دنیای اسراء

سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۰۸:۵۶ ب.ظ

رول نون و پنیر و سبزی

بالاخره بعد سه سال تونستم این پست خیلی خیلی ساده و خوشمزه رو پست کنم، عکس مراحل رو دو سال قبل گرفتم ولی عکس نهایی رو نداشتم، دیروز بالاخره عکس نهایی هم تهیه شد و همونطور که تو اینستاگرام بهتون قول داده بودم امروز پست کردم.

 صفحه من در اینستاگرام asraafsari


مواد لازم

نان لواش دو عدد یا باگت یک عدد

پنیر خامه ای  صد گرم

پنیر سفید یا پنیر لیقوان پنجاه گرم

خامه یا ماست خامه ای یکی دو قاشق

سبزی خوردن

گردو دندون گیر خرد شده( منظور از دندون گیر خرد شدن اینه که خیلی نرم نشه تا وقتی خوره میشه زیر دندون احساس بشه، برای اینکار میتونید گردو ها رو توی نایلون یا زیپ لاک بریزید و با وردنه یا گوشت کوب له کنید)


طرز تهیه

اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.



سبزی رو ریز خرد کنید، من معمولا از گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، شوید و کمی تره استفاده میکنم. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید.مقدار نگفتم چون مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید. 



نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.



اگه از نان باگت استفاده می کنید، باگت رو باز کنید، با وردنه روش بکشید تا صاف بشه، میتونید مقداری از قسمت داخلی نان رو در بیارید بعد روش وردنه بکشید.




روش پنیر بمالید و سبزی رو پخش کنید. اینبار از سبزی بیشتری استفاده کردم و گردو هم نریختم.




بعد نونها رو رول کنید.



رو داخل کیسه فریزر بگذارید و چند ساعت در یخچال استراحت بدید ، بعد برش بزنید.



برای افطار به همراه چای شیرین یا هندوانه خیلی عالیه.




برای صبحانه یا عصرانه هم گزینه خوبیه.





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی