خاگینه ساده ماست
این خاگینه در عین اینکه خیلی ساده درست میشه خیلی هم ترد و خوشمزه میشه.مهمترین نکته در تهیه خاگینه اینه که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشن.یعنی شربتمون رو وقتی درست کردید بهتره تو یخجال بذارید وقتی کاملا خنک شد،خاگینه ها رو سرخ کنید و داغ داغ توی شربت بندازید.در اینصورت خاگینه تون کاملا پفکی میشه و توش هم خمیر نمیشه.
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
ماست سفت 2 قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر صاف
زعفران آبکرده مقداری
آرد به مقدار لازم
شیره (طرز تهیه شیره رو میتونید تو این پست ببینید)
طرز تهیه:
تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شده و کمی کف کند و بعد کمی زعفران غلیظ به تخم مرغ اضافه میکنیم.و بکینگ پودر و ماست رو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کاچی برسد.
داخل تابه مقدار کمی روغن میریزیم،روغن را گرم میکنیم.از مواد با قاشق به طور منظم تو ماهیتابه میریزیم و هر دوطرفش رو سرخ میکنیم.هردو طرفش رو سرخ کنین بعد بندازین تو شربت خنک ،بعد خاگینه ها رو تو ظرف مورد نظر میچینیم و شهد رو روش میریزیم.
و عَجِّـ‗__‗ـلّ فَّرَجَهُـ‗__‗ـم
غـــریبــانــه رفتنـــد ، مــانــدیـــم ...!
غــریبــانـــه مــانــدیــم ، رفتنـــــد ...!
شهـیـدانِ گـردانِ هــابیـل ، خـدایـا چـه کـردنـد بـا مــا ؟؟!
با عرض سلام وبلاگ خوبی رو شروع کردین! اگه مایلی من با نام ( شهرستان گراش ) لینک
کنید وبه من خبر دهید تا با چه اسمی لینکتان کنم . موفق و سربلند باشید.