بیف استراگانف Beef Stroganoff
همانطور که در پست چیکن استراگانف توضیح دادم این غذا یک غذای کلاسیک روسی هست و البته اصلش هم همین بیف استراگانفه که با گوشت قرمز تهیه میشه.این ورژنی که ما درست می کنیم ایرانیزه شده بیف استراگانف هست، چون در اصل این غذا از خامه ترش استفاده میشه و ما فعلا دسترسی بهش نداریم خامه رو جایگزین میکنیم البته تا اونجایی که من از توصیفاتی که از خامه ترش خوندم تقریبا چیزی شبیه به ماست خامه ای هست من تا بحال از ماست خامه ای در این غذا استفاده نکردم ولی اینبار حتما تست میکنم و نتیجه رو در همین پست اطلاع خوهم دادم.
بیف استراگانف رو میشه به صورت خوراک یا خورشت در کنار برنج و پاستا سرو کرد.
مواد لازم:
گوشت گوساله (ترجیحا مغز ران یا فیله) 200 گرم
پیاز یک عدد
قارچ 300 گرم
سیب زمینی درست یک عدد
خامه 100 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و کمی جوز هندی
کره یا روغن دو یا سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1.پیاز رو خلالی خرد میکنیم و گوشت رو هم باریک و بلند خرد میکنیم، باید گوشت رو نازک ورقه کنیم تا سریع پخته بشه. پیاز رو داخل تابه به همراه روغن یا کره تفت میدیم تا سبک بشه. و بعد گوشت رو اضافه میکنیم.
2.گوشت و پیاز رو تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه.
3. در یک تابه دیگه کمی روغن یا کره میریزیم تابه رو حسابی داغ میکنیم و قارج رو که ورق های خرد کردیم اضافه میکنیم و یک قاشق آبلیمو هم روی قارچ میریزیم و هم میزنیم تا رنگ قارچها سیاه نشه. حرارت باید زیاد باشه تا قارچها آب نندازه.
4. قارچ که کمی تفت خورد آرد رو اضافه میکنیم. و به همراه قارچ تفت میدیم. میتونید آرد رو حذف کنید.
5. گوشت رو روی قارچها بریزید و یک لیوان آب بریزید.
6. در تابه رو بگذارید و اجازه بدید گوشت پخته بشه و آب جذب غذا بشه.
7. شعله رو خاموش کنید و خامه رو اضافه کنید.
8. خوب هم بزنید تا خامه کاملا به خورد مواد دیگه بره.
همونطور که گفتم این غذا رو میتونید در کنار پاستا یا برنج هم سرو کنید در این صورت نیازی به سیب زمینی سرخ کرده نیست ولی اگه به عنوان خوراک یا پیش غذا سرو میکنید یک عدد سیب زمینی رو خلالی نازک خرد کنید و در روغن سرخ کنید و بیف استراگانف رو با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید. میتونید روش هم جعفری خرد شده بپاشید.
به به.......عالی شده نوش جونتون