رزت اسفناج
تو خونه ما پیراشکی مخصوصا پیراشکی اسفناج خیلی طرفدار داره،هر وقت اسفناج بگیریم اولین گزینه پیراشکی اسفناجه.من حتی گاهی که حوصله خمیر بازی ندارم پیراشکی رو با نون لواش درست میکنم که اون هم خیلی خوشمزه میشه.
دیروز هم هوس پیراشکی اسفناج کرده بودم.خمیرش رو درست کردم،عکس یه چیزی شبیه به اینا رو تو اینترنت دیده بودم،تصمیم گرفتم اینبار پیراشکی رو به این شکل درست کنم.انصافا هم همه خوششون اومد.
بابام که خیلی خوشش اومده بود میگفت نونایی به این شکل درست کن توش چیزی نذار، تا تو هیئت به جای نون زنجبیلی بدیم به مامانم هم گفت تو هم آش درست کن خیلی عالی میشه.فک کن من باید هفتاد هشتاد تا از این نونا درست میکردم،منم واسه اینکه از زیر این کار در برم،گفتم زشته بابا چی میگن،نون زنجبیلی خیلی بهتره ولی با آش موافقم (آخه کارای اصلی آش رو مامانم میکنه).
ولی راستیتش خودم هم دوست دارم واسه هیئتمون از اینا درست کنم.
مواد لازم:
خمیر پیراشکی 1 واحد
اسفناج نیم کیلو
پنیر پیتزا 100 گرم
روغن 1 قاشق غ
نمک به مقدارلازم
برای رویه خمیر:
زعفران دم کرده 1 قاشق غ
زرده تخم مرغ 1 عدد یا خامه 1 قاشق غ
کنجد
طرز تهیه:
دستور خمیر پیراشکی رو میتونید اینجا ببیند.
اسفناج رو بخار پز کنید. نمک اضافه کنید و آبش رو کاملا بگیرید و خرد کرده با یه قاشق روغن تفت بدید.
پنیر پیتزا اسفناج رو با هم مخلوط کنید.
خمیر رو به شش قسمت تقسیم کنید.هر کدوم به اندازه یه تخم مرغ میشه.
به شکل دایره به قطر حدود ده سانت باز کنید.کلفتی خمیر کمتر از یک سانت میشه.
به خمیر چهار تا چرت بزنید.
یک قاشق از مواد پیراشکی داخل خمیر بگذارید.
گلبرگ اول رو روی اسفناج بیارید
گلبرگ دوم رو روی اولی
گلبرگ سوم رو هم همینطور
چهارمین گلبرگ رو زیر گلبرگ سوم بگذارید تا به این شکل در بیاد.
با قلمو اضافی آرد پیراشکی رو بگیرید.
خامه و زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بمالید یا اینکه زرده تخم مرغ و زعفران رو هم بزنید و روی خمیر بمالید و روش کنجد بپاشید.
فر رو از قبل به مدت یک ربع روشن کنید با حرارت 180 درجه یا اگه فرتون برقی روی 160 درجه تنظیم کنید.
پیراشکی رو به مدت 25 دقیقه توی فر بگذارید. بعد از این مدت اگه روش کاملا طلایی شده بود خارج کنید و گرنه 5 دقیقه دیگه بگذارید بمونه.
اگه میخواین پیراشکی های نرمی داشته باشین،یه کاسه آب جوش داخل فر بذارید.