دنیای اسراء

يكشنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۰۹:۵۷ ب.ظ

ایشلی قیقاناخ (خاگینه رولتی مغز دار)

چند روزیه حس و حال خوبی ندارم، بماند که واسه چی!! حوصله نوشتن پست جدید هم نداشتم اما دیگه امروز هر جوری بود نشستم تا یک پست جدید بنویسم، این پست کوچولو فکر کنم سه ساعت وقت گرفت چون اصلا تمرکز نداشتم. فقط بخاطر شما دوستهای خوبم می نویسم، چون دیگه واقعا گاهی وقتها نوشتن برام خیلی سخته، خیلی دوست دارم حداقل هفته ای چند تا پست داشته باشم اما.... 

بگذریم...یکی از خوانندگان عزیز وبلاگ خواسته بود براش این دسر رو آموزش بدم البته اسمش هم نمیدونست، و از توضیحاتش متوجه شدم منظورش خاگینه رولتی هست. این دوست خوبم خیلی خوش شانسه چون من معمولا بخوام چیزی رو درست کنم و پست کنم چندماهی طول میکشه!!! ولی چون این خاگینه رو خیلی وقته نخورده بودم و مهمتر اینکه مامان هوس کرده بود درست کردم و بازم خوش شانسه که زود تونستم پست کنم.

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

ماست 3 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1.4 قاشق چایخوری

وانیل کمی

مواد برای شیره

شکر یک فنجان (فنجونی که تو عکس می بینید)

آب نصف فنجان

گلاب غلیظ 1.4 فنجان

زعفران آبکرده یک قاشق غذاخوری

مواد داخل خاگینه:

گردو 5 عدد

پودر گل محمدی 1 قاشق مرباخوری

پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری

پودر هل سبز 1.4 قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه:

اول شیره رو درست میکنیم، شکر رو توی قابلمه بریزید.

 

 

آب رو بریزید و بگذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه، چند جوشه بزنه کافیه، حرارت رو خاموش میکنیم،نمیخواهیم شیره غلیظ بشه.

 

 

گلاب رو بریزید.

 

 

زعفران رو بریزید.

 

 

اگه عجله ندارید بگذارید توی یخجال تا خنک بشه و گرنه بگذارید داخل فریزر، چون میخواهیم شیره موقع ریختن روی قیقاناخ خنک باشه.

تخم مرغها و وانیل  رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد.

 

 

ماست رو اضافه کنید. ماست بهتره تقریبا سفت باشه، چون اگه رقیق باشه بیشتر آرد میبره و در نتیجه خاگینه سفت میشه.من از ماست خامه ای استفاده کردم، مهم نیست از ماست خامه ای استفاده کنید فقط ماست باید شیرین باشه.

سه تا قاشق ماست ریختم البته قاشق آخری کمی شل بود.

 

 

هم بزنید تا یکدست بشه.

 

 

سه تا قاشق آرد بریزید. 

 

 

 

بگینک پودر رو هم بریزید.

 

 

غلظت مایه باید به این شکل باشه. مثل فرنی گرم. اگه دیدید با سه قاشق به این شکل در نیومد کمی هم آرد بریزید. 

 

 

تابه گرد نچسب 25 سانت رو چرب کنید. از تابه کوچکتر استفاده نکنید چون قیقاناخ ضخیم میشه و رولتش جالب نمیشه.

تابه گرم که شد دقت کنید داغ نشه فقط گرم باشه کافیه مایه رو یکنواخت توی تابه بریزید و در تابه رو بگذارید تا بسته بشه، کمی طلایی بشه کافیه.

 

 

برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه.

 

 

اگه وسطش بالا اومد با چنگال سوراخ کنید تا هوای زیرش خارج بشه تا یکنواخت سرخ بشه.

 

 

حرارت رو خاموش کنید و در تابه رو بگذارید و کمی(حدودا یک ربع) استراحت بدید تا رولت نرم و انعطاف پذیر بشه تا موقع رول کردن نشکنه. بهتره روی تابه هم با کاغذ روغنی یا دستمال بپوشونید تا رولت نرم بشه

 

 

مواد داخل رو آماده میکنیم.

گردو رو توی زیپ لاک یا نایلون ضخیم بریزید و بکوبید تا خرد بشه، نمی خواهیم خیلی نرم بشه و باید گردوها دندان گیر باشن. 

پودر گل سرخ

 

 

پودر دارچین 

 

 

و پودر هل سبز رو با هم مخلوط کنید، اگه از پودر هل سفید استفاده می کنید از مقدار بیشتر استفاده کنید چون عطرش کمتره.

 

 

مخلوط ادویه ها رو روش پخش کنید و گردو رو هم یک ردیف وسطش بریزید.

 

 

از یک طرف رول کنید.موازی با گردوها رول کنید.

 

 

 و با خلال دندان محکم کنید.

 

 

شیره خنک رو روی قیقاناخ بریزید. در مورد قیقاناخ حتما باید شیره یا کرپ خنک و یکی گرم باشه، اگه هر دو گرم باشه شفته میشه و اگه سرد باشن شیره جذب قیقاناخ نمیشه.

 

 

اگه عجله ندارید و میخواهید چند ساعت بعد خاگینه رو مصرف کنید نیازی به حرارت دادن نیست، شیره رو روی خاگینه بریزید و تو این مدت چند بار از شیره روی قیقاناخ بریزید تا کم کم شیره جذب بشه و برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو جذب کنه. با این روش کیفیت خاگینه عالی میشه.

اما روشی که در مواقع اضطراری!(مواقعی که عجله دارید) میتونید استفاده کنید. شیره رو روی قیقاناخ بریزید و حرارت رو روشن کنید، حرارت باید کم باشه، بالا سرش وایسید و قاشق قاشق از شیره روی قیقاناخ بریزید.

 

از شیره با قاشق داخل خاگینه هم بریزید.

 

 

بعد از چند دقیقه برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو بخودش بکشه.

 

 

توی ظرف سرو بگذارید و برش بزنید و از شیره بریزید و روش رو با خلال پسته، بادوم و گردو تزیین کنید.

 

 

توصیه میکنم حتما امتحان کنید، واسه صبحانه یا دسر خیلی عالیه.


 

هم سرد و هم گرم میشه سرو کرد.

میتونید به جای شیره شکر از شیره انگور یا همون دوشاب استفاده کنید.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ایشلی قیقاناخ (خاگینه رولتی مغز دار)

يكشنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۰۹:۵۷ ب.ظ
چند روزیه حس و حال خوبی ندارم، بماند که واسه چی!! حوصله نوشتن پست جدید هم نداشتم اما دیگه امروز هر جوری بود نشستم تا یک پست جدید بنویسم، این پست کوچولو فکر کنم سه ساعت وقت گرفت چون اصلا تمرکز نداشتم. فقط بخاطر شما دوستهای خوبم می نویسم، چون دیگه واقعا گاهی وقتها نوشتن برام خیلی سخته، خیلی دوست دارم حداقل هفته ای چند تا پست داشته باشم اما.... 

بگذریم...یکی از خوانندگان عزیز وبلاگ خواسته بود براش این دسر رو آموزش بدم البته اسمش هم نمیدونست، و از توضیحاتش متوجه شدم منظورش خاگینه رولتی هست. این دوست خوبم خیلی خوش شانسه چون من معمولا بخوام چیزی رو درست کنم و پست کنم چندماهی طول میکشه!!! ولی چون این خاگینه رو خیلی وقته نخورده بودم و مهمتر اینکه مامان هوس کرده بود درست کردم و بازم خوش شانسه که زود تونستم پست کنم.

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

ماست 3 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1.4 قاشق چایخوری

وانیل کمی

مواد برای شیره

شکر یک فنجان (فنجونی که تو عکس می بینید)

آب نصف فنجان

گلاب غلیظ 1.4 فنجان

زعفران آبکرده یک قاشق غذاخوری

مواد داخل خاگینه:

گردو 5 عدد

پودر گل محمدی 1 قاشق مرباخوری

پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری

پودر هل سبز 1.4 قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه:

اول شیره رو درست میکنیم، شکر رو توی قابلمه بریزید.

 

 

آب رو بریزید و بگذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه، چند جوشه بزنه کافیه، حرارت رو خاموش میکنیم،نمیخواهیم شیره غلیظ بشه.

 

 

گلاب رو بریزید.

 

 

زعفران رو بریزید.

 

 

اگه عجله ندارید بگذارید توی یخجال تا خنک بشه و گرنه بگذارید داخل فریزر، چون میخواهیم شیره موقع ریختن روی قیقاناخ خنک باشه.

تخم مرغها و وانیل  رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد.

 

 

ماست رو اضافه کنید. ماست بهتره تقریبا سفت باشه، چون اگه رقیق باشه بیشتر آرد میبره و در نتیجه خاگینه سفت میشه.من از ماست خامه ای استفاده کردم، مهم نیست از ماست خامه ای استفاده کنید فقط ماست باید شیرین باشه.

سه تا قاشق ماست ریختم البته قاشق آخری کمی شل بود.

 

 

هم بزنید تا یکدست بشه.

 

 

سه تا قاشق آرد بریزید. 

 

 

 

بگینک پودر رو هم بریزید.

 

 

غلظت مایه باید به این شکل باشه. مثل فرنی گرم. اگه دیدید با سه قاشق به این شکل در نیومد کمی هم آرد بریزید. 

 

 

تابه گرد نچسب 25 سانت رو چرب کنید. از تابه کوچکتر استفاده نکنید چون قیقاناخ ضخیم میشه و رولتش جالب نمیشه.

تابه گرم که شد دقت کنید داغ نشه فقط گرم باشه کافیه مایه رو یکنواخت توی تابه بریزید و در تابه رو بگذارید تا بسته بشه، کمی طلایی بشه کافیه.

 

 

برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه.

 

 

اگه وسطش بالا اومد با چنگال سوراخ کنید تا هوای زیرش خارج بشه تا یکنواخت سرخ بشه.

 

 

حرارت رو خاموش کنید و در تابه رو بگذارید و کمی(حدودا یک ربع) استراحت بدید تا رولت نرم و انعطاف پذیر بشه تا موقع رول کردن نشکنه. بهتره روی تابه هم با کاغذ روغنی یا دستمال بپوشونید تا رولت نرم بشه

 

 

مواد داخل رو آماده میکنیم.

گردو رو توی زیپ لاک یا نایلون ضخیم بریزید و بکوبید تا خرد بشه، نمی خواهیم خیلی نرم بشه و باید گردوها دندان گیر باشن. 

پودر گل سرخ

 

 

پودر دارچین 

 

 

و پودر هل سبز رو با هم مخلوط کنید، اگه از پودر هل سفید استفاده می کنید از مقدار بیشتر استفاده کنید چون عطرش کمتره.

 

 

مخلوط ادویه ها رو روش پخش کنید و گردو رو هم یک ردیف وسطش بریزید.

 

 

از یک طرف رول کنید.موازی با گردوها رول کنید.

 

 

 و با خلال دندان محکم کنید.

 

 

شیره خنک رو روی قیقاناخ بریزید. در مورد قیقاناخ حتما باید شیره یا کرپ خنک و یکی گرم باشه، اگه هر دو گرم باشه شفته میشه و اگه سرد باشن شیره جذب قیقاناخ نمیشه.

 

 

اگه عجله ندارید و میخواهید چند ساعت بعد خاگینه رو مصرف کنید نیازی به حرارت دادن نیست، شیره رو روی خاگینه بریزید و تو این مدت چند بار از شیره روی قیقاناخ بریزید تا کم کم شیره جذب بشه و برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو جذب کنه. با این روش کیفیت خاگینه عالی میشه.

اما روشی که در مواقع اضطراری!(مواقعی که عجله دارید) میتونید استفاده کنید. شیره رو روی قیقاناخ بریزید و حرارت رو روشن کنید، حرارت باید کم باشه، بالا سرش وایسید و قاشق قاشق از شیره روی قیقاناخ بریزید.

 

از شیره با قاشق داخل خاگینه هم بریزید.

 

 

بعد از چند دقیقه برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو بخودش بکشه.

 

 

توی ظرف سرو بگذارید و برش بزنید و از شیره بریزید و روش رو با خلال پسته، بادوم و گردو تزیین کنید.

 

 

توصیه میکنم حتما امتحان کنید، واسه صبحانه یا دسر خیلی عالیه.


 

هم سرد و هم گرم میشه سرو کرد.

میتونید به جای شیره شکر از شیره انگور یا همون دوشاب استفاده کنید.

نظرات  (۴۵)

امیدوارم مشکل خاصی نباشه و هر چه زودتر سرحال بشی عزیزم مرسی بابت این دستور عالی حتما امتحانش میکنم! کلا عاشق کرپ جات و رولت جاتم!
خیلی خوشمزس و مطمئناً با دست پخت شما که عالی هم میشه از عکسش که معلومه
پاسخ:
مرسی عزیزم، کاش اینجا بودین با هم میخوردیم.
۲۸ شهریور ۹۱ ، ۲۳:۳۰ آشپزی سئویل
سلام اسرا جان باز هم یک دسر بسیار زیبا ممنونم ولی فکر کنم اگر اسم فارسیش رو می نوشتی خاگینه رولتی مغز دار یا خاگینه مغزدار بهتر بود البته فکر کنم ممنونم
۲۹ شهریور ۹۱ ، ۰۸:۳۴ مامان محمد صدرا
مرسی خانومی
دستتون درد نکنه.از رنگش مشخصه که چقدر خوشمزس.
منکه تازه دارم اشبزی یاد میگیرم اینجور غذاهایی که دستورشونو میذارید خیلی خوبه برام.(راحت الحلقوم فراموش نشه ها).بازم ممنون
۳۱ شهریور ۹۱ ، ۱۳:۳۵ خواننده بی صدا
با سلام یک دنیا ممنونم دست شما درد نکنه از اینکه با این سرعت این دستور رو گذاشتید .
پاسخ:
سلام عزیزم، خوشحالم که اینبار تونستم زود درخواست دوستام رو اجابت کنم.
بهتری اسرای گلم؟
آبجی میشه به جای این شیره از شیره انگور یا خرما استفاده کرد؟؟
برای مامان می ترسم.میدونی که سنشون بالاست و ...خدا همه مامان ها رو واسه دختر ها حفظ کنه و ما غم و مریضی شون رو نبینیم انشاله
پاسخ:
خدا مامان تو رو هم برات حفظ کنه، وجودشون برامون غنیمته، انشالله همیشه سالم و سرحال باشند.
اسراء جون دستت درد نکنه و نوش جان مادر عزیزت باشه . من بلد نیستم و تا حالا درست نکردم بخوام درست کنم میام سراغ وبلاگ تو حتما . میدونی منم اینقده دلم میخواد که زیاد پست بذارم . اما واقعا وقت نمیشه، اینقده غذاهای جدید تو ذهنمه که از وبلاگ دوستام الهام گرفتم و میخوام بذارم اما کو حوصله؟ کو حوصله تایپ کردن و لوگو گذاشتن .
پاسخ:
راست میگی واقعا من الان چند تا غذای آماده دارم که منتظر پست شدن هستند ولی اصلا فرصت نمیشه.
سلام اسرا جون من خاگینه رو درست کردم مهمونم داشتیم خوششون اومد.
پاسخ:
سلام عزیزم.نوش جون خودت و مهمونات.
سلام اسرا جون شبت به خیر نبینم حوصله نداشته باشی و دلت گرفته باشه... مثل همیشه این پست عالیییییییییییه این قیقاناخ با آدم حرف میزنه از بس که خوشرنگه و اشتهاآور از روی دستور بعضی دوستان چند بار درست کردم ولی اونی که باید نشده اما از اونجائی که به دستورای شما اعتماد 100 درصد دارم این دستور را جایگزین بقیه می کنم ممنون عزیز دلم .
پاسخ:
بووووووووووووس
سلام عزیزم واقعا دستتون درد نکنه با این روش پختم حرفی نداشت من به همشهری مثل شما افتخار میکنم یاساشن .
پاسخ:
سلام فهیمه جان، لطف داری عزیزم
سلام .به به عجب وبلاگی داری .من تبریزی نیستم ولی از غذاهای استانتون خوشم امده.
پاسخ:
سلام ، ممنونم، امیدوارم از خوردنشون هم لذت ببرید.
الین قولون ساح السون.


ببخشید نوشتن ترکی چقدر سخته!!!!!
سلام اسرا جان!امیدوارم همیشه شادو سرحال باشی!منم آذریم ولی تو پختن خیلی از غذاهای آذربایجان مشکل دارم.مادرم ذست پختش حرف نداره ولی چون چشمی آموزش میده هیچوقت نتونستم تو آشپزی به پاش برسمبرای همین امروز که وبلاگتون رو دیدم خیلی خوشحال شدم مرسییییییییییییییپسرم عاشق قیقاناخه باورت میشه؟رفتم که براش درست کنم !بازم مرسیییییییییی
سلام عزیزم کارت درسته درستیدم عالی شد من به جای ماست از شیر استفاده میکنم منم تبریزیم بوسسسسسسسسسسسسس
سلام خانومی. خسته نباشین. من طبق دستور خاگینه رو درستیدم خبلی خوشمزه بود. مرسی از آموزش مرحله به مرحلتون.فقط موقع ریختن شربت خنک یه جورایی رو کرپ حالت شکرکی پیدا کرد.میشه علتشو بگین؟
سلام از وبلاگ خوبت تشکر میکنم من از ارومیه هستم خیلی عالی
پاسخ:
سلام لیلا جان.خوشبختم از آشنایی با شما
سلام اسرا جان تازه با وب خوبت آشنا شدم و با اجازه لینکت میکنم تا باز هم مزاحمت بشم دوست داشتی منو با عنوان طعم خوش آشپزی لینک کن
سلام
سایت زیبایی دارین 
اگه میشه وبلاگ ما رو هم لینک کنید 
مرسی
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
متاسفم من وبلاگهای مرتبط رو لینک میکنم
شرمنده دوست عزیز
Salam eziz Esra Khanim ,ellerinize saglik cokh gözel rezepdi. Esra Khanim ,men almanda böyümüsem bir Azerbaycan balasiyam neslim Khoydandi ona göre fars dlini bilmirem ,imkaniniz olsa bu gözel yemeyin terifini öz ana dlimizde biz gerib insalara yazasiniz ,cünükü onda menim tercüme eledmeye ehticacim olmasini

SAYIGILARIMLA BEDIE
پاسخ:
Salam aziz
Motasefana Man torki yazesin basharmiram. v vagtem da yokhde ike dila yazam.sharmanda
اگر دوست داشتی عصاره زعفرون به جای زعفرون بریز من معمولا عصاره زعفرون الیت رو میریزم
۲۲ تیر ۹۲ ، ۱۹:۵۱ alireza $ mamanam
salam , khaste nabashin  vaghan dastet dard nakone site kheili ali dari az vagti mamanam in khaginaro yad gerefte har roz vase eftar doros mikone , kheili khoshmazas , faghat sitet ye chizi ro kam dare onam ineke emkane search  ,  nadare age onam bezari dg aliye alli mishe , bazam mamnoon 
پاسخ:
سلام زنده باشید. نوش جونتون، بله خودم هم بفکرش هستم انشالله بزودی 
۳۱ تیر ۹۲ ، ۰۳:۱۶ همیشه بهار
سلام
من ازسلیقه ی شما خیلی خوشم اومد
امیدوارم همیشه پست های جدیدی ببینم
پاسخ:

سلام

شما خیلی لطف داری عزیزم

به امید خدا

۳۱ تیر ۹۲ ، ۰۳:۱۷ همیشه بهار
سلام
از آشنای با سایت شما خوشحالم
پاسخ:

سلام

من هم از آشنایی با شما خرسندم

سلام عزیزم من این دستور را درست کردم و تو سایتم گذاشتم ، البته هم از دستور تو استفاده کردم هم لیدی الهام، ازت ممنونم ، یکی از روزهای ماه رمضان افطار کردم باهاش، همیشه شاد باشی 
پاسخ:

سلام الهام جان.خواهش دوست خوبم و نوش جونت

زنده و سربلندباشی

خیلی عالیه

دستور پخت تون کامله به خصوص عکس هاتون باعث میشه روش پخت رو اسون یاد گرفت.

پاسخ:

مرسی حمیده جان


مرسی اسرا خانوم گل دست گلت درد نکنه خیلی عالی شده
پاسخ:
قربانت حمیده جان
سلام من خاگینه رو درست کردم ولی پف کرد و مثل مال شما یک دست نشد ایراد کارم کجا بود؟؟ ناگفته نمونه که عالی و خوشمزه بود مرسی
پاسخ:
سلام، یا مقدار بگینک پودر زیاد بوده یا حرارت یکنواخت نبوده. اگه مایع زیاد سفت هم باشه بعد از پختن یکنواخت نمیشه، البته زیاد مهم نیست چون بعد از رول کردن و ریختن شیره روش مشخص نمیشه.
سلام....من دیشب وب لاگتونو رو پیدا کردم.اونقدر زیبا و با بیان عالی همه چی رو توضیح دادین که امروز رفتم وسایل تهیه کردم که دست به کار شم....عکسها چقدر واضح هستند...ممنون از وب لاگ زیباتون..آذری هم که هستین دیگه همه چی تمام....  :)
پاسخ:
سلام. خوشحالم از آشناییتون و ممنون از لطفتون
سلام خواهر گلم دستت طلا زحمت کشیدین عالی بود خدا کنه من از پسش بر بیام
پاسخ:
سلام، ممنون.اگه بخواین حتما میتونین.
سلام سایت خوبی دارید من تازه اشنا شدم باسایتتون اتفاقا این غذا رو درست کردم ولی ایرادی که پیدا کرد این بود که شیره رو که اضافه کردم خاگینم حالت ابگز پیدا کرد البته شیره ام ولرم بود چون عجله داشتم حالا نمی دونم به خاطر این بود یا چیز دیگه اگر میشه من رو راهنمایی کنید
پاسخ:
سلام عزیزم، خوش آمدید
احتمالا شیره رقیق بوده، مقداری می جوشوندید تا غلیظ بشه. تو متن هم گفتم که اگه میخواید کیفیت خاگینه خوب بشه، باید یکی خنک و یکی داغ باشه، اگه ولرم باشن خاگینه خوب نخواهد شد.
واقعا عالی بود
پاسخ:
مرسی
سلام عزیزم من برا اولین بار اومدم سایت خیلی خوشم اومد خصوصا اینکه تصویر داره واقعا ازتون ممنونم
پاسخ:

سلام 

خیلی خوش آمدید دوست عزیز

واقعا عالی بود خیلی ممنون چون من دیروز درست کردم خیلی بد شد حالا دیگه یاد گرفتم خیلی ممنون
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
مرسی عزیزم  از توضیح کامل و نکته به نکتتون
پاسخ:
خواهش عزیزم
عالییییییییییییییییییییییییی بود
پاسخ:
مرسی
سلا م،ممنون ازسایت خوبتان
پاسخ:
سلام، ممنونم دوست عزیز
سلام اسراجونی خیلی زیبا بود دست گلت درد نکنه ک پست های زیبایی میزاری ,عزیزم نمیشه بجای ماست شیر ریخت ,من موقع برگردوندن دچار مشکل میشم خاگینم میشکنه وسطش؟!؟ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیزم، نظر لطف شماست، بله میتونید شیر رو جایگزین کنید، توی پست نوشتم که باید بگذارید رولت خنک بشه بعد بپیچید تا نشکنه، بهتره روی تابه هم با کاغذ روغنی یا دستمال بپوشونید تا رولت نرم بشه

خیلی خیلی ممنون بابت اموزش این دسر خووشمزه

 

پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
وای عالی شد
پاسخ:
نوش جونتون
سلام اسرا جون خیییییییییییییییییییلی ممنون و متشکر به خاطر توضیحات ریز  به خصوص عکس ها می دونم که گرفتن عکس ها حین کار خیلی سخته ولی کارت حرف نداره من که درست کردم عالی شد مگه با این جزئیات شما خراب هم میشه؟ 
پاسخ:
سلام الهام جان
ممنونم از لطفتون
سایت بسیار زیبایی داری اسرا جان.
دستت درد نکنه. از دسرهای ماه رمضون هم پست کنید لطفا.
پاسخ:
مرسی عزیزم
انشاالله
سلام خسته نباشی مرسی خیلی کامل و جامع توضیح دادی عالی بود بهتر و بیشتر از بقیه زحمت کشیدی 
مرسی مرسی مرسی
پاسخ:
سلام ممنون از لطفتون
سلام. ممنون از زحماتتان. ولی عکسهای خیلی از پست ها باز نمیشن. با تمام مرمرگرها هم امتحان کردم
پاسخ:
سلام، مشکل از آپلود سنتره و حل میشه 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی