دنیای اسراء

يكشنبه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴ ب.ظ

برشتوک نخودچی

همیشه ماه رمضان برای من پرخیر و برکت بوده و هست، خیلی از کارهای عقب مونده رو به برکت این ماه انجام میدم، خیلی وقت بود میخواستم یه سر و سامانی به سایت بدم ولی نمیشد، ولی به خاطر این ماه عزیز و گل روی شما دوستان همیشگی عزمم رو جزم کردم تا دوباره سایت راه بیفته. نزدیک به پونصد تا کامنت جواب داده نشده دارم که به مرور باید جوابشون رو بدم، مجبورم جوابها رو مختصر و مفید بدم ، تو خیلی از کامنتها از من تشکر کردین که این کامنتها برام خیلی با ارزش هست و مایه دلگرمی من برای ادامه کار، نمیتونم جواب تک تک محبتهای شما رو بدم، از همینجا از همتون برای حضور گرمتون توی سایت تشکر میکنم. دوستتون دارم دوستای خوبم


آمار و گزارش‌ها


مواد لازم:

آرد نخودچی یک و دوسوم لیوان

پودر قند یا شکر دو سوم لیوان

روغن جامد نصف لیوان(دو قاشق کمتر)

گردو 3 عدد

هل سبز یک قاشق چایخوری یا هل سفید یک قاشق مرباخوری (هل سفید عطر کمتری نسبت به هل سبز دارد و به همین جهت از مقدار بیشتر بایستی استفاده شود.)


 طرز تهیه:


گردو ها رو داخل نایلکس بریزید و با وردنه روی گردوها بکشید، مثل زمانی که میخواهیم خمیر باز کنیم تا گردوها خرد بشه.

داخل ظرف چهار گوش سلفون بکشید، باید کناره ها هم با سلفون پوشیده بشه.

کف ظرف رو گردوهای خرد شده بریزید.


آرد نخودچی رو ده دقیقه با شعله ملایم تفت بدید.

بعد از الک ریز آرد رو رد کنید.

روغن رو بریزید و پنج دقیقه هم تفت بدید.

بگذارید کنار تا خنک بشه.


هل رو با پودر قند مخلوط کنید.

 بعد از خنک شدن پودر قند رو بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط کنید تا حلوا مثل تصویر بالا جمع بشه.



حلوای آماده شده رو داخل ظرف که آماده کرده بودیم پهن می کنیم.



روش رو با پشت قاشق صاف کنید.

یکم که خنک شد برش بزنید.

روش رو بپوشونید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی روغن بسته بشه.

کناره های سلفون رو بگیرید و یه تکون کوچیک بدید تا کناره های سلفون رها بشه، بعد روی یک سطح صاف مثل سینی برگردونید.

برشها رو به ظرف سرو منتقل کنید.

این حلوا خیلی راحت آماده میشه و قلق خاصی نداره، فقط نکته ش استفاده از آرد نخودچی اعلا هست، خودتون میتونید آرد نخودچی رو تهیه کنید تا از کیفیفتش مطمئن بشید، نخودچی رو  داخل آسیاب پودر کنید، از الک ریز رد کنید.

میتونید بجای استفاده کامل از روغن جامد، نصفش رو با کره جایگزین کنید.

در استفاده از هل خصت بخرج ندید که عطر اصلی رو هل به برشتوک میده.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

برشتوک نخودچی

يكشنبه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴ ب.ظ

همیشه ماه رمضان برای من پرخیر و برکت بوده و هست، خیلی از کارهای عقب مونده رو به برکت این ماه انجام میدم، خیلی وقت بود میخواستم یه سر و سامانی به سایت بدم ولی نمیشد، ولی به خاطر این ماه عزیز و گل روی شما دوستان همیشگی عزمم رو جزم کردم تا دوباره سایت راه بیفته. نزدیک به پونصد تا کامنت جواب داده نشده دارم که به مرور باید جوابشون رو بدم، مجبورم جوابها رو مختصر و مفید بدم ، تو خیلی از کامنتها از من تشکر کردین که این کامنتها برام خیلی با ارزش هست و مایه دلگرمی من برای ادامه کار، نمیتونم جواب تک تک محبتهای شما رو بدم، از همینجا از همتون برای حضور گرمتون توی سایت تشکر میکنم. دوستتون دارم دوستای خوبم


آمار و گزارش‌ها


مواد لازم:

آرد نخودچی یک و دوسوم لیوان

پودر قند یا شکر دو سوم لیوان

روغن جامد نصف لیوان(دو قاشق کمتر)

گردو 3 عدد

هل سبز یک قاشق چایخوری یا هل سفید یک قاشق مرباخوری (هل سفید عطر کمتری نسبت به هل سبز دارد و به همین جهت از مقدار بیشتر بایستی استفاده شود.)


 طرز تهیه:


گردو ها رو داخل نایلکس بریزید و با وردنه روی گردوها بکشید، مثل زمانی که میخواهیم خمیر باز کنیم تا گردوها خرد بشه.

داخل ظرف چهار گوش سلفون بکشید، باید کناره ها هم با سلفون پوشیده بشه.

کف ظرف رو گردوهای خرد شده بریزید.


آرد نخودچی رو ده دقیقه با شعله ملایم تفت بدید.

بعد از الک ریز آرد رو رد کنید.

روغن رو بریزید و پنج دقیقه هم تفت بدید.

بگذارید کنار تا خنک بشه.


هل رو با پودر قند مخلوط کنید.

 بعد از خنک شدن پودر قند رو بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط کنید تا حلوا مثل تصویر بالا جمع بشه.



حلوای آماده شده رو داخل ظرف که آماده کرده بودیم پهن می کنیم.



روش رو با پشت قاشق صاف کنید.

یکم که خنک شد برش بزنید.

روش رو بپوشونید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی روغن بسته بشه.

کناره های سلفون رو بگیرید و یه تکون کوچیک بدید تا کناره های سلفون رها بشه، بعد روی یک سطح صاف مثل سینی برگردونید.

برشها رو به ظرف سرو منتقل کنید.

این حلوا خیلی راحت آماده میشه و قلق خاصی نداره، فقط نکته ش استفاده از آرد نخودچی اعلا هست، خودتون میتونید آرد نخودچی رو تهیه کنید تا از کیفیفتش مطمئن بشید، نخودچی رو  داخل آسیاب پودر کنید، از الک ریز رد کنید.

میتونید بجای استفاده کامل از روغن جامد، نصفش رو با کره جایگزین کنید.

در استفاده از هل خصت بخرج ندید که عطر اصلی رو هل به برشتوک میده.

نظرات  (۲)

سلام خانم افسری جان عزیزم.طاعات و عبادات قبول ان شاا... به خودم میبالم که همشهری هنرمند و کدبانویی مثل شما دارم. خیلی از دستورهای غذایی شما استفاده میکنم همه شون عالی و بی نظیر هستن.امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشین.یه دنیا ممنونم ازشما.

پاسخ:
سلام ممنون دوست عزیز
سلام خسته نباشیدااندازه هارا لطفابالیوان نشان بدیدممنون
پاسخ:
سلام ممنونم
ان شاء  الله در پستهای بعدی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی