دنیای اسراء

چهارشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸ ب.ظ

خاگینه هویج

این خاگینه حالت پفکی نداره ولی عطر و طعم عالی داره، خیلی راحت درست میشه، توصیه میکنم حتما امتحان کنید.



مواد لازم:
برای خود خاگینه
برای یک قالب دوازده تایی مافین متوسط
سه عدد هویج متوسط
تخم مرغ سه عدد
پودر بادام 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق مرباخوری
پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری
دارجین یک قاشق چایخوری
هل سبز کوبیده نرم نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
مواد میانی
گردوی خرد شده سه چهار عدد
پودر گل سرخ یک قاشق مرباخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
شیره زعفرانی غلیظ یک و نیم تا دو لیوان



طرز تهیه:
هویج رو با قسمت ریز رنده، رنده کنید. هویجهای شیرین و پررنگ برای این خاگینه مناسب تر هست.




پودر بادام رو اضافه کنید، برای تهیه پودر بادام بادامها رو پکی دو دقیقه توی آب بجوشونید، بعد آبش رو خالی کنید و بگذارید خنک بشه، بعد پوستش خیلی راحت جدا میشه، چند ساعتی روی یک دستمال پهن کنید تا خشک بشه بعد داخل آسیاب پودر کنید.



تخم مرغ، پودر زنجبیل، آرد، پودر گل محمدی، پودر هل، و دارچین رو با هم مخلوط کنید.



گردوی خرد شده، دارچین و پودر گل محمدی و هل رو هم با هم مخلوط کنید.




مایه تخم مرغی رو داخل هویج بریزید و مخلوط کنید.




یک قاشق دم کرده زعفران هم بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید، با قاشق هم بزنید نیازی به وسیله دیگه ای نیست.



قالب مافین رو با کره خوب چرب کنید. قالب سلیکونی نیازی به چرب کردن نداره، فقط برای عطر و طعم کره هست که قالب رو چرب میکنیم.
مواد خاگینه رو نصف کنید. نصف مواد رو ته قالب ها بریزید و باپشت قاشق صاف کنید.
از مواد میانی روی اون بریزید.
بقیه مواد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید.
فر گازی رو از ده دقیقه قبل با صد و هشتاد درجه و فر برقی رو روی صد و شصت تنظیم کنید.
حتما طبقه پایین فر باید سینی فر باشه تا حرارت مستقیم باعث سوختن زیر مواد نشه. قالب رو در طبقه وسط بگذارید به مدت بیست دقیقه البته در حین پخت حتما سر بزنید چون حرارت فرها با هم متفاوته، وقتی زیر خاگینه طلایی شد چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی خاگینه هم طلایی بشه.


شیره زعفرانی خنک رو روی خاگینه های داغ بریزید مقداری بریزید تا روی خاگینه ها رو بگیره. شیره زعفرانی رو در خاگینه بادامی شرح دادم.
چند ساعت داخل یخچال باید بمونه تا شربت جذب خاگینه بشه.




اضافه کردن پودر بادام به این خاگینه اختیاری هست، میشه حذف بشه اگر بادام رو حذف کردید به جای اون مقدار آرد رو بیشتر میکنیم، یعنی به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر یک هویج یک قاشق غذاخوری آرد میریزیم. من توصیه میکنم پودر بادام رو حذف نکنید چون تاثیر زیادی در خوش طعم شدن خاگینه داره.

این خاگینه رو میتونید داخل تابه هم تهیه کنید، به این صورت که ته تابه نچسب رو چرب کنید بعد نصف مواد رو داخل تابه پهن کنید، مواد میانی رو روی اون پخش کنید و نصف بقیه مواد رو هم روی اون پخش کنید. در تابه رو بگذارید یک طرف خاگینه که سرخ شد بگردونید و طرف دیگه هم سرخ بشه، وقت طرف دوم سرخ میشه نباید در تابه بسته باشه.






یک روز بعد این خاگینه خوشمزه تر میشه، پس برای مهمونی میتونید از یک روز قبل تهیه کنید، البته تزیینات رو نزدیک به سرو انجام بدید.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خاگینه هویج

چهارشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸ ب.ظ
این خاگینه حالت پفکی نداره ولی عطر و طعم عالی داره، خیلی راحت درست میشه، توصیه میکنم حتما امتحان کنید.



مواد لازم:
برای خود خاگینه
برای یک قالب دوازده تایی مافین متوسط
سه عدد هویج متوسط
تخم مرغ سه عدد
پودر بادام 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق مرباخوری
پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری
دارجین یک قاشق چایخوری
هل سبز کوبیده نرم نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
مواد میانی
گردوی خرد شده سه چهار عدد
پودر گل سرخ یک قاشق مرباخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
شیره زعفرانی غلیظ یک و نیم تا دو لیوان



طرز تهیه:
هویج رو با قسمت ریز رنده، رنده کنید. هویجهای شیرین و پررنگ برای این خاگینه مناسب تر هست.




پودر بادام رو اضافه کنید، برای تهیه پودر بادام بادامها رو پکی دو دقیقه توی آب بجوشونید، بعد آبش رو خالی کنید و بگذارید خنک بشه، بعد پوستش خیلی راحت جدا میشه، چند ساعتی روی یک دستمال پهن کنید تا خشک بشه بعد داخل آسیاب پودر کنید.



تخم مرغ، پودر زنجبیل، آرد، پودر گل محمدی، پودر هل، و دارچین رو با هم مخلوط کنید.



گردوی خرد شده، دارچین و پودر گل محمدی و هل رو هم با هم مخلوط کنید.




مایه تخم مرغی رو داخل هویج بریزید و مخلوط کنید.




یک قاشق دم کرده زعفران هم بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید، با قاشق هم بزنید نیازی به وسیله دیگه ای نیست.



قالب مافین رو با کره خوب چرب کنید. قالب سلیکونی نیازی به چرب کردن نداره، فقط برای عطر و طعم کره هست که قالب رو چرب میکنیم.
مواد خاگینه رو نصف کنید. نصف مواد رو ته قالب ها بریزید و باپشت قاشق صاف کنید.
از مواد میانی روی اون بریزید.
بقیه مواد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید.
فر گازی رو از ده دقیقه قبل با صد و هشتاد درجه و فر برقی رو روی صد و شصت تنظیم کنید.
حتما طبقه پایین فر باید سینی فر باشه تا حرارت مستقیم باعث سوختن زیر مواد نشه. قالب رو در طبقه وسط بگذارید به مدت بیست دقیقه البته در حین پخت حتما سر بزنید چون حرارت فرها با هم متفاوته، وقتی زیر خاگینه طلایی شد چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی خاگینه هم طلایی بشه.


شیره زعفرانی خنک رو روی خاگینه های داغ بریزید مقداری بریزید تا روی خاگینه ها رو بگیره. شیره زعفرانی رو در خاگینه بادامی شرح دادم.
چند ساعت داخل یخچال باید بمونه تا شربت جذب خاگینه بشه.




اضافه کردن پودر بادام به این خاگینه اختیاری هست، میشه حذف بشه اگر بادام رو حذف کردید به جای اون مقدار آرد رو بیشتر میکنیم، یعنی به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر یک هویج یک قاشق غذاخوری آرد میریزیم. من توصیه میکنم پودر بادام رو حذف نکنید چون تاثیر زیادی در خوش طعم شدن خاگینه داره.

این خاگینه رو میتونید داخل تابه هم تهیه کنید، به این صورت که ته تابه نچسب رو چرب کنید بعد نصف مواد رو داخل تابه پهن کنید، مواد میانی رو روی اون پخش کنید و نصف بقیه مواد رو هم روی اون پخش کنید. در تابه رو بگذارید یک طرف خاگینه که سرخ شد بگردونید و طرف دیگه هم سرخ بشه، وقت طرف دوم سرخ میشه نباید در تابه بسته باشه.






یک روز بعد این خاگینه خوشمزه تر میشه، پس برای مهمونی میتونید از یک روز قبل تهیه کنید، البته تزیینات رو نزدیک به سرو انجام بدید.


نظرات  (۱)

چ خوب سایت داره آپ میشه.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی