دنیای اسراء

جمعه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۳۰ ب.ظ

کیک خامه ای با میوه و ژله

میلاد با سعادت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر و روز زن رو به هم شما خانمهای نازنین تبریک میگم.

خیلی وقت بود میخواستم یک کیک خامه ای توی وبلاگ بگذارم ولی قسمت نمیشد و خوشحالم که در همچین روزی این کیک رو تونستم درست کنم و این کیک رو به همه مادران عزیز و مادر نازنین خودم تقدیم میکنم.

و امیدوارم مادرانی هم که به رحمت خدا رفته اند،مخصوصا مامان بزرگ خودم و مامان شهناز عزیزم امشب مهمان خود خانم فاطمه زهرا سلام الله باشند. 



البته یه مناسبت دیگه هم باید اضافه کنم و اون هم نائب قهرمانی تیم تراکتورسازیه، که کلی خوشحالمون کرد. منتظریم تا سال آینده بچه های تراکتور جام قهرمانی رو به شهرمون بیارن.


مواد لازم:

کیک اسفنجی یک عدد

خامه فرم گرفته 400 گرم( البته مقداری از خامه اضافه اومد)

ژله توت فرنگی یک بسته 

توت فرنگی نیم کیلو

شربت بار یک لیوان


 


کیک رو با یک چاقوی تیز و بلند به دو قسمت کنید.




با شربت بار کاملا روی کیک ها رو مرطوب کنید.(بجای شربت بار میتونید از آب میوه یا آب کمپوت یا بستنی آب شده هم استفاده کنید.)




قسمت داخلی کیکها رو خامه کشی کنید، نیازی نیست خیلی تمیز در بیارد چون دیده نمیشن.




هر دو تا قسمت کیک رو خامه کشی کنید.



داخل ظرفی که میخواید کیک رو توش سرو کنید یک قاشق خامه بگذارید.(برای اینکه کیک موقع تزیین تکون نخوره)



از کاغذ روغنی چهار تا نوار ببرید و روی بشقاب قرار بدید.(تا اطراف بشقاب تمیز بمونه)




لایه اول کیک رو داخل بشقاب بگذارید.




و دورش رو با یک نوار از کاغذ روغنی یک حلقه درست کنید. توی عکس تقریبا مشخصه.(اینکار واسه اینه که وقتی ژله رو میریزیم به بیرون کیک نریزه، البته با این کار هم کمی نفود میکنه اما زیاد مهم نیست.



یک بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین و شکر حل بشه.




یک چهارم لیوان آب سرد و چند تکه یخ داخل کاسه ژله بیندازید و هم بزنید تا زمانی که ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسه. تکه های یخ رو از داخل ژله در بیارید.




تعدادی از توت فرنگی ها رو برای تزیین کنار بگذارید و بقیه رو خرد کنید.


 و داخل ژله بریزید.




مقداری از ژله نیم بند شده رو روی کیک که خامه کشی کردیم بریزید و توت فرنگی ها رو روش بریزید. با پشت قاشق روش رو صاف کنید و به چند دقیقه داخل یخجال بگذارید زیاد نه فقط در حدی که کمی سفت تر بشه نباید ببنده چون میخواهیم لایه دوم کیک رو که روش میگذاریم به ژله بچسبه.




کیک رو از یخجال در بیارید. لایه دوم کیک رو از قسمتی که خامه کشی کردیم روی ژله بگذارید و اینبار نیم ساعت بگذارید توی یخجال تا ژله کاملا بسته بشه.




کیک رو از یخجال در بیارید و کاغذ دورش رو جدا کنید. لایه رویی رو با شربت بار حسابی مرطوب کنید و اطراف کیک رو خامه کشی کنید.




کناره های کیک رو ترافیل رنگی بپاشید.




و روی کیک رو با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید. 




کیک رو چند ساعت در یخجال بگذارید تا کاملا طعم خامه و شربت بار جذب کیک بشه. کیکتون آماده نوش جان کردنه.



خیلی تر و تمیز و شیک برش میخوره




چون در این کیک از خامه صبحانه استفاده شده خامه خیلی سفت نخواهد شد ولی در عوض خامه بسیار خوشمزه و سبکی خواهید داشت.


نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک خامه ای با میوه و ژله

جمعه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۳۰ ب.ظ
میلاد با سعادت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر و روز زن رو به هم شما خانمهای نازنین تبریک میگم.

خیلی وقت بود میخواستم یک کیک خامه ای توی وبلاگ بگذارم ولی قسمت نمیشد و خوشحالم که در همچین روزی این کیک رو تونستم درست کنم و این کیک رو به همه مادران عزیز و مادر نازنین خودم تقدیم میکنم.

و امیدوارم مادرانی هم که به رحمت خدا رفته اند،مخصوصا مامان بزرگ خودم و مامان شهناز عزیزم امشب مهمان خود خانم فاطمه زهرا سلام الله باشند. 



البته یه مناسبت دیگه هم باید اضافه کنم و اون هم نائب قهرمانی تیم تراکتورسازیه، که کلی خوشحالمون کرد. منتظریم تا سال آینده بچه های تراکتور جام قهرمانی رو به شهرمون بیارن.


مواد لازم:

کیک اسفنجی یک عدد

خامه فرم گرفته 400 گرم( البته مقداری از خامه اضافه اومد)

ژله توت فرنگی یک بسته 

توت فرنگی نیم کیلو

شربت بار یک لیوان


 


کیک رو با یک چاقوی تیز و بلند به دو قسمت کنید.




با شربت بار کاملا روی کیک ها رو مرطوب کنید.(بجای شربت بار میتونید از آب میوه یا آب کمپوت یا بستنی آب شده هم استفاده کنید.)




قسمت داخلی کیکها رو خامه کشی کنید، نیازی نیست خیلی تمیز در بیارد چون دیده نمیشن.




هر دو تا قسمت کیک رو خامه کشی کنید.



داخل ظرفی که میخواید کیک رو توش سرو کنید یک قاشق خامه بگذارید.(برای اینکه کیک موقع تزیین تکون نخوره)



از کاغذ روغنی چهار تا نوار ببرید و روی بشقاب قرار بدید.(تا اطراف بشقاب تمیز بمونه)




لایه اول کیک رو داخل بشقاب بگذارید.




و دورش رو با یک نوار از کاغذ روغنی یک حلقه درست کنید. توی عکس تقریبا مشخصه.(اینکار واسه اینه که وقتی ژله رو میریزیم به بیرون کیک نریزه، البته با این کار هم کمی نفود میکنه اما زیاد مهم نیست.



یک بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین و شکر حل بشه.




یک چهارم لیوان آب سرد و چند تکه یخ داخل کاسه ژله بیندازید و هم بزنید تا زمانی که ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسه. تکه های یخ رو از داخل ژله در بیارید.




تعدادی از توت فرنگی ها رو برای تزیین کنار بگذارید و بقیه رو خرد کنید.


 و داخل ژله بریزید.




مقداری از ژله نیم بند شده رو روی کیک که خامه کشی کردیم بریزید و توت فرنگی ها رو روش بریزید. با پشت قاشق روش رو صاف کنید و به چند دقیقه داخل یخجال بگذارید زیاد نه فقط در حدی که کمی سفت تر بشه نباید ببنده چون میخواهیم لایه دوم کیک رو که روش میگذاریم به ژله بچسبه.




کیک رو از یخجال در بیارید. لایه دوم کیک رو از قسمتی که خامه کشی کردیم روی ژله بگذارید و اینبار نیم ساعت بگذارید توی یخجال تا ژله کاملا بسته بشه.




کیک رو از یخجال در بیارید و کاغذ دورش رو جدا کنید. لایه رویی رو با شربت بار حسابی مرطوب کنید و اطراف کیک رو خامه کشی کنید.




کناره های کیک رو ترافیل رنگی بپاشید.




و روی کیک رو با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید. 




کیک رو چند ساعت در یخجال بگذارید تا کاملا طعم خامه و شربت بار جذب کیک بشه. کیکتون آماده نوش جان کردنه.



خیلی تر و تمیز و شیک برش میخوره




چون در این کیک از خامه صبحانه استفاده شده خامه خیلی سفت نخواهد شد ولی در عوض خامه بسیار خوشمزه و سبکی خواهید داشت.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۲/۲۲
اسراء افسری

نظرات  (۵۶)

سلام اسرا جون واقعا محشره همونی که من می خواستم دستت درد نکنه خیلی خوب شده ببخشید از خامهی اماده هم میتونیم استفاده کنیم ازکجا میتونیم تهیه کنیم
پاسخ:
آره میشه میتونی خامه قنادی رو از لوازم قنادی یا خود قنادی ها تهیه کنی
چه حکایت جالبیست.......کلمه ی "زنــدگـــــــــــــــــــــــی " با "زن" شروع میشود....
و کلمه ی "مـــــــــــــــــردن" با "مرد"
پس ببال به خودت که اغازگر زندگی هستی..
سلام

تولد بانوی دو عالم صدیقه ی کبری و ریحانه ی نبی سلام الله بر شما مبارک

امیدوارم که همونطور که گفتید روح مادران از دست رفته با حضرت فاطمه محشور باشند

فاتحه ای هم عیدی من به مادربزرگ شما و مامان خودم

ممنون که به وبلا گ من سرزدید من هم شما رو لینک کردم درضمن این کیک شما بدون تعارف خیلی حرفه ای و زیبا هست

قناد باشی
روز مادر یعنی باز هم بهانه مادر گرفتن روز مادر یعنی بهانه در آغوش کشیدن زنی که نوازشگر همه سالهای دلتنگی تو بود روز مادر یعنی بهانه بوسیدن خستگی دستهایی که عمری به پای بالیدن تو چروک شد روز مادر یعنی به تعداد آرامش همه خوابهای کودکانه تو، بیداری
سلام عزیزم
همیشه منو شرمنده میکنی ..عزیزم امیدوارم روح مامان بزرگت در آرامش و مامان و بابای گلت سالم و تندست باشن
شاد باشی و اندوه از تو گریزان عزیزم
روزت مبارک خانمی
پاسخ:
روز شما هم مبارک
سلام اسرا جونم خوبی عزیزم ؟وااااااای دختر تو چقدر هنرمندی وقتی کاراتو می بینم کیف می کنم مخصوصا وقتی همه چی رو اینطور دقیق توضیح میدی انشاالله همیشه تنت سالم باشه و وبلاگت تا 120 سال پا برجا باشهراستی روز زنم بهت تبریک می گم و روز مادرو به مادر عزیزت که همچین دختری رو تربیت کرده
عالی عالی عالی عالی ...دست گلت درد نکنه اسرایی...فوق العاده ایی تکی اسرایی خسته نباشی روز زن هم تبریک میگم ب همه ی خانوما و مامانای مهربون
پاسخ:
روز شما هم مبارک، راستی پسرت واسه روز مادر چی برات خرید؟
۲۳ ارديبهشت ۹۱ ، ۱۲:۳۰ سراشپز سپیده
سلام اسراجون حتما میدرستم خیلی عالی شده
راستی اگه شربت رو بریزیم رو لایه دوم جذب خامه نمیشه و کج و کوله بشه؟و اب بشه منظورمه؟مرسیییییییییییییییییی
سلام اسرا عزیزم
روز گلها و روز زن مبارک
روزت مبارک گلم
پاسخ:
ممنونم دوست عزیزم
سلام خیلی عالیه دستتون درد نکنه
پاسخ:
سلام سمیرا خانوم، قابل شما رو نداره.
سلام اسرا جون روز مادر و روز زن رو به شما کدبانوی هنرمند تبریک میگم بسیار بسیار عالی و زیبا شده یه سوال ؟؟چه قدر وقت میگیره ؟؟
پاسخ:
راستش رو بخوای اگه بخوای خامش رو هم خودت با این روش درست کنی یه نصف روز وقتت رو میگیره
واااااای دلم میخواااااااااااااد
چرا با ما این کارو میکنی بابا بخدا ما دل داریم انقد خوراکیای خوشمزه نشونمون نده چاق میشیم قند خون میگیریم پول دوا درمونمونو باید خودت بدیا
از من گفتن و از تو نشنیدن!
عالی بود
واقعن زیبا از اب در اومده نوش جانتون
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
۲۴ ارديبهشت ۹۱ ، ۱۳:۳۱ ریحانه بهشتی
وایییییییییییییییییییییی خیلی خوشمزه است من دلم کیک خامه ای اسرا، با تزئین توت فرنگی میخوام
اخ اخ تبریک ب شما بابت نایب قهرمانی تیم شهرتون.موفق باشند..تیم ماهم که سوم شد عیب نداره اول بشه آخر بشه دووووووستششششش داریم
سلام اسراجون میتونم مواد کیک نصف کنم چون مادو نفریم برامون زیاد میشه
پاسخ:
سلام خانمی، چرا که نه، فقط از قالب کوچیک باید استفاده کنی. تقریبا 15 تا 18 سانتی خوبه
سلام اسرا جون. دستت درد نکنه بابت آموزش خوبت.یه سوال شف طیبه چرا باز نمیشه؟چکار کنم باز شه؟فیلتر شکن میخواد؟
پاسخ:
این یکی وبلاگ طیبه جون که من لینک کردم بدون فیلتر شکن باز میشه.
۲۵ ارديبهشت ۹۱ ، ۰۳:۰۰ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام اسراء جون

خوبی؟


کیکت عالیه

خیلی خوشگل شده

مخصوصا اون توت فرنگی های روی کیک جلوه خاصی بهش داده

منم که عاشق توت فرنگی الانه که غش کنم


.......



راستی منم آپم
سلام وای چقدر کامل ومهربونانه ومعلمانه توضیح دادین ممنونم ازتون چقدر عالی وخوشگل شده خانم اسرا آیا من که ناشی هستم میتونم این کیک را اینجوری خوشگل تزیین کنم؟ . من فقط کیکهای ساده اسفنجی وشکلاتی را میپزم هنوزتزیین بلد نیستم
وای سریع بایدبرم توت فرنگی بخرم ودرست کنم راستی کاش دستورکیک اسفنجی خودتون را هم میذاشتین . ضمنا من هفته ای دوسه بار به سایت شما سرمیزنم. ممنون ازشما زنده باشین عزیزم فرزانه
پاسخ:
ممنونم از لطفت، تزیین این کیک کار سختی نیست چون اطرافش با ترافیل و روش با میوه تزیین میشه لازم نیست برای خامه کشی مهارت داشته باشی، مطمئنم خیلی خوب میتونی تزیینش کنی.
سلام دوباره میبخشید دستورکیک اسفنجی رادیدم بسکه ذوق شده بودم درست نیگاه نکرده بودم ببخشید. ممنون ازآموزش کیک وخامه فرم گرفته بازم ممنون
پاسخ:
سلام، خواهش میکنم عزیزم
ما مال نداریم که هی فخر فروشیم
اموال نداریم که بر فقر بپوشیم
داریم گرانمایه ترین ثروت عالم
یک دوست که آنرا به جهانی نفروشیم.
پاسخ:
بووووووووووووووس
عالی شده اسراء جونم نوش جونتون...
عزیزم خامه تون خوب فرم نگرفته خیلی بد به شکل شکوفه دراومده خیلی شل و وارفته ست
پاسخ:
بله...همونطور که توی پست گفتم این مدل خامه فرم گرفته برای وقتی که هوا گرمه خوب جواب نمیده و کمی شل میشه، و من مجبور بودم...اما واقعا طعم خوبی داره و بسیار خوشمزه است.
عااااااااااااالیه
ژله روی کیک دیده بودم ولی توی کیک نه!
این رو حتما درست میکنم
ببخشید من سوالم رو بد مطرح کرده بودم منظورم ژله هست که میریزیم همون ژله نیم بند شده که میریزیم بافت خامه خراب نمیشهمن تا حالا این مدلی امتحان نکردم اخه
تعریف داری خانمی ک ازت تعریف میکنم.پسری برام گل گرفت با وجه نقد داد بهم آره استقلالی سرسختیم خانوادگی از برادر گرفته تا مامانم.
وااااااای اسرا جون چه کیک عالی شده دست گلت درد نکنه
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی

تو را با لهجه ی گل های نیلوفر صدا کردم

تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم

پس ازِ یک جستجوی نقره ای در کوچه های آبی احساس

تو را از بین گل هایی که در تنهایی ام رویید

با حسرت جدا کردم

و تو در پاسخ آبی ترین موج تمنای دلم

گفتی دلم حیران و سرگردان چشمانی ست رویایی

و من تنها برای دیدن زیبایی آن چشم

تو را در دشتی از تنهایی و حسرت رها کردم

همین بود آخرین حرفت و من بعد از عبور تلخ و غمگینت

حریم چشمهایم را به روی اشکی از جنس

غروب ساکت و نارنجی خورشید وا کردم

نمی دانم چرا ؟

نمی دانم چرا ؟ شاید خطا کردم

و تو بی آن که فکر غربت چشمان من باشی

نمی دانم کجا ، تا کی ، برای چه ،

نمی دانم چرا ؟

شاید به رسم و عادت پروانگی مان

باز برای شادی و خوشبختی باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم
سلام
گاهی چه دلگرم می شویم

به یک مواظب خودت باش

و به یک هستم

و قاعده بازی زندگی،لبریز است

از حسد دوست داشته شدن

و باز هم چقدر کوتاه است

تجربه داشتن این حس...

من درستش کردم مثه تو نشد ولی خوب شد
پاسخ:
مطمئنم دفعه بعد عالی میشه
اسرا جون عالی شده واقعاً هیجان انگیزه. انقدر دلم می خواست می رفتم خونه از این کیکا تو یخچال بود می خوردم
ممنون عزیزم
سلام وااااای وبلاگتون عالیه مخصوصا برای منکه از آشپزی چیزی سر در نمیارم
سلام
اسرا جان امیدوارم همیشه موفق باشی. یه خواهش ازت دارم اگه ممکنه خیلی تند تند آپش کن. من دلم میخواد هر وقت میام یه غذای خوشمزه جدید تو وبت داشته باشی
سلام خانمی کم بیدایی
پاسخ:
متاسفانه با کمبود وقت مواجهم
به به عجب کیکی
دست گلت درد نکنه اسرا جون
راستی منم آپم دوست داشتی بیا
پاسخ:
چشم خانمی
فوق العاده شده...براووو.... منم تجربه خودم رو بگم....من از طلق یه نوار می برم و روی کیکم می ذارم و بعد ژله رو می ریزم...طلق سفت و شق تر می مونه و اصلا نفوذ نمی کنه...البته وقتی حال داشته باشم کیک رو بزرگتر از قالبم می پزم و بعد اندازه قالب کمربندی می برمش و میذارم توی قالب و کمر بندش رو میندم و ژله می ریزم..اینجوری دیگه اصلا نفوذ نمی کنه
اصلا فکر نمی کردم با کاغذ هم خوب بشه اسرا....واقعا دست مریزاد
پاسخ:
ممنونم خانوم گل
برای ارزوهایی که می میرند سکوتی می کنم سنگین تر از فریاد !
منم از اینا میخوام
سلام اسرا جون من بار اولمه میام اینجا ولی خیلی بهم خوش گذشت بخصوص اینکه تبحرت رو توی غذاهای تبریزی دیدم.
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
سلام اسراجون
کیکتون فوق العاده زیباست ومسلماً خوش مزه حتماً درست می کنم ویک تشکر ویژه به خاطر دقیق وموبه مو نوشتن دستور با تمام فوت وفن هاش چون خیلی از دستورات کتاب ها ویا گرفته شده از سایت ها خیلی از نکات ریز را نمی گن ووقتی کسی درست می کنه اصلاً چیزی خوبی از کار در نمی یاد فقط یک سوال موقع قسمت کردن کیک می بایست دوطرف را خامه مالی کرد در چسبیدن کیک تاثیر گذار این طوری شاید یک کم کمتر خامه استفاده شده ومثلاً یک کم کم کالری تر قابل توجه افراد شکمو مثل خودم بازهم ممنون از سایت بسیار زیبا وکاملتون
سلام اسرا جون
عالی عالی بود خیلی ازتون ممنونم خیلی به دردم می خوره عاشقتم بانوی هنر
پاسخ:
خواهش میکنم، خوشحالم که براتون مفید بوده
بابا تو خیلی هنرمندی عمرا من به تو برسم
عزیزم اگه منو قابل دونستی با نام فقط مادرای هنر دوست بیان لینک کن
دوستت دارم بازم بهم سر بزن
پاسخ:
به روی چشم
سلام اسرا خانم هنرمند،در اولین فرصت میام و تموم وبت رو میخونم تا به معلوماتم اضافی بشه.
ولی عجب کیکی شده این کیک.
دستت درد نکنه.
بیا پیشم.
سلام خانمی.من چند وقتیه میام به وبلاگت سر میزنم.این کیک ژله ای رو هم درستیدم.واقعا خوشمزه بود .ممنون گلم.
پاسخ:
خوشحالم از آشنایی با شما و نوش جونتون
سلام
نماروزه تون قبول
واقعاوبلاگتون حرف نداره هربارکه میومدم میخواستم ازتون تشکرکنم اماانقدغرق غذاهامیشدم که یادم میرف..
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
پاسخ:

سلام

نماز روزه شما هم قبول

ممنون از لطفتون دوست عزیز

واقعاکیک خوشمزه ای بود ازتون ممنونم
پاسخ:
خواهش میکنم دوست عزیز
وووووووووواااااایییییییی چه چیزهای خوشمزه ای
پاسخ:
خواهش عزیزم
از توضیحات کامل و مرحله ای شما بسیار تشکر میکنم.
پاسخ:
ممنون عزیزم

سلام عزیزم  میشه یه توضیح کلی راجع به خامه فرم گرفته بدی؟  من از لوازم قنادی فروشی خامه قنادی گرفتم اما هر کار کردم روی کیک واینستاد. نمیدونم خامه ام نامرغوب بود یا من چون گذاشتمش توی اتاق تا نرم بشه اینطوری شد یا اینکه باید همش می زدم تا فرم بگیره؟

پاسخ:
سلام دوست عزیز، در این مورد در پست کیک رنگین کمان کامل توضیح دادم، این پست رو بدقت بخونید.
لینکش رو میگذارم براتون
سلام
واقعا ممنونم! خیلی گشتم! برای من که مبتدیم  این دستور کامل ترین وبهترین دستوری بود که پیدا کردم!
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون دوست عزیز
عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی
پاسخ:
مرسی
چجوری خامه درست بکنیم
پاسخ:
توی کیکها خامه با خامه صبحانه و خامه قنادی رو دارم
بعد درس کردن ژله میذاریمش داخل یخچال تا نیم بند بشه؟؟؟
پاسخ:
تکه های یخ رو به این خاطر داخل ژله میریزیم که ژله سریعتر خودش رو بگیره و نیازی به گذاشتن داخل یخجال نداشته باشه، چون وقتی داخل یخچال میره کلا بسته ولی ما میخوایم فقط از حالت روان و رقیق بودن خارج بشه و موقع ریختن روی کیک به بیرون نریزه
ghhghghghgh
مرسی عالی بود و خیلی خوشمزه من با پدر و مادرم درست کردم
مرسی عالی بود وخوشمزه من با پدر و مادرم درست کردیم
پاسخ:
نوش جون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی