بورک گل (Gül Böreği)
قبلا مدل سیگارتی بورک رو آموزش دادم و اینبار بورک گل. این بورک بخاطر مدل پیچیدنش به بورک گل معروفه و شما میتونید داخلش رو هم با مواد مختلف پر کنید. مایع اسفناج که تو پست بورک اسفناج آموزش دادم یا مخلوط سیب زمینی پخته و جعفری خرد شده و یا پنیر سفید و جعفری رو جایگزین کنید.
مواد لازم:
خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز یک عدد
جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری
رب یک قاشق
سس کچاپ یک قاشق
سس مایونز 1 قاشق
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون دو قاشق
ماست دو قاشق
شیر یک فنجان
طرز تهیه:
زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.
پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.
مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید.
روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.
همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن.
از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه.
مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.
گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه.
از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.
روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.
تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .
با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.
نکته:
میتونید روغن زیتون رو با کره جایگزین کنید، خوشمزه میشه.
خمیر یوفکا یا فیلو رو میتونید از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید
بسیار بسیار عالی شده. دست گلتون درد نکنه. نوش جانتان.