حلیم بادمجان
جمعه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان نازنینم، ماه پرخیر و برکت رمضان رو خدمتتون تبریک و تهنیت عرض میکنم. بالاخره بعد از مدتها تونستم سراغ سایت بیام و با یه پست خوشمزه که تو این روزها میتونه گزینه خوبی باشه در خدمتتون باشم.
این غذای خوشمزه رو من از یک دوست اصفهانی یاد گرفتم واقعا خوشمزه میشه، شما هم امتحان کنید.
مواد لازم:
گوشت گردن با استخوان 500 گرمبرنج ایرانی یک فنجان
بادمجان یک کیلو گرم
پیاز دو عدد
دارچین یک قاشق چایخوری
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
کشک نسبتا غلیظ یک لیوان
سیر چهار حبه
نمک و فلفل و زعفران و روغن
گوشت رو با یک دونه پیاز و یک دونه برگ بو و کمی نمک بپزید.
پیازها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید.
برنج رو با سه فنجان آب و کمی نمک و زردچوبه بپزید، برنج باید کاملا پخته بشه. میتونید از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید.
برنج رو توی همون قابلمه با گوشت کوب خوب له کنید.
پیازها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید.
برنج رو با سه فنجان آب و کمی نمک و زردچوبه بپزید، برنج باید کاملا پخته بشه. میتونید از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید.
برنج رو توی همون قابلمه با گوشت کوب خوب له کنید.
بادمجانها رو پوست بکنید و ورقه کنید و روشون یک قاشق نمک بپاشید و یک ساعت بگذارید بمونه، بعد از یک ساعت خوب بشورید.
بادمجانها رو داخل روغن سرخ کنید.
اواخر پخت سیر له شده رو هم اضافه کنید و سرخ کنید.
بادمجانها رو هم با گوشت کوب له کنید.
بادمجانها رو داخل روغن سرخ کنید.
اواخر پخت سیر له شده رو هم اضافه کنید و سرخ کنید.
بادمجانها رو هم با گوشت کوب له کنید.
گوشت که پخته شد از استخوان جدا کنید و بریزید داخل برنج.
به همراه برنج با گوشت کوب خوب بکوبید.
به همراه برنج با گوشت کوب خوب بکوبید.
کشک و یک قاشق زعفران دم کرده و دارچین و نصف پیاز داغ رو اضافه کنید به مخلوط برنج و گوشت.
بعد بادمجانها رو هم بریزید و خوب مخلوط کنید.
دو قاشق روغن رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید، وقتی داغ شد نعنا رو اضافه کنید و خاموش کنید.
نصف نعنا داغ رو داخل مواد بریزید.
قابلمه حاوی حلیم رو روی شعله بگذارید و هم بزنید در حد چند دقیقه تا مواد به خرد هم بره.
کشک بادمجان رو داخل ظرف سرو بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید. من با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ و گل سرخ و گردوی خرد شده تزیین کردم.
بعد بادمجانها رو هم بریزید و خوب مخلوط کنید.
دو قاشق روغن رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید، وقتی داغ شد نعنا رو اضافه کنید و خاموش کنید.
نصف نعنا داغ رو داخل مواد بریزید.
قابلمه حاوی حلیم رو روی شعله بگذارید و هم بزنید در حد چند دقیقه تا مواد به خرد هم بره.
کشک بادمجان رو داخل ظرف سرو بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید. من با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ و گل سرخ و گردوی خرد شده تزیین کردم.
نوش جان
التماس دعا
التماس دعا