مربا و شربت به
امروز رکورد شکوندم، این سومین پست امروزه، مجبورم اینا رو سریع پست کنم چون فصلش که میگذره دیگه بدرد نمیخوره و مربای به یکی از خوشمزه ترین و خوشرنگترین مرباهاست، البته به رو میدونید که خواص زیادی هم داره. مربای اون برای صبحانه گزینه مناسبیه و مارمالادش برای انواع شیرینی ها استفاده میشه. اگه مرباش رو درست کردید و به مارمالاد نیاز داشتید میتونید داخل بلندر بریزید و له کنید و استفاده کنید.
یک نکته برای مربای به گفته میشه که استفاده از قابلمه مسی هست. میتونید داخل قابلمه لعابی یا تفلون هم بپزید ولی در قابلمه مسی رنگ مربا قرمز عقیقی خیلی خوشرنگ میشه.
مواد لازم:
به رسیده یک کیلو
شکر یک کیلو
جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
به ها رو پوست بگیرید. و به شکل دلخواه خرد کنید.
داخل قابلمه بریزید و روش رو آب بریزید تا کامل روی به ها رو بپوشونه.
شکر رو بریزید.
قابلمه رو روی شعله بگذارید با حرارت ملایم.
جوهر لیمو رو اضافه کنید. مامان من همیشه جوهر لیمو رو اول میریزه.
با حرارت ملایم بگذارید و در بسته بجوشه و به ها پخته بشه و شربت قوام بیاد.
رنگ مربا رفته رفته قرمز میشه. حدود دو ساعت تا سه ساعت طول میکشه تا مربا آماده بشه.
,وقتی خنک شد مربا رو داخل شیشه میریزم و شیرش رو روی مربا میریزیم. با شیره اضافش هم شربت به لیموی خوشمزه درست میکنیم.
بعضی ها داخل این مربا هل یا گلاب میریزن ولی بنظر من نیازی نیست چون به خودش عطر و طعم عالی داره.
آب یک لیموترش تازه رو داخل شیره میریزیم و هم زده و یک جوش میدیم.
بعد داخل شیشه ریخته و برای شربت استفاده میکنیم. شربتش خیلی خوشمزه است.
به یه تکه یخ حتی تو پاییز هم خیلی می چسبه.
این هم از رنگ زیبای شربت به لیمو
نکته:
برای تهیه مربا باید به ها حتما رسیده باشند، اگه از به کال مربا درست کنید بعد از پختن، به ها سفت خواهند شد.