دنیای اسراء

جمعه, ۱۲ مهر ۱۳۹۲، ۰۸:۱۶ ب.ظ

خورشت بادمجان

دو تا پست بادمجونی تو یک روز. این رو فکر کنم دو سه ماهی میشه درست کردم ولی از اونجایی که خیلی سرم شلوغه، شما بخونید تنبل شدم مونده تا حالا، البته غذاهایی هم تو آرشیو دارم که مربوط میشه به 5،6 ماه قبل مثل مربای گل محمدی و شربت آلبالو و مربای گیلاس که دیگه الان اگه بذارم مطمئنم میاین میگین که اینا رو از کجا بیاریم پس به امید خدا می مونه واسه سال آینده.



مواد لازم:

بادمجان قلمی نیم کیلو

گوشت خورشتی برای هر نفر یک تا دو تکه

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

آب لیمو و ترجیحا لیموی تازه

نمک و روغن

این مقدار برای 2 الی 3 نفر کافیه.



طرز تهیه:

بادمجانها رو پوست بگیرید. من به صورت یک درمیان پوست میگیرم چون اینجوری خوشگل تر میشه، بعد از طول چند تا برش بزنید. ما دم بادمجانها رو نمیگیریم. از عکسها فکر میکنم میتونید روش برش زدن رو متوجه بشید، راستش نمی دونم چطور توضیح بدم.



روی بادمجانها رو نمک بپاشید و یک ساعت استراحت بدید تا بادمجان عرق کنه و تلخیش گرفته بشه.



بادمجانها رو بشورید و بگذارید خشک بشن.

توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. مدام می چرخونیم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه. در این حین میگذاریم کته مون هم پخته بشه. خورش ایرانی در کنار کته با برنج ایرانیه که می چسبه، البته به شرطی که با ساری یاغ پخته شده باشه.




وقتی بادمجانها سرخ شد توی همون تابه گوجه فرنگی رو هم چهار قاچ کرده و سرخ میکنیم.



گوجه ها رو در میاریم و و رب رو داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم، بادمجانها رو توی تابه می چینیم.



گوشت رو اضافه می کنیم، من گوشت رو می پزم و برای هر وعده گوشت رو به همراه آبش جداگانه بسته بندی میکنم و داخل فریزر میگذارم. برای هر بار خورش یک بستش رو داخل خورش میریزم.زعفران دم کرده و نمک و آبلیمو رو اضافه میکنیم، مقدار نمک و آبلیمو رو نمی کنم چون به ذائقه افراد بستگی داره. میگذاریم تا آب گوشت به خورد بادمجانها برن.




من خودم دوست ندارم بادمجانها زیاد نرم بشه اما چون مامانم اینطوری دوست داره میگذارم حسابی نرم بشه. اگه به خودم باشه بادمجون رو بدون گوشت و افزودنی های دیگه دوست دارم. گوجه بادمجون رو سرخ میکنم و با کته و ماست میخورم.




بعضی ها تو این خورشت از غوره غوره استفاده میکنند ولی من دوست ندارم.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خورشت بادمجان

جمعه, ۱۲ مهر ۱۳۹۲، ۰۸:۱۶ ب.ظ

دو تا پست بادمجونی تو یک روز. این رو فکر کنم دو سه ماهی میشه درست کردم ولی از اونجایی که خیلی سرم شلوغه، شما بخونید تنبل شدم مونده تا حالا، البته غذاهایی هم تو آرشیو دارم که مربوط میشه به 5،6 ماه قبل مثل مربای گل محمدی و شربت آلبالو و مربای گیلاس که دیگه الان اگه بذارم مطمئنم میاین میگین که اینا رو از کجا بیاریم پس به امید خدا می مونه واسه سال آینده.



مواد لازم:

بادمجان قلمی نیم کیلو

گوشت خورشتی برای هر نفر یک تا دو تکه

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

آب لیمو و ترجیحا لیموی تازه

نمک و روغن

این مقدار برای 2 الی 3 نفر کافیه.



طرز تهیه:

بادمجانها رو پوست بگیرید. من به صورت یک درمیان پوست میگیرم چون اینجوری خوشگل تر میشه، بعد از طول چند تا برش بزنید. ما دم بادمجانها رو نمیگیریم. از عکسها فکر میکنم میتونید روش برش زدن رو متوجه بشید، راستش نمی دونم چطور توضیح بدم.



روی بادمجانها رو نمک بپاشید و یک ساعت استراحت بدید تا بادمجان عرق کنه و تلخیش گرفته بشه.



بادمجانها رو بشورید و بگذارید خشک بشن.

توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. مدام می چرخونیم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه. در این حین میگذاریم کته مون هم پخته بشه. خورش ایرانی در کنار کته با برنج ایرانیه که می چسبه، البته به شرطی که با ساری یاغ پخته شده باشه.




وقتی بادمجانها سرخ شد توی همون تابه گوجه فرنگی رو هم چهار قاچ کرده و سرخ میکنیم.



گوجه ها رو در میاریم و و رب رو داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم، بادمجانها رو توی تابه می چینیم.



گوشت رو اضافه می کنیم، من گوشت رو می پزم و برای هر وعده گوشت رو به همراه آبش جداگانه بسته بندی میکنم و داخل فریزر میگذارم. برای هر بار خورش یک بستش رو داخل خورش میریزم.زعفران دم کرده و نمک و آبلیمو رو اضافه میکنیم، مقدار نمک و آبلیمو رو نمی کنم چون به ذائقه افراد بستگی داره. میگذاریم تا آب گوشت به خورد بادمجانها برن.




من خودم دوست ندارم بادمجانها زیاد نرم بشه اما چون مامانم اینطوری دوست داره میگذارم حسابی نرم بشه. اگه به خودم باشه بادمجون رو بدون گوشت و افزودنی های دیگه دوست دارم. گوجه بادمجون رو سرخ میکنم و با کته و ماست میخورم.




بعضی ها تو این خورشت از غوره غوره استفاده میکنند ولی من دوست ندارم.


نظرات  (۱۷)

این روش فک رمی کنم روش آذری ها باشه که گوشت پخته رو جدا به مواد خورش اضافه می کنم..توی خیلی از دستورای آذری ها ی خوبمون دیدم...خورش هویج..خورش بادمجون

بادمجونای خوشگل و موشگل....من ضعیفم در برابرتون به خدا
پاسخ:
این از تنبلی ماست. واسه هر خورشت گوشت جدا پختن سخته...مخصوصا که ما بیشتر از گوشت گوساله استفاده میکنیم که دیرپز تر از گوشت گوسفنده
۱۳ مهر ۹۲ ، ۱۴:۲۳ مامان سهند(فاطمه)
سلام اسرا جون چند روزیه شوهرم ازم خورشت بادمجون خواسته بود حوصله اش رو نداشتم بزارم . الان تو سایت دیدم خوشم اومد خودمم هوس کردم برم بپزم .راستی ترکا یه مثال دارن که میگن راه یابی به قلب مردها . از طریق معدشه . فکر کنم شما بهتر بتونی قلب شوهرتو تسخیر کنی.
پاسخ:
بستگی به مردش داره عزیزم، این مثل در مورد همه مردها صدق نمیکنه، البته امیدوارم شوهر شکمو نصیب من بشه که شاید با اینا بتونم قلبش رو تسخیر کنم
سلام اسراجون. ممنون، عالی بود دهنم اب افتاد. من یه کوچولو دارچین هم تو این خورشت میریزم خوب میشه حتما امتحان کن. بازم مرسی
پاسخ:
سلام عزیزم. حتما دارچین رو هم امتحان میکنم، اتفاقا چون بادمجان طبعش سرده در کنارش دارچین خوبه ،مرسی 
۱۵ مهر ۹۲ ، ۰۹:۴۳ فاطمه از کرمان

سلام

دنیای اشپزی قشنگی داری مهتر از همه خیلی غذاهای خوشمزه ای می پزی من خیلی خیلی استفاده کردم غذاهایی که از سایت تو برای بچه هام درست کردم خیلی دوست داشتند من منتظر غذاهای جدید و سریع الپخت تو هستم باز م ممنون

پاسخ:

سلام

نظر لطف شماست عزیزم، روی ماه بچه هات رو ببوس

سلاااام ...به تازگی با وبسایت قشنگتون آشنا شدم .آموزشتون فوق العاده هست مخصوصا از دسرهاتون و ژله های زیباتون بی نهایت ممنون.من که عاشق اون چند مدل قیقاناق خوشمزه تون شدم و تو لیست پختن قرار داره اخه همیشه دوست دااشتم خاگینه موز بپزم چون این مدل ما آذری ها دیگه خیلی تکراری شده بود اخه منم اهل مرند هستم ، پس حتما برای مراکز لوازم قنادی حتما حتما دوباره مزاحمتون میشم.

بی نهایت ممنون دوست عزیز و موفق باشید .

پاسخ:

سلام.خوشحالم از آشناییتون.

ممنون از لطفتون، من به مرندی ها ارادت دارم عزیزم، البته فقط یکبار به شهرتون اومدم.

سربلند باشید.

سلام عزیزم.میخواستم خواهش کنم طرز تهیه کیک مرغ و گردو رو هم آموزش بدی.ممنونم ازت
پاسخ:

سلام خانوم

سعی میکن اعظم جان

سلام اسرا جان...

من وقتی کیک درست میکنم وسطش پف میکنه اما کناره هاش نه.چیکارکنم همه جاش یکسان پف کنه؟؟؟

پاسخ:

سلام

مایه کیک رو یکباره وسط قالب نریز به صورت دایره وار کل قالب رو یکسان از مایع بریز بعد دو سه بار آروم بزن زمین تا مایه یکنواخت پخش بشه.

و اینکه اطراف قالب رو حتما چرب کن تا کیک یکنواخت بالا بیاد.چون اگه کناره های قالب رو یکنواخت چرب نکرده باشی کیک تا جایی بالا میاد که چرب شد و در نتیجه وسط کیک بیشتر پف میکنه.


نشانم ده صراط روشنم را
خودم را، باورم را، بودنم را
خداوندا من از نسل خلیلم
به قربانگاه می آرم "منم" را

عید قربان بر شما مبارک  و التماس دعا

پاسخ:

عید شما هم مبارک عزیزم

محتاج دعا

۲۷ مهر ۹۲ ، ۰۱:۲۴ lhlhمامان حسین

سلام اسرا جون نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم هر چی غذا از دستورات شما پختم سر بلند جلوی همسرم و مهمونام دراومدم و کلی دعاتون کردم بیشتر از اینها ما رو از دانسته ها و تجربیاتتون به فیض برسونید .دوستتون دارم خیلی زیاد

پاسخ:

سلام ، ممنون از لطفتون،خدا رو شکر و باعث خوشحالی منه. 

منم خدمت شما ارادت دارم

کوشی اسرا جون؟ ما منتظر غذاهای خوشمزه هستیم.
پاسخ:
اینجام گلم.
۲۷ مهر ۹۲ ، ۲۱:۵۱ لیدی الهام
سلام اسرا خانم گل
به به چه خورشتی شده. عالیه. دست گلتون درد نکنه. نوش جانتان.
پاسخ:

سلام لیدی الهام عزیز

فدات خانوم

سلام عزیزم 
عید غدیر ، عید مولایمان علی علیه السلام مبارک
پاسخ:

سلام عزیزم

عید شما هم مبارک

سلام ممنون از اموزش غذاهای لذیذتون یه سوال ویه درخواست داشتم سوالم اینه که مگه گوشت پخته هم میشه فریز کرد؟ارزش غذاییشو از دست نمیده؟

اما درخواستم اینه که لطفا مرغ کنتاکی رو اموزش بدین.بازهم ممنون.

پاسخ:
سلام ممنون از شما، بله مطمئنا ارزشش کمتر میشه و گوشت نپخته فریزری هم ارزش غذاییش کمتر میشه. ولی ما یبشتر از چند هفته نگه نمیداریم. 
سلام عزیزم 
گذشته از تشکر برای آموزش این غذای بی نهایت خوشمزه برای نکاتی ارزنده ای هم که درحین آموزش نوشتید ممنون 
پاسخ:

سلام عزیزم

خوش اومدی، مرسی از لطفت

نوش جونتون باشه عزیزم.


عالی شده.

آپم
پاسخ:
مرسی عزیزم
حتما میام 
مرسی گلم به جای آبلیمو ما تمر هندی میگذاریم هم بهش لعاب میده هم حسابی ترشش میکنه البته همراه با فلفل زیاد چون تو اهواز اکثرا تند مزاج هستند!
پاسخ:
از تمر هندی تا حالا استفاده نکردم، امتحان میکنم. مرسی

دست مریزاد به این همه سلیقه . خیلی لذت میبرم و عشق و علاقه ام به کدبانو گری هزار برابر میشه. خوشحالم که باهاتون آشناشدم.

پاسخ:
مرسی عزیزم، آشنایی با شما هم باعث خوشوقتی بنده ست.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی