دنیای اسراء

جمعه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۳۰ ب.ظ

کیک خامه ای با میوه و ژله

میلاد با سعادت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر و روز زن رو به هم شما خانمهای نازنین تبریک میگم.

خیلی وقت بود میخواستم یک کیک خامه ای توی وبلاگ بگذارم ولی قسمت نمیشد و خوشحالم که در همچین روزی این کیک رو تونستم درست کنم و این کیک رو به همه مادران عزیز و مادر نازنین خودم تقدیم میکنم.

و امیدوارم مادرانی هم که به رحمت خدا رفته اند،مخصوصا مامان بزرگ خودم و مامان شهناز عزیزم امشب مهمان خود خانم فاطمه زهرا سلام الله باشند. 



البته یه مناسبت دیگه هم باید اضافه کنم و اون هم نائب قهرمانی تیم تراکتورسازیه، که کلی خوشحالمون کرد. منتظریم تا سال آینده بچه های تراکتور جام قهرمانی رو به شهرمون بیارن.


مواد لازم:

کیک اسفنجی یک عدد

خامه فرم گرفته 400 گرم( البته مقداری از خامه اضافه اومد)

ژله توت فرنگی یک بسته 

توت فرنگی نیم کیلو

شربت بار یک لیوان


 


کیک رو با یک چاقوی تیز و بلند به دو قسمت کنید.




با شربت بار کاملا روی کیک ها رو مرطوب کنید.(بجای شربت بار میتونید از آب میوه یا آب کمپوت یا بستنی آب شده هم استفاده کنید.)




قسمت داخلی کیکها رو خامه کشی کنید، نیازی نیست خیلی تمیز در بیارد چون دیده نمیشن.




هر دو تا قسمت کیک رو خامه کشی کنید.



داخل ظرفی که میخواید کیک رو توش سرو کنید یک قاشق خامه بگذارید.(برای اینکه کیک موقع تزیین تکون نخوره)



از کاغذ روغنی چهار تا نوار ببرید و روی بشقاب قرار بدید.(تا اطراف بشقاب تمیز بمونه)




لایه اول کیک رو داخل بشقاب بگذارید.




و دورش رو با یک نوار از کاغذ روغنی یک حلقه درست کنید. توی عکس تقریبا مشخصه.(اینکار واسه اینه که وقتی ژله رو میریزیم به بیرون کیک نریزه، البته با این کار هم کمی نفود میکنه اما زیاد مهم نیست.



یک بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین و شکر حل بشه.




یک چهارم لیوان آب سرد و چند تکه یخ داخل کاسه ژله بیندازید و هم بزنید تا زمانی که ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسه. تکه های یخ رو از داخل ژله در بیارید.




تعدادی از توت فرنگی ها رو برای تزیین کنار بگذارید و بقیه رو خرد کنید.


 و داخل ژله بریزید.




مقداری از ژله نیم بند شده رو روی کیک که خامه کشی کردیم بریزید و توت فرنگی ها رو روش بریزید. با پشت قاشق روش رو صاف کنید و به چند دقیقه داخل یخجال بگذارید زیاد نه فقط در حدی که کمی سفت تر بشه نباید ببنده چون میخواهیم لایه دوم کیک رو که روش میگذاریم به ژله بچسبه.




کیک رو از یخجال در بیارید. لایه دوم کیک رو از قسمتی که خامه کشی کردیم روی ژله بگذارید و اینبار نیم ساعت بگذارید توی یخجال تا ژله کاملا بسته بشه.




کیک رو از یخجال در بیارید و کاغذ دورش رو جدا کنید. لایه رویی رو با شربت بار حسابی مرطوب کنید و اطراف کیک رو خامه کشی کنید.




کناره های کیک رو ترافیل رنگی بپاشید.




و روی کیک رو با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید. 




کیک رو چند ساعت در یخجال بگذارید تا کاملا طعم خامه و شربت بار جذب کیک بشه. کیکتون آماده نوش جان کردنه.



خیلی تر و تمیز و شیک برش میخوره




چون در این کیک از خامه صبحانه استفاده شده خامه خیلی سفت نخواهد شد ولی در عوض خامه بسیار خوشمزه و سبکی خواهید داشت.


نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی
پربیننده ترین مطالب
  • ۹۱/۰۱/۲۴