لازانیا مرغ
لازانیا جزو غذاهای پرطرفدار هست، لازانیا با مرغ جزو لازانیا های خیلی خوشمزه است، از من گفتن بود اگه لازانیا دوست دارین این رسپی رو حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
لازانیا یک بسته 250 گرمی
سینه مرغ یک عدد ( اگه بزرگ هست میتونید از نصفش استفاده کنید.)
پنیر موزارلا(پیتزا) 100 گرم
پنیر پارمسان (پارمزان) دو قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه (قابل حذف)
ادویه لازانیا
لازانیا
روغن زیتون
نمک
مواد لازم برای سس سفید
شیر یک لیتر
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم
پنیر گودا 50 گرم
نمک مقداری
طرز تهیه:
اول از همه مرغ رو باید مزه دار کنیم. سینه مرغ بدون استخوان رو ورقه ای نازک برش بزنید. بعد روش نمک و ادویه لازانیاا یا مرغ و فلفل سیاه بپاشید، مقداری زنجبیل تازه روی مرغها رنده کنید.
من زنجبیل تازه رو در فریزر نگه میدارم و در فصل سرما داخل انواع غذا از اون استفاده میکنم، چون برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید هست.
اگر در دسترس نبود میتونید حذف کنید.
میریم سراغ تهیه سس سفید
داخل شیر جوش یا قابلمه کوچک کره رو ذوب میکنیم.
آرد رو میریزیم و تفت میدیم، خیلی کم نباید رنگ آرد تغییر بکنه.
شیر رو که بهتر هست ولرم باشه کم کم اضافه می کنیم.
با همزن دستی مخلوط می کنیم،تا یکدست بشه.
باقی شیر رو میریزیم و با شعله ملایم مدام هم میزنیم، نمکش رو میریزیم
باید غلظت سس مثل فرنی بشه.
پنیر گودا یا چدار رو داخل سس رنده می کنیم و شعله رو خاموش می کنیم.
حرارت سس باعث میشه پنیر ذوب بشه.
لازانیا رو طبق دستور روی پاکت آبکش می کنیم.
تابه ترجیحا چدنی یا رژیمی رو با کره فقط کمی چرب میکنیم.
هر طرف مرغ رو به مدت پنج دقیقه حرارت میدهیم تا مرغ پخته و سرخ بشه.
مرغ رو خلالی خرد میکنیم.
داخل ظرف پیرکس مخصوص فر مقداری سس سفید میریزیم.
یک لایه لازانیا می چینیم.
باز سس سفید میریزیم.
مرغ روی مواد میریزیم.
این کار رو تکرار میکنیم.
مرغ رو میریزیم. روی مرغ رو ادویه لازاینا می پاشیم.
لایه آخر سس سفید میریزیم.
پنیر موزارلا می پاشیم.
بعد پودر پنیر پارمسان رو هم می پاشیم.
داخل فر که از قبل با حرارت 200 درجه به مدت حدودا 45 دقیقه می پزیم. در اواخر پخت گریل رو روش کنید تا روی لازانیا طلایی بشه.
میتونید لایه های میانی هم پنیر موزارلا بریزید ولی چون داخل سس از پنیر استفاده شده ضرورتی ندارد.
اگر به پنیرهای دگ دسترسی ندارید میتونید فقط از پنیر موزارلا (پیتزا) استفاده کنید، ولی قطعا طعم و مزه غذاهای ایتالیایی به استفاده از پنیرهای خوشمزه است.