دنیای اسراء

چهارشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۳۲ ب.ظ

پیراشکی اسفناج


دوستای نازنینم سلام.امروز با پیراشکی اسفناج در خدمتتون هستم.معمولا تو پیراشکی از  گوشت چرخ کرده  یا سوسیس و کالباس استفاده میشه،ولی من میخوام یک پیراشکی سبزیجاتی بهتون آموزش بدم که نه تنها مثل سوسیس و کالباس مضر نیست کلی هم مفیده. 
   
 
  مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ 1 عدد

خمیر مایع فوری 1 قاشق مرباخوری

شیر 1.3 لیوان

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

نمک 1.3 قاشق چایخوری

پکینگ پودر 1.3 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

 آرد به مقدار لازم (حدود دو لیوان سرخالی)

مواد داخل پیراشکی:

اسفناج یک کیلو

تخم مرغ آبپز 1 عدد

پیاز داغ 1 قاشق

پنیر 100 گرم



طرز تهیه:

برای تهیه خمیر،خمیر مایع را در کمی آب حل کنید بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کم کم آرد بریزد وتا حدی که خمیر به دست نچشبد.زیاد آرد نریزید چون خمیرتان سنگین میشود و سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.خمیر را به مدت ده دقیقه با کف دست خمیر را خوب ورز دهید.



دستتان را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را در دستتان گرد کنید داخل کاسه بگذارید و رویش را پارچه بکشید و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید.

خمیر قبل از استراحت



خمیر بعد از استراحت




در این حین مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.اسفناج را پاک کرد وبشویید و بگذارید آبش برود بعد ریز خرد کنید.داخل تابه یک قاشق روغن بریزید و اسفناج را در روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود بعد پیاز داغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید پنیر را اضافه کنید و تخم مرغ آبپز را رنده کرده و به مواد اضافه کنید،نمک و فلفل رو اضافه کنید.



خمیر رو که آماده شد کمی ورز بدید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنید وبه اندازه دلخواه قالب بزنید.خمیر های قالب زده رو یک ربع استراحت بدید بعد داخل هر کدام مقداری از مواد داخل پیراشکی بگذارید و خمیر را تا کنید.و کناره های رو با فشار انگشت به هم بچسبونید. داخل تابه کوچک روغن بریزید مقدار روغن باید کمی زیاد باشد تا کاملا یک طرف پیراشکی را بگیرد پیراشکی ها را داخل روغن بذارید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه.بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی تا روغن اضافیش رو بگیره.پیراشکی ها آماده است نوش جان.
نکته:
از این خمیر حدود 13 پیراشکی متوسط بدست میاد.
برای پنیر از هر پنیری  به جز پنیر پیتزا میتونید استفاده کنید.چون پنیر پیتزا آب میشه و از پیراشکی ممکنه بیرون بریزه.
میتونید داخل مواد از مرغ پخته شده هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

پیراشکی اسفناج

چهارشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۳۲ ب.ظ


   
 
  مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ 1 عدد

خمیر مایع فوری 1 قاشق مرباخوری

شیر 1.3 لیوان

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

نمک 1.3 قاشق چایخوری

پکینگ پودر 1.3 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

 آرد به مقدار لازم (حدود دو لیوان سرخالی)

مواد داخل پیراشکی:

اسفناج یک کیلو

تخم مرغ آبپز 1 عدد

پیاز داغ 1 قاشق

پنیر 100 گرم



طرز تهیه:

برای تهیه خمیر،خمیر مایع را در کمی آب حل کنید بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کم کم آرد بریزد وتا حدی که خمیر به دست نچشبد.زیاد آرد نریزید چون خمیرتان سنگین میشود و سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.خمیر را به مدت ده دقیقه با کف دست خمیر را خوب ورز دهید.



دستتان را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را در دستتان گرد کنید داخل کاسه بگذارید و رویش را پارچه بکشید و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید.

خمیر قبل از استراحت



خمیر بعد از استراحت




در این حین مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.اسفناج را پاک کرد وبشویید و بگذارید آبش برود بعد ریز خرد کنید.داخل تابه یک قاشق روغن بریزید و اسفناج را در روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود بعد پیاز داغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید پنیر را اضافه کنید و تخم مرغ آبپز را رنده کرده و به مواد اضافه کنید،نمک و فلفل رو اضافه کنید.



خمیر رو که آماده شد کمی ورز بدید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنید وبه اندازه دلخواه قالب بزنید.خمیر های قالب زده رو یک ربع استراحت بدید بعد داخل هر کدام مقداری از مواد داخل پیراشکی بگذارید و خمیر را تا کنید.و کناره های رو با فشار انگشت به هم بچسبونید. داخل تابه کوچک روغن بریزید مقدار روغن باید کمی زیاد باشد تا کاملا یک طرف پیراشکی را بگیرد پیراشکی ها را داخل روغن بذارید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه.بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی تا روغن اضافیش رو بگیره.پیراشکی ها آماده است نوش جان.
نکته:
از این خمیر حدود 13 پیراشکی متوسط بدست میاد.
برای پنیر از هر پنیری  به جز پنیر پیتزا میتونید استفاده کنید.چون پنیر پیتزا آب میشه و از پیراشکی ممکنه بیرون بریزه.
میتونید داخل مواد از مرغ پخته شده هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه.


نظرات  (۷)

سلام.وبتون عالیه.یه سوال داشتم
خمیر مایه فوری چیه و از کجا میشه تهیه کردوبازم ممنون از وبلاگ عالیتون
پاسخ:
خمیر مایع فوری دانه های ریزتری دارد و نیازی به عمل آوردن ندارد، فقط کافی است با آرد مخلوط شود، میتوانید از لوازم قنادی فروشیها تهیه کنید.
ممنووووووون.شما واقعا هنرمندید.از دیدن این غذاهای خوشمزه دهن ادم اب میوفته.ممنون که تجربیاتتون را با دیگران به اشتراک میزارید.براتون ارزوی موفقیت و سلامت میکنم دوست عزیز
ممنون.بسیار عالی.یه سوال.خمیرمایع فوری که نیاز به عمل آوری نداره و مستقیما با آرد مخلوط میشه چرا در دستور گفتید که خمیر مایه رو در آب حل کنیم؟
پاسخ:
مرسی.نمی خوایم عمل اوری کنیم فقط با آب مخلوط کردم تا راحت با مواد مخلوط بشه.
بعد شیر باید دماش چه جوری باشه؟سرد گرم ولرم رسیده به دمای محیط؟؟چهطوری؟
پاسخ:
خیلی سرد نباشه، خیلی هم گرم نباشه.
بعد اینکه خمیر مایع رو با آب مخلوط کردید آب معمولی بوده؟یا باز ولرم؟
پاسخ:
آب معمولی عزیزم
ممنون ‌خیلی‌خوب‌بود
پاسخ:
خواهش عزیزم
با سلام و تشکر از وبلاگ فوق العادتون :)
این مقادیری که گفتین خمیرش برای چند تا پیراشکی گل جواب میده؟!
پاسخ:
سلام عزیزم
تا جایی که یادم میاد حداقل سیزده تا پیراشکی اگه کوچیکتر بگیرین تا 15 تا هم میشه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی