ترشی گوجه فرنگی
امروز از صبح عزمم رو جزم کردم تا هم کامنت ها رو جواب بدم و چند تا هم مطلب پست کنم ولی از
نمیدونم
شانس بد من یا شما نمیدونم، امروز برای اولین بار بیان ادا در آورد هر کاری کردم نتونستم واردش بشم، یاد روزهایی افتادم که توی بلاگفا می نوشتم و هر چند وقت یکبار این برنامم بود وسط کار بلاگفا هنگ میکرد و دست ما رو تو پوست گردو میگذاشت و من چه حرصهایی خوردم از دستش، الان با کمال ناامیدی یکبار دیگه خواستم واردش بشم که اجازه فرمودند و من هم کلی ذوق کردم.
اما این ترشی خوشمزه از ترشی های خیلی قدیمی هست که مامان بزرگ خدابیامرزم درست میکرد و من از بچه گی خیلی دوسش دارم، بخاطر استفاده از سرکه و شکر طعم ملس و ترش و شیرینی داره که بنظرم متفاوته و من این متفاوت بودنش رو دوست دارم. امیدوارم شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید. اصل این ترشی با گوجه فرنگی معمولی تهیه میشه ولی دیروز که مامانم این گوجه های کوچیک خوشگل رو خریده بود اولین چیزی که به ذهنم رسید این ترشی بود. با این گوجه ها ترشی فانتزی و خوشگل میشه. اگه طعم های خاص رو دوست دارید توصیه میکنم درست کنید.
مواد لازم برای یک شیشه معمولی(شیشه های رب یک کیلو گرمی)
گوجه فرنگی ریز یا مینیاتوری 300 گرم
سرکه و آب جوش به میزان مساوی (تقریبا یک و نیم تا دو فنجان)
نبات 4،5 تا به اندازه حبه قند یا نصف فنجان شکر
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها رو بشورید و بگذارید خشک بشن. داخل شیشه پر کنید.
بعد روی نبات رو آب جوش بریزید و بگذارید نبات تقریبا حل بشه، و آب خنک بشه.میتونید شکر جایگزین کنید ولی با نبات خوشمزه تر میشه.
نصف شیشه رو با سرکه پر کنید.
روش رو مخلوط نبات و آب که خنک شده پر کنید. لازم نیست نباتها کامل حل بشه بعد که داخل شیشه ریختیم حل میشه.
در شیشه رو محکم کنید و در جای گرم بگذارید تا ترشی برسه، میتونید پست پنجره آشپزخونه بگذارید.
یک ماه زمان می بره تا ترشی برسه،
بعد از باز کردن در ترشی اون رو داخل یخجال نگه داری کنید.