ماکارونی ایرانی
توی وبلاگ قصد نداشتم غذاهایی رو که همه بلدند پست کنم و هدف اصلیم ارائه غذاهای قدیمی بود که داشت فراموش میشد. اما بعد دوستهایی که بهم سر میزدند دستور غذاهای ساده رو هم میخواستند. برای همین تصمیم گرفتم غذاهای معمولی که همه بلدند رو هم پست کنم تا افرادی هم که اینجور دستورها رو میخوان هم دست خالی برنگردند.
ماکارونی یه غذای وارداتیه ولی این مدل بعداَ کاملا ایرانیزه شده و به سبک پلوهای خودمون طبخ میشه.
ماکارونی 400 گرم( 100 گرم برای هر نفر) ماکارونی های کلفت و توخالی بهتره
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه رنگی 1.4 از هر رنگ (قابل حذف)
رب 2 قاشق غذاخوری پر
آبلیمو 4 قاشق غذاخوری یا دو عدد لیمو ترش تازه
نمک دو قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری(قابل حذف)
ادویه پاستا یک قاشق چایخوری
اگه ادویه شما فلفلی نیست مقداری هم فلفل سیاه یا قرمز
طرز تهیه:
آب رو داخل قابلمه بگذارید بجوشه وقتی بجوش اومد ماکارونی رو بریزید هم میتونید خرد نکنید و یا اینکه چند تکه کنید. داخل آب جوش یک قاشق از نمک و یک قاشق زردچوبه و یک قاشق آبلیمو رو بریزید. اگه کیفیت ماکارونی خوب نباشه و احتمال بدید به هم بچسبه یک قاشق هم روغن مایع اضافه کنید. زردچوبه باعث میشه رنگ ماکارونی خوشرنگ بشه.(اینبار زردچوبه نداشتم بریزم)
تا ماکارونی در حال جوشه پیاز رو ریز خرد کنید و در روغن تفت بدید.
بعد فلفل ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.(من همیشه فلفل دلمه رنگی توی فریزر دارم، چون همیشه توی دسترس نیست.)
بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت سبک بشه.
رب و یک قاشق چایخوری نمک و ادویه و آویشن رو اضافه کنید و رب رو هم تفت بدید.
آبلیمو رو اضافه کنید.
یک فنجان آب جوش داخل سس بریزید، میتونید از آب ماکارونی در حال جوش داخلش بریزید.
سس رو بگذارید 5 دقیقه بجوشه و جا بیفته.
ماکارونی رو آبکش کنید. و روش کمی آب ولرم بگیرید تا نشاسته اضافی ماکارونی گرفته بشه و ماکارونی خمیری نشه
ته دیگ میتونید سیب زمینی یا نان لواش بگذارید. اگه ته دیگ سیب زمینی میگذارید داخل روغن کمی هم زردچوبه بپاشید تا هم خوشرنگ و هم خوش طعم بشه.بعد روش نمک بپاشید. و لایه لایه ماکارونی و سس بریزید و مخلوط کنید.
درب قابلمه رو بگذارید وقتی بخار کرد روش دم کنی بگذارید و شعله رو خیلی کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم دم بکشه.
با سیر ترشی و سالاد شیرازی در کنار خانواده خوردیم. خیلی هم چسبید.
اگه جعفری تازه داشتید خرد کنید و روی دیس بپاشید که ماکارونی رو خیلی خوش طعم میکنه.