سال نو و هویج پلو
سلام، یه سلام خیلی خیلی ویژه به همه دوستهای نازنینی که تو این مدتی که من نبودم به سایت اومدن و متاسفانه ناامید شدن، واقعا شرمنده تون هستم. سال جدید رو تبریک میگم و برای همه شما آرزوی سالی پرخیر رو برکت دارم. توی چشم برهم زدنی 28 روز از سال 92 گذشت. دم عید که یکهو تصمیم به مسافرت گرفتیم ،من مشغول تدارک وسایل مسافرت شدم و 29 اسفند هم که راهی شدیم ، من دیگه فرصت نکردم پست بگذرم و توی مسافرت هم دسترسی به اینترنت نداشتم تا بتونم بیام اینجا،جاتون واقعا سبز خیلی خوش گذشت و خستگی یک سال کار از تنم بیرون رفت، با انرژی زیاد تصمیم گرفتم 12 فروردین که رسیدیم خونه حتما پست جدید بگذارم ولی دو ساعتی از رسیدنمون به خونه نگذشته بود که مامان گلم توی حیاط زمین خورد و مچ دستش شکست. چند روز هم درگیر بیمارستان و عمل جراحی شدیم و بعدش هم دیگه پرستاری از مامان و پذیرایی از مهمونها دیگه اصلا فرصت سر خاروندن هم نداشتم. البته هر روزش که میگذشت من اضطرابم بخاطر اینکه تو سال جدید پست نگذاشتم بیشتر میشد و تصمیم میگرفتم شب حتما سر به سایت بزنم اما شب که میشد از شدت خستگی بیهوش میشدم. امروز کمی سرم خلوت بود و فرصت کردم پای کامپیوتر بشینم ، البته یه دلیل دیگه هم داشت اون هم سالروز وبلاگ نویس شدن بنده بود، یعنی دوسال پیش در چنین روزی بود که من به جرگه وبلاگ نویسها پیوستم و از این بابت خیلی خوشحالم، درسته که این کار خیلی از وقتم رو میگیره اما اینجا باعث شد که خیلی چیزها یاد بگیرم و چیزهای کمی رو که بلدم رو یاد بدم و مهم تر اینکه دوستهای خیلی خیلی نازنینی پیدا کنم که دوستیشون باعث افتخار منه. مسلما خیلی دوست داشتم یه پست ویژه واسه امروز داشته باشم اما دیگه شرایط من رو درک میکنید، چون تو این شرایط فرصت آشپزی همراه با عکاسی رو ندارم به ناچار دستورهای آشپزی رو که تو آرشیو کامپیوترم دارم رو بتدریج پست خواهم کرد تا به امید خدا حال مامانم خوب بشه و من فرصت آشپزی واسه سایت رو پیدا کنم، خوب پس اگه میخواید پستهای خوب خوب داشته باشیم دعا کنید حال مامانم هرچه زودتر خوب بشه.
بریم سراغ دستور آشپزیمون، هویچ پلو یه پلوی ساده اما نظر من خیلی خوشمزه
مواد لازم:برای 3 نفر
برنج 2.5 الی 3 پیمانه
هویچ درشت یک عدد یا 2 عدد هویج متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
زعفران ابکرده یک قاشق
نمک نصف قاشق چایخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
آبلیمو یک قاشق
طرز تهیه:
هویج رو خلالی کنید یا رنده کنید من با رنده ای که می بینید رنده کردم.
هویجها رو توی روغن سرخ کنید. حرارت رو کم کنید تا در حین سرخ شدن هویجها پخته بشن.
گوشت چرخ کرده رو با مقداری آب بپزید.
وقتی آب گوشت کشیده شد، هویج سرخ شده رو داخل گوشت بریزید و کمی تفت بدید.
رب و نمک و زعفران رو بریزید و کمی تفت بدید.
آبلیمو رو اضافه کنید.
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ دلخواه بگذارید. یک لایه برنج و یک لایه از خورش بریزید. زیره رو برای اینکه عطرش از بین نره بهتره همون لحظه ای که میخواید استفاده کنید پودر کنید روی برنج بپاشید.
کره رو ذوب کنید و روی برنج بدید. درب قابلمه رو بگذرید و اجازه بدید برنج بخار کنه بعد از سه دقیقه روی در قابلمه دم کنی بگذارید و حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید برنج دم بکشه.
نکته: میتونید داخل مواد از زرشک هم استفاده کنید من ترجیح میدم زرشک رو با کمی کره و زعفران مخلوط کنم و داخل یک پیاله توی قابلمه برنج در حال دم کشیدن میگذارم تا زرشک نرم بشه بعد روی برنج رو با زرشک تزیین میکنم.