خورشت بادمجان
دو تا پست بادمجونی تو یک روز. این رو فکر کنم دو سه ماهی میشه درست کردم ولی از اونجایی که خیلی سرم شلوغه، شما بخونید تنبل شدم مونده تا حالا، البته غذاهایی هم تو آرشیو دارم که مربوط میشه به 5،6 ماه قبل مثل مربای گل محمدی و شربت آلبالو و مربای گیلاس که دیگه الان اگه بذارم مطمئنم میاین میگین که اینا رو از کجا بیاریم پس به امید خدا می مونه واسه سال آینده.
مواد لازم:
بادمجان قلمی نیم کیلو
گوشت خورشتی برای هر نفر یک تا دو تکه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب لیمو و ترجیحا لیموی تازه
نمک و روغن
این مقدار برای 2 الی 3 نفر کافیه.
طرز تهیه:
بادمجانها رو پوست بگیرید. من به صورت یک درمیان پوست میگیرم چون اینجوری خوشگل تر میشه، بعد از طول چند تا برش بزنید. ما دم بادمجانها رو نمیگیریم. از عکسها فکر میکنم میتونید روش برش زدن رو متوجه بشید، راستش نمی دونم چطور توضیح بدم.
روی بادمجانها رو نمک بپاشید و یک ساعت استراحت بدید تا بادمجان عرق کنه و تلخیش گرفته بشه.
بادمجانها رو بشورید و بگذارید خشک بشن.
توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. مدام می چرخونیم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه. در این حین میگذاریم کته مون هم پخته بشه. خورش ایرانی در کنار کته با برنج ایرانیه که می چسبه، البته به شرطی که با ساری یاغ پخته شده باشه.
وقتی بادمجانها سرخ شد توی همون تابه گوجه فرنگی رو هم چهار قاچ کرده و سرخ میکنیم.
گوجه ها رو در میاریم و و رب رو داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم، بادمجانها رو توی تابه می چینیم.
گوشت رو اضافه می کنیم، من گوشت رو می پزم و برای هر وعده گوشت رو به همراه آبش جداگانه بسته بندی میکنم و داخل فریزر میگذارم. برای هر بار خورش یک بستش رو داخل خورش میریزم.زعفران دم کرده و نمک و آبلیمو رو اضافه میکنیم، مقدار نمک و آبلیمو رو نمی کنم چون به ذائقه افراد بستگی داره. میگذاریم تا آب گوشت به خورد بادمجانها برن.
من خودم دوست ندارم بادمجانها زیاد نرم بشه اما چون مامانم
اینطوری دوست داره میگذارم حسابی نرم بشه. اگه به خودم باشه بادمجون رو
بدون گوشت و افزودنی های دیگه دوست دارم. گوجه بادمجون رو سرخ میکنم و با
کته و ماست میخورم.
بادمجونای خوشگل و موشگل....من ضعیفم در برابرتون به خدا