دنیای اسراء

شنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۲۲ ب.ظ

چیکن شپردزپای

قبلا توی سایت شپردزپای رو آموزش دادم، این هم همون غذاس فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشه. طرز تهیه ش ساده است و پیش غذای خیلی خوب و خوشمزه ای هست برای مهمونی ها


قبلا توی سایت شپردزپای رو آموزش دادم، این هم همون غذاس فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشه. طرز تهیه ش ساده است و پیش غذای خیلی خوب و خوشمزه ای هست برای مهمونی ها

مواد لازم:

نصف سینه مرغ پخته

پیاز یک عدد

هویج متوسط یک عدد

نخود فرنگی یک چهارم لیوان

کنسرو ذرت یک چهارم لیوان

سیب زمینی دو عدد

فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف مجموعا نصف یک فلفل

آرد یک قاشق غذاخوری

آب مرغ دو لیوان یا یک عدد استاک مرغ

کره یک قاشق

خامه دو قاشق غذاخوری یا نصف لیوان شیر

خامه دو قاشق غذاخوری برای داخل پوره سیب زمینی

تخم مرغ یک عدد

روغن، نمک و فلفل سیاه و ادویه



طرز تهیه:

پیاز، هویج، فلفل دلمه ای رو جداگانه رو نگینی خرد میکنیم، پیاز رو داخل دو قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.

هویج رو به پیاز اضافه میکنیم با حرارت ملایم تفت میدیم تا هویج نرم بشه.

فلفل دلمه ها رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

مرغ پخته شده رو خرد میکنیم، نه زیاد درشت نه خیلی ریز.

به مواد داخل تابه اضافه میکنیم.

یک قاشق آرد رو کنار تابه میرزیم و با روغن اضافه تابه یه کوچولو تفت میدیم، میتونید آرد رو جداگانه تفت بدید ولی این روش راحتتره.



نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکینم.

در آخر خامه رو میریزیم و مخلوط میکنیم و کمی که حرارت دید شعله رو خاموش میکنیم. بجای خامه میتونید شیر بریزید، اگه شیر اضافه کردید اجازه بدید شیر با حرارت بخار بشه و به خورد مواد بره.



سیب زمینی رو آب پز کنید و له یا رنده کنید.

نمک و یک قاشق خامه، یک دونه تخم مرغ و فلفل سفید داخل سیب زمینی له شده بریزید و مخلوط کنید.



ظرف پیرکس که قدرت تحمل حرارت فر رو داشته باشه با کره یا روغن چرب کنید، مخلوط سبزیجات و مرغ رو داخل ظرف بریزید و فشار بدید تا فیکس بشه.



پوره رو روی مواد بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

من با چنگال به روشی که می بینید شکل دادم.



این هم عکس کاملش



میتونید پوره رو داخل قیف بریزید و به شکل شکوفه روی پای بزنید.

روی پوره رو پول بیبر پاشیدم. پول بیبر مال کشور ترکیه است، فلفل قرمز تند هست که با روغن زیتون فرآوری میشه. میتونید به جای اون پودر باپریکا بپاشید یا کلا حذف کنید.

داخل فر تو طبقه وسط بگذارید با حرارت صدو هشتاد درجه سانتیگراد.

بسته به حرارت فر شما بیست تا چهل دقیقه طول میکشه تا پای پخته بشه، اگه در این مدت روی پای طلایی نشد،5 ،6 دقیقه گریل رو روشن کنید.




برای اینکه پای خوب برش بخوره اولا باید مواد پای باید کم آب باشه و شیر تا خامه خوب به خورد مواد بره، و اینکه بگذارید تا کمی خنک بشه بعد برش بزنید.
با کچاپ خوشمزه میشه.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

چیکن شپردزپای

شنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۲۲ ب.ظ

قبلا توی سایت شپردزپای رو آموزش دادم، این هم همون غذاس فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشه. طرز تهیه ش ساده است و پیش غذای خیلی خوب و خوشمزه ای هست برای مهمونی ها


قبلا توی سایت شپردزپای رو آموزش دادم، این هم همون غذاس فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشه. طرز تهیه ش ساده است و پیش غذای خیلی خوب و خوشمزه ای هست برای مهمونی ها

مواد لازم:

نصف سینه مرغ پخته

پیاز یک عدد

هویج متوسط یک عدد

نخود فرنگی یک چهارم لیوان

کنسرو ذرت یک چهارم لیوان

سیب زمینی دو عدد

فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف مجموعا نصف یک فلفل

آرد یک قاشق غذاخوری

آب مرغ دو لیوان یا یک عدد استاک مرغ

کره یک قاشق

خامه دو قاشق غذاخوری یا نصف لیوان شیر

خامه دو قاشق غذاخوری برای داخل پوره سیب زمینی

تخم مرغ یک عدد

روغن، نمک و فلفل سیاه و ادویه



طرز تهیه:

پیاز، هویج، فلفل دلمه ای رو جداگانه رو نگینی خرد میکنیم، پیاز رو داخل دو قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.

هویج رو به پیاز اضافه میکنیم با حرارت ملایم تفت میدیم تا هویج نرم بشه.

فلفل دلمه ها رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

مرغ پخته شده رو خرد میکنیم، نه زیاد درشت نه خیلی ریز.

به مواد داخل تابه اضافه میکنیم.

یک قاشق آرد رو کنار تابه میرزیم و با روغن اضافه تابه یه کوچولو تفت میدیم، میتونید آرد رو جداگانه تفت بدید ولی این روش راحتتره.



نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکینم.

در آخر خامه رو میریزیم و مخلوط میکنیم و کمی که حرارت دید شعله رو خاموش میکنیم. بجای خامه میتونید شیر بریزید، اگه شیر اضافه کردید اجازه بدید شیر با حرارت بخار بشه و به خورد مواد بره.



سیب زمینی رو آب پز کنید و له یا رنده کنید.

نمک و یک قاشق خامه، یک دونه تخم مرغ و فلفل سفید داخل سیب زمینی له شده بریزید و مخلوط کنید.



ظرف پیرکس که قدرت تحمل حرارت فر رو داشته باشه با کره یا روغن چرب کنید، مخلوط سبزیجات و مرغ رو داخل ظرف بریزید و فشار بدید تا فیکس بشه.



پوره رو روی مواد بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

من با چنگال به روشی که می بینید شکل دادم.



این هم عکس کاملش



میتونید پوره رو داخل قیف بریزید و به شکل شکوفه روی پای بزنید.

روی پوره رو پول بیبر پاشیدم. پول بیبر مال کشور ترکیه است، فلفل قرمز تند هست که با روغن زیتون فرآوری میشه. میتونید به جای اون پودر باپریکا بپاشید یا کلا حذف کنید.

داخل فر تو طبقه وسط بگذارید با حرارت صدو هشتاد درجه سانتیگراد.

بسته به حرارت فر شما بیست تا چهل دقیقه طول میکشه تا پای پخته بشه، اگه در این مدت روی پای طلایی نشد،5 ،6 دقیقه گریل رو روشن کنید.




برای اینکه پای خوب برش بخوره اولا باید مواد پای باید کم آب باشه و شیر تا خامه خوب به خورد مواد بره، و اینکه بگذارید تا کمی خنک بشه بعد برش بزنید.
با کچاپ خوشمزه میشه.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی