم هنوز ما از این خورشت ها درست می کنیم و هر دو تاش می پزیم هم با گوشت قرمز و هم با مرغ راستی رنگ و لعاب خورشتت یکی یه دونه است ممنونم از یاد آوری این نوع مطالب
سلام اسرا جونم خوبی دلم واست تنگ شده بود خواستم عرض ادب کنم آخه فعلا اینترنت ندارم الانم خونه مامانم هستم گفتم یه سر به وبلاگ دوست عزیزم بزنم و احوال پرسی کنم
پاسخ:
بووووووووووووووووووس
۰۹ دی ۹۱ ، ۰۱:۵۶ بیقرار مادر
سلام عزیزم
خوبی خانمی؟
من این مدلیشو. اصلا ندیده بودم راستش رو بخوای، من زیاد خورش هویچ دوست ندارم ولی در عوض از حبوبات خیلی خوشم میاد بخصوص چشم بلبلی (چون شبیه چشمای خودمه )
این خورش ایده خوبی برای خونه ما هستش.
دستت گلت درد نکنه دیگه لازم نیست در کنار خورش هویچ ، نیمرو برای خودم درست کنم.
در ضمن توی خونه ما حتما خورش هویچ باید آلوچه خشک داشته باشه وگرنه خواهان نداره
موفق باشی عزیزم
پاسخ:
زنده باشی گلم
اسرا جون خیلی هنرمندی دستت درد نکنه... این خورشت داره با من حرف میزنه...
یه خواهش هم دارم من 3 روز تعزیه امام حسین(ع) دارم برای روز آخر یه چیزی باید واسه نذری درست کنم میشه یه سالاد جدید خوشمزه با مقادیر دقیق بهم یاد بدی؟ ممنون
سلام عزیزم با تشکر از وبلاگ خوب و مفیدتون و ممنون از زحماتی که میکشید ازتون کمک میخام در پختن مرغ لذیذ و خوشمزه من متاسفانه مرغام بعد از پخت سفت میشه و نرم و لذیذ نمیشه ممنون میشم راهنمائیم کنید مرغ پختن برام تبدیل به عذاب شده متشکرم
پاسخ:
سلام خانوم، ممنون از لطفتون، یک مدل پخت مرغ رو در پست چلو مرغ داریم البته چند مدل دیگه هم درست میکنم که متاسفانه فعلا در وبلاگ نیست. البته این مدل هم که هست خوشمزه این رو تست تا بعد برسیم به مدلهای دیگه.
سلام اسراء گلم
راست می گید غذا ها خیلی تکراری شده اصلا ذائقه ها فرق کرده . راستش تو خونه ما فقط 2 تا خورش درست می شه قیمه و قورمه سبزی و 2-3 نوع پلو ( البته منهای انواع سالاد تازه.) ولی هرغذایی درست میشه یکی دوست نداره !. جالبش اینه که نخورده و نچشیده دوست ندارند!!!! اگر می خوردند و دوست نداشتند باز قابل قبول بود.
ولی من خودم عاشق تنوع غذایی هستم و هر غذای جدیدی را امتحان می کنم معمولا" هم برعکس بچگی ام همه غذایی را دوست دارم و ازت برای این غذای جدید ممنونم خیلی مقوی است .و ممنون هم می شم اگر باز هم غذاهای جدید آموزش بدید.منو مامانم مخلصتیم . (چون ما گاهی خصوصی غذاهای دیگه رودرست می کنیم !!!!)
عالی بود عزیزم. خیلی دقیق و کامل.
تصویرشم که به نظر خیلی خوشمزه میاد
سلام اسرا جونم این خورش سنتی شما باید خوشمزه باشه اول فکر میکردم مخلوط میشن دوست دارم تست کنم و طعمش را بدونم ممنون عزیزم
یه دنیا ممنوع حرف نداری اسرا جون واقعا بی نظیر هستید
پاسخ:
مرسی عزیز دلم
هومممممممم..خورش هویج رو که درست کردم و هنوووووووووز نذاشتم تو وبلاگ..خیلی هم خوشمزه بود و دوست داشتم....یه خورش لوبیا هم که مال ارومیه بود درست کردم که اونم خیلیییییییی خوشمزه بود
نتیجه اخلاقی اینکه اینو هم دوست خواهم داشت و باید زودی بدرستم....مرسی گلی خانوم
پاسخ:
نوش جون خودت و خانواده محترم.
من یه مدل دیگه درست میکنم به روش اردبیلی
خیلی خوشمزه تر میشه برات میگم الان وقت ندارم
راستی یه نان به اسم قاصدی هست؟یا همچین چیزی؟مال سلماس و خوی اون طرفها بلدی بهم یاد بدی؟شیر و ماست داره توش
ممنونم
پاسخ:
حتما منتظر دستورت هستم، اسم این نون رو نشنیدم خوشحالم میشم یاد بگیرم.
۱۰ دی ۹۱ ، ۱۵:۱۰ قنادباشی
سلام اسرا جان
امیدوارم حالتون خوب باشه خیلی کار خوبی کردید که دومین گرفتید من خورش هویج هر مدلیشو دوست دارم و کلا عاشق ترکیب لوبیا سفید و هویج هستم عالی شده مال شما نوش جونتون اللریز وار اولسون
پاسخ:
نوش جون شما هم باشه دوست نازنینم
۱۱ دی ۹۱ ، ۰۰:۱۹ اکــــــــــــــرم
اسرا جون منم تشکر ویژه میکنم بخاطر آشنا کردنمون با خوراکهای خوشمزه خودتون
شادوپیروز باشی گلم
۱۲ دی ۹۱ ، ۲۲:۲۷ ما مان آیناز
سلام اسرا جان .من که نمی تونم بدون اینکه به شما سر بزنم از اینترنت خارج شم و خیلی از فوت و فن های آشپزی رو مدیون شما هستم .ولی بعد از دیدن این پست خواستم یاد آوری کنم که این خورشت مخصوص بناب و اغلب خورشت ثابت همه ی مراسماتشه با این تفاوت که آلوچه ی خشک که تو آب با یه قاشق شکر وروغن پخته شده همراه. البته تبریز وبناب نداریمممممممممممممم .
گاهی باید کم باشی تا کم بودنت احساس بشه
نه اینکه اصلا" نباشی تا نبودنت عادت بشه
سلام اسرا جون دستت درد نکنه از بابت این همه غذا ی خوب.میخواستم با اجازه لیک ات رو تو وب تازه ام بذارم تو هم اکه افتخار بدی لینک منو بذاری ممنون میشم راستی من همشهری ات هستم و خیلی دوست دارم یه روز اشنا بشیم . وب من: آشپزخونه مادربزرگ و تبسم
قربانت
پاسخ:
سلام شهناز عزیز.باعث افتخار منه عزیزم، آدرس وبلاگت رو نگذاشتی تا لینکت کنم شهناز جان
اوه اوه.........چقدر خشننننننننننننننننننننننننن شدیا.خشونت بهت نمیاد.گل گاو زبون بدیم خدمتتون خانومممممممممممممممم جهت آرامش اعصاب؟؟؟؟؟؟؟
سلام خانومی
همشهری عزیز خونه ی جدید مبارک باشه خیلی زیبا شده

دستتون درد نکنه چه خورشت خوشمزه ای

پاسخ:

سلام دوست خوبم

لطف داری عزیزم، به نظر خودم که خوشگل نیست، کار زیاد داره.

مرسی

عزیزم برو تو سایت
bayan.ir
یک سایت هست که بچه های شریف درست کردند و خیلی توپه
عضویت رایگانم داره و عکسات هم نمیپره
خییییییییلی خوبه
من عکسام نرم افزارم همه رو توش گذاشتم
پاسخ:
مرسی عزیزم، منم از بیان گرفتم
سلام دوست عزیزم ..سایت فوق العاده قشنگی دارید...خیلی لذت بردم  دوست کدبانویم
پاسخ:
سلام رویا جان...خیلی خوش  اومدی و ممنونم از لطفت
سلام دوست هنرمند عزیز.
خیلی خوشحالم که این خورش رو آموزش دادین! من اهل شهرستان بنابم و اینجا به این خورش میگیم بیناب خوروشی! فقط یک موردی که هست اینه که تو بناب همیشه به خورش آلو هم اضافه میکنیم. اون هم جدا. یعنی آلو رو اول میذاریم خیس میخوره بعد با آب میذاریم بپزه و کمی هم روغن میزنیم. آبش که کشیده شد موقع سرو خورش میذاریم یه گوشه خورش. 
موفق باشی.
پاسخ:

سلام

ممنون از یادآوریتون. کامنتتون رو به پست اضافه کردم.

سلام دوبارخوردیم دوروز از نفخ مردیم چه خورشتی بود
پاسخ:
سلام، شما تا بحال لوبیا نخوردین، اگه اینجوری باشه که دور آبگوشت و آش و قورمه سبزی رو باید خط بکشین، قبل از پختن لوبیا رو خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفحش کمتر بشه.
سلام . عزیزم من بنابی هستم و توی خورشت بناب آلو بخارایی هم می زاریم . به طور جداگانه با آب خورشت می پزیم و بغل خورشت می زاریم . آبلیمو هم این خورشت نداره.
پاسخ:
سلام ممنون دوست عزیز برای توضیحات مفیدتون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی