دنیای اسراء

دوشنبه, ۳ تیر ۱۳۹۲، ۰۷:۳۳ ب.ظ

کیک خرما و شیر عسلی

حضرت مهدی (عج) می فرمایند: برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید که همانا فرج و گشایش شما در آن است.

عید بزرگ نیمه شعبان و ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج) رو به همه دوستداران آن حضرت مبارک باشه.

به رسپی های شف طیبه اعتماد کامل دارم، یعنی اگه دستوری رو از سایت طیبه درست کنم مطمئنم که آخر کار از نتیجه راضی خواهم بود، دستور این کیک خوشمزه رو هم از اونجا برداشتم ولی چون احساس میکردم شیرینش کم میشه مقدار شیر عسلیش رو بجای 1.3 قوطی نصف قوطی ریختم چون اگه کیک کم شیرین باشه اهالی خونه غر میزنن، ولی اگه بخواهین روش شیرعسلی بدین همون 1.3 قوطی کافیه، چون دیگه زیادی شیرین میشه.



شیر عسلی نصف قوطی
رطب یا خرما 300 گرم یا یک و نیم لیوان
شیر 1 لیوان
جوش شیرین ربع ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک و یک چهارم لیوان
وانیل 1 ق چ



همیشه گفتم اولین کار در درست کردن کیک اندازه گیری دقیق مواد، روشن کردن فر و آماده کردن قالب کیکه.

پس قالب رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و خوب تو دست تکون میدیم تا همه جای قالب آردی بشه بعد قالب رو برمیگردونیم و با دست به پشت قالب میزنیم تا اضافه های آرد خارج بشه.

مواد باید به دمای محیط رسیده باشن.




وانیل رو روی تخم مرغ بریزید و با هم زن بزنید تا کف کنه.





شیر عسلی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.




من به جای رطب از خرما استفاده کردم هسته و پوست خرما رو جدا کردم.




به همراه شیر خوب میزنیم تا خرما یکدست بشه.




جوش شیرین رو اضافه کنید. تو این مرحله یک ربع استراحت بدید تا پفکی بشه. اگه از رطب استفاده میکنید نیازی به استراحت دادن نیست.




روغن مایع  یا کره ذوب شده رو اضافه کنید. 




مایع تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید.




بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و روی کیک الک کنید. و چند دور با هم زن بزنید تا مخلوط بشه.





به مدت 40 تا 45 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا کیک بپزه و روش طلایی بشه.





من روی یک تکه اش شیر عسلی ریختم ولی به نظرم بدون شیر عسلی خوشمزه تر میشه چون اونجوری خیلی شیرین میشه و دل رو میزنه.



 


این هم عکس قوطی شیرعسلی چون مطمئنم ازم میخواید که عکسش رو بگذارم من هم پیش دستی کردم و گذاشتم.



همونطور که تو تاریخ این پست می بینید این پست رو روز نیمه شعبان آماده کردم ولی بخاطر مشکلی در گذاشتن عکسها بوجود اومد نتونستم منتشرش کنم ولی بالاخره امروز مشکل رو حل کردم و شما میتونید این کیک خوشمزه رو مشاهده بفرمایید.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کیک خرما و شیر عسلی

دوشنبه, ۳ تیر ۱۳۹۲، ۰۷:۳۳ ب.ظ

حضرت مهدی (عج) می فرمایند: برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید که همانا فرج و گشایش شما در آن است.

عید بزرگ نیمه شعبان و ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج) رو به همه دوستداران آن حضرت مبارک باشه.

به رسپی های شف طیبه اعتماد کامل دارم، یعنی اگه دستوری رو از سایت طیبه درست کنم مطمئنم که آخر کار از نتیجه راضی خواهم بود، دستور این کیک خوشمزه رو هم از اونجا برداشتم ولی چون احساس میکردم شیرینش کم میشه مقدار شیر عسلیش رو بجای 1.3 قوطی نصف قوطی ریختم چون اگه کیک کم شیرین باشه اهالی خونه غر میزنن، ولی اگه بخواهین روش شیرعسلی بدین همون 1.3 قوطی کافیه، چون دیگه زیادی شیرین میشه.



شیر عسلی نصف قوطی
رطب یا خرما 300 گرم یا یک و نیم لیوان
شیر 1 لیوان
جوش شیرین ربع ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک و یک چهارم لیوان
وانیل 1 ق چ



همیشه گفتم اولین کار در درست کردن کیک اندازه گیری دقیق مواد، روشن کردن فر و آماده کردن قالب کیکه.

پس قالب رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و خوب تو دست تکون میدیم تا همه جای قالب آردی بشه بعد قالب رو برمیگردونیم و با دست به پشت قالب میزنیم تا اضافه های آرد خارج بشه.

مواد باید به دمای محیط رسیده باشن.




وانیل رو روی تخم مرغ بریزید و با هم زن بزنید تا کف کنه.





شیر عسلی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.




من به جای رطب از خرما استفاده کردم هسته و پوست خرما رو جدا کردم.




به همراه شیر خوب میزنیم تا خرما یکدست بشه.




جوش شیرین رو اضافه کنید. تو این مرحله یک ربع استراحت بدید تا پفکی بشه. اگه از رطب استفاده میکنید نیازی به استراحت دادن نیست.




روغن مایع  یا کره ذوب شده رو اضافه کنید. 




مایع تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید.




بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و روی کیک الک کنید. و چند دور با هم زن بزنید تا مخلوط بشه.





به مدت 40 تا 45 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا کیک بپزه و روش طلایی بشه.





من روی یک تکه اش شیر عسلی ریختم ولی به نظرم بدون شیر عسلی خوشمزه تر میشه چون اونجوری خیلی شیرین میشه و دل رو میزنه.



 


این هم عکس قوطی شیرعسلی چون مطمئنم ازم میخواید که عکسش رو بگذارم من هم پیش دستی کردم و گذاشتم.



همونطور که تو تاریخ این پست می بینید این پست رو روز نیمه شعبان آماده کردم ولی بخاطر مشکلی در گذاشتن عکسها بوجود اومد نتونستم منتشرش کنم ولی بالاخره امروز مشکل رو حل کردم و شما میتونید این کیک خوشمزه رو مشاهده بفرمایید.

نظرات  (۱۰)

۱۶ تیر ۹۲ ، ۱۱:۳۹ لیدی الهام
اسرا جان عزیزم.
مثل همیشه خیلی عالیه. تشکر فدات شم. دست گل شما و همچنین شف طیبه عزیز درد نکنه. نوش جان.
پاسخ:

مرسی الهام جان ،نظر لطفته.


به به اسرا جوووووووووووووون چه عجب!بابا دلمون برا تنگ شده بووووود مخصوصا بر غذاهات برا ماه رمضون دستورای خوشمزه و جدید بذار لدفن
پاسخ:
نگو عزیزم دلم منم برا شما تنگ شده بود. حتما عزیزم
۱۷ تیر ۹۲ ، ۱۴:۲۸ مامان امیرعلی


سلام اسرا جون من حدود یک ماهی هست باهاتون اشنا شدم تقریبا روزی یک بار به سایتتون سر میزنم ببینم مطلب جدید گذاشتین یا نه قبلی هارو هم خوندم من خودم شمالیم ولی عاشق اذریها هستم خالم تبریز زندگی میکنه چهارراه ابرسان سال قبل تابستان برا دیدنش به تبریز رفته بودیم
پاسخ:
سلام از آشناییتون خوشحالم، شرمنده که هر روز میاین و پست تازه خبری نیست. اتفاقا من عاشق شمال و مردم خونگرمش هستم.
۱۸ تیر ۹۲ ، ۱۳:۴۰ تارا آذری
اسرا خانم سلام . دست گلتون درد نکنه واقعا یه کدبانوی به تمام معنی هستین . روی همه آذریها رو سفید کردین من نزدیک یه هفته است که خیلی اتفاقی با سایت شما آشنا شدم خیلی چیزها یاد گرفتم واقعا ممنون امیدوارم همیشه ادامه داشته باشه موفق و سربلند باشید .
پاسخ:

سلام دوست عزیزم. اختیار داریم من فقط درس پس میدم. آرزوی بهترینها رو برای شما دوست نازنین دارم

یا حق

مثل همیشه عالی مرسی عزیزم 😘💗💗

پاسخ:
خواهش دوست عزیز
۲۲ تیر ۹۲ ، ۰۰:۳۴ مامان آیناز و امیررضا
سلام اسرا جونم .باز هم مثل همیشه عالللللللللللللللللیه. از اینکه همیشه نظر نمیدم فکر نکنی بهت سر نمی زنم .تا برم اینترنت اولین وبلاگ شمایید حتی قبل از بچه ها.
پاسخ:

سلام ،لطف داری عزیزم

یاحق

سلام اسرا خانوم منم ترکم تهل تبریز واقعا که هنرمندی و به داشتن همچین آدمایی مینازییم خانومی وقتی داری پست میزاری لطفا به ماها که تقریبا در حد انفجار شدنیم هم فکری بکن خواههههههههههههر الان این پستتو دیدم من اگه این کیک و بخورم تا صبح سالم نمیمونم بازم ممنون از آموزشهات عالین
پاسخ:

سلام الهه جان، خوش اومدی همشهری عزیز....چرا؟؟؟خوب درست کن و در خوردنش عزیزات رو هم شریک کن، اینجوری دیگه ترس از چاقی هم نداری

یاحق

مرسیییییییییییییییی
پاسخ:
مرسی
سلام اسرا جان
خسته نباشی و طاعات و عباداتت قبول حق انشاالله
عزیزم 1بار دیگه هم برات پیام گذاشتم ولی مثل اینکه نیومده. میخواستم بی زحمت پیمکانه هایی که استفاده میکنی عکسشون بذاری تا بدونم از قنادی کدوم پیمانه ای رو بگیریمک چون پیمانه ها و قاشق ها متفاوته و میگن اگه تو کیک و شیرینی پیمانه ها و اندازهخ ها درست نباشه کار خراب میشه. ممنون از لطفت عزیزم
خسته نباشی
پاسخ:

سلام الهام جان

مرسی عزیزم، بله الان کامنت قبلی رو پاسخ دادم

شرمنده گلم

mesle hamishe harf nadari azizam...akhe dg chi mishe goft be shoma kanome honarmand?
پاسخ:

مرسی عزیزم

بوووووووووس

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی