دنیای اسراء

دوشنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۲، ۰۵:۰۳ ب.ظ

بیف استراگانف Beef Stroganoff

همانطور که در پست چیکن استراگانف توضیح دادم این غذا یک غذای کلاسیک روسی هست و البته اصلش هم همین بیف استراگانفه که با گوشت قرمز تهیه میشه.این ورژنی که ما درست می کنیم ایرانیزه شده بیف استراگانف هست، چون در اصل این غذا از خامه ترش استفاده میشه و ما فعلا دسترسی بهش نداریم خامه رو جایگزین میکنیم البته تا اونجایی که من از توصیفاتی که از خامه ترش خوندم تقریبا چیزی شبیه به ماست خامه ای هست من تا بحال از ماست خامه ای در این غذا استفاده نکردم ولی اینبار حتما تست میکنم و نتیجه رو در همین پست اطلاع خوهم دادم.

بیف استراگانف رو میشه به صورت خوراک یا خورشت در کنار برنج و پاستا سرو کرد.



مواد لازم:

گوشت گوساله (ترجیحا مغز ران یا فیله) 200 گرم

پیاز یک عدد

قارچ 300 گرم

سیب زمینی درست یک عدد

خامه 100 گرم

آرد 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و کمی جوز هندی

کره یا روغن دو یا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1.پیاز رو خلالی خرد میکنیم و گوشت رو هم باریک و بلند خرد میکنیم، باید گوشت رو نازک ورقه کنیم تا سریع پخته بشه. پیاز رو داخل تابه به همراه روغن یا کره تفت میدیم تا سبک بشه. و بعد گوشت رو اضافه میکنیم.

2.گوشت و پیاز رو تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه.

3. در یک تابه دیگه کمی روغن یا کره میریزیم تابه رو حسابی داغ میکنیم و قارج رو که ورق های خرد کردیم اضافه میکنیم و یک قاشق آبلیمو هم روی قارچ میریزیم و هم میزنیم تا رنگ قارچها سیاه نشه. حرارت باید زیاد باشه تا قارچها آب نندازه.

4. قارچ که کمی تفت خورد آرد رو اضافه میکنیم. و به همراه قارچ تفت میدیم. میتونید آرد رو حذف کنید.




5. گوشت رو روی قارچها بریزید و یک لیوان آب بریزید.

6. در تابه رو بگذارید و اجازه بدید گوشت پخته بشه و آب جذب غذا بشه.

7. شعله رو خاموش کنید و خامه رو اضافه کنید.

8. خوب هم بزنید تا خامه کاملا به خورد مواد دیگه بره.




همونطور که گفتم این غذا رو میتونید در کنار پاستا یا برنج هم سرو کنید در این صورت نیازی به سیب زمینی سرخ کرده نیست ولی اگه به عنوان خوراک یا پیش غذا سرو میکنید یک عدد سیب زمینی رو خلالی نازک خرد کنید و در روغن سرخ کنید و بیف استراگانف رو با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید. میتونید روش هم جعفری خرد شده بپاشید.







نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

بیف استراگانف Beef Stroganoff

دوشنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۲، ۰۵:۰۳ ب.ظ

همانطور که در پست چیکن استراگانف توضیح دادم این غذا یک غذای کلاسیک روسی هست و البته اصلش هم همین بیف استراگانفه که با گوشت قرمز تهیه میشه.این ورژنی که ما درست می کنیم ایرانیزه شده بیف استراگانف هست، چون در اصل این غذا از خامه ترش استفاده میشه و ما فعلا دسترسی بهش نداریم خامه رو جایگزین میکنیم البته تا اونجایی که من از توصیفاتی که از خامه ترش خوندم تقریبا چیزی شبیه به ماست خامه ای هست من تا بحال از ماست خامه ای در این غذا استفاده نکردم ولی اینبار حتما تست میکنم و نتیجه رو در همین پست اطلاع خوهم دادم.

بیف استراگانف رو میشه به صورت خوراک یا خورشت در کنار برنج و پاستا سرو کرد.



مواد لازم:

گوشت گوساله (ترجیحا مغز ران یا فیله) 200 گرم

پیاز یک عدد

قارچ 300 گرم

سیب زمینی درست یک عدد

خامه 100 گرم

آرد 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و کمی جوز هندی

کره یا روغن دو یا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1.پیاز رو خلالی خرد میکنیم و گوشت رو هم باریک و بلند خرد میکنیم، باید گوشت رو نازک ورقه کنیم تا سریع پخته بشه. پیاز رو داخل تابه به همراه روغن یا کره تفت میدیم تا سبک بشه. و بعد گوشت رو اضافه میکنیم.

2.گوشت و پیاز رو تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه.

3. در یک تابه دیگه کمی روغن یا کره میریزیم تابه رو حسابی داغ میکنیم و قارج رو که ورق های خرد کردیم اضافه میکنیم و یک قاشق آبلیمو هم روی قارچ میریزیم و هم میزنیم تا رنگ قارچها سیاه نشه. حرارت باید زیاد باشه تا قارچها آب نندازه.

4. قارچ که کمی تفت خورد آرد رو اضافه میکنیم. و به همراه قارچ تفت میدیم. میتونید آرد رو حذف کنید.




5. گوشت رو روی قارچها بریزید و یک لیوان آب بریزید.

6. در تابه رو بگذارید و اجازه بدید گوشت پخته بشه و آب جذب غذا بشه.

7. شعله رو خاموش کنید و خامه رو اضافه کنید.

8. خوب هم بزنید تا خامه کاملا به خورد مواد دیگه بره.




همونطور که گفتم این غذا رو میتونید در کنار پاستا یا برنج هم سرو کنید در این صورت نیازی به سیب زمینی سرخ کرده نیست ولی اگه به عنوان خوراک یا پیش غذا سرو میکنید یک عدد سیب زمینی رو خلالی نازک خرد کنید و در روغن سرخ کنید و بیف استراگانف رو با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید. میتونید روش هم جعفری خرد شده بپاشید.





نظرات  (۲۰)

به به.......عالی شده نوش جونتون

پاسخ:
مرسی آرزو جان
همممممممممم     دهنم آب افتاد میسی بابت این غذاها فقط لطف کن زود زود آپ کن عزیزززززززززززم
پاسخ:
چشم عزیزم
سلام اسرا جونم.کجا بودی؟دلم واست تنگ شده بود.مرسی از غذای خوشمزت.
پاسخ:
سلام عزیزم، مرسی گلم
ba salam .
kheili khoshhalam ke ba site shoma ashna shodam  besiar mofid va  jaleb  va delneshin .malome ke ba eshegh hast .
agar ba tabadol link ham movafeghid khoshhal misham . shado salamat bashid
پاسخ:

سلام 

من هم از آشنایی شما خورسندم، ممنون از لطفتون، راست میگین من عاشق هنر و مخصوصا آشپزی هستم.

حتما با کمال میل لینکتون میکنم

یا حق

۱۸ شهریور ۹۲ ، ۲۱:۱۹ سرآشپزصورتی
سلام دوست عزیز من همین الان با شما آشنا شدم
وکارهاتون بی نظیره و عالی.....با اجازتون لینک کردمتون
خوشحال میشم منو هم لینک کنید
پاسخ:

سلام، خیلی خوش آمدید از آشناییتون خوشحالم 

با کمال میل لینکتون میکنم.

سلام عزیزم
به به چقدر عالی شده. دست گلتون درد نکنه. تشکر.
پاسخ:
سلام عزیزم
لطف دارید
دستت درد نکنه عزیزم
پاسخ:
مرسی گلم
سلام به دوست هنر مندم . واقعا از کاراتون لذت بردم . با اجازه لینکتون میکنم .
خوشحال مکیشم بهم سر بزنی !

پاپریکا
پاسخ:
سلام عزیزم، خیلی خوش آمدید
حتما باکمال افتخار لینک شدید
سلام بهههههههههههههه هارداسان قیز؟

پاسخ:
سلام. خونمون نازنینم
سلام اسرا جان. خوبی؟ من این غذارو می خوام فردا با ماست خامه ای درست کنم. می دونم خوشمزه میشه مثل غذای تو. ممنون که سرزدی.
پاسخ:
سلام عزیزم، حتما بهت سر میزنم ببینم نظرت در مورد بیف استراگانف با ماست خامه ای چیه.
۲۶ شهریور ۹۲ ، ۱۶:۲۲ الی بانو و مریم بانو
سُلام دوست عزیز
از دیدن وبلاگ عالیه شما لذت بردیم
اگه مایل بودین سایت مارو لینک کنید و خبر بدید که ما هم شما رو لینک کنیم
پاسخ:
سلام خوش آمدید
ممنون از لطفتون
لینک شدید

سلام

خسته نباشی خانوم

توروخدا دیگه این پست بیخیال شو و یه پست جدید اپ کن خسته شدیم اونقد هرروز دو سه بار سر زدیم به امید یه پست جدید

تازگی ها تنبل شدی هاااااااااااا نگو نه

موفق باشی

پاسخ:
سلام
زنده باشید
راست میگی کار زیاد باعث شده نتونم بخوبی به سایت برسم

سلام.

من یک بار دیگه هم براتون پیام دادم.خیلی از وبلاگ شما خوشم اومده.راستش را بخوایید همیشه دنبال یه وبلاگ می گشتم که غذاهای خوب و با کیفیت آموزش بده  نه اینکه فقط مطالب را از سایتهای دیگه کپی کنه.در ضمن دوست داشتم غذاهای تبریزی هم یاد بگیرم.چون همیشه فکر میکردم غذای تبریزی ها خیلی خوشمزه است.خیلی وبلاگ قشنگ و خوبی دارید.

یک سوال هم دارم،مایع خمیری که در بعضی از دستورات غذایی دادید رو می تونید خودمون هم درست کنیم یا باید از بیرون بخریم؟

خیلی ممنونم

موفق باشید

پاسخ:
سلام
خوشحالم مطالب سایت براتون مفید بوده،
میشه در منزل تهیه کرد ولی به دردسرش نمی ارزه به راحتی میتونید از سوپرمارکت و یا لوازم قنادیها یا نانوایی تهیه کنید.
زنده باشید
سلام..وقت بخیر
چه غذاهای خوشمزه ای دارین شما:)
با افتخار شما رو لینک کردم
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
شما لینک شدید
سلام اسرا خانم،کجایی؟کم پیدا شدی!!من دخترم خیلی بیف دوست داره ولی من بهش سس سفید میزنم وقارچ هم نمیریزم(عین کتاب روزا منتظم)،خیلی خوشمزه میشه
منتظر پست های جدید و خوشمزه همیشگیت هستم،راستی مافین موز چی شد؟؟!
پاسخ:
سلام، خونمون هستم عزیزم، تو دو تا کتاب رزا من بیف ندیدم باید دوباره ببینم
اصلاح کردم پستش رو میتونید ببینید.

>سلام عزیزم شما نمونه ی کامل بانوی ایرانی هستید، با تشکر از هنر شما
پاسخ:
نظر لطف شماست دوست عزیز
دستور بیف توی جلد 1 کتاب رزا منتظمی صفحه 332 و 333 موجوده.بابت مافین هم ممنون
پاسخ:
راس میگی، عجب گیجم من، دیدم تو کتاب رزا هست.

سلام . عزیزم ببخشید یه سوال مبتدیانه دارم . این غذا با نون سرو میشه یا همینجوری خالی به عنوان پیش غذا ؟؟

پاسخ:
سلام عزیزم
هر جور راحتی بخور، میتونی به عنوان شام با نون بخوری یا واسه پیش غذا
سلام،راستش من و همسرم تو ترکیه یه غذا شبیه به این خوردیم ولی قارچ نداشت و به جای خامه از ماست چکیده یه کم ترش استفاده کرده بودن، خییییییییییییییلی خوشمزه بود،دلتون نخواد، بهش می‌گفتن کباب میلاسی، می‌خواستم ببینم شما می‌دونید اون چه جوری درست می‌شه؟؟؟؟

پاسخ:

سلام عزیزم، نوش جان

نه متاسفانه طرز تهیش رو نمی دونم

سلام
مرسی از دستورای خیلی عالیتون
همشون فوق العادست.موفق باشید
پاسخ:

       سلام

ممنونم دوست عزیز

زنده باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی