سالاد کلم(Coleslaw)
سالاد کلم یا کول اسلو یکی از سالاد های معروف دنیاست که رسپی های زیادی داره، ورژن ساده و اصلش فقط شامل کلم و هویج میشه که خیلی هم خوشمزه است، این مدلش کشمش و گردو هم داره.
مواد لازم:
کلم برگ سفید نصف یک عدد کوچک (حدود نیم کیلو)
هویج یک عدد کوچیک
کشمش پلویی 1 قاشق
گردوی خرد شده 5 عدد
سس مایونز 2 تا3 قاشق
طرز تهیه:
کلم رو خیلی ریز خرد کنید یا داخل غذاساز خرد کنید.
هویج رو رنده ریز کنید.این رو هم میتونید تو غذاساز خرد کنید، البته کلم و هویج رو باهم داخل غذاساز نریزید چون رنگ سالاد نارنجی میشه.
کشمش تون اگه خیلی خشکه تو آب کمی خیس کنید. بعد آبکش کنید و به سالاد اضافه کنید.
گردو رو خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. من از گردوی تازه استفاده کردم خیلی نرم و خوشمزه شد.
سس مایونز رو هم بریزید و هم بزنید.
من برای سرو این سالاد معمولا داخل یه کاسه میریزم و با پشت قاشق صافش میکنم و داخل یخجال میگذارم تا سالاد حسابی جا بیفته. بعد توی یه بشقاب برمیگردونم.
برای تزیینش از گلی که با هویج درست کرده بودم استفاده کردم، این گل خیلی ساده است درست کردنش رو تو یه پست جدا آموزش میدم.
داخل گلها رو سس یا ذرت پخته بریزید.
بعضی ها داخل این سالاد از خیارشور و شوید استفاده میکنند ولی به نظر من ترکیبش با کشمش اصلا جور در نمیاد.
اگه سالاد رو شیرین دوست دارید میتونید یک قاشق شکر داخل سس سالاد اضافه کنید.
عاشق اینجا شدم چون همه غذاهای تبریز رو رو به همون روشی گفتی که خودمون درست میکنیم همیشه...انگار که مامان خود ادم داره میگه....
غذاهای اذربایجانو بیشتر کن که ماها استفاده کنیم...
قربونت برم عزیزم از این به بعد من همیشه اینجام...اما بعضی هاش عکسش دیده نمیشه...