پیراشکی اسفناج
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایع فوری 1 قاشق مرباخوری
شیر 1.3 لیوانروغن مایع 3 قاشق سوپخوری
نمک 1.3 قاشق چایخوری
پکینگ پودر 1.3 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آرد به مقدار لازم (حدود دو لیوان سرخالی)مواد داخل پیراشکی:
اسفناج یک کیلو
تخم مرغ آبپز 1 عددپیاز داغ 1 قاشق
پنیر 100 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر،خمیر مایع را در کمی آب حل کنید بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کم کم آرد بریزد وتا حدی که خمیر به دست نچشبد.زیاد آرد نریزید چون خمیرتان سنگین میشود و سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.خمیر را به مدت ده دقیقه با کف دست خمیر را خوب ورز دهید.
دستتان را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را در دستتان گرد کنید داخل کاسه بگذارید و رویش را پارچه بکشید و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید.
خمیر قبل از استراحت
خمیر بعد از استراحت
در این حین مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.اسفناج را پاک کرد وبشویید و بگذارید آبش برود بعد ریز خرد کنید.داخل تابه یک قاشق روغن بریزید و اسفناج را در روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود بعد پیاز داغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید پنیر را اضافه کنید و تخم مرغ آبپز را رنده کرده و به مواد اضافه کنید،نمک و فلفل رو اضافه کنید.
نکته:
از این خمیر حدود 13 پیراشکی متوسط بدست میاد.
برای پنیر از هر پنیری به جز پنیر پیتزا میتونید استفاده کنید.چون پنیر پیتزا آب میشه و از پیراشکی ممکنه بیرون بریزه.
میتونید داخل مواد از مرغ پخته شده هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.
خمیر مایه فوری چیه و از کجا میشه تهیه کردوبازم ممنون از وبلاگ عالیتون