دنیای اسراء

شنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۱:۰۰ ق.ظ

خاگینه ساده ماست

این خاگینه در عین اینکه خیلی ساده درست میشه خیلی هم ترد و خوشمزه میشه.مهمترین نکته در تهیه خاگینه اینه که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشن.یعنی شربتمون رو وقتی درست کردید بهتره تو یخجال بذارید وقتی کاملا خنک شد،خاگینه ها رو سرخ کنید و داغ داغ توی شربت بندازید.در اینصورت خاگینه تون کاملا پفکی میشه و توش هم خمیر نمیشه. 



مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

ماست سفت 2 قاشق غذاخوری پر

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر صاف

زعفران آبکرده مقداری

آرد به مقدار لازم

شیره (طرز تهیه شیره رو میتونید تو این پست ببینید)



 

طرز تهیه:

تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شده و کمی کف کند و بعد کمی زعفران غلیظ به تخم مرغ اضافه میکنیم.و بکینگ پودر و ماست  رو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کاچی برسد.

داخل تابه مقدار کمی روغن میریزیم،روغن را گرم میکنیم.از مواد با قاشق به طور منظم تو ماهیتابه میریزیم و هر دوطرفش رو سرخ میکنیم.هردو طرفش رو سرخ کنین بعد بندازین تو شربت خنک ،بعد خاگینه ها رو تو ظرف مورد نظر میچینیم و شهد رو روش میریزیم.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

خاگینه ساده ماست

شنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۱:۰۰ ق.ظ

این خاگینه در عین اینکه خیلی ساده درست میشه خیلی هم ترد و خوشمزه میشه.مهمترین نکته در تهیه خاگینه اینه که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشن.یعنی شربتمون رو وقتی درست کردید بهتره تو یخجال بذارید وقتی کاملا خنک شد،خاگینه ها رو سرخ کنید و داغ داغ توی شربت بندازید.در اینصورت خاگینه تون کاملا پفکی میشه و توش هم خمیر نمیشه. 



مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

ماست سفت 2 قاشق غذاخوری پر

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر صاف

زعفران آبکرده مقداری

آرد به مقدار لازم

شیره (طرز تهیه شیره رو میتونید تو این پست ببینید)



 

طرز تهیه:

تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شده و کمی کف کند و بعد کمی زعفران غلیظ به تخم مرغ اضافه میکنیم.و بکینگ پودر و ماست  رو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کاچی برسد.

داخل تابه مقدار کمی روغن میریزیم،روغن را گرم میکنیم.از مواد با قاشق به طور منظم تو ماهیتابه میریزیم و هر دوطرفش رو سرخ میکنیم.هردو طرفش رو سرخ کنین بعد بندازین تو شربت خنک ،بعد خاگینه ها رو تو ظرف مورد نظر میچینیم و شهد رو روش میریزیم.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۰۲/۳۱

نظرات  (۱۸)

اللًّهُـ‗__‗ـمَ صَّـ‗__‗ـلِ عَـ‗__‗ـلَى مُحَمَّـ‗__‗ـدٍ وَ آلِ مُحَمَّـ‗__‗ـَد

و عَجِّـ‗__‗ـلّ فَّرَجَهُـ‗__‗ـم
غـــریبــانــه رفتنـــد ، مــانــدیـــم ...!

غــریبــانـــه مــانــدیــم ، رفتنـــــد ...!

شهـیـدانِ گـردانِ هــابیـل ، خـدایـا چـه کـردنـد بـا مــا ؟؟!

با عرض سلام وبلاگ خوبی رو شروع کردین! اگه مایلی من با نام ( شهرستان گراش ) لینک

کنید وبه من خبر دهید تا با چه اسمی لینکتان کنم . موفق و سربلند باشید.
پاسخ:

سلام، خوش آمدید 

متاسفانه وبلاگهای غیر مرتبط رو لینک نمی کنم

یا حق

اسرا جون کلی نازن همشون...
پاسخ:
مرسی عزیز دلم.....
سلام اسرا جون پس ماست و کی اضافه میکنیم؟
برا افطاری امسالم برامون پست بذار خانوم
پاسخ:
چشم حتما
سلام اسرا جون.امروز با سایتت آشنا شدم  تبریک میگم خانمی که اینقدر هنرمندی...من اهل تبریزم و شوهرم هم عاشق خاگینه.منم تازه عروسم و ناشی...راستش تو خاگینه درست کردن افتضاحم دعا کن با دستورای آشپزی تو خاگینه های خوشمزه درست کنم...راستی اگه اشکال داشتم  تو همین قسمت یادم میدی یا باید ثبت نام کنم ؟
پاسخ:
سلام لیدا جان، از آشناییتون خوشحالم...ممنون از لطفتون، مطمئنم با کمی دقت خاگینه هاتون عالی خواهد شد. برای سوال پرسیدن نیازی به ثبت نام نیست همین جا مطرح کنید پاسخ میدم
سلام اسرا جان این خاگینه ها سرد سرو میشن یا گرم؟ میشه چند ساعت قبل سرو درستشون کرد؟
پاسخ:
سلام عزیزم، هم سردش خوشمزه است هم گرمش، بله میتونید از قبل تهیه کنید، برای مهمونی ها معمولا سرد سرو میشه.

با سلام و خسته نباشید

من اهل تبریز هستم و در یکی از غذاخوریها (آذرآب)  دو سه بار دسر خاگینه خورده ام که به صورت توپی درست شده و خیلی ترد هست ولی من هروقت درست میکنم وقتی داخل شیره میاندازم شل می شود و آنجور که میخواهم ترد باشد نسیت. لطفاً راهنمایی فرمائید.من با ماست سفت درست میکنم و داخل روغن زیاد سرخ میکنم. شیره را هم امتحان کرده ام هم در شیره سرد و هم در شیره داغ ولی هیچکدام جواب نداده.

پاسخ:

سلام عزیزم

منم یکبار درست کردم و مشکلی که شما داشتید رو بهش برخوردم، بعد هم دیگه فرصت نکردم باید چندباری امتحان کنم تا قلقش دستم بیاد. 

متاسفم نتونستم کمکی بهتون بکنم

سلام خانمی
انشالله این خاگینه را درست میکنم
خانمی عید قربان بر شما و خانوادگی گرامیتان مبارک باد
پاسخ:

سلام رها جان

عید شما هم مبارک 

سلام اسرا جان من تا حالا خاگینه درست نکردم و نخوردم و میخوام درستش کنم 2 تا سوال دارم

خاگینه سرد سرو میشه یا گرم

دوم اینکه همیطوری سرو میشه یا با نونی چیزی؟

ممنونم

پاسخ:
سلام عزیزم
هم به صورت گرم و هم سرد,براى دسر سرد سرو میشه.بازم اگه برا دسر باشه نون نمى خواد ولى اگه براى صبحانه یا شام با نون خورده میشه
یه پیشنهاد خیلی خوب دارم: عصاره زعفران علاوه بر مقرون به صرفه تر بودنش در زمان هم صرفه جویی می کنه چرا که دیگه نیازی به آسیاب کردن و .... نداره. پس حتما امتحانش کن
پاسخ:
این عصاره ها چون داخلشون مواد نگه دارنده دارند من استفاده نمىکنم.در ضمن استفاده از زعفران واقعى اصلا هم سخت نیست
اتفاقا این عصاره ها مواد نگهدارنده شمیمیایی ندارن و از نمک بعنوان نگهدارنده استفاده میکنن و زعفران واقعی خیلی هم گرونه البته برا بشتر اقشار جامعه!
من و الیت
پاسخ:
اگه نگهدارنده نداشته باشن که خوبه، با این نظرتون موافقم که زعفران گرونه. ولی زعفران خیلی پر برکته، اگه خوب سابیده بشه و خوب دم بکشه با یه کمش میشه عطر و طعم واقعی به غذا داد.

سلام اسرا جون

من از دستورا ی شما زیاد استفاده کردم ممنونم الان 4 ساله ازدواج کردم و هر روز از دستورای قشنگت الهام میگیرم و وقتی از سر کار میام زود سایتو وا میکنم یه چیزی از دستورات می پزم این خاگینه ولی خمیر شد از چیه؟؟

پاسخ:

سلام عزیزم

خوشحالم از دستورات سایت استفاده کردید

یکی از مواردی که باعث میشه خاگینه خمیر بشه اینه که هم شیره و هم خود خاگینه گرم باشه، توی دستورات خاگینه گفتم که یکی باید خنک و یکی داغ باشه و یکی اینکه خاگینه کامل نپخته و برای اینکه خمیر نشه باید طرف اول خمیر رو با در بسته تابه بپزیم تا خمیر کاملا پخته بشه بعد بر میگردونیم و طرف دیگش رو سرخ میکنیم

نمیدونم چی بگم به این همه هنر شما....عالی کارتون واقعا ممنون ازتون
پاسخ:
نظر لطف شماست دوست عزیزم
خیلی باسلیقه وباحوصله ای خوش بحالت
پاسخ:
مرسی گلم
سلام خیلی دوستون دارم من تازه اشنا شدم با سایتتون خیلی کامل توضیح میدین متشکریمممم
پاسخ:
       سلام، ممنون از لطفتون
ماست سفت یعنی ماستی که ابش رفته باشه؟!
پاسخ:
منظور ماستی که خیلی شل نباشه
۰۹ شهریور ۹۳ ، ۱۹:۰۵ فاطمه نیشابوری
مرسی . استفاده کردم
پاسخ:
خواهش
سلام عزیزم لطفا من را هم به گروهتون اضافه کنید ممنونم
پاسخ:
سلام من گروهی ندارم دوست عزیزم
 واقعا عالی بود از شما ممنونم🌹🌹🌹
پاسخ:
ممنونم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی