دنیای اسراء

چهارشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۵۰ ب.ظ

مربای سیب درسته

مربای سیب خیلی خوشمزه است ولی این مربا علاوه بر خوشمزه بودن خوشگل هم هست، اگه سیب هاتون کوچیک باشن هر یه دونه برای یک نفر کافیه و نیازی به تیکه کردن نداره، برای تهیه این مربا از سیبهای کوچیک که تو منطقه ما به سیب عاشقی معروفه استفاده میشه، تقریبا چیزی تو مایه های سیب گلاب. حتما دم سیب رو جدا نکنید که واسه خوردن از دمش بگیرید و میل بفرمایید، زبان روزه انقدر تعریف کردم که خودم هم هوس کردم. انشاالله بعد افطار حتما میل می فرماییم.


مواد لازم:

سیب ریز یک کیلو گرم

شکر 5 لیوان

آب 3 لیوان

جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری




طرز تهیه:

داخل یه کاسه آب میریزیم و نصف فنجان آبلیمو یا سرکه داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم، فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب می اندازم

برای این توی آب سرکه یا آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن.




3 لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه.

جوهر لیمو رو اضافه میکنیم.




آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها پخته و شیره قوام بیاد. جدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بسته به شعله طول میکشه تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید.




نمیدونم از عکس متوجه میشید یا نه باید غلظت شیره به این حد برسه شیره این مربا بعد از خنک شدن حالت ژلاتینی داره.




برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه.




میتونید با اضافه کردن زعفران یا رنگ خوراکی قرمز مربای سیب زرد یا قرمز داشته باشید. 



نکته:

برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید.

پ ن:اضافه کردن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در اواخر پخت مربا باعث خوشرنگ و خوش طعم شدن مرباتون میشه. این مربا رو من بازم پختم و اینبار زعفران زدم که خیلی خوب شد.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

مربای سیب درسته

چهارشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۵۰ ب.ظ

مربای سیب خیلی خوشمزه است ولی این مربا علاوه بر خوشمزه بودن خوشگل هم هست، اگه سیب هاتون کوچیک باشن هر یه دونه برای یک نفر کافیه و نیازی به تیکه کردن نداره، برای تهیه این مربا از سیبهای کوچیک که تو منطقه ما به سیب عاشقی معروفه استفاده میشه، تقریبا چیزی تو مایه های سیب گلاب. حتما دم سیب رو جدا نکنید که واسه خوردن از دمش بگیرید و میل بفرمایید، زبان روزه انقدر تعریف کردم که خودم هم هوس کردم. انشاالله بعد افطار حتما میل می فرماییم.


مواد لازم:

سیب ریز یک کیلو گرم

شکر 5 لیوان

آب 3 لیوان

جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری




طرز تهیه:

داخل یه کاسه آب میریزیم و نصف فنجان آبلیمو یا سرکه داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم، فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب می اندازم

برای این توی آب سرکه یا آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن.




3 لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه.

جوهر لیمو رو اضافه میکنیم.




آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها پخته و شیره قوام بیاد. جدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بسته به شعله طول میکشه تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید.




نمیدونم از عکس متوجه میشید یا نه باید غلظت شیره به این حد برسه شیره این مربا بعد از خنک شدن حالت ژلاتینی داره.




برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه.




میتونید با اضافه کردن زعفران یا رنگ خوراکی قرمز مربای سیب زرد یا قرمز داشته باشید. 



نکته:

برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید.

پ ن:اضافه کردن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در اواخر پخت مربا باعث خوشرنگ و خوش طعم شدن مرباتون میشه. این مربا رو من بازم پختم و اینبار زعفران زدم که خیلی خوب شد.


نظرات  (۴۲)

سلام. اسرا جون عکسها دیده نمیشه
پاسخ:
سلام. چرا عکسهای این پست که هست
ماشالا چقد خانومید! اگه ازدواج کنید - یاکرده باشید- کلی خوش به حال شوهرتون و کلی مایه افتخار خودتون واسه خانواده شوهرتون میشید!

من پس فردا می خوام خانواده همسرم رو افطار بدم، وای کاش منم مثه شما زرنگ و غذا بلد بودم. البته وقتی اومدم جستجو کردم که چی درست کنم مد نظرم پیراشکی مرغ بود، سایت شما دلبرانه ترین پیراشکی مرغ رو نشون داده بود. واقعا آفرین به شما.

دوست دارم سفره ام رنگین و زیبا باشه، غیر از پیراشکی می خوام آش رشته هم بپزم. شما غیر این دو چی پیشنهاد می دید که به محتویات سفره بیاد و سفره ام رو رنگین و زیبا کنه؟؟ از مخلفات و ....
ترجیحا آسون باشه.
لطفا حتما جواب بدید. به کمکتون نیاز دارم.
پاسخ:

مرسی دوست عزیز شما لطف دارید

شرمنده که دیر جواب کامنت رو میدم، اگه ساده و شیک میخواید کوکوی فانتزی داخل نان باگت و توپک خرما رو پیشنهاد میدم.

بازم شرمنده عزیزم

سلام طاعات و عباداتتون قبول در گاه حق دستتون درد نکنه  با سیب گلاب هم میشه این مربا رو تهیه کرد چون من تا حالا اسم سیب عاشق رو نشنیدم و از عکسها احساس کروم همون سیب گلابه!یه سوال دیگه هم دارم مرباهای تزیینی هویج رو میشه بدون آهک هم تهیه کرد  ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
پاسخ:
سلام، طاعت و عبادات شما هم قبول، بله گفتم که تقریبا همون سیب گلابه. اگه بدون آهک پخته بشه اونجوری شکل دلخواه رو نخواهد داشت.
زندگیت به شیرنی همین مربا. ممنون بابت اموزشت.
پاسخ:
زندگی شما هم سرشار از عطر سیب
سلام اسرا جون من عاشق وبلاگت هستم واقعا افتخار میکنم منم اهل تبریزم و با تو همشهریم.فقط یه خواهشی ازت دارم یک روز اگه وقت کردی اموزش خمیر هزار لارو برامون بزار مرسی خانومی هنرمند
پاسخ:
سلام عزیزم.
خیلی دوست دارم اما نمی تونم بهت قول بدم . راستش یک روز کامل وقت می گیره. در هر صورت شرمندم گلم
اسرای با سلیقه سلام.چرا به سیب عاشقی معروفه؟
پاسخ:
سلام
راستش در بین ترکها، به این اسم معروفه و در عروسیها به عنوان نماد عشق از طرف دوماد به عروس یا مهمانان داده می شه. البته اونجا فقط سیب پرت می کنند نوعش مهم نیست. شاید خودش نوع رازه.
ممنون اسرا جون. خیلی خوشگلن.
پاسخ:
مرسی گلم
۰۴ مرداد ۹۲ ، ۱۴:۳۴ لیدی الهام
سلام اسرا جان
عزیزم خیلی ناز و خوشگل شده. دست گلتون درد نکنه. ما تا حالا مرباش رو درست نکردیم. تشکر از آموزش خوبتون.
پاسخ:

سلام الهام جان

مرسی عزیزم، حتما مرباش کنید که خیلی خوشمزه است.

سلام همشهری البته من بچه تهرونم اصالتم تبریزه

خیلی با سلیقه ای عزیزم

یاشاسین اذربایجان

پاسخ:
سلام
ساغول عزیز
سلام اسرا جون خیلی خوشکل شدن حتما خوشمزه هم هستن . مرسی عزیزم
پاسخ:
سلام دوست نازنین، شما لطف دارید
وااااااااای آب دهنم ریخت آپم
پاسخ:

شرمنده گلم

میام پیشتون 

سلام طاعاتتون قبول. خیلی عالی هست سایتتون. من که دعاتون میکنم. آدمای نازنینی مثل شما که بدون چشم داشت علمشون رو در اختیار بقیه میذارن رو دوست دارم.

پاسخ:

سلام طاعات شما هم قبول، ممنون عزیزم محتاج دعای خیرتون هستم.

مرسی

دست گلت درد نکنه..
پاسخ:
مرسی عزیزم
وای...چقدر جالب و جدید...من تا حالا مربای سیب درسته ندیده بودم...دستتون درد نکنه ....مرسی از لینک کردنم ....من شمارو بله  لینک کردم......موفق باشین
پاسخ:

حتما امتحان کنید چون علاوه بر اینکه خوشگله خوشمزه هم هست. دست شما هم درد نکنه.

موفق و موید باشید.

سلام اسرا خانم عباداتتون قبول حق از این مربا درست کروم خیلی خوشمزه و زیبا شد دستتون درد نکنه هرچند مدت کمیه با شما آشنا شدم ولی خیلی ایده های خیلی زیادی ازتون گرفتم و از تجربه هاتون خیلی استفاده کردم انشالله همیشه شاد و پیروز باشید
پاسخ:

سلام عزیزم، نوش جونتون. خوشحالم از مطالب استفاده کردید.

التماس دعا

سلام اسرا جون من تازه مطالب خوبتو دیدم همش خیلی عالیه . این مربا ر هم درست کردم خوب از آب دراومد.فقط وقتی مربا رو گذاشتم خنک بشه آب انداخت که مجبور شدم دوباره بجوشونم. دستت درد نکنه...
پاسخ:

سلام عزیزم، مرسی، نوش جونتون

چبله در مربا با میوه ها این مورد پیش میاد که شما هم کار درست رو کردید.

سرشما درد نکنه.

سلام گلم 
پاسخ:
سلام
عزیز
۱۰ مرداد ۹۲ ، ۱۸:۳۰ مامان ثمین
سلام عزیزم خوبین طاعات عبادات قبول حق
عجب وبلاگ قشنگی دارین ومطالب خوندنی وجالب اگه دوست داشتید ما رو هم لینک کنید تا دوستای خوبی واسه هم باشیم.

راستی ثمین جون من توی جشنواره تابستانه نی نی ها شرکت کرده و نیازمند حمایت شماست

فقط یک sms

کد 102رو بدون هیچ حرف و علامتی به شماره 20008080200

بفرستید

یه دنیا ممنون
لطفا یادت نره فقط یه sms
خواهش میکنم آخه تا عید فطر وقت داریم وودرحال حاضر نفر20 هست ونیاز داره که جز10نفراول بشه تا برنده بشه لطفا به خانواده ودوستانم بگین بهش رای بدن  لطفااااااااااااااااااااااااا
[تشویش][قلب]
پاسخ:

سلام مامان ثمین عزیز طاعات شما هم قبول 

ممنون از لطفتون شما لینک شدید

چشم دوست عزیز.امیدوارم دختر نازت تو جشنواره برنده بشه


اسرا جون چطوری هسته های سیبو در می آری که دمش می مونه؟می شه لطفا" توضیح بدی؟
در ضمن واقعا" با سلیقه ای. یاشا همشهری
پاسخ:

با یه جاقوی نوک باریک به صورت مخروط ته سیب رو در میاریم بعد با قاشق چایخوری تخماش رو در میاریم. سعی میکنم عکس بگیرم و بگذارم.

زنده باشی عزیزم

۱۲ مرداد ۹۲ ، ۰۳:۱۷ My Cooking in Canada
chegadr zeeba va khosh rang shodeh daste shoma dard nkoneh
پاسخ:
مرسی دوست عزیزم. خوش اومدید
سلام خانمی من مدتیه با وبلاگ شما آشنا شده ام و بسیار خوشحالم.
تمام خوراکیهایی که درست کردید و من دوست دارم و تعدادیشو من درست کردم و خیلی هم خوشمزه شد
ممنون از اینکه داشته هاتونو در اختیار ما قرار میدهید.
پاسخ:
سلام منم از آشنایی با شما خوشحالم. نوش جونتون
ما هم هر سال از این مربا درست میکنم خیلی خیلی خوشگل میشه و البته خوشمزه
دست گلت درد نکنه اسرا جونم
پاسخ:
نوش جونتون عزیزم
salam .in page vaghan dahane adamo ab mindaze.man khili etefaghi  varede in page shodam.va ye gashte kochooloo zadam.fogholade bood hame chi.ye khahesh koochi ham dashtam man 2nbale ye dastore khili khoshmaze vase tahiye goshte charkh karde hastam.age komakam koni koli mamnon misham.
shad bashi
پاسخ:
سلام عزیزم، مرسی از لطفتون، منظورتون رو از گوشت چرخ کرده متوجه نشدم، منظورتون مایه ماکارونیه؟
اسراجون عالی بود.
پاسخ:
مرسی 
سلام اسرا جونم ذمیشه لطفا آموزش دسر عشق واسم بذاری؟ممنون عزیزم.
پاسخ:
سلام عزیزم، دسر عشق بلد نیستم، نشنیدم تا بحال؟
مرسی عزیزم دستت دردنکنه

پاسخ:
خواهش میکنم
مرسی عزیزم دستت دردنکنه
پاسخ:
ممنون دوست عزیز
نوش جونتون عزیزم. عالی شدذه

آپم
پاسخ:

مرسی نگین جان

سر میزنم بهت

سلام اسراجونم.مرسی ازسایت عالیت.خیلی محشره.میشه لطفا دستور پخت فتیر تبریز رو هم بذاری.چون من خیلی دوست دارم ولی بلد نیستم درست کنم.ممنون از لطفت...
پاسخ:

سلام دوست عزیز، ممنون از لطفتون.

دوست ندارم الکی قول بدم ولی سعیم رو میکنم

یا علی

سلام عسیسم.داشتم طرز تهیه مارانی که گذاشتی میخوندم یه چیز جالبی دیدم.اینکه گفتی فلفل دلمه ای رنگی تو فریزر میذاری ولی عکس فلفل ها جوری بود که انگار تازه اند.چهجوری توفریزر اینطوری تازه مونده.من وقتی میذارم توفریزر وقتی درمیارم رنگش تغییر میکنه.ممنون میشم جواب بدی...
پاسخ:
سلام اعظم جان. بسته بندیش رزو محکم کن تا هوا نخوره، اینجوری رنگشون عوض نمیشه.

سلام عزیزم

 آشپزیتون عالیه . بی زحمت طرز تهیه قطاب هم بذارید.مرسی

پاسخ:

سلام عزیزم

مرسی از لطفتون

چشم عزیزم، حتما به این لینک سر بزنید به دستورش اطمینان کامل دارم

http://lazica.blogfa.com/post-296.aspx

merc, kheili khub bud
پاسخ:
خواهش عزیزم
من بااینکه پسرهستم ولی برنامه ی شماراخیلی دوست دارم
پاسخ:
نظر لطف شماست
سلام خانمی.
من وبلاگ شما را خیلی دنبال میکنم.چون واقعا از مطالب استفاده میکنم
واقعا ممنون که بدون هیچ چشم داشتی این اموزشهای دقیق را ارائه میدی

پاسخ:

سلام رها جان

نظر لطف شماست عزیزم

ممنون از آموزشتون خیلی جالب بود . موفق باشید
پاسخ:

خواهش میکنم عزیزم.

شاد و پیروز باشید

خیلی عالیه دست گلت درد نکنه ، لطفا مرباهای مجلسی بیشتری آموزش بدید.

فدات
پاسخ:
ممنون عزیزم، به امید خدا
 خیلی عالیه دست گلت درد نکنه من هم که عاشق آشپزیم وقتی اینهارو میبینم کلی حال می کنم لطفا مربای تزئینی و دسربیشتر آموزش بدین.

دوست دارم
پاسخ:
ممنون دوست عزیز.به امیدخدا
سلام درست کردم مزش و قیافش عالی شد...فقط نمیدونم چرا با این که اندازه ارو رعایت کردم مال من 2-3 ساعت جوشید تا قوام اومد...
احتمال شکرک زدن داره؟نمیشه کاریش کرد؟
پاسخ:

سلام نوش جان

من متاسفانه اشتباه کردم و در مواد لازم آب رو 3 لیوان و در طرز تهیه به اشتباه 4 لیوان تایپ کردم احتمالا شما هم 4 لیوان رو ریختید که زیاد طول کشیده قوام بیاد، البته حرارت هم مهمه اگه کم باشه زیاد طول میکشه تا قوام بیاد.

نترس شکرک نمیزنه، اگه شکرک زد بریز تو قابلمه 1.4 لیوان آب و 1.8 قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق مرباخوری آبلیمو بریزد و چند جوش بگذار بزنه ،دیگه شکرک نمیزنه.

سلام
من نمیدونم چرا دوست بسطامی ما گفته در شاهرود باغی وجود نداره
باید خدمتتون عرض کنم
علاوه بر روستاهای اطراف
خود شهر شاهرود هم دارای بسیار زیاد باغ هست

به اسم شهر لطفا دقت کنید
لطفا مطلبی رو نمیدونید جهانیش  نکنید چون ممکنه کسی مثل من اهل این خطه باشه بعد بهش بر خوره که این همه باغ و راغ تو این شهر کوهستانی که اصلا نامش شاهرود هست چیه پس
پاسخ:
سلام 
من شانس این رو نداشتم که به شاهرود بیام. این مطلب رو برای این به پست اضافه کردم که فکر کردم منبع مطلعی هستند.
متاسفم اگه باعث رنجش شاهرودی های عزیز شدم. 
سلام اسراء جون! مرسی از مطالب مفیدت!
فقط من یه مشکلی داشتم میخواستم بدونم چرا وقتی من مربای سیب و گیلاس رو درسته میپزم پلاسیده میشه؟؟
ممنون از توصیه های مفیدت!
پاسخ:
سلام ممنون حمیده جان
برای پختن این مرباها آب زیادی اضافه نکنید و اینکه اگه میوه ها کاملا رسیده نباشند پلاسیده میشن، البته مقداری چروک شدن طبیعیه ولی نباید زیاد چروک بشه
سلام اسرا جان
من یک ساله که از مطالب سایتتون استفاده میکنم و بعد از هر استفاده براتون دعا کردم ولی تا حالا فرصت نشده ازتون تشکر کنم. امروز هم این مربا رو درست کردم وخیلی عجله دارم که افطار بشه وبخورم. دستهاتون رو میبوسم و ازتون تشکر میکنم...
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنونم از دعای خیرتون، نوش جونتون عزیزم
التماس دعا

با سلام خدمت خانم محترم

راستش امورش شما بسیار عالی و راحتره و از زحمات شما بسیار ممنونم امیدوارم سایت شما همیشه پر بار باشه و به خودتون سلامتی بده

پاسخ:
سلام دوست عزیز
ممنونم از لطفت و توجهتون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی