مافین موز banana muffin
همونطور که تو تاریخ این پست هم می بینید این پست مربوط میشه به چند روز قبل، اما بخاطر مشکلی که برای پست بوجود اومده بود نمی تونستم منتشرش کنم تا اینکه امروز مشکل رو حل کردم و شما میتونید مافین موز رو مشاهده بفرمایید.
مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست و اینکه کاپ کیک ها معمولا با روکش های خامه ای یا شکلاتی تزیین میشه. داخل مافین ها میتوان از انواع میوه یا شکلات استفاده کرد.
مافین ها گزینه مناسبی برای میان وعده بچه ها در خانه و مدرسه هستند.
مواد لازم:
آرد 1و1.2 لیوان(لیوان معمولی به گنجایش 250 میلی لیتر)
شکر سفید یا ترجیحا قهوه ای 2.3 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره یا روغن ذوب کره خنک شده 1.3 لیوان
بیکینگ پودر 1و1.2 قاشق چایخوری
نمک یک پینج (مقداری که در بین دو انگشت شست و سبابه میتوان برداشت)
موز پوره شده 2 عدد معادل یک لیوان
شیر 1.4 لیوان
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر هل سبز 1.4 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1.3 لیوان
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه روشن میکنیم.
1. مواد خشک شامل آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و هل را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
2. پوره موز را داخل کاسه هم زن میریزیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم.(برای درست کردن پوره موز،
موز رو بندازید داخل مخلوط کن و چند پالس بزنید تا پوره بشه.)
3. روغن یا کره ذوب شده را اضافه میکنیم، چند دور با همزن میزنیم تا مواد یکدست شود.
4. شکر قهوه ای یا سفید و شیر را اضافه میکنیم.
1. چند دور میزنیم تا مواد یکدست شود، نکته مهم برای مافینها این است که نباید زیاد هم زده شوند فقط در حد مخلوط شدن کافی است.
2. مواد خشک را هم اضافه میکنیم.
3. و با هم زن میزنیم تا یکنواخت شود.
4. گردو را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
من از کپسول کاغذی استفاده کردم، از مواد داخل قالب مافین میریزیم، فقط دو سوم قالب را پر میکنیم. با این مقدار مواد 8 تا مافین شد.
کپسولها را داخل سینی فر می چینیم و در فر به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا مافین ها پخته شود. برای تست پختن مافین یک خلال دندان را داخل مافین فرو میکنیم اگر از مواد کیک به خلال نچسبد مافین ها آماده است و گرنه 5 دقیقه دیگر هم زمان میدهیم.
نکته: اگر قالب مافین نازک بود یک سینی زیر قالب قرار میدهیم تا زیر مافین نسوزد.
من از کپسول کاغذی استفاده کردم، حسن کپسولها این است که نیازی به قالب مافین ندارید.
اگه طعم موز پخته رو دوست داشته باشید این مافین ها رو هم دوست خواهید داشت، البته من طعم موز رو در خاگینه موز بیشتر دوست دارم.
این هم از بافت مافین
koooooooo????????????