دنیای اسراء

يكشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۲، ۰۹:۵۱ ب.ظ

کیک نارگیل و آناناس

یک سلام ویژه بعد از یک غیبت طولانی، میدونم دوستهایی که دستورات سایت رو دنبال میکنن خیلی از دستم ناراحتند ولی مطمئن باشید که خود من هم خیلی مشتاق هستم که زود به زود مطالب سایت رو بروز کنم و نظرات رو سریعا جواب بدم ولی من هم مشغله و مشکلات خودم رو دارم و بعضی وقتها هم که دیگه به اوج خودش میرسه، این چند مدت هم سرم واقعا شلوغ بود، یکمی هم کسالت داشتم که دیگه اصلا فرصت سرخاروندن هم نداشتم، خدا رو شکر الان خوبم و همه چی آرومه. در نتیجه در خدمت شما هستم با دستور یک کیک خوشمزه.

مشابه این کیک رو من چند روز پیش از قنادی خریده بودم البته اون به شکل کاپ کیک بود که روش یه نصفه کمپوت آناناس گذاشته بودند، از طعمش خیلی خوشم اومد، کیک تقریبا خیس بود و طعم نارگیل خیلی خوشمزش کرده بود و من بعد از نوش جان کردنش تصمیم گرفتم خودم تو خونه بپزمش. دستور چند تا کیک رو ترکیب کردم، البته مطمئن نبودم که اونی که میخوام از آب در بیاد ولی اتفاقا خیلی عالی و خوشمزه شد. خوشمزه تر از کیک قنادی (خود شیفتگی مزمن دارما).

به شما هم توصیه میکنم اگه طعم نارگیل رو دوست دارید حتما این کیک رو امتحان کنید.

 

 

مواد لازم:

پیمانه مورد استفاده لیوان معمولی با گنجایش 250 میلی لیتر می باشد

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع نصف لیوان

شکر نصف لیوان

آرد 1 لیوان

پودر نارگیل 1و 1.4 لیوان(بهتره پودر نارگیل درشت نباشه، اگه درشت بود میتونید داخل آسیاب  بریزید و چند پالس بزنید تا ریزتر بشه)

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل خالص نوک قاشق چایخوری

کمپوت آناناس مقداری

آب کمپوت آناناس 1.4 لیوان

مواد لازم برای شربت 

شکر نصف لیوان

آب 1.4 لیوان

آب کمپوت آناناس 1.4 لیوان


 

 

طرز تهیه:

مواد لازم کیک رو یک ساعت قبل بگذارید خارج از یخچال تا به دمای محیط برسن.

قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنید و روش آرد بپاشید، تکون بدید تا همه جای قالب به صورت یکنواخت آردی بشه. تکون بدید تا آردهای اضافی خالی بشه.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن بزنید تا شکر حل بشه و رنگ تخم مرغ کرمی بشه.

 

 

مقدار وانیل مورد استفاده رو در این عکس میتونید ببینید، این وانیل خالص هست، عکس رو از نزدیک گرفتم که وانیل خالص رو از نزدیک ببنید ولی متاسفانه زیاد تو عکس واضح نیست. اگه از وانیل شکری استفاده میکنید مقدارش رو دو برابر کنید.

 

 

روغن رو اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید.

 

 

کمپوتها رو بریزد داخل یه صافی تا آبش جدا بشه بعد یک چهار لیوان از آبش رو بریزید داخل مایه کیک و کمی هم بزنید.

 

 

آرد رو مثل همیشه به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید، بعد داخل کیک هم در سه مرحله آرد رو الک کنید و هر بار چند دور با همزن بزنید تا مخلوط بشه، البته نباید زیاد هم زده بشه فقط در حدی که مخلوط بشه.

 

 

پودر نارگیل رو هم اضافه کنید

 

 

و چند دور کوچیک با هم زن بزنید تا مخلوط بشه.

 

 

مایه رو داخل قالب بریزید، مایع رو از کناره ها بریزید تا وسط کیک گنبدی نشه، چون وقتی مایه رو از وسط قالب میریزید مقدار مایه وسط قالب زیاده در نتیجه وسط کیک زیادی پف میکنه.

 

 

کمپوت آناناس رو به شکل درسته یا خرد شده روی کیک بچینید، من از کمپوت خرد شده استفاده کردم و از قطر هم برش دادم تا ورقه های آناناس نازکتر بشه، چون میترسیدم سنگینیش باعث فرو رفتن آناناسها داخل کیک بشه. میتونید مقدار بیشتر آناناس روی کیک بچینید.

 

 

فر رو حتما از 20 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب رو در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه بگذارید تا کیک پخته بشه. بعد از این مدت یک خلال دندان یا چنگال رو در وسط کیک فرو کنید اگه تمیز خارج شد کیک پخته است و گرنه 5 تا 10 دقیقه هم زمان بدید، میتونید در آواخر پخت کیک گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا رویه کیک طلایی بشه.

 

 

 

شکر و آب رو مخلوط کنید و بگذارید روی شعله تا بجوشه و شکر حل بشه و چند جوش بزنه، بعد 1.4 لیوان آب آناناس رو بریزید و بگذارید داخل یخجال تا سرد بشه اگه عجله داشتید بگذارید فریزر تا حسابی خنک بشه.

کیک رو از فر خارج کنید، شیره خنک رو روی کیک داغ بریزید. میتونید کیک روش برش بزنید بعد شیره رو روش بریزید اینطوری شربت راحتتر بخورد کیک میره. شیره رو در دو مرحله روی کیک بدید. اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.

برای اینکه کیک حالت خمیری نداشته باشه، کیک و شیره یکیشون باید خنک و یکی داغ باشه، اگه گذاشتید کیکتون سرد شد شیره رو داغ روی کیک خنک بریزید.




 

باید در خارج کردن کیک دقت کنید تا خرد نشه.

وای من که عاشق کیک با چای هستم، شما هم این کیک رو بپزید و با هر چی دوست دارید در کنار عزیزانتون میل کنید.








نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها